aahh ah o kilolar ben cesaret edip tartıya çıkamadım bile
hiç birşeye dikkat etmedim edecek zamanımda olmadı.
evimin kapıları takılmadıkapısız evde bayram yaptık. kapılara duş perdesi taktım şükürki dış kapılar takılı onlarda olmasa ne yapardım bilmiyorum. o kapısız ev doldu taştı servis yaparken acıktıkca birşeyler attım ağzıma..iki tane kurban bitti bursaya getirecek et kalmadı..bayramın ilk günü dişim kırıldı dişin kırık yeri dilimi kesti dilim çok kötü doğru dürüst konuşamıyorum bile..
bayramın ikinci günün gecesinde köyde oturan eltimin babası vefat etti. üçüncü günü öğlede kalktı cenaze..cenazeye gelen misafirleri benim kapısız evde ağırladık.. eltim annesinin evinden ayrılamadı. dünürleri cenazeye geldiler cenazeden sonra hepsi bize geldi öğle yemeğinde tam sekiz sofra kurdum.üç katı in çık koştur inşaAllah fazla almamışımdır.erkeklere tarasa hazırladım , kadınlara evde
taras dördüncü kat oluyor o merdivenleri kaç kere indim çıktım sayısı bellisiz ..inşaAllah hesapsızca yediklerimi eritmişimdir gidip bir tartılayım bakalım ama korkuyorum.
gecmiş olsun :)canım kızma ama bence esin haklı .hem her bunye farklı belki seninki meyveye asırı ihtiyac duyuyo ve tolere edemiyo baska seyle.bak ben eti hiç sevmem kokusuna dahi tahammulum yok ve ben 2 yıl hiç et yemedim sonucta noldu biliymusun dusup bayıldım ve 4 saatte zor ayılttılar saclarım döküldü ben nasılsa mercimekten falan alıyorum diodum simdi 3 hafta et yemiyim elim ayagım titremeye baslıyo suyladaolsa zorla yutuyorum işkence gibi yemesi ama
o yuzden en guzeli saglıklı beslenmek hem saglıklı beslenmeyi bi alışkanlık haline getirsek bi daha hiç böyle diyet yapmamıza gerek kalmaz :)
hepinizi çok özledim internet alıcam en kısa zamanda
orduya yerleştim 2 aydır çalışmıyorum o yüzden giremiyorum
telden okuyorum ama yazamıyorum malesef
kendinize iyi bakın bu arada ben tam 112 kilo oldum
az önce gidip alışveriş yaptım diyet ürünler yarın yeniden başlıyorum rejime
herkese hayırlı sabahlaaaarrr
benim minik kuzum hep kucağımda uyumak istiyor alıştırmayayım dedim ama alışmış bile
dün akşam resmimi çektim her ay çekeceğim bakalım fark nasıl olacak.
bugün eşim gidiyor geri onun gideceği gün boğazım düğümleniyor canım sıkılıyor
az kaldı artık sabretcem napayım.
herkesin Bayramını kutlarım.
aahh ah o kilolar ben cesaret edip tartıya çıkamadım bile
hiç birşeye dikkat etmedim edecek zamanımda olmadı.
evimin kapıları takılmadıkapısız evde bayram yaptık. kapılara duş perdesi taktım şükürki dış kapılar takılı onlarda olmasa ne yapardım bilmiyorum. o kapısız ev doldu taştı servis yaparken acıktıkca birşeyler attım ağzıma..iki tane kurban bitti bursaya getirecek et kalmadı..bayramın ilk günü dişim kırıldı dişin kırık yeri dilimi kesti dilim çok kötü doğru dürüst konuşamıyorum bile..
bayramın ikinci günün gecesinde köyde oturan eltimin babası vefat etti. üçüncü günü öğlede kalktı cenaze..cenazeye gelen misafirleri benim kapısız evde ağırladık.. eltim annesinin evinden ayrılamadı. dünürleri cenazeye geldiler cenazeden sonra hepsi bize geldi öğle yemeğinde tam sekiz sofra kurdum.üç katı in çık koştur inşaAllah fazla almamışımdır.erkeklere tarasa hazırladım , kadınlara evde
taras dördüncü kat oluyor o merdivenleri kaç kere indim çıktım sayısı bellisiz ..inşaAllah hesapsızca yediklerimi eritmişimdir gidip bir tartılayım bakalım ama korkuyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
Dün oldukça meşakkatli bir yolculuktan sonra gece yarısı 02.00 civarında Marmaris'ten döndük. Trafik hele ki feribot gişeleri önü feci yoğundu. Kuyruklar onlarca kilometreydi, bir çok yerde durma noktasındaydı. Biz arka yollardan, tarladan tapandan dolaşarak, yerel plakaları takip edip tali yollara saparak epey zaman kazandık, buna rağmen 2-3 saat trafikte bekledik. Çocuklar uyuduğu için çok stresli değildik ama çok yorulduk. Arife günü Eskişehir'e gittik (babaannem çok sevindi, tam sürpriz oldu, bizimkiler de oradaydı), bir gece yattık Marmaris'e, orada 3 gece yattık İstanbul'a döndük. Hala da kendimize gelemedik. Akşama kadar dinlenip akşam Bağdat Caddesi'nde düzenlenen yürüyüşe katılacağız.
Geçmişe baktım, herkes güzel bir bayram geçirmiş anladığım kadarıyla, sevindim. Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını da kutluyorum. Bugün Türkiye'nin her köşesi bayram yeri, sizler de bu coşkunun bir parçası olabilirsiniz umarım.
Sağol canım, önceki mesajda anlattığım gibi yollar feci durumdaydı. Aslında kayınvalidem çok ısrar etti Salı günü gidin diye ama eşimin işi vardı. Bugüne de bırakmak istemedik, gerçi herkes bizim gibi düşünüş, son güne bırakmak istememiş, gene kalabalığa kaldık. Ama en azından bugün dinleneceğiz, yarın o yolu çekip sabah işe gitmek de vardı...İyi yolculuklar umuttçuğum..Dikkat edin yollarda kendinize..
biz de Uşak yolcusuyuz bayram da ama fazla kalmayacağız..
Aslın da bizim öyle bir planımız yoktu ama kayınvaldemin akrabaları var orda gimek istediğini bir kaç kez dile getirdi..
biz de hadi jest yapalım hoşuna gitsin hem onu götürürüz hem de çocukar için köy ortamı değişik olur bir iki gün diye düşündük..
...
Toksinciğim benim için artık çok geçççç. Ne yazık ki gayet güzel tüm tatlılardan yedim. Neyse ki hep yollarda olduğumuz için fazla ziyaret yapamadık. Toplam 4-5 ziyaret yaptıysak her birinde birer adetten zaten 5 dilim kadar baklava var, lokum, çikolata vb. ıvır zıvır da atıştırdım, bu sabah korkumdan tartılmadım, yarın tartılacağım ziyanı göreceğiz...
chickpeas yenacim umutcum hepiniz gule gule gidip gelinbaklavalardan uzak durun simdiden bayramlarinizi kutlarim kizlarrr
Ebrucuğum çok sevindim güzel haberlerine. İtiraf edeyim geçmişi okurken diğer mesajları es geçip sein mesajını aradım, önce onu okudum sevindim sonra başa dönüp devam ettim okumaya :)) Ne güzel bir haber, kalp atışını duydun ya, artık her şey çok güzel olacak eminim ben. İlk ağlamasını da bu heyecanla, mutlulukla duyarsınız inşallah.İyi akşamlar herkese
Çok şükür muayenemiz iyi geçti.Duyduk kalp atışlarını mucizeminEşim de yanımdaydı çok duygulandık.Allah'a şükür herşey yolundaymış.Bir problem yok dedi doktor.Gelişmiş de bayağı Yolculuk yok ağır kaldırmak yok dikkatli olucaksın iğneleri ilaçları aksatma dedi.Uçuyodum havalarda çıktığımda.İlk defa kalp atışı duydum
Sizlere de haber vereyim dedim.Eşimin dayısına geldik net varmış hemen yazayım dedim.Dualarınız için hepinize teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Şimdiden hepinize iyi bayramlar.Bayram sonu iş başı yapıcam ben.Hepinizi çok seviyorum.Hayırlı akşamlar...
Hoşgeldiniz canım
Yorgunlukta olsa bir kaç gün güzel vakit geçirmişsiniz ve en önemlisi babanneni sevindirmişsinne mutlu size.
Bizde bu akşam ailece ortaköy bebek taraflarına gideceğizfener alayını izlemek için :122: birde köprüde ışık gösterisi oluyor ya her sene onu daha yakından görebilmek için :122: artık dönüştede biraz ortaköyde vakit geçiririz dedim eşime orda çay ısmarlarsan neden olmasın dedi
Bizim manevi evladımı eşimin kuzenide bizdeonuda alırız yanımıza diye düşünüyorum çocuk biraz hoş vakit geçirsin birde maalesef babası biraz rahattır daha bir kere bile oğluyla birşeyler yapmadı çocukta bundan çok etkilendiği için biraz anneylede arası açılıcak gibi oldu eşimin halasıda sizi çok seviyor biraz siz konuşun onunla demişti. Şimdi bizde hem sık sık onunla sohbet edip onun yanında olmak istiyoruz hemde babasının yapması gereken ilgiyi eşim gösteriyor ona
Artık bütün planlarımıza onuda dahil ediyoruz ki bari evde babasından göremediği ilgiyi böyle görsün de yanlış insanlarla dostluk etmesin
Hoşbulduk Banucuğum. Akşam çıkarken şemsiye almayı unutmayın, yağmurlu olacak galibaYağmur bir şey değil de bir elde şemsiye bir elde bayrak yürünmüyor. Daha önce de bir kere böyle olmuştu. Eşinin kuzeni için de sizin çocuklar için de bayram coşkusunu yaşamak güzel olur eminim
Biz ne yazık ki gene trafik çilesi çekeceğiz akşama, otarafın gidişşi de dönüşü de feci oluyor ama ne yapalım?
Spora başlıyorsun demek bu hafta? İyi bir değişiklik olur senin için, kilo vermeye de katkısı oluyor ölçülü yapıldığında... Benim pilates dersleri bir süre yattı galiba, hocayı aradım sınıfta yer yokmuş, Kasım ortası bir kişi ayrılacakmış galiba, o zaman başlayabilirmişim...
Ben çıkıyorum canım, yarın görüşürüz, iyi tatiller, iyi bayramlar :)
iyi geceler kızlar çook yorucu bayram misolar var hava çok güzeldi iztuzuna gitti denize girdik eve gel banyoo tamizzlik derken persim çıktı makinedeki leri asayım yatıcam gece 4 de kadar oturuyoruz valla muhabbet gırgır tam gaz allah kapılarımzı kapatmasında gelen giidenimiz hep olurr inşallahhhh kıymadan köfte yaptım giderken denizden sonra kızartıp yedik deniz manzarasında sonrasında dalyanda yürüdük te az erimiştir sanırımmmm
ayyynuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr aklıma geldin kocası zayıfladığını fark etmiştir
umut sanırım tatile gitti hiç yazmamışşş
asuuuu msj cevap yazamadım vallla çok yoğunuz ev sahibi oluncanek işin çoğu bana düşüyooo yoğunuzzzz neden yatmadın sennnn
starda volkan konak çıktı bayılıyorummm orhan gencebayın parçasını çokk güzel söylemişşşşş valllla
iyi gecelerrrrr
Selam arkadaşlar,
hayat yavaş yavaş normale dönüyor. ben de deli gibi yedim bu sürede. bugün de akşama kebaplar yapmak için sözleştik kuzenlerle. son gün artık. kasım başına kadar normal kiloma dönmek istiyorum. bu ayı hiç kilo vermeden kapatacağım sanırım. Aynurcum gel de beni hizaya sok.
hepiniz iyi hissedin. seneye ramazana kadar yasak çünkü bu yedikleriniz, irademdir
iyi akşamlar herkese
aynurcum hoşgeldin bomba gibi gelmişsin belli enerjin hepimize geçer inşallah
bugün kardeşimgil geldi bodrumdaydılar bayramda dün akşam dönmüşlerdi bayram ziyaretini bugün yaptılar
sonra da malum yyemek telaşı işte eşimgelsin yeriz yemeği 7gibi
markete gittim azcık günüm için alışveriş yaptım yarın da sebze türü olanları alırım menümü de bugün netleştireyim ki yarın yapmaya başlarım
kızlar ne guzle herkes tatıldeymış. bız butun tatılı mıdyatta geçirdik. urfa ya gıdecektık sel aldı.. batmana gıdecektık hapıshanelerdekı durumları eylem yapmışlar batmanın altı ustune gelmış...mıdyatta sıkıştık kaldık
çok sıkıldım artık ....yarın okul baslıyor yıne kızımdan ayrılacagım. şimdiden derdı içime çoktu
anne olmak hemde çalışan anne olmak çoook zormuş...
ben kılo verme konusunda sanırım sevkımı yıtırdım...7 kılo verdım. 98 ıdım başladığımda...benım acıl motıvasyona ıhtıyacım var
merhabalar bende 90 kilonun üzerinde olup zayıflamaya karar verenlerdenim inşallah bende başarırım...
Aramıza hoşgeldin Sevda , gazan mübarek olsun inşAllahhh
karar vererek en büyük engeli aşmışsın , hadi bakalım geriside gelir sıkma canını ...
boy , kilo kaç tatlım ? bahsetsene kendinden biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?