- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
tesekkur ederim canim beni biraz bilgilendirirmisin herhangi bi yaris falan yapiyormusunuz yoksa sadece neler yaptigimizi paylasiyoruz bu sayfada
her cuma kilo ve yaptığımız spor miktarını öğlene kadar bildiriyoruz sonra listelerimiz yapılıyor dereceye girenleri tebrik ediyoruz
yeni gelenlerin listeye girmesi için 2 hafta topiğimizde paylaşım ve bildirim şartımız var
günlük yediklerini yaptıklarını paylaşabilirsin bizlerle
birbirimize elimizden geldiğince destek olup kilolardan kurtulmaya çalışıyoruz beraberce
sen de kalıcı olup istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
tekrar tesekkur ediyorum insallah hedefime ulasana kadar burdayim
Basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin, eltin cok cok üzülmüstür simdi, hic kolay degil..
Sanada gecmis olsun, 8 sofra ne demek ayooll ?????
shoka girdim valla, ay senin gibi hamarat olmayi ne cok isterdim, elin cok pratik sen onu sipsak halletmissindir,
ama bende senin yolunda ilerliyorum bakalim :)))
okadar merdiveni in cik sen hic kilo almamissindir,ki dedigim gibi olmus ayni kalmissin :)
ben valla tartilamya cok korkuyom tartilmicam, offffffffffff
cok yedim ya ben :S cokta degil ama sagliksiz yedim iste,
bi sekerpare ordan, azcik börek surdan, amaaan
ben bu hafta izinliyim calismiyorum,
bu hafta yürüyüslere konsantre olcam, bugun hatta cikcam carsiya hem biraz alisveris hem yürüyüs olsun,
havalar acayip sogudu kizlar,
sabah kizkardesim dedi, abla arabadan buz kazidik dedi
o derece yani
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Ablacığım hepinizin başı sağolsun özellikle eltin için çok zor bir durumdurama allahtan senin gibi bir eltisi var ki onun için bukadar yoruluyor ve koşturuyorsun hiç beklentin olmadan
Rabbim seni başlarından eksik etmesin ve hepinize sağlıklı uzun ömürler versin ....Aminnnnnnn
Valla sanada çok geçmiş olsun hem yorgunluk hemde kırık diş :26: Benimde bir ara öyle ufak bir parça kırılmıştıda inan dilimi resmen testere gibi kesmişti :26: hayır insanın dilide otomatikman oraya gidiyor
En kısa zamanda bir fırsat bulursan bir dişçiye git de bari törpülesinler oracığı yoksa çok daha beter oluyor
Ne güzel bak tartıdanda korkulacak bir rakam görmemişsin şükür
İnşallah bende o kiloları görürüm hatta fazlasını istiyorum yaza kadardua edin hepiniz banaki şu lanet kilolarımdan kurtulayım
sağolun canlarım Allah razı olsun eltimin babası 80 yaşındaydı ama yaşı ne olursa olsun anne baba başka .tabiki bizlere göre yaşlı ve hasta ama herkesin anne bası kıymetli eltim içinde öyleydi üzüldü tabiki.. kapılar için çok üzüldüm ama kapısızda olsa kendi evimin rahatlığı başka. göğsümü gere gere misafir ağırladım. kapıları yapmayan marangozunda oğlu beyin kanaması geçirmiş üzüldüm..beni üzdüğü kadar üzülsün demiştim kızgınlıkla ama çoluk çocuğundan çıksın istemem.....
Dafi, son alıntım uçmuş :) Demek kapıları yetiştiremedi mobilyacı? Önemli olan sağlık, kızmışsındır eminim ama bayram telaşesinden çabuk geçmiştir sanırım? Çok da kalabalıkmışsınız. Hem bayram, hem cenaze, yorulmuşsundur, o yorgunluktan yediklerin de yaramamış baksana. Eltine ve ailesine başsağlığı dilerim.
...
Yarın Pazartesi gibi geliyor bana hep, yeni hafta yarın başlıyor gibi. Ben artık çıkayım, çocuklar bana bulaşmadan güzelce oynadılar 1 saattir ama bedeli evin savaş alanına dönmesi oldu. :)) Herkese iyi haftalar
umutcum hayırlısıyla dönmüşsünüz dinlenirsin artıkSağol canım, önceki mesajda anlattığım gibi yollar feci durumdaydı. Aslında kayınvalidem çok ısrar etti Salı günü gidin diye ama eşimin işi vardı. Bugüne de bırakmak istemedik, gerçi herkes bizim gibi düşünüş, son güne bırakmak istememiş, gene kalabalığa kaldık. Ama en azından bugün dinleneceğiz, yarın o yolu çekip sabah işe gitmek de vardı...
Siz daha yakına gitmişsiniz, umarım güzel geçmiştir ziyaretiniz. Biz de bayramın ilk günü Uşak'taydık biliyor musun? Banaz ilçesinde :) Dediğin gibi çocuklar için güzel ve sakin bir ortam vardı, 3-4 saat geçirdik orada. Eskişehir'den Marmaris'e giderken eşimin ortağının memleketine uğradık, defaten davet etmişlerdi, fırsat olmamıştı bu sefer uğradık. Tabii ortağımız da oradaydı, aile büyükleri de. Bayramın ilk günü olmasa kalmayı da düşünürdük, çok içten insanlardı.
Sizin için hem hava değişikliği olmuştur hem aile ziyareti hem de kayınvaliden memnun olmuştur eminim. Sen dinlenebildin mi peki bu sürede? Çalışırken böyle fırsatlar ilaç gibi geliyor insana :) Çocuklar da memnun olmuştur eminim. Kızının son kararı ne oldu bu arada? Gitmedi sanırım?
Toksinciğim benim için artık çok geçççç. Ne yazık ki gayet güzel tüm tatlılardan yedim. Neyse ki hep yollarda olduğumuz için fazla ziyaret yapamadık. Toplam 4-5 ziyaret yaptıysak her birinde birer adetten zaten 5 dilim kadar baklava var, lokum, çikolata vb. ıvır zıvır da atıştırdım, bu sabah korkumdan tartılmadım, yarın tartılacağım ziyanı göreceğiz
Sen bir gün kaçırmışsın galiba ama onu hemen telafi edersin eminim. Benim önümüzdeki haftaları çok iyi geçirmem lazım, öfff tam toparlanmaya başlamıştım, olmadı şimdi bu
Ebrucuğum çok sevindim güzel haberlerine. İtiraf edeyim geçmişi okurken diğer mesajları es geçip sein mesajını aradım, önce onu okudum sevindim sonra başa dönüp devam ettim okumaya :)) Ne güzel bir haber, kalp atışını duydun ya, artık her şey çok güzel olacak eminim ben. İlk ağlamasını da bu heyecanla, mutlulukla duyarsınız inşallah.
Bayramda biz de bebiş haberi aldık. Temmuz'da evlenen taze çiftimiz bebek beklediğini öğrenmiş. (Eltim ve kayınbiraderim yani). Bizden 3-4 gün önce gittiler onlar Marmaris'e. Gittiğinde 1-2 gün günü geçmiş, kaynvalidem ısrar etmiş test yapması için, pozitif çıkınca doktora gitmişler henüz görünmemiş (zaten değer 220 imiş). Üç gün geçince gene gittiler, gene görünmedi keseBen teselli ettim, "çok küçüktür, normaldir" diye ama biraz da endişelendim. Dış gebelik filan olmasın diye. Gerçi hakikaten çok erken (4+5 civarı) ama ağrıları da var. Kese ne rahimde ne tüpte görülmedi, yarın burada doktora gidecekler. İnşallah yüzleri güler.
aramıza hoşgeldin fendisevdamerhabalar bende 90 kilonun üzerinde olup zayıflamaya karar verenlerdenim inşallah bende başarırım...
hoşgeldin meryemcim özledik senimerhaba arkadaslar bende döndüm yuvama..
2gün oldu geleli yeni yeni yerleştim ve de uzun zamnadır otobüsle yolculk yapmamıstım..
uçağa alısınca 10-11 saat gecmek bilmedi gözümü bile kırpmadıgımdan..
ve 2 gündür de yeni yeni kendime geliyorum.
benim bayramım yeme içme konusunda fena degildi..
ama hiç iştahım yoktu..
annemin elde actıgı baklavalardan bi dilim bile istemedi canım..
zaten etle de aram olmadıgından sıkıntı yoktu yani
aramıza hoşgeldin isteyen herkese yer açılır burdamerhaba hanimlar acaba aranizda banada yer varmi
siddetle kilo vermeyi arzuluyorum insallah basaririm
hepinizde hosgeldiniz kizlarrr
bende bu gun tartildim 800gr artidayim ama bu kirmizi karti gordum bende yarin SIKI diete baslicam
bu sabah pancurlari bir actim anam her yer bembeyaz 10cm kar yagmis kislik mantomu cikardim gecen sene giydigim olmaz dedim bir buyugunu cikarayim dedim oda bana buyuk gelir diye uzuluyordum guzel durmucak diye o da ne nerdeyse dar gelcek cok morelim bozuldu ve ben kendime ne yaptim dedim
pffff yazılı hazırlamaktan nefret ediyom haaa
çok kolay sor örtmenim zorlama yavruşları
pffff yazılı hazırlamaktan nefret ediyom haaa
guuuzzuuummm hoşgeldin Meryemim , senin güzel hatrın için kolay sorarımm ,ayıpsın haaaa
aaaa öğretmenmisin ne hooşşş meslektaşızbencede kolay sor zorlama yavrucakları
ne öğretmenisin canım ?
ayy ne güzel topicte bir örtmen daha
senin branş ne canım ??
tatlım ben kolay sorsamda zor sorsamda çok bişey değişmiyo , çünkü branş : İngilizce
ben sınıf öğretmeniyim canımama şuan doğum iznindeyim malum
bu arada ingilizce en zorlandığım alandı lise yıllarımda ama sonradan çok üzerine düşmediğim için en pişman olduğum ders oldu:26:
eşimde sınıf öğretmeni , ama malesef o da şuan askerde :26::26::26::26:
boşverr hazır doğum iznindeyken , keyfini çıkar bu durumunokul hep aynı yanii
bende ingilizceyi hakkını vererek ilk kez lisede öğrendim , ortaokuldaki öğretmen denilen şahsiyetin malesef kendine bile hayrı yoktu , çok şükür lisede harika bi tiçırım vardı
Allah kavuştursun canım benimde eşim yozgat yerköyde türkçe öğretmeni bende urfada öğretmenim şimdilik ailemin yanındayım eş durumundan dolayı bir araya gelemedik eşten ayrı kalmak çok çok zor oluyor anlarım seni
benim eşim baba da oldu ama daha asker olmadı inşallah bir de onu halletti mi rahatlıcaz
ben yatıyorum herkese iyi geceler. yarın umut dolu ve güzel bir gün olur hepimiz için inşallah
Allah kavuştursun canım benimde eşim yozgat yerköyde türkçe öğretmeni bende urfada öğretmenim şimdilik ailemin yanındayım eş durumundan dolayı bir araya gelemedik eşten ayrı kalmak çok çok zor oluyor anlarım seni
benim eşim baba da oldu ama daha asker olmadı inşallah bir de onu halletti mi rahatlıcaz
ben yatıyorum herkese iyi geceler. yarın umut dolu ve güzel bir gün olur hepimiz için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?