kızlarr leslıe ablamız ıle 45 dk lık 3 mıl 4-5 kılo verdirici vıdeo cımlastığımı yaptım geldım.
ben karar verdım.. leslıe yı hergun okuldan geberrek gelsem bıle yapacağım. sabahları okulda bı 20 dk boş zamanım var. anasınıfındayım ve leptopumda var. 0 süreçte de 1 mıllık sabah yuruyuşunu yapacağım. bırde vucudumdakı sarklamlr için bio der 90-60-90 aldım netten. onu da hergun sabah akşam vuduma süreceğim. ben kızımın şişko annesı olmak ıstemıyorummmmmm(
İyi öğlenlerr topiciminn enn fit hatunlarıı
okuldan geldim mammişlerimi yiyorum şimcik , sonrasındada bi elbistan turu atarım heralde , havalar iyi iken ne kadar yürürsem kardır
hadi bakalım toparlansın herkeslerr , Bayramm bittii , artık önümüzde yılbaşı var , yeni yıl için herkes bi hedef koysun kendine ve ona ulaşsınn , olmazmıı
buarada artık sabah girişlerimiz 6.50 oldu , ooyyy yine bana uykusuz geceler yorgun düşlerr
Esracımm hoşbuldumm guzumm
evet hasret giderdik , ama ayrılık çok fena oldu yaa , ama napiim günler geçecek kocacım gelecek allahın izniylee
zaten söz verdim aşkıma , 15 aralıkta gidersem - 6 kilo ile , teskereden sonra görecek olursa - 10 ile görecek beni Allahın izniyllee
canım benim biliyorsun bende bebek için bu kadar hızlandım ama iyi oldu , sonuçlarımdan memnunum yani
kuşumm bende dukan için çok şüpheliydim , yapamassam diye ama öyle bir oturduki herşey yerine , şuan aklıma bile gelmiyo yasaklar , direkt olarak dukan usulü besleniyorumm
maşallah kuzum senin dukan performansına. bende karın bölgesi çok problemli olduğu için açıksa kolestrolü arttırmasından korkuyorum dukanın. yoksa meyve aramıyorum hiç. bakalım biraz daha deneyeceğim klasik yeme programlarını. ama hiç keyfim ve motivasyonum yok açıkçası Aynurcum. çok sıkıldım sanırım evde. cv güncellemeye bile üşeniyorum ama. aman neyse, yarın daha güzel uyanırım umarım.
Tiçır aynur sen de hoşgeldin..
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.:))
----
Çok güzel sebzeli bulgur yaptım servis saatini beklerken kaşıklıyorum.:)
Elim de ağzımda boş durmasın değilmi kızlar.:)
Afiyet olsun Yenacım. ben de bayılırım sebzeli bulgur pilavına. her öğünde yiyebilirim. bak canım istedi yine, niyeti bozucam birazdan
Canım sen sağlıklı,düzenli beslenince gayet iyi kilo veriyorsun
KAçamaklarda hepimiz gibi kilo alman normal..
Keyfin yerine gelsin .senin herkese yazdığın motive edici mesajlarını istiyoruz yine..
Bir de türk kahvesi içip son rötuşları yapayım ev ve kendimle ilgili çıkayım sonra..
Kendinize iyi bakın arkadaşlar görüşürüz..
Hoşgeldin canım. Biz de bayramda annemlerde yani zonguldaktaydık. 4 saatlik yolu 8 saatte geldik. bolu dağından itibaren izmit körfeze kadar 10k/s saat hızla geldik, gerçekten kabus gibiydi. Biz de biz dün döndük trafik olmaz diye
Marmaris çok güzeldir eminim bu mevsimde. Mamalardan çok yedin miValla ben aslında çok çok yemedim sanıyodum ama üst üste 1 ay içinde çok fazla kaçamak yapınca bugün tartıda 1 kg fazla çıktım. Bayramda cuma ve cumartesi 5er km yürüyüş yaptım sırf yediklerim kilo yapmasın diye. Neyse olan oldu önüme bakıcam artık
tekrar merabalar ben sabah beyaz peynirli tost yedim arada elma yedim yeni geldim eve şimdide yemek yiyim diyorum akşamda bir saat yürücem inşallah
Bayram dönüşü epey hasar var galiba kızlar :) Ben de bu sabah tartıldım, +400 çıktımTek başına fazla değil belki ama son 2 aydır devamlı artıda olduğum için üzüldüm. 300-500 derken gramlar birikti, yaklaşık 4 kilo aldım geriye Kasım aklımı başıma topladığım ve de eksiyle kapatacağım bir ay olur umarım.
Bayramdan dönen herkes hoşgeldi, safa getirdi. Bir süredir aramızda olmayan Banu145145 ve Meryem'e de iyi ki döndünüz diyorum.
Ebru'yu ben de göremedim, merak ettim, işbaşı yapacağım diye yazmıştı çünkü...
Biz tövbe ettik bayram zamanı yolculuğa artık :) Gerçi hep öyle diyoruz da... Marmaris çok güzeldi ama Eskişehir soğuktu. Çocukları açık havada çok güzel tesislere götürdük, eşim de ailesi ile bir arada olmaktan mutlu oldu. Trafik çile çektirdi ama dolu dolu geçti gene de. Yedim ve pişmanım, ne yazık ki artıdayım ama aralarda sık sık atıştırıyorum evdeyken, herhalde can sıkıntısından. Orada o imkanım olmadı. Oradan kurtardık biraz hiç olmazsa... Senin yazdığın gibi önümüzdeki günlere bakacağız artık.
Güle güle kullan, siyah olduğu için tam anlayamadım, binici tipi pantolon galiba bu? Onlar zaten tayt gibi yapışıp sarıyor, snei de sarması gayet normal, bedeni gene olmuş yani. Eminim güzel de durmuştur, kışın salaş kazaklarla ne güzel olur...işte pantolon bu.. gerçi bu kızın üstünde de tayt gibi durmuş ama nedense bende durduğu gibi diil
bel kısımı da lastikli güzel kavrıyor.
...
Hoşbulduk Yenacığım. Böyle yazınca elind etabak ekran başında gözümün önüne geldin :) İyi çalışmalar canım.hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.:))
----
Çok güzel sebzeli bulgur yaptım servis saatini beklerken kaşıklıyorum.:)
Elim de ağzımda boş durmasın değilmi kızlar.:)
Umutcum seni online görmüşken bir şey sormak istiyorum. bayram temizliği yaparken özel bir derz temizleyici aldığını yazmıştın. memnun kaldın mı acaba? bir de nerden edindin, markası nedir? benim de banyo için ihtiyacım var. sormak istedim sana.
Afiyet olsun Yenacım. ben de bayılırım sebzeli bulgur pilavına. her öğünde yiyebilirim. bak canım istedi yine, niyeti bozucam birazdan
Güle güle kullan, siyah olduğu için tam anlayamadım, binici tipi pantolon galiba bu? Onlar zaten tayt gibi yapışıp sarıyor, snei de sarması gayet normal, bedeni gene olmuş yani. Eminim güzel de durmuştur, kışın salaş kazaklarla ne güzel olur...
Hoşbulduk Yenacığım. Böyle yazınca elind etabak ekran başında gözümün önüne geldin :) İyi çalışmalar canım.
Canım online görünüyorum, bilgisayar açıkken site de açık oluyor. Ama ben arada gelip gidiyorum, o nedenle şimdi gördüm sorunu :) Maalesef fazla da yardımcı olamayacağım çünkü adını bilmiyorum ürünün. Biz banyo, mutfak, koridor yani tüm ıslak zeminlere kullandığımız için bitti, paketi de yok.
Memnun kaldım ama eski yardımcım yaptığında çok daha güzel olmuştu. Artık yapanın farkı mı ürünün farkı mı bilemiyorum. Ben Migros'tan aldım, yabancı bir üründü (Fransız sanırım), büyük hiper marketlerde var benzerleri, üzerinde Türkçe etiketi ve resmi zaten tanıtıcı oluyor. Genellikle ütü kolası, kireç sökücü, halı şampuanı gibi özel amaçlı temizleyicilerle bir arada bulunuyor. Türk markaları arasında birinin de "derz temizleyici" diye özel bir ürünü olduğuna eminim ama ya ben bulamadım ya kalmamıştı markette :) Son bir not; yolun düşerse yapı marketlerde daha bol çeşit oluyor. Benim aldığım reyonda bir de derz kalemi diye bir ürün vardı. ben almadım ama temizlik sonrası kalemle üzerinden geçmek iyi bir fikir olabilir. Şimdiden kolay gelsin :)
ben de yaptım bulgur pılavı hem de malatyadan getırdıgım köy bulguruyla, market bulgurundan o kadar farklı ki tadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?