aynen canım yaa , bende şimdiden okulun derdine düştüm , yarın 2 tane sınav yapacam ama halen soru hazırlamaya çalışıyommm
bende 2009 - 2011 de Ömerlide çalıştım , midyata çook geldim gittim , özledim valla oraları ...
tatlım , bak 7 kilo vermişin , bence biraz daha sık dişini verme canını , ver kilolarını , olmazmıı
merhabalar bende 90 kilonun üzerinde olup zayıflamaya karar verenlerdenim inşallah bende başarırım...
Ben geldim kızlarrr
Malatya, bozcaada ve bayram tatilinde zonguldak derken ben 1 kg aldım sanırım( Şişkinlik de var ama aldığımı hissediyorum. Bugün yediklerime dikkat etmeye başladım. Eşim de diyetisyeni bıraktığından beri 6 kg almış, çok yememesine rağmen son 1 ay içkiyi abartmıştı, aslında ben de onun kadar yedim ama içtiği rakı kilo aldırdı ona. Çarşamba günü tekrar eski diyetisyene başlıyor, maddi olarak tek kişi bizi zorlamaz o yüzden onun gitmesini tercih ettik. Göbek bölgesinde çok fazla yağlanma var ve anne tarafı tamamen şeker hastası olduğu için zayıflamasını istiyorum
Bu arada biz artık organik tavuk dışında tavuk yememeye karar verdik. Migrosta satılan organik tavuktan ya da organik pazardan bütçemizi zorlamaması için çok sık olmamak kaydıyla tavuk alıcaz, onun dışında tavuk asla yemiycem. Bugün lüfer aldık, tanesi 10tl olunca kaçırmayalım dedik, benim ezcook fırında yaptım süper oldu, balık yeme sıklığını haftada en az 3 yapıcaz. Bir de zonguldaktan babamlar süt almıştı onu getirdim, annemde de mayalık yoğurt aldım. Onla yogurt yaptım. Bakalım güvenebileceğim bir yerden sür alıcam bundan sonra, yoğurdu da kendim yapıcam artık
merhaba hanimlar acaba aranizda banada yer varmi
siddetle kilo vermeyi arzuluyorum insallah basaririm
pffff yazılı hazırlamaktan nefret ediyom haaa
Selaammmm fıstıklarrıımmm
herkeslerin geçmiş Mübarek Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun
nasılsınız bakalımm ? benden iyilikk , bomba gibi bir bayramın üstüne yine evimdeyimm
kocacımı 2. gün öğlen çıkardım gececi olarak , 3. günü ikindi tekrar teslim ettim yerine , 1. ve 4. günlerde nizamiyedeydik ziyaretçi olarak yanındaydım
bu dabah 6 gibi geldim , 3 saat uyudum sonra 29 ekim kutlamasına gittim , şimdide ancak oturabildim pc başına
Nursenacıım herifim resmen şok oldu beni görünce , farketmeyi bırak inanamadı valla
ben yine söz verdim ona bi sonraki görüşmemiz 15 aralıkta olursa 6 kilo , eğer teskerede olursa 10 kilo vermiş olacağım diye
Ayşecim tekrardan hoşgeldin , bi an önce bekliyoruz aramıza
Esooşş yettim gari bebeeemmm , ben geldimm , ailenizin hizaya sokan süper kahramanı Aynur geldii
NOT : Bayram boyunca yaptığım kaçamaklar : kocişime aldığım çikolatadan 2 tane , 1 tane baklava (eskişehirden öğrencimin ablasının sözü vardı , bir yığın mammiş vardı ama yemedim sadece 1 baklava ile yetindim :)
Aynurcum hoşgeldin. eşinle hasret gidermişsin ne güzel. inşallah eşin bir dahaki görüşmenizde gözlerine inanamayacak. ben iyice sapıttım bu bayramda. zaten motivasyonum dağılmıştı. bir de bebek çalışmalarını erkene almaya karar verince sanırım altın vuruş gibi oldu son birkaç gündür yediklerim. 1 kasım itibariyle yeniden başlayacağım kilo verme çabalarına. bir an önce ideal kiloma inmek istiyorum. belki aynı zamanlarda gelir bebeklerimiz :))
dukana başlamayı düşündüm baya ama yapamayacağıma karar verdim. inşallah artık düzenli bir şekilde kaybedeceğim fazlalıklarımı.
selam kızlar resmen bir tatilzedeyim. anladımki sizden ayrı kilo veremezmişim ben tecrübe ile sabitlendi:)
bayram tatilimizi +2 ile bitirdimm.üstelik bayramın 2.günü -1ide görmüştüm.
ama herkes farketti yaklaşık 1aydır görüşemediğimz arkadaşlarımız ile görüştük gözle görünür fark var dedi inanamadı .çok güzeldii:)bunca motivasyona rağmen yedimm irademin ne kadar zayıf olduğunu tekrar gördüm ama yok ole tekrar başlamalıyım .bayram öncesi birsürü kıyafet aldım.iki bot aldım ikiside topuklu:)gittiğim mağazada en büyük bedenleri giydiğimde denediklerimin arasında içine giremediklerim çıkıodu.ama şimdibi alt bedeni rahatlıkla giydim bol dahi gelenler oldu.
verdiğim 10kilonun mu etkisi var sporunmu bilmiorum ama çok sıkı spor yapmıştım vücudum şekil aldı yok sa 10kilo bu kadar etkilermi bilmiyorumm.
en yakın zamanda geçmişi bitirip.eski motivasyonuma dönmeyi düşünüyorumm.
yokluğunuzda varlığınızın kıymetini daha iyi anladımmm.iyi ki varsınızzz
Sağol canım, önceki mesajda anlattığım gibi yollar feci durumdaydı. Aslında kayınvalidem çok ısrar etti Salı günü gidin diye ama eşimin işi vardı. Bugüne de bırakmak istemedik, gerçi herkes bizim gibi düşünüş, son güne bırakmak istememiş, gene kalabalığa kaldık. Ama en azından bugün dinleneceğiz, yarın o yolu çekip sabah işe gitmek de vardı...
Siz daha yakına gitmişsiniz, umarım güzel geçmiştir ziyaretiniz. Biz de bayramın ilk günü Uşak'taydık biliyor musun? Banaz ilçesinde :) Dediğin gibi çocuklar için güzel ve sakin bir ortam vardı, 3-4 saat geçirdik orada. Eskişehir'den Marmaris'e giderken eşimin ortağının memleketine uğradık, defaten davet etmişlerdi, fırsat olmamıştı bu sefer uğradık. Tabii ortağımız da oradaydı, aile büyükleri de. Bayramın ilk günü olmasa kalmayı da düşünürdük, çok içten insanlardı.
Sizin için hem hava değişikliği olmuştur hem aile ziyareti hem de kayınvaliden memnun olmuştur eminim. Sen dinlenebildin mi peki bu sürede? Çalışırken böyle fırsatlar ilaç gibi geliyor insana :) Çocuklar da memnun olmuştur eminim. Kızının son kararı ne oldu bu arada? Gitmedi sanırım?
iyi akşamlar herkese
aynurcum hoşgeldin bomba gibi gelmişsin belli enerjin hepimize geçer inşallah
bugün kardeşimgil geldi bodrumdaydılar bayramda dün akşam dönmüşlerdi bayram ziyaretini bugün yaptılar
sonra da malum yyemek telaşı işte eşimgelsin yeriz yemeği 7gibi
markete gittim azcık günüm için alışveriş yaptım yarın da sebze türü olanları alırım menümü de bugün netleştireyim ki yarın yapmaya başlarım
Son olarak da bayram da yediklerime gelince
anne işi mükemmel içli köfte
sarma
sabah kahvaltısında yağsız kavurma et(kendi yağıyla)
anne işi sütlaç
günde 1 ya da 2 tane baklava
günde en az 2 tane çikolata
Pişmanmıyım hayır, o içki köfteleri yemesem ayıp olurduBugüne çok güzekl başladım. Geç kalktığımız için 2 öğün yedim ama 4 ara öğünümü de yaptım. Kahvaltıda yumurta, malatya peyniri, maydanoz salatalık. Akşam yeömeğinde 1 adet ızgara lüfer ve yanında peynirli salata
Merhabalar ben geri geldim kürkçü dükkanına:)))
Bugün tartıldım şok şok şok 115 kiloyla sahalardayım inanamıyorum 103 kilodan buralara geri döndüm YENA canım al beni listeye yarın sabah diete başlıyorum kısmetse kesin...
merhaba arkadaslar bende döndüm yuvama..
2gün oldu geleli yeni yeni yerleştim ve de uzun zamnadır otobüsle yolculk yapmamıstım..
uçağa alısınca 10-11 saat gecmek bilmedi gözümü bile kırpmadıgımdan..
ve 2 gündür de yeni yeni kendime geliyorum.
benim bayramım yeme içme konusunda fena degildi..
ama hiç iştahım yoktu..
annemin elde actıgı baklavalardan bi dilim bile istemedi canım..
zaten etle de aram olmadıgından sıkıntı yoktu yani
işte pantolon bu.. gerçi bu kızın üstünde de tayt gibi durmuş ama nedense bende durduğu gibi diil
bel kısımı da lastikli güzel kavrıyor.
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?