ben de yaptım bulgur pılavı hem de malatyadan getırdıgım köy bulguruyla, market bulgurundan o kadar farklı ki tadı.
Umutcum 400 gr çok değil. daha da çok alabilirdin, demek ki porsiyon kontrolü yapabilmişsin. senin handikapın çocuklarla olan sosyal hayatında karşılaştığın hamurişleri, tatlılar sanırım. benim bayram seyran haricinde evde yapmazsam karşıma çıkmıyor bu tür besinler. eşim de istemiyor sağolsun. ama çocuk olunca durum değişiyor. onlar istemese ya da onlara sağlıklı olanını yapsan, götürdüğün doğumgünlerinde karşına çıkacaktır bu besinler malesef. işin zor ama irade gösterince başa çıkabileceğin bir durum bu senin.
bu arada kızlar size Ebru dan haberler getirdim
hafif kanamaları olmus doktoru da 10günlük rapor vermiş..
sanırım 2 hafta kadar daha işe gidemeyecekmiş..
ben ara ara haberlerini iletirim size
ama şimdi iyiymiş bugün lekelenmesi de olmamıs
bebegin kalp atıslarını da duymustu zaten..hersey iyiymiş böle de devam eder inşallah
güle güle giy canım..umarım günler geçtikçe daha da güzel olur..işte pantolon bu.. gerçi bu kızın üstünde de tayt gibi durmuş ama nedense bende durduğu gibi diil
bel kısımı da lastikli güzel kavrıyor.
...
Hoşgeldin mmeryciğim.
Otobüs yolculuğunu severim ben.yalnız olup cam kenarına oturdummu ne güzel hayaller kurarım.:)
Sağol Esracım desteğin için. Ama epeydir ipleri elimde bıraktım ben, sorunum bu. Yani yolun yarısını geçince kendimi saldım birden, motivasyonum azaldı peşinden disiplin ve düzenimi bozdum. Şimdi azar azar 80'lere yol alıyorum. Oysa aynı kiloyu azar azar verseydim, şimdi 60'ları görmüştüm
İki çocuktan sonra vücut eskisi gibi olmuyor, burada okuyorum; aynı boylarda, benden 8-10 kg fazla arkadaşlarımla aynı bedeni giyiyorum. Göğüsleri geçiyorum, onlar yapısal ama göbek ve kalça da epey var bende. Evlendikten 1 sene sonra aldığım bir elbisem var, hatırası var saklıyorum. Epey kilo almıştım, 60'tan 68'e çıkmıştım o sene, gene de 38 beden elbiseye sığıyormuşum. Şimdi 68'e insem 40-42 giyebilirim anca. Yani benim yaşımda ve vücut yapımda ince-fit görünüm için epey yolum var, erken saldım kendimi
Şu motivasyona kavuşsam, hamurişleri filan vız gelecek ama onu kaybettim, bulamıyorum bu aralar
Ay çok geçmiş olsun. Kanama neden olur ki hamilelikte. Bol bol dinlensin ebruşş
bu arada kızlar size Ebru dan haberler getirdim
hafif kanamaları olmus doktoru da 10günlük rapor vermiş..
sanırım 2 hafta kadar daha işe gidemeyecekmiş..
ben ara ara haberlerini iletirim size
ama şimdi iyiymiş bugün lekelenmesi de olmamıs
bebegin kalp atıslarını da duymustu zaten..hersey iyiymiş böle de devam eder inşallah
Teşekkürler Meryem. inşallah daha da iyi olur gün geçtikçe. konuştuğunda bizim de selamımızı iletirsin kendisine sana zahmet olmazsa :))
Sağol Esracım desteğin için. Ama epeydir ipleri elimde bıraktım ben, sorunum bu. Yani yolun yarısını geçince kendimi saldım birden, motivasyonum azaldı peşinden disiplin ve düzenimi bozdum. Şimdi azar azar 80'lere yol alıyorum. Oysa aynı kiloyu azar azar verseydim, şimdi 60'ları görmüştüm
İki çocuktan sonra vücut eskisi gibi olmuyor, burada okuyorum; aynı boylarda, benden 8-10 kg fazla arkadaşlarımla aynı bedeni giyiyorum. Göğüsleri geçiyorum, onlar yapısal ama göbek ve kalça da epey var bende. Evlendikten 1 sene sonra aldığım bir elbisem var, hatırası var saklıyorum. Epey kilo almıştım, 60'tan 68'e çıkmıştım o sene, gene de 38 beden elbiseye sığıyormuşum. Şimdi 68'e insem 40-42 giyebilirim anca. Yani benim yaşımda ve vücut yapımda ince-fit görünüm için epey yolum var, erken saldım kendimi
Şu motivasyona kavuşsam, hamurişleri filan vız gelecek ama onu kaybettim, bulamıyorum bu aralar
canım hamilelikte yorgunluktan,stressten de olur kanama..
ama öle cok olamamıs ebrunun leke leke gibiymiş..
dr.umuz kendini cok sıkmıssın stressten demiş..
şimdi ayaklarını uzatıp yatıyormuş,bolca dinlenecek insallah..
ve aleyküm selamselamun aleyküm...
herkesler yavaştan dökülmeye başlamış...benim durumum vahim zaten iştahım çok açık ama yinede bugünden itibaren başladım sağlıklı beslenmeye...
Ayşe selam vermiş gitmiş ama çok sevindim yazını gördüğüme canım en yakın zamanda topikçe görürürz inşallah seni.
Dafi ablacım başınız saolsun mekanı cennet olsun...
Ebruyu göremedim izinmi aldı acaba?
hoşgeldin en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllahMerhabalar. Kendi kendime kilo vermekte zorlanıyorum. Bazen umutsuzluğa hatta paniğe kapıldığım oluyor. ne olacak benim halim diye. Önceden 38 bedendim. 58 kilo. 60 olunca ve ustune cıkınca hayıflanırdım. evlendiğimde 72 hamile kaldığımda 80, doğum sonrası 89 olup 83 e ındım. yıne hmile kaldım. doğumdan sonra 7 ay geçti simdi 98 den ancak bir kilo verdim. artık emzirmiyorum. Önceden beridir zayıflama basarı oykulerini okurdum. Şimdi bir de boyle denemek istiyorum. kalori saymaya calışıyorum. kalori sepetinden. İnşallah herkes istediği gibi zayıflar
yakın zamanda o pantalon ayağından düşer inşaAllahaa kızlar bu arada hafta sonu kendime Zara'dan bir pantolon ve bluz aldım.
bluz XL ama rahatça girdim içine.
pantolon XL ama resmen tayt gibi oldu, giyilecek gibi diil, bacaklarım tombiş tombiş görünüyor ama çookk güzeldi dayanamadım aldım. hem de dedim motivasyon olsun astım dolaba, bakıyorum, kafamda kombinasyon yapıyorum inşallah içine rahatça girebileceğim günler de gelecek.
durun bakiim sitesinden bulursam resmini koyayım buraya.
uzuuuuunn zamandır Zara'ya girmiyorudum bu arada, asabım bozuluyordu.
şimdilik en azından XL olanlara bir şekilde girebiliyorum.
.....
sağol yenacımDafi'ciğim eltiin başı sağolsun..
Sen de kapısız mapısız atlatmışsın bayramı,misafirleri..
kilo almaman da harika,merdivenler sağolsun değilmi.? :)
slm kizlarrrSağol Esracım desteğin için. Ama epeydir ipleri elimde bıraktım ben, sorunum bu. Yani yolun yarısını geçince kendimi saldım birden, motivasyonum azaldı peşinden disiplin ve düzenimi bozdum. Şimdi azar azar 80'lere yol alıyorum. Oysa aynı kiloyu azar azar verseydim, şimdi 60'ları görmüştüm
Selam kizlaaaaaaaaaaaar nasilsiniz ?? insallah hepiniz iyisinizdir
Katrem, bu menünün kahvaltisi nerde kiz
Tomurcuk ebrucum iyimis cok sevindim, ara ara kanamalar oluyormus ama insallah durur onlarda
kizmi olcak yoksakizda öyle kanamalar olur derler ya
Kizlar ben carsiya gittim, C&A ya girdim,
bikac pantolon denedim ve önce hayal kirikligina ugradim pek hos bisey bulamadim,
kesimleride begenmedim, ben dar paca seviyom ya
sonra üst kata ciktim,
birkac bisey denedim, ay bayildim cok güzel bi pantolon aldim darpaca
hemen 2 tane aldim hatta :)) valla bulmasi cok zor oluyor
belininde lastikli aldim, vucudu cok güzel sariyor, cokda asiri rahat
bitanede siyah bulmustum leggins gibiydi ama daha kalin, pantolon gibide duruyor
46sini denedim, göbekten bol geldi,
bacaklardan güzel dar oturdu ama göbekten bol gelince ben öyle rahat edemedim,
44üde yoktu
artik birdaha bakinip onuda alcam,
dünden buyana dünyanin parasini harcadim ama olsuuuun :)) önemli olan mutlulugum
maasallah canım kızına..Allah uzun ömürler versin ayırmasın sizibu arada bugün güzel kızımın kırkı çıktıçok mutlu oldum bi tane resim bırakacağım
merrrycim tomurcugu aradiginda bendende slm solermisin ve gecmis olsun hic bisey takmasin kafasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?