Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler toksincim ben de yatayım fena acıktım sabah olsa hemencik saatler de geri alınacak 1 saat daha geç yapacağız kahvaltıyı

sanada hayirli geceler benim karnim hic ac deil midem bulanmasa hic yemegi dusunmuyom

yenacim hayirli geceler cnm benimde bulasik makinam bosalcak ama rahatsizim hic egilemem yarin sabah artik

zukunft, telafuzu zor bir kullanıcı adı seçmişsin.:)
anlamı nedir.? yoksa anlamsız uydurmasyon bişeymi.?

hürreminde dediği gibi gelecek demek ders calısırken actım uyeliğimi onu oyuzden sectim
söylemesinin zorlugunu ne sen sor ne ben anlatıyım valla bu almancada zler yuzunden hayatım karardı bi beceremedim söylemeyi

iyi geceler kizlaaaar bizimde hava cok kotu yagmur bekleniyor bakalim sabaha nasil bir gune uyanicaz..bu gun kv donduler.. yarindan itibaren diyetime devam edicem insadettim bu hafta o da bitti kim tutar beni

Yenacım ne tesadüf ki ben de tüm özel günleri yeme fırsatı görüyorum. hediyeye tercih ediyorum güzel bir akşam yemeğini. şişmanlığımın sebebi bu sanırım :)) bu arada bayramlarda bu kadar sıkmamak lazım bence zaten. bulunca tatlı falan yemeli. normal günlerde evde yapılan hamur işleri daha tehlikeli. ikram edilende porsiyon sınırlaması yapılmış oluyor ama evde bulunca hiç acımadan öldürüyor 3-4 porsiyonu insan.

bebek için desteğine teşekkür ederim canım. biz zaten evleneli uzun süre olmadı. hiç denemedik henüz. açıkçası biraz endişeleyim hemen olmazsa diye. ikimiz de potansiyelimizi bilmiyoruz üreme konusunda :) inşallah hayırlısıyla bize de nasip olur sağlıklı bir evlat sahibi olmak. ama önce ideal kiloma ulaşıp bir süre sabit kalmalıyım o kiloda. bebek düşünürken diyet yapmak sıkıntı olabiliyormuş.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm :122: :122: :122:

İki gündür fenalardayım :26:
Dün biraz kendimi halsiz hissediyordum ama yinede arkadaşa bayram ziyaretine gittik. Eve gelince iyice halsizlik çöktü ama nasıl birşeyse sabaha karşı ancak uyuyabildim. Sabah evdekilerin zoruyla saat 11de ancak uyandım :26:
Canım hiç birşey yemek istemiyor ama yinede zorlada olsa birşeyler yedim tabiki.
Öğlende nasıl olduysa eşimin kardeşi geldi bayram ziyaretine kocası ve çocuklarla. İkimizde şaşırdık çünkü en son ben doğum yaptığımda zoraki bir 10 dakikalığına gelmişti. Zaten normalde hiç görüşmüyorduk ve bir araya geldiğimizde bile zorunda kalmadığım sürece konuşmuyordum hatunla
Tabi eve gelen hiç sevmediğim biri bile olsa elimden gelen misafir perverliği gösterdim. Biraz evvel gittiler eşimde onların peşinden kendini sokağa atınca bende bir sizlere bakayım dedim.
Dünden beri perhiz merhiz hak getire kendime okadar çok kızıyorum ki bir konuda da istikrarlı olabilsem dişimi kıracağım

Kolumu bile kaldıracak halim yok aslında ama zorlada olsa biraz oturmaya çalışıyorum. Acaba bir iki gündür koşturmacadan ilaçlarımı içemedim birde dukan amca meyveyede izin vermiyor ya ondamı böyle oldun diye tutturdu eşim hatta kızıyor her fırsatta başlayacağım Dukan amcana bak nasılsa ay başında spora başlıyacaksın normal sağlıklı beslen diye
Bir an önce kendimi toparlamam lazım şu halsizliğede bir çare bulmam lazım yoksa olmayacak böyle. Bütün gün yatarak dukan amcada bir işe yaramaz ki sonuçta

merhabalar
daha bayram gezmeleriniz bitmedi herhalde
biz bugün evdeydik kardeşim ve kızlarla film izledik 3saate yakın sürdü hint filmi çok güzeldi adı her çocuk özeldir tavsiye ederim vakti olan izlemek isteyenlere
şimdi de kızlar teyzesiyle dolaşmaya çıktılar yemek işini de hallederler dışarda eşim de yemiş ben de kendime salata yaparım herhalde
gün telaşı sardı beni menümü belirlemeye çalışıyorum kafamda

Selam kizlar,
bayram telasi henüz bitmedi :)
bugun daha 2-3 misafir gelcek bize sanirim
onlarda biraz ani oldu acikcasi, nebilim artik gelen olmaz baska diye düsündük, herkes gelmisti kafamizdaki :)
Neyse 4 tepsi börek bitmisti, o yüzden bugun hemen pogaca yaptik oglan kardesimle ben :)) annem hamuru yogurmustu,
yaptigim 2 cesit tatli vardi onlarda bittigi icin hemen bi sekerpare yaptim, babamda baklava tarzi bisey almis gelmis, ikisi yeter.
sarma var daha, birazda makarna salatasindan kaldi, e ette kavurduk hemen,
yeter insallah
bu bayram cok bereketli gecti masallah :) popomdan soluyorum resmen
neyse allah eksik etmesin, cok sükür
bu arada gecen gün yaptigim kadayifli muhallebili tatliyi herkes cok begendi, bayilmislar, cok yapilmayan bi tatli oldugu icin herkese degisik geldi sordular felan bu ne diye :)
yaptigim seyler begenilince cok seviniyorum
icli köftede yapmistim onlarda bitti tabi, ama simdi yenisini yapamam gec oldu,
pogaca sarma salata ve kavurma yeter sanirim, tabak hazirlayip veriyoz ya

herkese merhaba bugun yediklerimi yazıyım dedim
sabah cok gec kalkınca direk ögle yemegine bagladım işi :)
salatave 2 kase domates corbası( dayanamadım 1 kasede doymayınca 2.yide yedim offf)
akşam 5 gibi 1 elma yedim 2de badem
akşam yemegindede 10 kaşık bezeylye yemegi 1 dilim kızarmıs ekmek 1 kase yogurt yedim
bugun pazar ya en sevmedigim gun butun gun elim yemege gitti zor durdum gerci 2. kaseyle durmus sayılırmıyım oda mechul

gecmiş olsun :)canım kızma ama bence esin haklı .hem her bunye farklı belki seninki meyveye asırı ihtiyac duyuyo ve tolere edemiyo baska seyle.bak ben eti hiç sevmem kokusuna dahi tahammulum yok ve ben 2 yıl hiç et yemedim sonucta noldu biliymusun dusup bayıldım ve 4 saatte zor ayılttılar saclarım döküldü ben nasılsa mercimekten falan alıyorum diodum simdi 3 hafta et yemiyim elim ayagım titremeye baslıyo suyladaolsa zorla yutuyorum işkence gibi yemesi ama
o yuzden en guzeli saglıklı beslenmek hem saglıklı beslenmeyi bi alışkanlık haline getirsek bi daha hiç böyle diyet yapmamıza gerek kalmaz :)

kırkbirkere maşallah kız sen ne hamaratsın bi dahaki bayrama sana gelcem karar verdim

hepinizi çok özledim internet alıcam en kısa zamanda
orduya yerleştim 2 aydır çalışmıyorum o yüzden giremiyorum
telden okuyorum ama yazamıyorum malesef
kendinize iyi bakın bu arada ben tam 112 kilo oldum
az önce gidip alışveriş yaptım diyet ürünler yarın yeniden başlıyorum rejime

ayşecim biz de seni çok özledik canım en kısa zamanda gelirsin inşallah gelene kadar diyetini yap mutlaka emiri de seni de öpüyorum

selamun aleyküm kızlaaarrr
bayramlaşacak zamanım bile olmadı hepiniz güzel bir bayram geçirmişsinizdir inşaAllah
biraz gidip geçmişi okuyayım

29 ekim kutlu olsun..dilerim sonsuzluğa kadar sürsün.alah vatanıma milletime başka rajim göstermesin.saat 10 da tören var sahilde.
bayrak elimde yürüyüşe katılacağım.gece de fener alayı..valla öksüre tıksırada olsa gideceğim..bu bizim bayramımız..
rejim demeyim de sağlıklı beslenme adına yaptıklarım devam ediyor.biraz rutine kaysada..
sabah iki domates,biraz peynir 1 kupa şekersiz çay.
ara mandalina,bazan bir bardak süt ya da 1 kase yoğurt.yada 1 nar
akşam şimdilik palamut 3 dilim.bol yağsız salata(dom.salatalık,kıvırcık,soğan,maydonoz ve bol acı yeşil biber)
aralar mandalina,balıktan sıkılınca tavukla yer değiştiriyorum..
yaptığım hovardalık ekmek ve şeker yemediğim için ara sıra bir iki krep yapıp bir kaşık balla takviye ediyorum..
şimdilik sonuçlar bayağı iyi.sanki cumanın yıldızı ben olacakmışım gibi bir his var içimde..allahın izniyle,
sağlık huzur dolu günler tüm dostlara ve ülkeme..

günaydın..
1 gün nöbet 2 gün uyku ile geçti. çok hareketli 2 gün bayramdan sonra bu gün yine hastanedeyim.
kilolar aldı başını gitti. acil hızlı bi diyet yapmam gerek. ödem de çok. 4 ayda verdiğim kiloyu nasıl 4 günde alabildim bilmiyorum.
geçmişi de okuyamadım. umarım herkesin bayramı güzel, acılardan uzak geçmiştir.
ve umarım Cumhuriyet Bayramımız da en güzel şekilde huzurlu ve şanlı geçer..

herkese hayırlı sabahlaaaarrr
benim minik kuzum hep kucağımda uyumak istiyor alıştırmayayım dedim ama alışmış bile
dün akşam resmimi çektim her ay çekeceğim bakalım fark nasıl olacak.
bugün eşim gidiyor geri onun gideceği gün boğazım düğümleniyor canım sıkılıyor
az kaldı artık sabretcem napayım.
herkesin Bayramını kutlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…