allah yardımcın olsun canım :)
en azından bayram sonrası akşamları falan uzat bide bulabilirsen silikon koy gercekten cok işe yarıyo
ben pek tatlı sevmedigimden o sorun olmuyoda valla kısır hayalleri kurmaya basladım bile :)tesekkür ederim canım hep beraber incelecez inşallah ben yurttayım ya öyle sevdigim yemekelri pek bulamıyorum ondan sanslıyım :))
cnm silikon aldim ayakkabimada ev terligimede ilk baslarda iyiydi sonradan alisti acimaa basladi kiuimin ogretmenide degistir terligini dedi degistim simdi biraz iyi insallah cok cabuk iyilesir
cnm menun super
ben bu gun 4baklava yedimne yazikki zayif animdayim :18:
burda havalar sogudu kis geldi 3derece disarisi
bende yediiiimm napcaazz yaaa :26::26:
cnm silikon aldim ayakkabimada ev terligimede ilk baslarda iyiydi sonradan alisti acimaa basladi kiuimin ogretmenide degistir terligini dedi degistim simdi biraz iyi insallah cok cabuk iyilesir
cnm menun super
ben bu gun 4baklava yedimne yazikki zayif animdayim :18:
burda havalar sogudu kis geldi 3derece disarisi
merhaba arkadaşlar,
hepinizin bayramı kutlu olsun. umarım çok güzel bir bayram geçiriyorsunuzdur. fazla kaçırmayın bu arada bayram ikramlarını :))
ben bugünden sonra sanırım bayram telaşını atlatıp, normale dönüyorum. inşallah ay başına kadar artılarımız eksilere dönüşür
Ebrucum telefondan bebeğinin kalp atışlarını duyduğunu okumuştum ama tebrik edememiştim seni. Allah kucağına da almayı nasip etsin canım. öyle sevindim ki. ben de dün doğuma saatleri kalan kuzenimi gördüm. öyle sevimliydiki karnı, yazık sıkışmış bebeği de iyice artık, ne yapsa farkediliyor dışardan. çok heveslendim. kuzen doktor olduğu için paylaştım geç çocuk yapmayı planladığımızı. o da 30 yaşından önce doğurmanın sağlık konusundaki birçok risk faktörünü azalttığını söyledi. bir gecede planlarımız tamamen değişti. inşallah seneye bu zamanlar biz de bebek için gerekli şeylere başlayacağız. çok heyecanlandım gerçekten, Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İyi geceler hatun kısmısı,
Normal hayata dönmedinizmi daha.:)bayram bitti artık dökülün topiğe, zaman hesap verme zamanı.:))
Kendimden başlayayım, diğer bayramlara göre daha az sapıtmış şekilde yedim.:)
Tatlı yedim ama heyvan gibi yemedim en azından.:) Benim hesabım, kötünün iyisi.:))
Sonracııma herşeyden yedim valla sanki kutup ayusu olan ben değilim gibi tattım,yedim..
Ohhh bee rahatladım ama bayramı atlattık yılbaşınada var daha.:))
Çok yemek için pek sebeb yok gibi..
25 ocak var bir de :)) Evlilik yıldönümüz.:)
Gördüğünüz gibi her özel günü yemeğe bağlıyorum...
aa ne tesaduf butun kutlamaları ,iyi haberleri, kötü haberleri herseyi yemege baglama yetenegim super benim :)
zukunft, telafuzu zor bir kullanıcı adı seçmişsin.:)
anlamı nedir.? yoksa anlamsız uydurmasyon bişeymi.?
ben hesabimi vereyimsu an midem bulaniyor ve eksiyor yedigim sarmalar ve hashasli ekmekler he hashaslilar tamtahil undan yapmis gelinimiz 4baklava dun muz yedim 2dene
ette yedim cok deil ama bogca yedim 4dene olmustur toplam guya yemek istemiyom azcik azcik koparirken hop bidene gitti
kendim 2kocaman tepsi kemalpasa yaptim hic yemedim misafirlerimde cok begendi
Aynen toksinciğim bayramın birinci gününden beri mide yanması beni mahfetti..
Şerbetli tatlılar çok dokunuyor bana, yememem gerek aslında ama pis boğazım durmuyor..
cnm ben su an cok fenayim mide ilaci ictim sodali su iciyom ama midem sis cikarsam rahat etcem belkide baklavalar dokundu ya yemicektim acikmistim cok gelinler yemekleri isitasiya kadar baklavanin birini yuvarladim sonra sofrada annemin tabagindakinler degisik geldi ben buyuk gelinin baklavasini yemistim yemegide kucuk gelinde yedik onun baklavasi degisikmis bidene yedim sonra nevsilm daha fazla istedi derken 4 denecik oldu cokkkk pismanimmmmm
ben de 2 baklava 1 kalburabastı yedim 2dilim de su böreği:)bende yediiiimm napcaazz yaaa :26::26:
aynı özellik bende de mevcut ne ilginç amaaa ne tesaduf butun kutlamaları ,iyi haberleri, kötü haberleri herseyi yemege baglama yetenegim super benim :)
Kanımca birazdan asuuu ve ceco gelir..
zukunft, telafuzu zor bir kullanıcı adı seçmişsin.:)
anlamı nedir.? yoksa anlamsız uydurmasyon bişeymi.?
asuucuğum ben sana bugün mesaj attım ancak geri dönebildim.:)
Aldın değilmi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?