Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize "İYİ BAYRAMLAR"
Ben arife ve 1. bayramı hastanede geçirdim. nöbetimin bitmesine 1 saat kaldı. evime gidip yatıcam. ayılınca da doğru gezmelere.. malum bayram temizliği yapmadım. hala göçebe gibi iki ayrı evde yaşıyorum. o yüzden bana kimse gelmesin . ben hep gezeyim bu bayram

slm kizlarrr
herkesler bayram gezmelerinde bende dunku canavalarlarin (yigenlerimin)dagittigi evi topladim simdide azcik dinleneyim misafirlerim gelmeden
papatyamida uyuttum buyuk kizda laptopta her gun anne bu gun su kadar kaldi diyor jastin biber konserine benim bayram boyle geciyor
he kizlar ben kg bildimini kendim icin yaptim ilerde merak edersem tarihi yazdimmi hoppp bu sayfa cikiyor

kizlar bakin gecen sene bu zamanlar kac kiloymussum vay be sporda yapiyormussum offff bir daha sene bu zamanlar insallah 68kg dan daha az kiloda olcam rabbimin izniyle
vay be nerdeyse 10 kg fazlayim

toksinin kg bildirimi 28.10.11~68.2kg

slmlarrr kızlarrrr
yenacim kilom 68.2kg
mutlucum sporrr 300dakkk

Son düzenleme:
herkese iyi tatiller ben bugunu cumartesi sanıyodum burda ulusal tatil calısma odasında kızın teki sölemese dahada öyle sanmaya devam etcektim
gecen hafta :112
bu hafta :110,5
kiloyum giden 1,5
alarm kurdum valla unutmayayım diye artık

Selamün Aleymüm kızlarrrr :122: :122:

Bugünde kardeşim Ailesiyle Bayramlık geldi ve çayın yanına tatlıyı şerbetlemediğim için bari bir kek yapayım dedim
Hatta onlar geldiğinde hala fırında pişmek üzereydi
İnanılmaz geç kalktığımız için kahvaltıda geç bitti ve ben son yetiştim
Eşimde bende kendimize çok kızdık çünkü günümüzün yarısını uyuyarak geçirdik artık nasıl yorulduysak
Tabi bildirimde bulunmayı da unuttum :26:
Allahtan tek değilmişim
Maalesef Dukan amcama ihanet edip bir dilim kek yedim :26: ama genel olarak fena değildi bayram tek eksiğim ve en önemliside suuuuuuuuu dün hiç fark etmedim hatta bugünde dünden beri ancak 1 litre su içmişimdir
Tabi karşılığını hemen ödem olarak geri aldım ve kendime çok kızdım
Benim aslında hiç evden çıkmamam lazımki şu su içmeyi ihmal etmim ama malum bayram çıkmadanda olmuyor
Neyse kaldığım yerden devam ediceğim yinede Protein + sebze yapıcağım bir 3 gün daha sonra yine 5 gün saf protein ondan sonra 1 + 1 yaparım yoksa uzun vadede insana 5 + 5 fenalık getirir

Bu arada tartıda 1 kg fazla çıktımmmmmmmm
Ama eminim Su içmediğimden yoksa kilo yapacak kadar kaçırmadım

Selam kizlar nasil gidiyor bayram ?
inanin ben yorgunluktan ölmek üzereyim artik :)
misafirlerin biri gidiyor biri geliyor, bu bayram cok bereketli geldi masallah, cok iyidi
bizde gittik bir iki misafirlige, yarinda gitcez
ikramliklarimi herkes cok begendi,
Kurbanlarinizi allah kabul etsin bu arada :))

iyi geceler kızlar çook yorucu bayram misolar var hava çok güzeldi iztuzuna gitti denize girdik eve gel banyoo tamizzlik derken persim çıktı makinedeki leri asayım yatıcam gece 4 de kadar oturuyoruz valla muhabbet gırgır tam gaz allah kapılarımzı kapatmasında gelen giidenimiz hep olurr inşallahhhh kıymadan köfte yaptım giderken denizden sonra kızartıp yedik deniz manzarasında sonrasında dalyanda yürüdük te az erimiştir sanırımmmm

ayyynuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr aklıma geldin kocası zayıfladığını fark etmiştir

umut sanırım tatile gitti hiç yazmamışşş

asuuuu msj cevap yazamadım vallla çok yoğunuz ev sahibi oluncanek işin çoğu bana düşüyooo yoğunuzzzz neden yatmadın sennnn

starda volkan konak çıktı bayılıyorummm orhan gencebayın parçasını çokk güzel söylemişşşşş valllla

iyi gecelerrrrr

bugun yediklerimi yazıyım cunku ay nasılsa yazmıyorum diye abartırım ben
sabah sütlü cornflacks yedim
öglen patlıcan yemegi ve 1 kase yogurt yedim (sanırım 10 kaşıktı)
arada 1 elma yedim azsonra dayanmayıp 5 dende fıstık yedim
akşam 1 tabak yagsız sossuz yogurtlu makarna yedim
suyum 2 litreydi
sporum 0 zira sporu bırakın yerimden kalkmadım giib oldu bugun

canım topugunu cok zorlama iş falanda yapma ğek dinlendir ayagını surekli cok yuklenirsen iyice ilerler :)

cnm nasil dinlendireyim topuklarimi 2.5yasinda cok aktif bir papatyam var 21yasinda kas hastasi makinalarla yasiyor ayni yogun bakim gibi bakiyom 24saat bayram gecti en azindan biraz dinlenirim gecen bayramdan miras kaldi
ha gozumden kacmadi super kg vermissin maasallah ben artik yavas yavas veriyorum metopolizmami yordum heralde al ver al ver
birde yakinda kirmizi kart gorcem ondanmi cnm yemek yemek istiyor ciko istiyor uffff kendimi tutuyom ama aradan kacanlar olsu ha tatli yemedim ama poagcalardan yuvarladim

Tünaydıııınn:) Bayramda o kadar yoğundum ki eve zor geliyodum valla buraya girmeye hiç fırsat bulamadım. Regl dönemindeyim karın ağrısıyla güne başladım, 4.günüm ama nedense ilk gün değil bugün ağrım oldu şimdi daha iyiyim. Artık her ay düzenli adet görüyorum, önceden 4ayda bir 5 ayda bir oluyodum o da bazen 3 gün bazen 5gün yoğun oluyodum öyle ki kan kaybından halsiz düşüyordum. Doktor kilo verirsen düzene girer demişti hakikaten de öyle oldu, Yaklaşık 20 kilo verdim şimdi her ay zamanında olabiliyorum ve şükrediyorum bunun için, çünkü yıllardır bu sorunla uğraşıyordum gencecik yaşımda doğum kontrol hapları kullanıyordum artık ilaçsız regl olabiliyorum çok güzel bir şey bu benim için:) Fazla kilolara ne çok şey hayatımızdan götürüyormuş yeni yeni anlıyorum.

Bayramda pek sapıtmadım ilk gün kaçamaklarım 2 tane sarma, 1 dilim baklava 2 tane çikolata oldu, daha ne yiyeceksin beni de ye dediğinizi duyar gibiyim Ama o kadar çok ısrarla ikram ediyorlar ki insan mecbur kalıyor napayım. İkinci gün 1 tane kuru pasta, 1 çikolata yedim o kadar. Bugün evdeyim çok şükür zoraki bir şey yemicem. Bunlar dışında diyeti bozmadım o yüzden kafam rahat. Bu arada görenler zayıfladığımı farkettiler sağolsunlar, bi tane uyuz bi kadın vardı maşallah hihihi kilo almışsın dedi, kendisi de izbandut gibi bana laf sokuyor durur muyum hiç, maşallah elif teyze sana da, yan yana durduğumuzda benim kilom belli olmuyor sayende hep yanımda dur olur mu hihihi diye ben güldüm bu sefer o bozuldu ohh iyi oldu kaşınmicaktı Valla büyüklüğünü bilcek suscak kimse kusura bakmasın eyvallahım yok artık. Bir bayramı da böyle sonlandırdım, yarın alışverişe çıkıcam ertesi gün gidiyorum Tekrar iyi bayramlar diliyorum ...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,

hepinizin bayramı kutlu olsun. umarım çok güzel bir bayram geçiriyorsunuzdur. fazla kaçırmayın bu arada bayram ikramlarını :))

ben bugünden sonra sanırım bayram telaşını atlatıp, normale dönüyorum. inşallah ay başına kadar artılarımız eksilere dönüşür

Ebrucum telefondan bebeğinin kalp atışlarını duyduğunu okumuştum ama tebrik edememiştim seni. Allah kucağına da almayı nasip etsin canım. öyle sevindim ki. ben de dün doğuma saatleri kalan kuzenimi gördüm. öyle sevimliydiki karnı, yazık sıkışmış bebeği de iyice artık, ne yapsa farkediliyor dışardan. çok heveslendim. kuzen doktor olduğu için paylaştım geç çocuk yapmayı planladığımızı. o da 30 yaşından önce doğurmanın sağlık konusundaki birçok risk faktörünü azalttığını söyledi. bir gecede planlarımız tamamen değişti. inşallah seneye bu zamanlar biz de bebek için gerekli şeylere başlayacağız. çok heyecanlandım gerçekten, Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Herkesi Kurban bayramını kutlarım
bebişimle beraber yoğun bir bayram geçiriyoruz ben et yiyorum dayanamıyorum hiç :26:
ama ekmek tatlı yemiyorum inşallah şu 3 günü atlatayım kendimi toparlayacağım kızlar. çünkü inanırmısınız kendimi kötü hissediyorum kilolu olmak istemiyoruuummmmmm

slm kızlar hepınızın bayramı tekrardan kutlu olsun. bayramda esımın koyundeydık. buralarda adetler bır ayrı. eşım şafı mezhebınden. mardındeyız bız. koylerınde herkes etını bayram öncesı keısyor. eğer kurban nıyetı ıle keserlerse tum hayvanı koye dağıtıyorlar. iç organları da dahıl...kayınbabamda 10 gun onceden kesmış. o yuzden bana hıç bayram gıbı gelmedı...
aileden ayrı bıraz zor oluyor...

umarım herkes gonlunce bır bayram geçirmiştir. bu arada kendını tutamayıp bol bol yıyenlerdenımmm....

iyi akşamlar bayram telaşı devam ediyor Allah tekrarını da nasipetsin inşallah
bizde bugün mahallede arkadaşlara gittik sonra bize gelen oldu az önce gittiler yatsıdan sonra birablaya da uğrayacağız yarın pek evden çıkmayız herhalde
nursenacım ben de meşgul ve yoğunsun diye aramadım zaten mesaj çektim canım

amiiinnn Allah hepimize tekrarını nasip etsin

merhabalar ben uzun süredir hiç bir şey yapmıyordum ve bunun vicdan azabını çok yaşıyordum. şimdi tekrar başlıyorum diyetime. bugün 92 kiloyla aldım bu kararı hedefim 30 kilo vermek haftalık yarışmaya bende dahilim artık kızlar açılın. herkese kolay gelsin

merhaba hanımlar nasılsınız:)
bugunku menum
sabah portakal suyu 2 dilim cavdar ekmegi 3 zeytin domates ve 2 kaşık lor
öglen 1 tabak nohut yemegi ve salata
akşam patates salatası bol limon koydum yag koymadım
su 1 litre
beni dinlediigniz için tesekkür ederim

allah yardımcın olsun canım :)
en azından bayram sonrası akşamları falan uzat bide bulabilirsen silikon koy gercekten cok işe yarıyo
ben pek tatlı sevmedigimden o sorun olmuyoda valla kısır hayalleri kurmaya basladım bile :)tesekkür ederim canım hep beraber incelecez inşallah ben yurttayım ya öyle sevdigim yemekelri pek bulamıyorum ondan sanslıyım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…