Merhaba Arkadaşlar,
Dün oldukça meşakkatli bir yolculuktan sonra gece yarısı 02.00 civarında Marmaris'ten döndük. Trafik hele ki feribot gişeleri önü feci yoğundu. Kuyruklar onlarca kilometreydi, bir çok yerde durma noktasındaydı. Biz arka yollardan, tarladan tapandan dolaşarak, yerel plakaları takip edip tali yollara saparak epey zaman kazandık, buna rağmen 2-3 saat trafikte bekledik. Çocuklar uyuduğu için çok stresli değildik ama çok yorulduk. Arife günü Eskişehir'e gittik (babaannem çok sevindi, tam sürpriz oldu, bizimkiler de oradaydı), bir gece yattık Marmaris'e, orada 3 gece yattık İstanbul'a döndük. Hala da kendimize gelemedik. Akşama kadar dinlenip akşam Bağdat Caddesi'nde düzenlenen yürüyüşe katılacağız.
Geçmişe baktım, herkes güzel bir bayram geçirmiş anladığım kadarıyla, sevindim. Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını da kutluyorum. Bugün Türkiye'nin her köşesi bayram yeri, sizler de bu coşkunun bir parçası olabilirsiniz umarım.
Ben geldim kızlarrr
Malatya, bozcaada ve bayram tatilinde zonguldak derken ben 1 kg aldım sanırım( Şişkinlik de var ama aldığımı hissediyorum. Bugün yediklerime dikkat etmeye başladım. Eşim de diyetisyeni bıraktığından beri 6 kg almış, çok yememesine rağmen son 1 ay içkiyi abartmıştı, aslında ben de onun kadar yedim ama içtiği rakı kilo aldırdı ona. Çarşamba günü tekrar eski diyetisyene başlıyor, maddi olarak tek kişi bizi zorlamaz o yüzden onun gitmesini tercih ettik. Göbek bölgesinde çok fazla yağlanma var ve anne tarafı tamamen şeker hastası olduğu için zayıflamasını istiyorum
Bu arada biz artık organik tavuk dışında tavuk yememeye karar verdik. Migrosta satılan organik tavuktan ya da organik pazardan bütçemizi zorlamaması için çok sık olmamak kaydıyla tavuk alıcaz, onun dışında tavuk asla yemiycem. Bugün lüfer aldık, tanesi 10tl olunca kaçırmayalım dedik, benim ezcook fırında yaptım süper oldu, balık yeme sıklığını haftada en az 3 yapıcaz. Bir de zonguldaktan babamlar süt almıştı onu getirdim, annemde de mayalık yoğurt aldım. Onla yogurt yaptım. Bakalım güvenebileceğim bir yerden sür alıcam bundan sonra, yoğurdu da kendim yapıcam artık
Özlemm hoşgeldin canımm
Son olarak da bayram da yediklerime gelince
anne işi mükemmel içli köfte
sarma
sabah kahvaltısında yağsız kavurma et(kendi yağıyla)
anne işi sütlaç
günde 1 ya da 2 tane baklava
günde en az 2 tane çikolata
Pişmanmıyım hayır, o içki köfteleri yemesem ayıp olurduBugüne çok güzekl başladım. Geç kalktığımız için 2 öğün yedim ama 4 ara öğünümü de yaptım. Kahvaltıda yumurta, malatya peyniri, maydanoz salatalık. Akşam yeömeğinde 1 adet ızgara lüfer ve yanında peynirli salata
Merhabalar ben geri geldim kürkçü dükkanına:)))
Bugün tartıldım şok şok şok 115 kiloyla sahalardayım inanamıyorum 103 kilodan buralara geri döndüm YENA canım al beni listeye yarın sabah diete başlıyorum kısmetse kesin...
merhabalar bende 90 kilonun üzerinde olup zayıflamaya karar verenlerdenim inşallah bende başarırım...
herkesler gelmiş hoşgelmişler
merhaba hanimlar acaba aranizda banada yer varmi
siddetle kilo vermeyi arzuluyorum insallah basaririm
Merhabalar ben geri geldim kürkçü dükkanına:)))
Bugün tartıldım şok şok şok 115 kiloyla sahalardayım inanamıyorum 103 kilodan buralara geri döndüm YENA canım al beni listeye yarın sabah diete başlıyorum kısmetse kesin...
hoşgeldin yer var tabii hepimiz aynı şiddette istiyoruz kilo vermeyi canım doğru adrestesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?