- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
canım topugunu cok zorlama iş falanda yapma ğek dinlendir ayagını surekli cok yuklenirsen iyice ilerler :)topugum cok fena oldu cokta yoruldum yarinda gelecekler var sabah erkenden kalkip evi supurup toplamam gerek hayorli geceler
canım topugunu cok zorlama iş falanda yapma ğek dinlendir ayagını surekli cok yuklenirsen iyice ilerler :)
iyi akşamlar bayram telaşı devam ediyor Allah tekrarını da nasipetsin inşallah
bizde bugün mahallede arkadaşlara gittik sonra bize gelen oldu az önce gittiler yatsıdan sonra birablaya da uğrayacağız yarın pek evden çıkmayız herhalde
nursenacım ben de meşgul ve yoğunsun diye aramadım zaten mesaj çektim canım
cnm nasil dinlendireyim topuklarimi 2.5yasinda cok aktif bir papatyam var 21yasinda kas hastasi makinalarla yasiyor ayni yogun bakim gibi bakiyom 24saat bayram gecti en azindan biraz dinlenirim gecen bayramdan miras kaldi
ha gozumden kacmadi super kg vermissin maasallah ben artik yavas yavas veriyorum metopolizmami yordum heralde al ver al ver
birde yakinda kirmizi kart gorcem ondanmi cnm yemek yemek istiyor ciko istiyor uffff kendimi tutuyom ama aradan kacanlar olsu ha tatli yemedim ama poagcalardan yuvarladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?