Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy canım benı ne ıyı anlarsın . buralarınnzorluklarını bılırsın... bu arada meslektasız. bende anasınıfı öğretmenıyım. çooooook şukur yazılı derdım yok :)))

merhabalar bende 90 kilonun üzerinde olup zayıflamaya karar verenlerdenim inşallah bende başarırım...

canım hışgeldınn...

ne guzel kararlar almışsınzı canım. inş uygularsınız. mıdyatta olmanın belkıde en guzel yanı bu. kayınvalıdemler koydeler. ve et sut yumurta sebze herseyımız uzum de dahıl % 100 organık gelıyor. kayınvbabam ne ılaç kullanıyor ne hazır yem....bebeğime saglıklı besınler yedırmenın mutluluğunu yasıyoruz sayesınde...

merhaba hanimlar acaba aranizda banada yer varmi
siddetle kilo vermeyi arzuluyorum insallah basaririm

hoşgeldınnn...

pffff yazılı hazırlamaktan nefret ediyom haaa

kız meslekte çalışırken ayy ne ıgrenç gunlerdı. yazılı sorusu hazırla,oku ..iyyyyyy allah yardımcın olsun canımmm

selamun aleyküm...

herkesler yavaştan dökülmeye başlamış...benim durumum vahim zaten iştahım çok açık ama yinede bugünden itibaren başladım sağlıklı beslenmeye...

Ayşe selam vermiş gitmiş ama çok sevindim yazını gördüğüme canım en yakın zamanda topikçe görürürz inşallah seni.

Dafi ablacım başınız saolsun mekanı cennet olsun...

Ebruyu göremedim izinmi aldı acaba?

gunaydin hanimlar sabah ilk is tartildim ne yazikki 108.9 kiloyum yolum uzun ama durmak yok insallah
bu arada bana hosgeldin diyen butun arkadaslara tesekkur ediyorum
bugunki diyetimden bahsedeyim biraz
orucluyum bugun insallah iftarda neler yaptigimi yazicam
hayirli azimli saglikli birgun diliyorum hepinize

Selam kızlar,

tatil bitti, herkes dönmüş aramıza yavaş yavaş. Umut, Özlem, Nevin, Aynur gelmiş geri. hoşgeldiniz, valla iyi ki geldiniz. topikçek bayram vurdu hepimizi. bu cuma toparlanırız inşallah hepimiz.

ben bu sabah itibariyle 87.5 kgmım. 86 kg ile başlayıp, 2 kg versem süper olur dediğim tatili 1,5 kg artıyla kapattım. sağlık olsun artık. inşallah hepimiz kurtuluruz bir an önce şu artılardan.

Nevincim ben de göremedim Ebruyu, umarım iyidir işte değilse bile.

Aynurcum hoşgeldin. eşinle hasret gidermişsin ne güzel. inşallah eşin bir dahaki görüşmenizde gözlerine inanamayacak. ben iyice sapıttım bu bayramda. zaten motivasyonum dağılmıştı. bir de bebek çalışmalarını erkene almaya karar verince sanırım altın vuruş gibi oldu son birkaç gündür yediklerim. 1 kasım itibariyle yeniden başlayacağım kilo verme çabalarına. bir an önce ideal kiloma inmek istiyorum. belki aynı zamanlarda gelir bebeklerimiz :))

dukana başlamayı düşündüm baya ama yapamayacağıma karar verdim. inşallah artık düzenli bir şekilde kaybedeceğim fazlalıklarımı.

herkese hayırlı günler güzeller
ben de +700 olmuşum malesef çok yesem nolacak bir de bilmiyorum yanlış şeyler yesem de abartmadım oysaki
neyse hele yarın günümü de atlatayım da göndereli hep beraber

selam kızlar resmen bir tatilzedeyim. anladımki sizden ayrı kilo veremezmişim ben tecrübe ile sabitlendi:)

bayram tatilimizi +2 ile bitirdimm.üstelik bayramın 2.günü -1ide görmüştüm.
ama herkes farketti yaklaşık 1aydır görüşemediğimz arkadaşlarımız ile görüştük gözle görünür fark var dedi inanamadı .çok güzeldii:)bunca motivasyona rağmen yedimm irademin ne kadar zayıf olduğunu tekrar gördüm ama yok ole tekrar başlamalıyım .bayram öncesi birsürü kıyafet aldım.iki bot aldım ikiside topuklu:)gittiğim mağazada en büyük bedenleri giydiğimde denediklerimin arasında içine giremediklerim çıkıodu.ama şimdibi alt bedeni rahatlıkla giydim bol dahi gelenler oldu.

verdiğim 10kilonun mu etkisi var sporunmu bilmiorum ama çok sıkı spor yapmıştım vücudum şekil aldı yok sa 10kilo bu kadar etkilermi bilmiyorumm.

en yakın zamanda geçmişi bitirip.eski motivasyonuma dönmeyi düşünüyorumm.

yokluğunuzda varlığınızın kıymetini daha iyi anladımmm.iyi ki varsınızzz

İyi öğlenlerr topiciminn enn fit hatunlarıı

okuldan geldim mammişlerimi yiyorum şimcik , sonrasındada bi elbistan turu atarım heralde , havalar iyi iken ne kadar yürürsem kardır

hadi bakalım toparlansın herkeslerr , Bayramm bittii , artık önümüzde yılbaşı var , yeni yıl için herkes bi hedef koysun kendine ve ona ulaşsınn , olmazmıı

buarada artık sabah girişlerimiz 6.50 oldu , ooyyy yine bana uykusuz geceler yorgun düşlerr

Esracımm hoşbuldumm guzumm

evet hasret giderdik , ama ayrılık çok fena oldu yaa , ama napiim günler geçecek kocacım gelecek allahın izniylee

zaten söz verdim aşkıma , 15 aralıkta gidersem - 6 kilo ile , teskereden sonra görecek olursa - 10 ile görecek beni Allahın izniyllee

canım benim biliyorsun bende bebek için bu kadar hızlandım ama iyi oldu , sonuçlarımdan memnunum yani

kuşumm bende dukan için çok şüpheliydim , yapamassam diye ama öyle bir oturduki herşey yerine , şuan aklıma bile gelmiyo yasaklar , direkt olarak dukan usulü besleniyorumm

Son düzenleme:
Savulunn 2013 Model 0 kilometre Aynur geliyooooooooo

valla okuldakilerde diyo , Aynur bu ne enerji diye

ama napayım kocişimin yanından geldim çook mutluyum , depresyona girene kadar böyle takılacamm

canım benim neden tatilzede olacaksınki , tabikide yiceksin ama tadında bırakıp yiceksin , verdiğin onca emeği düşün , bak ne güzel ilerliyorsun

arkadaşların tabikide farkedecekler , 10 kilo dediğin az mı Allah aşkına ?? bence geçmişi bırak şimdi geleceğe bak , yılbaşına odaklan , 2013 senin için güzel gelsiinn

ne gelen vaarr ne de gidenn , gelen giden var da yazan yokk

bende kaçıyom üleeyynn , sokağa atacam kendimi , herkesi öperim kocamann

Merhabalar. Kendi kendime kilo vermekte zorlanıyorum. Bazen umutsuzluğa hatta paniğe kapıldığım oluyor. ne olacak benim halim diye. Önceden 38 bedendim. 58 kilo. 60 olunca ve ustune cıkınca hayıflanırdım. evlendiğimde 72 hamile kaldığımda 80, doğum sonrası 89 olup 83 e ındım. yıne hmile kaldım. doğumdan sonra 7 ay geçti simdi 98 den ancak bir kilo verdim. artık emzirmiyorum. Önceden beridir zayıflama basarı oykulerini okurdum. Şimdi bir de boyle denemek istiyorum. kalori saymaya calışıyorum. kalori sepetinden. İnşallah herkes istediği gibi zayıflar

selamlar herkese...
bayram boyunca uğrayamadım, buralardaydık ama aile ziyaretleri vs.ile geçti.
2.gün kardeşimle nişanlısı geldi kahvaltıya bize. güzel geçti o da.
bugün de iş başı ama gene işler çok birikmiş, sinir oluyorum güya tatil yapıyosun, ee sen tatil yaparken yurt dışı çalışıyor habire istekler, mailler gelip durmuş. şimdi onları toparlamaya çalışıyorum.

şimdi gelelim en heyecanlı konumuzaa.. kilooooo :)
valla Allah'ın bildiğini kuldan saklayamayacağım, önüme ne gelirse geri çevirmedim
tatlılar, yemekler falan.. fazla detaya inmiyeyim beni dışlamayın burdan

bakalım bu hafta kendimi hızlandırılmış bir programa sokup cuma günü güzeel bir bildirim planlıyorum, regl idim bir de bayramda. o da bitti neyse..

..

Uff lodos var ya , feci başım ağrıyor.
Demin bir fırtına çıktı zannettik ki kar yağıyor.
şimdi güneş açtı ama akşama çıkış saatinde bakalım nasıl olacak :44:
...

aa kızlar bu arada hafta sonu kendime Zara'dan bir pantolon ve bluz aldım.
bluz XL ama rahatça girdim içine.
pantolon XL ama resmen tayt gibi oldu, giyilecek gibi diil, bacaklarım tombiş tombiş görünüyor ama çookk güzeldi dayanamadım aldım. hem de dedim motivasyon olsun astım dolaba, bakıyorum, kafamda kombinasyon yapıyorum inşallah içine rahatça girebileceğim günler de gelecek.
durun bakiim sitesinden bulursam resmini koyayım buraya.
uzuuuuunn zamandır Zara'ya girmiyorudum bu arada, asabım bozuluyordu.
şimdilik en azından XL olanlara bir şekilde girebiliyorum.
.....

işte pantolon bu.. gerçi bu kızın üstünde de tayt gibi durmuş ama nedense bende durduğu gibi diil
bel kısımı da lastikli güzel kavrıyor.
...

Eklentiler

• $5039160800_2_2_3.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $5039160800_1_1_3.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 42
kızlarr leslıe ablamız ıle 45 dk lık 3 mıl 4-5 kılo verdirici vıdeo cımlastığımı yaptım geldım.

ben karar verdım.. leslıe yı hergun okuldan geberrek gelsem bıle yapacağım. sabahları okulda bı 20 dk boş zamanım var. anasınıfındayım ve leptopumda var. 0 süreçte de 1 mıllık sabah yuruyuşunu yapacağım. bırde vucudumdakı sarklamlr için bio der 90-60-90 aldım netten. onu da hergun sabah akşam vuduma süreceğim. ben kızımın şişko annesı olmak ıstemıyorummmmmm (

Ne tesadüf demek aynı yerdeymişiz haberimiz olmadan.:)
Ufak yerlerin samimiyeti bir başka oluyor gerçekten çok hoşuma gider benimde..

Bayramda dinlenemedim umutçuğum pek..Özellikle arefe günü 20 saat temizlik yaptım yeme içme,wc ihtiyacı dışında.
Sonrası malum ziyaretler,yol..
Kızım gitmedi istemedi bizde zorlamadık sonuçta onun kararı saygımız sonsuz ne diyelim.:)

kim bilir ne güzel mamalar hazırlayacaksın asucuğum..
Sana gelmek varmış gün de.:)
haşhaşlı da yapıcakmısın.?

Hoşgeldin özlemciğim..
Yani içli köfte yenmezmi feda olsun onun sayesin de gelen +1'e

Sonun da banucuğum dönüyorsun. artık istesen de burdan ayrılmana izin yok sana..
Ayrıca dert etme disiplinli olursak bir sürü bir sürü kilolar veririz..:)

Hoşgeldin mmeryciğim.

Otobüs yolculuğunu severim ben.yalnız olup cam kenarına oturdummu ne güzel hayaller kurarım.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…