Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldim kızlarrr

Malatya, bozcaada ve bayram tatilinde zonguldak derken ben 1 kg aldım sanırım( Şişkinlik de var ama aldığımı hissediyorum. Bugün yediklerime dikkat etmeye başladım. Eşim de diyetisyeni bıraktığından beri 6 kg almış, çok yememesine rağmen son 1 ay içkiyi abartmıştı, aslında ben de onun kadar yedim ama içtiği rakı kilo aldırdı ona. Çarşamba günü tekrar eski diyetisyene başlıyor, maddi olarak tek kişi bizi zorlamaz o yüzden onun gitmesini tercih ettik. Göbek bölgesinde çok fazla yağlanma var ve anne tarafı tamamen şeker hastası olduğu için zayıflamasını istiyorum

Bu arada biz artık organik tavuk dışında tavuk yememeye karar verdik. Migrosta satılan organik tavuktan ya da organik pazardan bütçemizi zorlamaması için çok sık olmamak kaydıyla tavuk alıcaz, onun dışında tavuk asla yemiycem. Bugün lüfer aldık, tanesi 10tl olunca kaçırmayalım dedik, benim ezcook fırında yaptım süper oldu, balık yeme sıklığını haftada en az 3 yapıcaz. Bir de zonguldaktan babamlar süt almıştı onu getirdim, annemde de mayalık yoğurt aldım. Onla yogurt yaptım. Bakalım güvenebileceğim bir yerden sür alıcam bundan sonra, yoğurdu da kendim yapıcam artık

Hoşgeldin canım. Biz de bayramda annemlerde yani zonguldaktaydık. 4 saatlik yolu 8 saatte geldik. bolu dağından itibaren izmit körfeze kadar 10k/s saat hızla geldik, gerçekten kabus gibiydi. Biz de biz dün döndük trafik olmaz diye

Marmaris çok güzeldir eminim bu mevsimde. Mamalardan çok yedin mi Valla ben aslında çok çok yemedim sanıyodum ama üst üste 1 ay içinde çok fazla kaçamak yapınca bugün tartıda 1 kg fazla çıktım. Bayramda cuma ve cumartesi 5er km yürüyüş yaptım sırf yediklerim kilo yapmasın diye. Neyse olan oldu önüme bakıcam artık

Özlemm hoşgeldin canımm

herkese iyi akşamlar..
geçmiş ne kadar çok birikmiş 5 gündee.. ancak göz gezdirebildim.. geçmiş bayram hepimiz için hayırlara vesile olur inş..

benim bayram umduğum gibi geçmedi, ama en azından +larla gelmedimm bu da güzell değil mi.. yani buna da şükür.. ilk gün iyiydi ama sonraki 3 gün tatlıları biraz abarttım ( en dayanamadığım şeydir yani.. giderken 90.6 çıkmıştım, döndüğümde 89.9 geldimm.. 10kasımda randevum var o zamana 85e ineyim diye hedeflemiştim, 3 haftada 5 kilo ama galiba artık hayal oldu..

Son olarak da bayram da yediklerime gelince

anne işi mükemmel içli köfte
sarma
sabah kahvaltısında yağsız kavurma et(kendi yağıyla)
anne işi sütlaç
günde 1 ya da 2 tane baklava
günde en az 2 tane çikolata

Pişmanmıyım hayır, o içki köfteleri yemesem ayıp olurdu Bugüne çok güzekl başladım. Geç kalktığımız için 2 öğün yedim ama 4 ara öğünümü de yaptım. Kahvaltıda yumurta, malatya peyniri, maydanoz salatalık. Akşam yeömeğinde 1 adet ızgara lüfer ve yanında peynirli salata

afiyet bal şeker olsun şekerimm , anne eli değmiş olurda yenmezmi hiçç

Merhabalar ben geri geldim kürkçü dükkanına:)))
Bugün tartıldım şok şok şok 115 kiloyla sahalardayım inanamıyorum 103 kilodan buralara geri döndüm YENA canım al beni listeye yarın sabah diete başlıyorum kısmetse kesin...

merhaba arkadaslar bende döndüm yuvama..

2gün oldu geleli yeni yeni yerleştim ve de uzun zamnadır otobüsle yolculk yapmamıstım..
uçağa alısınca 10-11 saat gecmek bilmedi gözümü bile kırpmadıgımdan..

ve 2 gündür de yeni yeni kendime geliyorum.

benim bayramım yeme içme konusunda fena degildi..
ama hiç iştahım yoktu..
annemin elde actıgı baklavalardan bi dilim bile istemedi canım..

zaten etle de aram olmadıgından sıkıntı yoktu yani

hoşgeldin canım..
nasılsın?neler yaptın?tedavin nasıl gidiyor..

umarım kaçırdgım birsey olmamıstır..birsüredir malum aklım basımda değil

tatlışlaaaarr ben geldiiiimmmmm bugün itibariyle artık diyetime çok çok dikkat edeceğim ve şubat tatiline kadar yani 25 ocağa kadar 10 kilo vereceğim inşallah çok azimliyiiiiimmmm:2:

merhabalar bende 90 kilonun üzerinde olup zayıflamaya karar verenlerdenim inşallah bende başarırım...

aramıza hoşgeldin burayı sakın kaçırma derim hemen bir kilo çizelgesi yap

merhaba kızlar bugun hiç halim yok reglim yaklastı sanırım ondan
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek yanında domates salatalık yedim
öglen 8 kaşık kabak yemegi ve 1 tas yogurt
arada cok acıktım 1 kuru incir yedim
akşam dısardaydım gelince cok gec yemiyim diye ayran ve 1 simit yedim
azsonrada yatcam :)

Canım zararın neresinden dönersen kardır. Ne kadar sürede aldın 12 kiloyu. Umarım en kısa zamanda verirsin

hepinizde hosgeldiniz kizlarrr
bende bu gun tartildim 800gr artidayim ama bu kirmizi karti gordum bende yarin SIKI diete baslicam
bu sabah pancurlari bir actim anam her yer bembeyaz 10cm kar yagmis kislik mantomu cikardim gecen sene giydigim olmaz dedim bir buyugunu cikarayim dedim oda bana buyuk gelir diye uzuluyordum guzel durmucak diye o da ne nerdeyse dar gelcek cok morelim bozuldu ve ben kendime ne yaptim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…