Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa burası 20li derecelerde hatta bikaç gün artacakmış 25lere kadar
sen çok yoruldun bu bayram hazırlıklarında yediklerin erimiştir inşallah

yenacım uşaktan tarhana getirdinizmi
kayınvalidem yapmış verdi sağolsun süper oluyor uşak tarhanası

Verdiler asucum ama ben almadım yapmıştım diye..
PEynir getirdim azıcık severim ben köy peynirini birde haşhaş,susam..

Sizin kız bebiş nasıl,büyüdümü.? :)

Çok merciii aydınlattığın için.:)

abooo yagdimi kiz burda simdi 0 derece disarda yagmurmu karmi bisey yagiyor

Son düzenleme:
Verdiler asucum ama ben almadım yapmıştım diye..
PEynir getirdim azıcık severim ben köy peynirini birde haşhaş,susam..

Sizin kız bebiş nasıl,büyüdümü.? :)

haşhaşda güzel oluyor ezilmişten getirdin değil mi
sen de aynı uşaklılar gibimi yapmıştın tarhanayı onlar 21 gün bekletip döküyorlar
bebiş iyi şükür pazartesi gördük en son kızlarla gitmiştik bayramda görüşemedik onlar serin diye evden çıkmadılar bizde eşim de azcık soğukalgınlığı var diye gidemedik

Yok canım ben bekletmedim..2 gün sadece beklettim yer müsait olmadığı için..Tezgahın üzerinde canım sıkılır görünce öyle...

Haşhaş evet ezilmiş krema gibiydi..

Son düzenleme:
Şöyle göz ucuyla diğer topiklere baktımda herkes bin pişman.:)
yemişler tatlıları,etleri,ekmekleri günah çıkarıyorlar. bir tek biz değiliz..
Ohh be rahatladım.:))

yenacim biz 3kardesiz hepimizde burdayiz babam vefat ettigi icin annemde kardeslerimle birlikte kaliyor teyzemin kizi,amcamin gelini,gorumcem,eltim,esimin 4dene yigenleri,esimin 2kuzenleri burda bir kavurmaligiz

Şöyle göz ucuyla diğer topiklere baktımda herkes bin pişman.:)
yemişler tatlıları,etleri,ekmekleri günah çıkarıyorlar. bir tek biz değiliz..
Ohh be rahatladım.:))

herkes aynı tabii elimizin altında gözümüzün önünde çeşit çeşit yiyecekler olunca irade felan kalmıyor
yine fena değiliz abartmadan yemişiz hepimiz

yenacim biz 3kardesiz hepimizde burdayiz babam vefat ettigi icin annemde kardeslerimle birlikte kaliyor teyzemin kizi,amcamin gelini,gorumcem,eltim,esimin 4dene yigenleri,esimin 2kuzenleri burda bir kavurmaligiz

gurbettesiniz ama kalabalıksınız epeyce maşallah

Ne güzel yaaa.hiiç gurbetteyiz demeyin siz.:)
asıl birinizden biri buraya gelirse ona gurbet olur.:)

Ben de severim kalabalığı,öyle gördüğüm içindir belki..

Son düzenleme:
İyi geceler diliyorum arkadaşlarım benim.:)

Birden yorgunluk çöktü üzerime dolaba kaldırılacaklar var bir de süt kaynatmıştım onuda kavanozlara doldurayım off çok iş varmış yine.:) yerleştirip hemen yatağa atayım kendimi..Uykum kaçıcak diye ödüm kopuyor.:)

iyi geceler canım uykunu kaçırmadan yat sütü tencereyle atıver dolaba sabah halledersin :)

hayırlı geceler toksincim ben de yatayım fena acıktım sabah olsa hemencik saatler de geri alınacak 1 saat daha geç yapacağız kahvaltıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…