hayırlı geceler toksincim ben de yatayım fena acıktım sabah olsa hemencik saatler de geri alınacak 1 saat daha geç yapacağız kahvaltıyı
zukunft, telafuzu zor bir kullanıcı adı seçmişsin.:)
anlamı nedir.? yoksa anlamsız uydurmasyon bişeymi.?
İyi geceler hatun kısmısı,
Normal hayata dönmedinizmi daha.:)bayram bitti artık dökülün topiğe, zaman hesap verme zamanı.:))
Kendimden başlayayım, diğer bayramlara göre daha az sapıtmış şekilde yedim.:)
Tatlı yedim ama heyvan gibi yemedim en azından.:) Benim hesabım, kötünün iyisi.:))
Sonracııma herşeyden yedim valla sanki kutup ayusu olan ben değilim gibi tattım,yedim..
Ohhh bee rahatladım ama bayramı atlattık yılbaşınada var daha.:))
Çok yemek için pek sebeb yok gibi..
25 ocak var bir de :)) Evlilik yıldönümüz.:)
Gördüğünüz gibi her özel günü yemeğe bağlıyorum...
Kuzenin sağlıkla doğumu gerçekleşir inşallah..
belki şu an almıştır kucağına bebeğini..
Kararınız hayırlı olsun sevindim doğrusu..ne güzel topiğimiz bebek kokusuyla dolacak..
gecmiş olsun :)canım kızma ama bence esin haklı .hem her bunye farklı belki seninki meyveye asırı ihtiyac duyuyo ve tolere edemiyo baska seyle.bak ben eti hiç sevmem kokusuna dahi tahammulum yok ve ben 2 yıl hiç et yemedim sonucta noldu biliymusun dusup bayıldım ve 4 saatte zor ayılttılar saclarım döküldü ben nasılsa mercimekten falan alıyorum diodum simdi 3 hafta et yemiyim elim ayagım titremeye baslıyo suyladaolsa zorla yutuyorum işkence gibi yemesi amaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm :122: :122: :122:
İki gündür fenalardayım :26:
Dün biraz kendimi halsiz hissediyordum ama yinede arkadaşa bayram ziyaretine gittik. Eve gelince iyice halsizlik çöktü ama nasıl birşeyse sabaha karşı ancak uyuyabildim. Sabah evdekilerin zoruyla saat 11de ancak uyandım :26:
Canım hiç birşey yemek istemiyor ama yinede zorlada olsa birşeyler yedim tabiki.
Öğlende nasıl olduysa eşimin kardeşi geldi bayram ziyaretine kocası ve çocuklarla. İkimizde şaşırdık çünkü en son ben doğum yaptığımda zoraki bir 10 dakikalığına gelmişti. Zaten normalde hiç görüşmüyorduk ve bir araya geldiğimizde bile zorunda kalmadığım sürece konuşmuyordum hatunla
Tabi eve gelen hiç sevmediğim biri bile olsa elimden gelen misafir perverliği gösterdim. Biraz evvel gittiler eşimde onların peşinden kendini sokağa atınca bende bir sizlere bakayım dedim.
Dünden beri perhiz merhiz hak getirekendime okadar çok kızıyorum ki bir konuda da istikrarlı olabilsem dişimi kıracağım
Kolumu bile kaldıracak halim yok aslında ama zorlada olsa biraz oturmaya çalışıyorum. Acaba bir iki gündür koşturmacadan ilaçlarımı içemedim birde dukan amca meyveyede izin vermiyor ya ondamı böyle oldun diye tutturdu eşim hatta kızıyor her fırsatta başlayacağım Dukan amcana bak nasılsa ay başında spora başlıyacaksın normal sağlıklı beslen diye
Bir an önce kendimi toparlamam lazım şu halsizliğede bir çare bulmam lazım yoksa olmayacak böyle. Bütün gün yatarak dukan amcada bir işe yaramaz ki sonuçta
Selam kizlar,
bayram telasi henüz bitmedi :)
bugun daha 2-3 misafir gelcek bize sanirim
onlarda biraz ani oldu acikcasi, nebilim artik gelen olmaz baska diye düsündük, herkes gelmisti kafamizdaki :)
Neyse 4 tepsi börek bitmisti, o yüzden bugun hemen pogaca yaptik oglan kardesimle ben :)) annem hamuru yogurmustu,
yaptigim 2 cesit tatli vardi onlarda bittigi icin hemen bi sekerpare yaptim, babamda baklava tarzi bisey almis gelmis, ikisi yeter.
sarma var daha, birazda makarna salatasindan kaldi, e ette kavurduk hemen,
yeter insallah
bu bayram cok bereketli gecti masallah :) popomdan soluyorum resmen
neyse allah eksik etmesin, cok sükür
bu arada gecen gün yaptigim kadayifli muhallebili tatliyi herkes cok begendi, bayilmislar, cok yapilmayan bi tatli oldugu icin herkese degisik geldi sordular felan bu ne diye :)
yaptigim seyler begenilince cok seviniyorum
icli köftede yapmistim onlarda bitti tabi, ama simdi yenisini yapamam gec oldu,
pogaca sarma salata ve kavurma yeter sanirim, tabak hazirlayip veriyoz ya
kırkbirkere maşallah kız sen ne hamaratsınbi dahaki bayrama sana gelcem karar verdim
hepinizi çok özledim internet alıcam en kısa zamanda
orduya yerleştim 2 aydır çalışmıyorum o yüzden giremiyorum
telden okuyorum ama yazamıyorum malesef
kendinize iyi bakın bu arada ben tam 112 kilo oldum
az önce gidip alışveriş yaptım diyet ürünler yarın yeniden başlıyorum rejime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?