Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkur ederim canim beni biraz bilgilendirirmisin herhangi bi yaris falan yapiyormusunuz yoksa sadece neler yaptigimizi paylasiyoruz bu sayfada

her cuma kilo ve yaptığımız spor miktarını öğlene kadar bildiriyoruz sonra listelerimiz yapılıyor dereceye girenleri tebrik ediyoruz
yeni gelenlerin listeye girmesi için 2 hafta topiğimizde paylaşım ve bildirim şartımız var
günlük yediklerini yaptıklarını paylaşabilirsin bizlerle
birbirimize elimizden geldiğince destek olup kilolardan kurtulmaya çalışıyoruz beraberce
sen de kalıcı olup istediğin kiloya ulaşırsın inşallah

tekrar tesekkur ediyorum insallah hedefime ulasana kadar burdayim

sağolun canlarım Allah razı olsun eltimin babası 80 yaşındaydı ama yaşı ne olursa olsun anne baba başka .tabiki bizlere göre yaşlı ve hasta ama herkesin anne bası kıymetli eltim içinde öyleydi üzüldü tabiki.. kapılar için çok üzüldüm ama kapısızda olsa kendi evimin rahatlığı başka. göğsümü gere gere misafir ağırladım. kapıları yapmayan marangozunda oğlu beyin kanaması geçirmiş üzüldüm..beni üzdüğü kadar üzülsün demiştim kızgınlıkla ama çoluk çocuğundan çıksın istemem..
umutcum hayırlısıyla dönmüşsünüz dinlenirsin artık
biraz azmedince aldığın kiloları kolayca vereceğinden eminim ben. sen bilinçli bir hatunsun canım

merhabalar bende 90 kilonun üzerinde olup zayıflamaya karar verenlerdenim inşallah bende başarırım...
aramıza hoşgeldin fendisevda

hoşgeldin meryemcim özledik seni

merhaba hanimlar acaba aranizda banada yer varmi
siddetle kilo vermeyi arzuluyorum insallah basaririm
aramıza hoşgeldin isteyen herkese yer açılır burda

Son düzenleme:

ay nekadar cok kar yagmis bizdede sirf evelsi gün yagdi ama resmen bütün gün,
keske yagsada kar tutsa artik :)
havalar iyice sogudu burda, resmen dondum bugun, atki ve eldivensiz cikmicam birdaha, gercekten cok feci üsüdüm
kizlar bugun kendime 3 tane kazak aldim kalin kalin

Product Detail | H&M DE

bu yesili ve mavisini aldim:) cok hos sicacik tutar insallah

birde böyle siyahli aldim oda bayagi kalin, beni bu ki$ idare eder artik sanirim :))
cizme almaliyim bide,
aslinda yeni bir mantoda istiyordum ama bakalim, alirmiyim bilmiyorum, cok pahaaliii

Son düzenleme:
ayy ne güzel topicte bir örtmen daha

senin branş ne canım ??

tatlım ben kolay sorsamda zor sorsamda çok bişey değişmiyo , çünkü branş : İngilizce

ben sınıf öğretmeniyim canım ama şuan doğum iznindeyim malum
bu arada ingilizce en zorlandığım alandı lise yıllarımda ama sonradan çok üzerine düşmediğim için en pişman olduğum ders oldu:26:

Ben de varım!

Yeni işime başladığımda kısa sürede 15 kg aldım, ondan önce de yaklaşık 1 yıl içinde 30 kg almıştım. Birkaç ay önce zayıflama ürünleri ile 5 kg verdim ama sonra ürünleri bıraktım. Neyse ki geri almadım o kiloları :) Şimdi yeniden başlayacağım. Üstümde ağırlık var resmen Hepimize kolay gelsin!!!

eşimde sınıf öğretmeni , ama malesef o da şuan askerde :26::26::26::26:

boşverr hazır doğum iznindeyken , keyfini çıkar bu durumun okul hep aynı yanii

bende ingilizceyi hakkını vererek ilk kez lisede öğrendim , ortaokuldaki öğretmen denilen şahsiyetin malesef kendine bile hayrı yoktu , çok şükür lisede harika bi tiçırım vardı

Allah kavuştursun canım benimde eşim yozgat yerköyde türkçe öğretmeni bende urfada öğretmenim şimdilik ailemin yanındayım eş durumundan dolayı bir araya gelemedik eşten ayrı kalmak çok çok zor oluyor anlarım seni
benim eşim baba da oldu ama daha asker olmadı inşallah bir de onu halletti mi rahatlıcaz
ben yatıyorum herkese iyi geceler. yarın umut dolu ve güzel bir gün olur hepimiz için inşallah

canım benim Allah yardımcınız olsun , bebişinizin uğuruyla bir an önce bir araya gelirsiniz inşAllahh

bizde 15 aylık evliyiz ama bebiş yapmadık sırf şu askerlik var diye bekledik , şimdiden askerlik içinde Allah sabır versin diyorum kuzumm , hakkaten çook zor maleseff

günayyydınnnnn topiğimimin güzelllllll insanlarıııııııııııııı

evet bayram onrası yeni sayfa açıyoruz çoğumuz sanırımmmm yılbaşına kadar inşllah baya yol katederizzz dün temizlik derken dinlenemedim bayram yorgunluğu var üzerimde hala

bugün havada yağmurlu dinlenicem artıkın kendime bakam bugünde herkeze mutlu günlerrr

günaydın kızçeleeeerr şükür kavuşturana

bende yozgattayım canım ama yerköy bize uzak inşallah sen gelirsin buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…