Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selllaaaam kızlllarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz misolar gittti benimde pil bitttiii ev dandiniii hemen temizliğe girişmem lazım nevresimler falan yıkanacak çok iş var herkezin cumhuriyet bayramımızı kutluyorummm öpüldünüzzzz şimdilikkk

kilooo larr off killoolarrrrrrrrrrrrrrrrr koca danayı ben mii yedimm mubareekkkkk 4 günde bu kadar kiloo pöööffff yane cumaya dananın kuyruğunuda koparıcaz artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese merhaba...

uzun zamandır böyle yorulmamıştım bu sefer uykusuzlukta var işe geldim ama masamda uyuyorum...güzel geçti tatil hamd olsun ama enerjim bitti ne bulursam yedim gitti.. bariz kilo aldığım fotolardada belli artık

aahh ah o kilolar ben cesaret edip tartıya çıkamadım bile
hiç birşeye dikkat etmedim edecek zamanımda olmadı.
evimin kapıları takılmadı kapısız evde bayram yaptık. kapılara duş perdesi taktım şükürki dış kapılar takılı onlarda olmasa ne yapardım bilmiyorum. o kapısız ev doldu taştı servis yaparken acıktıkca birşeyler attım ağzıma..iki tane kurban bitti bursaya getirecek et kalmadı..bayramın ilk günü dişim kırıldı dişin kırık yeri dilimi kesti dilim çok kötü doğru dürüst konuşamıyorum bile..
bayramın ikinci günün gecesinde köyde oturan eltimin babası vefat etti. üçüncü günü öğlede kalktı cenaze..cenazeye gelen misafirleri benim kapısız evde ağırladık.. eltim annesinin evinden ayrılamadı. dünürleri cenazeye geldiler cenazeden sonra hepsi bize geldi öğle yemeğinde tam sekiz sofra kurdum.üç katı in çık koştur inşaAllah fazla almamışımdır.erkeklere tarasa hazırladım , kadınlara evde
taras dördüncü kat oluyor o merdivenleri kaç kere indim çıktım sayısı bellisiz ..inşaAllah hesapsızca yediklerimi eritmişimdir gidip bir tartılayım bakalım ama korkuyorum.

kızlaaarr tartıya çıktııımm
çok şükür korktuğum kadar olmadı
88.9 çıktım. tickerimle aynı

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,

hayat yavaş yavaş normale dönüyor. ben de deli gibi yedim bu sürede. bugün de akşama kebaplar yapmak için sözleştik kuzenlerle. son gün artık. kasım başına kadar normal kiloma dönmek istiyorum. bu ayı hiç kilo vermeden kapatacağım sanırım. Aynurcum gel de beni hizaya sok.

hepiniz iyi hissedin. seneye ramazana kadar yasak çünkü bu yedikleriniz, irademdir

Basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin, eltin cok cok üzülmüstür simdi, hic kolay degil..
Sanada gecmis olsun, 8 sofra ne demek ayooll ?????
shoka girdim valla, ay senin gibi hamarat olmayi ne cok isterdim, elin cok pratik sen onu sipsak halletmissindir,
ama bende senin yolunda ilerliyorum bakalim :)))
okadar merdiveni in cik sen hic kilo almamissindir,ki dedigim gibi olmus ayni kalmissin :)
ben valla tartilamya cok korkuyom tartilmicam, offffffffffff
cok yedim ya ben :S cokta degil ama sagliksiz yedim iste,
bi sekerpare ordan, azcik börek surdan, amaaan

ben bu hafta izinliyim calismiyorum,
bu hafta yürüyüslere konsantre olcam, bugun hatta cikcam carsiya hem biraz alisveris hem yürüyüs olsun,
havalar acayip sogudu kizlar,
sabah kizkardesim dedi, abla arabadan buz kazidik dedi
o derece yani

Merhaba Arkadaşlar,

Dün oldukça meşakkatli bir yolculuktan sonra gece yarısı 02.00 civarında Marmaris'ten döndük. Trafik hele ki feribot gişeleri önü feci yoğundu. Kuyruklar onlarca kilometreydi, bir çok yerde durma noktasındaydı. Biz arka yollardan, tarladan tapandan dolaşarak, yerel plakaları takip edip tali yollara saparak epey zaman kazandık, buna rağmen 2-3 saat trafikte bekledik. Çocuklar uyuduğu için çok stresli değildik ama çok yorulduk. Arife günü Eskişehir'e gittik (babaannem çok sevindi, tam sürpriz oldu, bizimkiler de oradaydı), bir gece yattık Marmaris'e, orada 3 gece yattık İstanbul'a döndük. Hala da kendimize gelemedik. Akşama kadar dinlenip akşam Bağdat Caddesi'nde düzenlenen yürüyüşe katılacağız.

Geçmişe baktım, herkes güzel bir bayram geçirmiş anladığım kadarıyla, sevindim. Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını da kutluyorum. Bugün Türkiye'nin her köşesi bayram yeri, sizler de bu coşkunun bir parçası olabilirsiniz umarım.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Hadi bugün herkesin son günü yarın yine topik daha bereketli olur diye düşünüyorum
Tabi sonra ufak ufak itiraflarda başlar 1 danayı devirdim gibilerinden
Ben bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama Dukan amcayı hafiften boynuzladım
Eşim fırçayı atınca mecbur kaldım açıkcası çünkü baş dönmeleri başladı bende birde mide bulantıları. Vitamin içiyordum ama demekki yerini tutmuyor gerçeğiyle :26:
Artık yine protein ağırlıklı besleniceğim ama günde en azından bir meyve ekledim çünkü gerçekten elim ayağım titriyordu artık tatlı isteyinden dolayı hayır meyve yemesem bu sefer ya tatlı yerim yada evde hiç birşey yoksa çokokrem yada reçele saldırırım diye korktum açıkcası
Doktorumada sordum Dukan amcayı yapıyorum sakıncası varmı diye ama oda uzun vadede senin bünyen kaldırmıyor olabilir herkesin yapabileceği ve herkeste de işe yarayacak bir beslenme değil o dedi. Sağlık açısından sadece atak evresini biraz zor buldu ama yoksa gayet güzel dedi tabi meyve eksikliği olmasa diye de ekledi
Bakalım yarın yada öbür gün akşam eşim işten gelince hemen spor salonuna kayıt olmaya gidiyorum Allahın izniyle ondan sonrada artık kilolar gitmesinde göreyim

Valla canım nasıl bir bünyedir benimkisi anlamadım çünkü gerçektende günde 1 tane meyve yemediğim an krizlere giriyorum birkaç gün sonra
Birde okadar dikkat ettiğim halde kilo gitmedi kaç aydır ama kesin kararlıyım seneye yaza çok büyük fark olacak şimdiki kilomla
Allahın izniyle Almanyayada sonrasında Akçaya da baya bir farklıı gidiceğim
Şimdiden kendime bikini bakıyorum eşim zayıfla len istersen bikinide giy yokinide giy dedi yokini ne bilmiyorum ama hani gaz amaçlı dedi herhalde
Şimdi işte bayramda ufak ufak sapıtmış olabilirim daha doğrusu suyumu eksik içtim kavurmayı fazla kaçırdım
Ama inşallah yarından itibaren çok daha dikkatli olacağım Yarın birde kadındoğuma gidiceğim bakalım Pko ne alemde uzun zamandır gitmek istiyordum bir türlü fırsat bulamadım. Artık yarın sabah dananın kuyruğu kopacak hem Pko içinde hiç ayrı ilaç vermemişti bana doktor belkki bu sefer ya geçti der yada daha beter oldu ilaç kullan der kısmet

Canım seni gördüğüme çok sevindim
Umarım en kısa zamanda net bağlatırsında bir an önce sık sık seni topikte görürüz
Bu arada 112 kg olmadı ama yaaa sen ne güzel 2li rakamlardaydın
Neyse benimde senden farkım yok moral bozmak yok kaldığımız yerden çabalamaya devam ediyoruz
Şimdi ne güzel orduda tertemiz havada ne güzel yürüyüşlerde yaparsın eminim sen bir kaç haftaya kalmaz yine 2li haneleri görürsün inşallah bende tabi :122: :122: :122:
Kendini özletme ve fırsatın olduğu zaman mutlaka bir çöööö de
Kocaman öpüyoruz senide kuzunuda
Kendine çok iyi bak canım

Canım Allah kavuştursun
Eminim çok zordur senin için ama sabır
Rabbim sizleri korusun ve mutluluğunuzu daim etsin
Seninde bayramın kutlu olsun

Ablacığım hepinizin başı sağolsun özellikle eltin için çok zor bir durumdur ama allahtan senin gibi bir eltisi var ki onun için bukadar yoruluyor ve koşturuyorsun hiç beklentin olmadan
Rabbim seni başlarından eksik etmesin ve hepinize sağlıklı uzun ömürler versin ....Aminnnnnnn
Valla sanada çok geçmiş olsun hem yorgunluk hemde kırık diş :26: Benimde bir ara öyle ufak bir parça kırılmıştıda inan dilimi resmen testere gibi kesmişti :26: hayır insanın dilide otomatikman oraya gidiyor
En kısa zamanda bir fırsat bulursan bir dişçiye git de bari törpülesinler oracığı yoksa çok daha beter oluyor

Ne güzel bak tartıdanda korkulacak bir rakam görmemişsin şükür
İnşallah bende o kiloları görürüm hatta fazlasını istiyorum yaza kadar dua edin hepiniz banaki şu lanet kilolarımdan kurtulayım

Hoşgeldiniz canım
Yorgunlukta olsa bir kaç gün güzel vakit geçirmişsiniz ve en önemlisi babanneni sevindirmişsin ne mutlu size.

Bizde bu akşam ailece ortaköy bebek taraflarına gideceğiz fener alayını izlemek için :122: birde köprüde ışık gösterisi oluyor ya her sene onu daha yakından görebilmek için :122: artık dönüştede biraz ortaköyde vakit geçiririz dedim eşime orda çay ısmarlarsan neden olmasın dedi
Bizim manevi evladımı eşimin kuzenide bizde onuda alırız yanımıza diye düşünüyorum çocuk biraz hoş vakit geçirsin birde maalesef babası biraz rahattır daha bir kere bile oğluyla birşeyler yapmadı çocukta bundan çok etkilendiği için biraz anneylede arası açılıcak gibi oldu eşimin halasıda sizi çok seviyor biraz siz konuşun onunla demişti. Şimdi bizde hem sık sık onunla sohbet edip onun yanında olmak istiyoruz hemde babasının yapması gereken ilgiyi eşim gösteriyor ona
Artık bütün planlarımıza onuda dahil ediyoruz ki bari evde babasından göremediği ilgiyi böyle görsün de yanlış insanlarla dostluk etmesin

Sağol canım, önceki mesajda anlattığım gibi yollar feci durumdaydı. Aslında kayınvalidem çok ısrar etti Salı günü gidin diye ama eşimin işi vardı. Bugüne de bırakmak istemedik, gerçi herkes bizim gibi düşünüş, son güne bırakmak istememiş, gene kalabalığa kaldık. Ama en azından bugün dinleneceğiz, yarın o yolu çekip sabah işe gitmek de vardı...
Siz daha yakına gitmişsiniz, umarım güzel geçmiştir ziyaretiniz. Biz de bayramın ilk günü Uşak'taydık biliyor musun? Banaz ilçesinde :) Dediğin gibi çocuklar için güzel ve sakin bir ortam vardı, 3-4 saat geçirdik orada. Eskişehir'den Marmaris'e giderken eşimin ortağının memleketine uğradık, defaten davet etmişlerdi, fırsat olmamıştı bu sefer uğradık. Tabii ortağımız da oradaydı, aile büyükleri de. Bayramın ilk günü olmasa kalmayı da düşünürdük, çok içten insanlardı.
Sizin için hem hava değişikliği olmuştur hem aile ziyareti hem de kayınvaliden memnun olmuştur eminim. Sen dinlenebildin mi peki bu sürede? Çalışırken böyle fırsatlar ilaç gibi geliyor insana :) Çocuklar da memnun olmuştur eminim. Kızının son kararı ne oldu bu arada? Gitmedi sanırım?
...
chickpeas yenacim umutcum hepiniz gule gule gidip gelin baklavalardan uzak durun simdiden bayramlarinizi kutlarim kizlarrr
Toksinciğim benim için artık çok geçççç. Ne yazık ki gayet güzel tüm tatlılardan yedim. Neyse ki hep yollarda olduğumuz için fazla ziyaret yapamadık. Toplam 4-5 ziyaret yaptıysak her birinde birer adetten zaten 5 dilim kadar baklava var, lokum, çikolata vb. ıvır zıvır da atıştırdım, bu sabah korkumdan tartılmadım, yarın tartılacağım ziyanı göreceğiz
Sen bir gün kaçırmışsın galiba ama onu hemen telafi edersin eminim. Benim önümüzdeki haftaları çok iyi geçirmem lazım, öfff tam toparlanmaya başlamıştım, olmadı şimdi bu
Ebrucuğum çok sevindim güzel haberlerine. İtiraf edeyim geçmişi okurken diğer mesajları es geçip sein mesajını aradım, önce onu okudum sevindim sonra başa dönüp devam ettim okumaya :)) Ne güzel bir haber, kalp atışını duydun ya, artık her şey çok güzel olacak eminim ben. İlk ağlamasını da bu heyecanla, mutlulukla duyarsınız inşallah.
Bayramda biz de bebiş haberi aldık. Temmuz'da evlenen taze çiftimiz bebek beklediğini öğrenmiş. (Eltim ve kayınbiraderim yani). Bizden 3-4 gün önce gittiler onlar Marmaris'e. Gittiğinde 1-2 gün günü geçmiş, kaynvalidem ısrar etmiş test yapması için, pozitif çıkınca doktora gitmişler henüz görünmemiş (zaten değer 220 imiş). Üç gün geçince gene gittiler, gene görünmedi kese Ben teselli ettim, "çok küçüktür, normaldir" diye ama biraz da endişelendim. Dış gebelik filan olmasın diye. Gerçi hakikaten çok erken (4+5 civarı) ama ağrıları da var. Kese ne rahimde ne tüpte görülmedi, yarın burada doktora gidecekler. İnşallah yüzleri güler.

Ayşeciğim nihayet senden bir haber alabildik, çok sevindim mesajını görünce. Umarım bu mesajımı da okursun, kilo almana üzüldüm ama düzenini oturtmaya çalışırken oluyor böyle. Artık çok daha iyi gideceksin, her şey daha güzel olacak eminim. Emir'le bir aradasın, ailenle bir aradasın ne güzel. İş ve diyet konusu da yakında düzene girer, her şey gönlünce olsun.

...

Dafi, son alıntım uçmuş :) Demek kapıları yetiştiremedi mobilyacı? Önemli olan sağlık, kızmışsındır eminim ama bayram telaşesinden çabuk geçmiştir sanırım? Çok da kalabalıkmışsınız. Hem bayram, hem cenaze, yorulmuşsundur, o yorgunluktan yediklerin de yaramamış baksana. Eltine ve ailesine başsağlığı dilerim.

...
Yarın Pazartesi gibi geliyor bana hep, yeni hafta yarın başlıyor gibi. Ben artık çıkayım, çocuklar bana bulaşmadan güzelce oynadılar 1 saattir ama bedeli evin savaş alanına dönmesi oldu. :)) Herkese iyi haftalar

Hoşbulduk Banucuğum. Akşam çıkarken şemsiye almayı unutmayın, yağmurlu olacak galiba Yağmur bir şey değil de bir elde şemsiye bir elde bayrak yürünmüyor. Daha önce de bir kere böyle olmuştu. Eşinin kuzeni için de sizin çocuklar için de bayram coşkusunu yaşamak güzel olur eminim
Biz ne yazık ki gene trafik çilesi çekeceğiz akşama, otarafın gidişşi de dönüşü de feci oluyor ama ne yapalım?
Spora başlıyorsun demek bu hafta? İyi bir değişiklik olur senin için, kilo vermeye de katkısı oluyor ölçülü yapıldığında... Benim pilates dersleri bir süre yattı galiba, hocayı aradım sınıfta yer yokmuş, Kasım ortası bir kişi ayrılacakmış galiba, o zaman başlayabilirmişim...

Ben çıkıyorum canım, yarın görüşürüz, iyi tatiller, iyi bayramlar :)

Son düzenleme:

Valla iyi hatırlattın şemsiyeyi :) yoksa eşim yağmuru görünce hadi eve dönelim diye tutururdu sanki kesme şekerde eriyecek gibi hiç sevmiyor yağmuru

Bakalım canım benim spor salonuna yıllık üye olacağım için herşeyden ücrete dahil faydalanabiliyormuşum ama ben ilk etapta sadece haftada 4 gün yüzme ardından biraz fitnesse gitmeyi düşünüyorum. Plates falanda varmış istersem onada girebilirmişim ama hepsine birden atlamak istemiyorum bıkkınlık gelmesin diye birde yavaş yavaş çoğaltırım ki kilo durmaya başladığımda çıtayı yükseltip yine kilo vermeye devam edeyim
Tek takıldığım konu karda kışta nasıl gidiceğim çünkü bizim karda bayır buz oluyor zor çıkılıyor hadi çıktın birde inişi var :26: Allah korusun bir yerimi kırsam kaynamazda yağlardan Neyse bir başlayayım olmadı oturarak kaya kaya inerim bizim bayırı

Selaammmm fıstıklarrıımmm

herkeslerin geçmiş Mübarek Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun

nasılsınız bakalımm ? benden iyilikk , bomba gibi bir bayramın üstüne yine evimdeyimm

kocacımı 2. gün öğlen çıkardım gececi olarak , 3. günü ikindi tekrar teslim ettim yerine , 1. ve 4. günlerde nizamiyedeydik ziyaretçi olarak yanındaydım

bu dabah 6 gibi geldim , 3 saat uyudum sonra 29 ekim kutlamasına gittim , şimdide ancak oturabildim pc başına

Nursenacıım herifim resmen şok oldu beni görünce , farketmeyi bırak inanamadı valla

ben yine söz verdim ona bi sonraki görüşmemiz 15 aralıkta olursa 6 kilo , eğer teskerede olursa 10 kilo vermiş olacağım diye

Ayşecim tekrardan hoşgeldin , bi an önce bekliyoruz aramıza

Esooşş yettim gari bebeeemmm , ben geldimm , ailenizin hizaya sokan süper kahramanı Aynur geldii

NOT : Bayram boyunca yaptığım kaçamaklar : kocişime aldığım çikolatadan 2 tane , 1 tane baklava (eskişehirden öğrencimin ablasının sözü vardı , bir yığın mammiş vardı ama yemedim sadece 1 baklava ile yetindim :)

iyi akşamlar herkese
aynurcum hoşgeldin bomba gibi gelmişsin belli enerjin hepimize geçer inşallah
bugün kardeşimgil geldi bodrumdaydılar bayramda dün akşam dönmüşlerdi bayram ziyaretini bugün yaptılar
sonra da malum yyemek telaşı işte eşimgelsin yeriz yemeği 7gibi
markete gittim azcık günüm için alışveriş yaptım yarın da sebze türü olanları alırım menümü de bugün netleştireyim ki yarın yapmaya başlarım

hoşbuldum Asucumm , Esranın deyimiyle ortalığı hizaya sokmaya geldim haa

kızlar ne guzle herkes tatıldeymış. bız butun tatılı mıdyatta geçirdik. urfa ya gıdecektık sel aldı.. batmana gıdecektık hapıshanelerdekı durumları eylem yapmışlar batmanın altı ustune gelmış...mıdyatta sıkıştık kaldık

çok sıkıldım artık ....yarın okul baslıyor yıne kızımdan ayrılacagım. şimdiden derdı içime çoktu

anne olmak hemde çalışan anne olmak çoook zormuş...

ben kılo verme konusunda sanırım sevkımı yıtırdım...7 kılo verdım. 98 ıdım başladığımda...benım acıl motıvasyona ıhtıyacım var

aynen canım yaa , bende şimdiden okulun derdine düştüm , yarın 2 tane sınav yapacam ama halen soru hazırlamaya çalışıyommm

bende 2009 - 2011 de Ömerlide çalıştım , midyata çook geldim gittim , özledim valla oraları ...

tatlım , bak 7 kilo vermişin , bence biraz daha sık dişini verme canını , ver kilolarını , olmazmıı

merhabalar bende 90 kilonun üzerinde olup zayıflamaya karar verenlerdenim inşallah bende başarırım...

Aramıza hoşgeldin Sevda , gazan mübarek olsun inşAllahhh

karar vererek en büyük engeli aşmışsın , hadi bakalım geriside gelir sıkma canını ...

boy , kilo kaç tatlım ? bahsetsene kendinden biraz

Aramıza hoşgeldin Sevda , gazan mübarek olsun inşAllahhh

karar vererek en büyük engeli aşmışsın , hadi bakalım geriside gelir sıkma canını ...

boy , kilo kaç tatlım ? bahsetsene kendinden biraz

inşallah inşallah yarın başlıyorum... burayada yazarak kararımdan vazgeçmiş olmayım... boyum 1.60 kilomda 94 geçen sene bu zamanlar 78 kiloydum hep o okuldaki tostları yemekten oldu aldıçada aldım... hadi hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…