Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm silikon aldim ayakkabimada ev terligimede ilk baslarda iyiydi sonradan alisti acimaa basladi kiuimin ogretmenide degistir terligini dedi degistim simdi biraz iyi insallah cok cabuk iyilesir

cnm menun super

ben bu gun 4baklava yedim ne yazikki zayif animdayim :18:

burda havalar sogudu kis geldi 3derece disarisi

bende yediiiimm napcaazz yaaa :26::26:

burdada 4 derece .baya soguktu bugun viyana :)olsun canım tamamen kendine yasaklarsan bu seferde insanın psikolojisi bozuluyo ben diyette degilim diyorum kendime

İyi geceler hatun kısmısı,

Normal hayata dönmedinizmi daha.:)bayram bitti artık dökülün topiğe, zaman hesap verme zamanı.:))
Kendimden başlayayım, diğer bayramlara göre daha az sapıtmış şekilde yedim.:)
Tatlı yedim ama heyvan gibi yemedim en azından.:) Benim hesabım, kötünün iyisi.:))
Sonracııma herşeyden yedim valla sanki kutup ayusu olan ben değilim gibi tattım,yedim..
Ohhh bee rahatladım ama bayramı atlattık yılbaşınada var daha.:))
Çok yemek için pek sebeb yok gibi..
25 ocak var bir de :)) Evlilik yıldönümüz.:)
Gördüğünüz gibi her özel günü yemeğe bağlıyorum...

Kuzenin sağlıkla doğumu gerçekleşir inşallah..
belki şu an almıştır kucağına bebeğini..

Kararınız hayırlı olsun sevindim doğrusu..ne güzel topiğimiz bebek kokusuyla dolacak..

Son düzenleme:

aa ne tesaduf butun kutlamaları ,iyi haberleri, kötü haberleri herseyi yemege baglama yetenegim super benim :)

aa ne tesaduf butun kutlamaları ,iyi haberleri, kötü haberleri herseyi yemege baglama yetenegim super benim :)

Hepimiz aynıyız,hepimiz şişmanız.)
Bu devran böyle dönmeyecek. elbet bizde zayıflayacağız,gün gelecek doydum diyebileceğiz.

zukunft, telafuzu zor bir kullanıcı adı seçmişsin.:)
anlamı nedir.? yoksa anlamsız uydurmasyon bişeymi.?

Kanımca birazdan asuuu ve ceco gelir..

ben hesabimi vereyim su an midem bulaniyor ve eksiyor yedigim sarmalar ve hashasli ekmekler he hashaslilar tamtahil undan yapmis gelinimiz 4baklava dun muz yedim 2dene
ette yedim cok deil ama bogca yedim 4dene olmustur toplam guya yemek istemiyom azcik azcik koparirken hop bidene gitti
kendim 2kocaman tepsi kemalpasa yaptim hic yemedim misafirlerimde cok begendi

Aynen toksinciğim bayramın birinci gününden beri mide yanması beni mahfetti..
Şerbetli tatlılar çok dokunuyor bana, yememem gerek aslında ama pis boğazım durmuyor..

Aynen toksinciğim bayramın birinci gününden beri mide yanması beni mahfetti..
Şerbetli tatlılar çok dokunuyor bana, yememem gerek aslında ama pis boğazım durmuyor..

cnm ben su an cok fenayim mide ilaci ictim sodali su iciyom ama midem sis cikarsam rahat etcem belkide baklavalar dokundu ya yemicektim acikmistim cok gelinler yemekleri isitasiya kadar baklavanin birini yuvarladim sonra sofrada annemin tabagindakinler degisik geldi ben buyuk gelinin baklavasini yemistim yemegide kucuk gelinde yedik onun baklavasi degisikmis bidene yedim sonra nevsilm daha fazla istedi derken 4 denecik oldu cokkkk pismanimmmmm

neyse olan olmuşş..Önümüzdeki maçlara bakalım artık...
sen bilinçli hatunsun neyapacağını çok iyi biliyorsun..

Bu arada yurt dışında olmanıza rağmen tüm aile ordasınız galiba,kalabalıksınız ne güzel..
aksi olsaydı çok zor olurdu senin için..

Yaşasın asuuu geldi..
Demiştim gelir diye.:) İzmir'den ankara'ya ommm yapıp enerji şeysi yolladım hissedip damladı.:)

bende yediiiimm napcaazz yaaa :26::26:
ben de 2 baklava 1 kalburabastı yedim 2dilim de su böreği:)
aynı özellik bende de mevcut ne ilginç ama
Kanımca birazdan asuuu ve ceco gelir..

geldim canım
benim önümde bir de günüm var atlatmam gereken çarşamba günü onu da atlattımmı epeyce yemek için bahanem kalmayacak :)

asuucuğum ben sana bugün mesaj attım ancak geri dönebildim.:)
Aldın değilmi.?

ben söyliyim, :) "Gelecek" demek :18:

Selam kizlaaaaaaaar
bugun yilin ilk kari yagdi:)
inanilmaz soguktu
sabahtan beri kar yagiyor, hatta suan hala yagiyor hic durmadi
okadar sogukki bugun offffff
misafirlige gittik geldik iste
baklavalardan bende yidim az cok
bu bayram yedim yine masallah
ama öyle cok kosturdum öyle cok kosturdumki
üstüne bide calistim
öldüm bittim yani kisacasi :44::2:

yenacım uşaktan tarhana getirdinizmi
kayınvalidem yapmış verdi sağolsun süper oluyor uşak tarhanası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…