Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yaptım bulgur pılavı hem de malatyadan getırdıgım köy bulguruyla, market bulgurundan o kadar farklı ki tadı.

afiyet olsun canım. hakikaten farklı oluyor oralarda bulgurun tadı. ben de geçen gelişlerinde kayınvalidemden istedim. getirdi ama pilavlık değilde köftelik boyuttaydı. artık oralarda o boyda çekiyorlarmış bulgurları. ben de o boy bulguru pilav yaparken suyunu çok zor ayarlıyorum, ayrıca diri olmuyor pilavlıklar gibi suyunu ne kadar azaltsan da. artık annelerimizin zamanındaki gibi bulunca çuvallarla almak lazım böyle besinleri sanırım. devamını bulmak çok zor oluyor yoksa.

Sağol Esracım desteğin için. Ama epeydir ipleri elimde bıraktım ben, sorunum bu. Yani yolun yarısını geçince kendimi saldım birden, motivasyonum azaldı peşinden disiplin ve düzenimi bozdum. Şimdi azar azar 80'lere yol alıyorum. Oysa aynı kiloyu azar azar verseydim, şimdi 60'ları görmüştüm

İki çocuktan sonra vücut eskisi gibi olmuyor, burada okuyorum; aynı boylarda, benden 8-10 kg fazla arkadaşlarımla aynı bedeni giyiyorum. Göğüsleri geçiyorum, onlar yapısal ama göbek ve kalça da epey var bende. Evlendikten 1 sene sonra aldığım bir elbisem var, hatırası var saklıyorum. Epey kilo almıştım, 60'tan 68'e çıkmıştım o sene, gene de 38 beden elbiseye sığıyormuşum. Şimdi 68'e insem 40-42 giyebilirim anca. Yani benim yaşımda ve vücut yapımda ince-fit görünüm için epey yolum var, erken saldım kendimi

Şu motivasyona kavuşsam, hamurişleri filan vız gelecek ama onu kaybettim, bulamıyorum bu aralar

bu arada kızlar size Ebru dan haberler getirdim

hafif kanamaları olmus doktoru da 10günlük rapor vermiş..
sanırım 2 hafta kadar daha işe gidemeyecekmiş..
ben ara ara haberlerini iletirim size

ama şimdi iyiymiş bugün lekelenmesi de olmamıs
bebegin kalp atıslarını da duymustu zaten..hersey iyiymiş böle de devam eder inşallah

Kızlar malatyadaki düğünden resim ekledim, yolda midem şiştiği için elbisede göbeğim çıktı idare edin Bu arada 25 kasımda izmirde eşimin kardeşinin düğünü var, siyah ama ufak bir detayla şık olan bir elbise bakıyorum. Fikir verecek olanlar varsa alabilirim. Çok abiye tarzı da pek sevmiyorum

Ay çok geçmiş olsun. Kanama neden olur ki hamilelikte. Bol bol dinlensin ebruşş

işte pantolon bu.. gerçi bu kızın üstünde de tayt gibi durmuş ama nedense bende durduğu gibi diil
bel kısımı da lastikli güzel kavrıyor.
...
güle güle giy canım..umarım günler geçtikçe daha da güzel olur..
Hoşgeldin mmeryciğim.

Otobüs yolculuğunu severim ben.yalnız olup cam kenarına oturdummu ne güzel hayaller kurarım.:)

hoşbuldum canım...
bende cam kenarında oturuyordum ama hiç hayal kuramadım..

hep kötü kötü düşünceler sardı beynimi..her kendimi bıraktıgımda daha kötü oldum..
o yüsden hep bişelerle oyalanmaya calıstım..
sanırım mutluyken daha iyi olur otobüste yolculuk..

aslında hersey mutluyken güzel insana..dinledigi bir sarkı..izlediği bir reklam..
hepsinden daha farklı anlamlar cıkarıyor insan.

Son düzenleme:

anlıyorum canım. motivasyon olmayınca evde yiyecek abur cubur olmasa bile yapıyor insan. ama tersi söz konusuysa dönüp bakmıyor bile evdeki tepsilerce böreğe, tatlıya.

canım sen çok gençsin. evet çocuksuz bir kadına göre daha fazla çaba gerekecektir ama metabolizman gayet iyidir eminim. bilinçli insanın fazla yemesi ya da kaçamağı bile metabolizmayı zorlayacak, yavaşlatacak türden olmuyor. kendime bakıyorum da aklım fikrim yemeklerde değil de junk foodlarda, hamur işlerinde. hayır eskisi kadar sevmiyorum tatlarını ama yine de bulunca yiyorum. o kadar çok sağlıklı yemekleri yesem eminim kilom sabit kalmaz ve veririm bir sürü.

hiçbir şey için geç değil oysa ki. 42 yaşında spora başlamış ve 57 yaşında türkiye fitness şampiyonu olmuş bir bayan vardı tvde. 57 yaşında olduğuna inanmaz kimse. geç olmadığının kanıtı gibi kendisi.

http://www.youtube.com/watch?v=LZzDXyxH_6c&feature=relmfu

Ay çok geçmiş olsun. Kanama neden olur ki hamilelikte. Bol bol dinlensin ebruşş

canım hamilelikte yorgunluktan,stressten de olur kanama..
ama öle cok olamamıs ebrunun leke leke gibiymiş..
dr.umuz kendini cok sıkmıssın stressten demiş..

şimdi ayaklarını uzatıp yatıyormuş,bolca dinlenecek insallah..

Teşekkürler Meryem. inşallah daha da iyi olur gün geçtikçe. konuştuğunda bizim de selamımızı iletirsin kendisine sana zahmet olmazsa :))

Teşekkürler Meryem. inşallah daha da iyi olur gün geçtikçe. konuştuğunda bizim de selamımızı iletirsin kendisine sana zahmet olmazsa :))

tabiki iletirim canım..
zaten söledim işe gelmeipte topice yazmayıca arkadaslar meraklandı dedm..

oda sizlere slmını iletti

Canım sen 2 çocuğa rağmen çok çok fitsin. Ben 15 yaşımdan beri kilo ver-al bacaklarım göbeğim sanki 3 çocuk yapmış gibiyim. Gögüsler de çok büyük olduğu için aşırı saktı. Oysaki 20 yaşımda ne kadar da sıkıydı vucudum. Sen kendine haksızlık ediyorsun. Aslında 70e bir insek gerisi gelicek se, iki ileri bir geri olmuyo. Umarım eski motivasyonumuzu yakalarız en kısa zamanda

anladım canım. ciddi birşey yok yani. işten bir süre uzak kalıp dinlenmek çok iyi gelir eminim.

ve aleyküm selam
siz sağolun canım Allah razı olsun

hoşgeldin en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah

yakın zamanda o pantalon ayağından düşer inşaAllah
ay beddua gibi oldu ama dua ettim canım

Dafi'ciğim eltiin başı sağolsun..
Sen de kapısız mapısız atlatmışsın bayramı,misafirleri..
kilo almaman da harika,merdivenler sağolsun değilmi.? :)
sağol yenacım
gerçekten merdivenler bana terapi gibi geldi dizlerim zorlandı ama onlarada egzersiz oldu

slm kizlarrr

cnm senin moti dietsiyende ,diyetsiyene gidince cok guzel kg veriyorsun benim oyle bir sansim yok olsa hemen giderdim en azindan baslamak icin sonrasi gelir zaten

bende dun kiza netten gangam steyl indirttim baslicam evde dans yapmaya cunku benim kardesim spor salonuna gidiyor yoksa kaybetcem
bu gun deneme yaptim actim gangam steyli hoplayip zipliyom papatyam nasil bakiyor

selamun aleykum herkeseee
ben bugün geç kalktım
1büyük bardak süt içtim
öğlen 1 kase çorba 1 tabak(küçük) patates salatası ve 1 kase yoğurt yedim
sonra arada 1 küçük gül böreği
akşam 2 baget ızgara ve salata
arada 1 hurma yedim bu kadarr :))

Selam kizlaaaaaaaaaaaar nasilsiniz ?? insallah hepiniz iyisinizdir

Katrem, bu menünün kahvaltisi nerde kiz

Tomurcuk ebrucum iyimis cok sevindim, ara ara kanamalar oluyormus ama insallah durur onlarda
kizmi olcak yoksa kizda öyle kanamalar olur derler ya

Kizlar ben carsiya gittim, C&A ya girdim,
bikac pantolon denedim ve önce hayal kirikligina ugradim pek hos bisey bulamadim,
kesimleride begenmedim, ben dar paca seviyom ya
sonra üst kata ciktim,
birkac bisey denedim, ay bayildim cok güzel bi pantolon aldim darpaca
hemen 2 tane aldim hatta :)) valla bulmasi cok zor oluyor
belininde lastikli aldim, vucudu cok güzel sariyor, cokda asiri rahat
bitanede siyah bulmustum leggins gibiydi ama daha kalin, pantolon gibide duruyor
46sini denedim, göbekten bol geldi,
bacaklardan güzel dar oturdu ama göbekten bol gelince ben öyle rahat edemedim,
44üde yoktu
artik birdaha bakinip onuda alcam,
dünden buyana dünyanin parasini harcadim ama olsuuuun :)) önemli olan mutlulugum

ya bugün çok geç kalktım dün gece pıtırcığım uyumadı bende uykusuz kaldım. kalkınca kahvaltıyı canım çekmedi 1 büyük bardak süt içtim
bu arada aldıkların hayırlı ve de uğurlu olsun tabiki herşeyden önce senin mutluluğun önemli tatlım

bu arada bugün güzel kızımın kırkı çıktı çok mutlu oldum bi tane resim bırakacağım
maasallah canım kızına..Allah uzun ömürler versin ayırmasın sizi
merrrycim tomurcugu aradiginda bendende slm solermisin ve gecmis olsun hic bisey takmasin kafasina

tabiki sölerim..

sende sen gamgam dansı yaparken sana garip garip bakan kızını benim için öpermisin:))

bayılıyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…