Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oyyyy canım bizde seninle yazdıklarını okuyunca duygulanıyoruzzz pıtırcığınla iyi bayramlarrrr

yaprak ta bitti düdüklüde yarım saatte pişiti bileeee böreğimide döşedim sabah fırınlanacak sodalı börek yaptım bekleyince güzel oluyo su böreği açacak kadın nerdee adare ediversinler artıkın bu bayram da

ay allah iyiligini versin canim takke lafina cok güldüm, benim annemde takke diyor sütyenlerime

tekkassssssssss ay koptum ya gece gece

Canimmmmmmm cok sevindim yaaa, insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin, insallah bebis cok saglikli olur,
bak sanada hazir kizayim hemen haddim olmadan, bütün hamile arkadaslarima ve kardesimede yapiyorum bunu :)
oturun poponuzun üstüne is filan görmeyin,
öyle büyük temizlikler yapcam diye ugrasmayin sakin, sende ugrasma, birak evi pislik götürsün, sagligin daha önemli vallahi ya,
alisveris yaparken sakin agir filan tasiyim deme, hatta hicbisey tasima,
kendine iyi bak, otur dinlen bol bol, yorma kendini tamammi canim

bizimde yapraklar pisti sayilir canim, 2 cesit tatli yaptim hemen isten gelince, onlarda hazir,
sabahta börekleri dösedik tepsiyle hazirladik, yarin pisecek, 4 tepsi yapiverdik anamla :)
öldüm dirildim bu bayram ama deydi

günayyydınnnnnnnnnnnnn hayırlı bayramlar eşim kurban kesmeye gittti sabah sabah bi posta ağladım anne annnem hastanede eskiden olsa onun evinde toplanırdık ne ev kaldı ne barkkk evin büyüğü olmayınca herkez bi yana dağıldık allah tüm hastalara şifa versinnn gurbette bayramlarda 1. günü bi posta ağlamasam olmuyo 10 yıldır alışamadım neyse
mutlu bayramlar kızlarrr

et gelince ağlamam geçer:))))))))))))) nasıl olsaaaa:))))))

aglama kiz sus bakimmm :)))
seni anliyorum canim ama napcan hayat bu, hepimiz biseylere hasret kaliyoruz, bak mesela biz tam gurbetteyiz ve bizim burda neredeyse hic akrabamiz yok :)) bir iki uzaktan akraba haric, tabi onlarada akraba denirse, bir ikide köylü var tamam bitti,
kimsemiz yok burda, milletin en azindan amcalari teyzeleri bilmem dedeleri burda oluyor ama bizim hic yok,
napalim yasiyoz mecburen :)
bayramlari güzellestirmeye calisiyoruz

Kizlar hayirli bayramlar herkese :) bizim etler daha yarin gelecekmis sanirim,
bugunde calisiyom zaten ne gicik, sinir oldum
ama bayram güzel yinede :)

slm kizlarrr
kurbanbayraminiz kutlu olsun nice bayramlara insallah

sabah 8den buyana ayaktayim ev isi bitmiyor onu yap bunu yap terasimda kuzune var onu yaktim koca 1tencee kavurma yaptim 1tenceerede yahni yapiyom aksam5-6arasi bana gelecekler dunde bamya yemegi corba boagca yaptim bir plav salatam kaldi onuda dinlendikten sonra yaparim kayim babamda bizle kaliyor onun kurbani bizim kurbanlari hallettim paylarida dagittim cok yoruldum ama
topuklarim gecen bayramdan aciyordu bu aralar sanki acisi hafiflemisti ama bayram temizligi derken yeniden acilarim basladi

herkesin kurban bayramı mübarek olsun Allah tekrarını sağlıkla sevdiklerimizle tekrar nasip etsin inşallah
biz de sabahtan beri kayınvalidemedeydik eşim bizi bırakıp kurban için gitti kestirip getirdiler orda yaptık kavurmamızı yedik hepberaber annemler de ordaydı
az önce eve geldik kızları da anneanneye bıraktık yarın ben de gideceğim nasılsa

Kurban bayramınız kutlu olsun güzel hanımlar....

Hepinizi çok özledim;bayramdan sonra görüşmek üzere...

Öpüyorum...

iyi bayramlar kızlar bugunku yediklerim
sabah yogurtlu musli
arada 1 elma
öglen tavuklu pilav yogurt
akşam corba salata ve 6 kaşık kadar bezelye yemegi dayanamadım yedim
suyum 2 litre

Kimsecikler yok ama boş eve bile girildiğinde Selamün Aleyküm denir der hep babam O yüzden;

Selamün Aleykümmmmmmmmmmmmmm Kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Bugün Bayram münaebetiyle malum eşimin Anannesinde kahvaltıya gittik. Tabiki sabah 07:45de uyandım daha doğrusu kızım uyandırdı eşim camiye gidince Saat tam 09:00a kadar ancak kendimle uğraştım
Yok saçıma sabah sabah maşa yap, yok makyaj yap, yok giyin derken bir baktım saat 9 olmuş
Çocuklarıda giydirip çıktık ve eşimle olağan bayram kavgamızı anannenin evinde yaptık

Sağ olsun eşim beni her bayram sinirlendirecek bir şey bulur
Bugün hem bayram hemde kızımın doğum günüydü 13 yaşına bastı ve bir ara Kv kızıma bayram harçlığı ( artık nasıl olduysa iki bayramdır veriyor ) verirken kızımda şakasına eşime baba sen harçlık vermeyecekmisin demiş Kvde tabi yok işte sana daha yeni gitar alınmadımı muhabbeti yapınca eşimde başladı söylenmeye ta ki kız ben şaka yapmıştım yaa diye ağlayana kadar
Bende bir sinirlendim sen sabah sabah üstelik bayram sabahı ve kızın doğum gününde nasıl ağlatırsın kızı diye açtım bayramlık ağzımı tabi gelenekel bayram kavgamız benim ağzımı açmamla son buldu
Nasıl sinir oluyorum ya her bayram mutlaka birşey oluyor Allahtan kahvaltıyı gerginlik yaşamadan ettik sonrada kurban kesimi için gidip sıra bekledik.

Eşimin kuzeni sağ olun yardıma geldide hemen iki saatte hallettiler ve biz akşam yemeği için eşimin halasına gittik. Tabi ben ciğer yemediğim için çok azda olsa kavurma yaptı eşim bana hatta halamız bana göz kırpıp len eşine özel kavurma niye yapıyorsun çiğer sevmiyorsa başka yemek yesin ne kıymetli karın var diye takıldı eşimde banu etobur kavurma yemezse yapamaz üstelik ben çiğer yerken onun sırf ot yerse boğazımdan geçmez dedi
Tabi Kvde her zamanki Kv olduğu için yemese ölür sanki dedi valla kaşındı ama bu bayram şükür kendimi tuttumda duymamazlığa geldim yoksa ağzımı açsam günaha sokacak beni

Çok şükür fazla kaçırmadım Yarında öğlende kızkardeşim gelicek bayramlık onlada ancak bir kahve içeriz şekersiz
Akşamıda bir arkadaşımıza gideceğiz eee ondada sırf çay faslı olur Yani Allahın izniyle bu bayram bana artı olarak dönmedi ve dönmezde inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

Bu arada bugün yediklerimide yazayım :122: :122:

kahvaltıda;
2 şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
2 KK beyaz peynir
1 zeytin
2 sigara böreği ( yemeseydim iyidi ama dayanamadım )
Ekmek yemedim tabiki

ara;
1 türk kahvesi

Öğlen;
1 kase yağsız sütle müsli

ara;
öğleni geç yediğimiz için yemedim

Akşam;
1 kase çorba
8 YK yağsız kavurma ( çinsimdir o konuda bir parça yağ gördüğüm an yiyemem o yüzden eşim iyice ayıkladı )
3 YK pilav ( yemeseydim iyidi ama tadımlıktı gerçekten )
2 YK Kurufasülye ( onunda sırf tadın baktım )
Bol salata ( az yağlı, bol limonlu )

Akşam yemeğini 7 gibi yedik ama bak şimdi yazınca acaba fazlamı yedim diye düşündüm birden :26:
Fazla kaçırmadım diye övünürken acaba fazlamı kaçtı sizce :26:

Heee kaçtıysada artık yapacak bir şey yok :1 mideye indi hatta çay okadar kalabalığa çay servise koştururken erimiştir bile yani umarım

oh cevap verdigin için tesekkürler ben kırıldın diye uzuldum oh içim rahatladı:)

cnm kirilmadim ben burda 2009 dan beru burdayim sonra hamis kaldim kg aldim verdim yine aldim felan tabiki taniscaz herkese guvenilmez gecende forumda okudumda baya erkek üye varmis tedbirli olmaliyiz
bende bir anda yazdim sonrada pisman oldum sen ne dusunursun felan birde erkek olabilirsin diyede dusundum ne yalan soliyem

dukan icin bilmem ama normal diet icin fena deil eritmissindir sen
bende sade et yedim oglen aksam oglen kavurmalik dograrken yagsiz etlerden sobamin firnina surdum pek guzel olmadi aksamda kemikli etlerden yedim yagsiz yerlerinden salata yapmadim cnm istemedi ama su an acim benim misafirler saat 18de baskin yaptilar hepsi birden geldi daha ywni gittiler ev cocuk kayniyordu topugum cok fena oldu cokta yoruldum yarinda gelecekler var sabah erkenden kalkip evi supurup toplamam gerek hayorli geceler

Çok geçmiş olsun canım benim
Eminim çok yorulmuşsundur ama çokda güzel vakit geçirmişsinizdir bende bayılırım kalabalık bayramlara ama tabi gerginlik olmayacak

Valla Dukan amcaya pek uyduğu söylenemez
Sonuçta işin içinde kuru fasulye ve pilav var çok azda olsa
Ne yapam yarın tam dukan amcamın dediği gibi yerim bayram olunca pek olmuyormuş meğer dukan amca

selam kizlaaaar hayirli bayramlar dilerim:13: bayram temizligi falan derken o da bitti hatta bayramin ilk gunu bile gitti gun gectikce benim sevgilimin gelmesinede az kaliyor genelde heyecanlanmam ama bu defa heyecanlaniyorum az da olsa kilo verdim ve devam edecegim icin herhalde bu gun bicok kisi kilo verdigimi farketti bu defa daha cabuk belli oluyor sanki ustelik 10 kilo verdim daha kendi kendime bile guzel gorundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…