İyi akşamlar herkese
Çok şükür muayenemiz iyi geçti.Duyduk kalp atışlarını mucizeminEşim de yanımdaydı çok duygulandık.Allah'a şükür herşey yolundaymış.Bir problem yok dedi doktor.Gelişmiş de bayağı Yolculuk yok ağır kaldırmak yok dikkatli olucaksın iğneleri ilaçları aksatma dedi.Uçuyodum havalarda çıktığımda.İlk defa kalp atışı duydum
Sizlere de haber vereyim dedim.Eşimin dayısına geldik net varmış hemen yazayım dedim.Dualarınız için hepinize teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Şimdiden hepinize iyi bayramlar.Bayram sonu iş başı yapıcam ben.Hepinizi çok seviyorum.Hayırlı akşamlar...
slm kızarrr çarşıdan geldikk yenii yorgunluk çayımı yudumluyorummm yaprak sarıcam birazdan bi geçmişi okudum herkez yoğunn
cherry_pie
lütfennnn düğüne kadar zayıfla bende 73 le evlendimm amma keşke daha ince olsaymışımmm resimlere bakınca üzülüyorum yaneee
gecelik bedeni hakkaten utanıyo insan alışverişte benim takkelerle baya dalga geçmişler bohçada ne kadan iri falan diye o zaman zoruma gittti amma şimdi zayıfladıkca hoşuma gidiyo her yanı küçülüyo insanın burdan kaybolma bidaha düğüne kadar verirriz inşallah
Kızlar ben kaçtım
Birazdan eşim gelir akşam yemeğimiz yiyelimde ondan sonra kaşımla gözümle biraz meşgul olayım
Tek kaş geçirmim bayramı
Daha sonra fırsatım olursa uğrarım
Yemekten sonra küçük cadıyı yıkıyayımda geç olmadan sonra diğerleri banyo sırasına gireren son ben duşumu alır yatarım erkenden malum bayram günü erken kalkılır
Hepinizi kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Tomurcukkkk canım olurda meryemi ararsan benden çok çok selam söyle canım
Bebişimize de çok iyi bak
Senide merak ettim ama olmadı gece girer bir daha bakarım haber varmı diyeÇatlarım yoksa
İyi akşamlar herkese
Çok şükür muayenemiz iyi geçti.Duyduk kalp atışlarını mucizeminEşim de yanımdaydı çok duygulandık.Allah'a şükür herşey yolundaymış.Bir problem yok dedi doktor.Gelişmiş de bayağı Yolculuk yok ağır kaldırmak yok dikkatli olucaksın iğneleri ilaçları aksatma dedi.Uçuyodum havalarda çıktığımda.İlk defa kalp atışı duydum
Sizlere de haber vereyim dedim.Eşimin dayısına geldik net varmış hemen yazayım dedim.Dualarınız için hepinize teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Şimdiden hepinize iyi bayramlar.Bayram sonu iş başı yapıcam ben.Hepinizi çok seviyorum.Hayırlı akşamlar...
yaprak ta bitti düdüklüde yarım saatte pişiti bileeee böreğimide döşedim sabah fırınlanacak sodalı börek yaptım bekleyince güzel oluyo su böreği açacak kadın nerdee adare ediversinler artıkın bu bayram da
zukunft cnm ozeline baksana
günayyydınnnnnnnnnnnnn hayırlı bayramlar eşim kurban kesmeye gittti sabah sabah bi posta ağladım anne annnem hastanede eskiden olsa onun evinde toplanırdık ne ev kaldı ne barkkk evin büyüğü olmayınca herkez bi yana dağıldık allah tüm hastalara şifa versinnn gurbette bayramlarda 1. günü bi posta ağlamasam olmuyo 10 yıldır alışamadım neyse
mutlu bayramlar kızlarrr
et gelince ağlamam geçer:))))))))))))) nasıl olsaaaa:))))))
zukunft cnm ne zaman istersen
oh cevap verdigin için tesekkürler ben kırıldın diye uzuldum oh içim rahatladı:)
Bu arada bugün yediklerimide yazayım :122: :122:
kahvaltıda;
2 şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
2 KK beyaz peynir
1 zeytin
2 sigara böreği ( yemeseydim iyidi ama dayanamadım)
Ekmek yemedim tabiki
ara;
1 türk kahvesi
Öğlen;
1 kase yağsız sütle müsli
ara;
öğleni geç yediğimiz için yemedim
Akşam;
1 kase çorba
8 YK yağsız kavurma ( çinsimdir o konuda bir parça yağ gördüğüm an yiyememo yüzden eşim iyice ayıkladı )
3 YK pilav ( yemeseydim iyidi ama tadımlıktı gerçekten )
2 YK Kurufasülye ( onunda sırf tadın baktım)
Bol salata ( az yağlı, bol limonlu )
Akşam yemeğini 7 gibi yedik ama bak şimdi yazınca acaba fazlamı yedim diye düşündüm birden :26:
Fazla kaçırmadım diye övünürken acaba fazlamı kaçtısizce :26:
Heee kaçtıysada artık yapacak bir şey yok :1 mideye indi hatta çay okadar kalabalığa çay servise koştururken erimiştir bileyani umarım
dukan icin bilmem ama normal diet icin fena deil eritmissindir sen
bende sade et yedim oglen aksam oglen kavurmalik dograrken yagsiz etlerden sobamin firnina surdum pek guzel olmadi aksamda kemikli etlerden yedim yagsiz yerlerinden salata yapmadim cnm istemedi ama su an acim benim misafirler saat 18de baskin yaptilar hepsi birden geldi daha ywni gittiler ev cocuk kayniyordu topugum cok fena oldu cokta yoruldum yarinda gelecekler var sabah erkenden kalkip evi supurup toplamam gerek hayorli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?