Selam kizlaaaaaaaaaaaar nasilsiniz ?? insallah hepiniz iyisinizdir
Katrem, bu menünün kahvaltisi nerde kiz
Tomurcuk ebrucum iyimis cok sevindim, ara ara kanamalar oluyormus ama insallah durur onlarda
kizmi olcak yoksakizda öyle kanamalar olur derler ya
Kizlar ben carsiya gittim, C&A ya girdim,
bikac pantolon denedim ve önce hayal kirikligina ugradim pek hos bisey bulamadim,
kesimleride begenmedim, ben dar paca seviyom ya
sonra üst kata ciktim,
birkac bisey denedim, ay bayildim cok güzel bi pantolon aldim darpaca
hemen 2 tane aldim hatta :)) valla bulmasi cok zor oluyor
belininde lastikli aldim, vucudu cok güzel sariyor, cokda asiri rahat
bitanede siyah bulmustum leggins gibiydi ama daha kalin, pantolon gibide duruyor
46sini denedim, göbekten bol geldi,
bacaklardan güzel dar oturdu ama göbekten bol gelince ben öyle rahat edemedim,
44üde yoktu
artik birdaha bakinip onuda alcam,
dünden buyana dünyanin parasini harcadim ama olsuuuun :)) önemli olan mutlulugum
güle güle kullan giy canım cicilerini...
seni mutlu ediyorlarsa ne güzel,kendini mutlu et...sana değer
sagolun canlarim katrem ve meryemim,
valla gelin sizide götüreyim carsiya,
insanin kendine yeni ciciler almasi acayip güzel bisey :)
yilbasindan sonra saclarim biraz uzadiktan sonra bide kuaföre gidip yeni sekil vereyim,
oh ozaman benden mutlusu yok :))
Mutsuzluklarimi arkamda birakiyorum, beni üzen seyleri unutuyorum,
hergün yeni bir güne uyaninca pencereden bakiyorum gökyüzüne, masmavi
cok sükür diyorum, kabus gördüysem unutuyorum :)
artik kendimi daha iyi hissediyorum,
gece yatarkende güzel hayaller kuruyorum, sende öyle yap meryemim
senin adına öle sevindim ki canım...
yeni ciciler alınca mutlu olmayı,sabah kalkınca gökyüzüne bakmanın aklıma gelmesini öle istiyorum ki..
inşallah benim de hayaller kuracagım geceler gelir..inan çok istiyorum çok
bende mutsuzluklarımı unutayım Allah ım yardım etsin..
iyi akşamlar kızlar
sultancım güle güle kullan kıyafetlerini canım
bende gün hazırlıkları son sürat devam ediyor yenacım haşhaşlı da yaptım:)
size danışayım barbunya haşlamıştım zeytinyağlı yapayım diye çok pişmiş napsam bilemedim salata gibi bişey yapsam güzel olurmuki
elmalı kurabiye
susamlı kurabiye
haşhaşlı çörek
kedidili ile tiramisu yaptım
sabah da mercimek köftesi havuçlu kereviz salatası ve 3 2 1 poğaça yapacağım
asuuu verecemiz yere hepten ++ larla gidiyoruz allah sonumuzu hayretsinherkese hayırlı günler güzeller
ben de +700 olmuşum malesef çok yesem nolacak bir de bilmiyorum yanlış şeyler yesem de abartmadım oysaki
neyse hele yarın günümü de atlatayım da göndereli hep beraber
aslanım kıraliçemmm allah nazarlardan saklasınnnSavulunn 2013 Model 0 kilometre Aynur geliyooooooooo
valla okuldakilerde diyo , Aynur bu ne enerji diye
ama napayım kocişimin yanından geldim çook mutluyum , depresyona girene kadar böyle takılacamm
hoşgeldinnn ahhhh ah doğurup kilo almayanlara hastayımmm bebek çıkıyo 3 buçuk biz maşşallah her doğumda +10 ve daha sonrası inşallah vericez burda devamlı paylaşımda olursan hallederiz kilolarımızıMerhabalar. Kendi kendime kilo vermekte zorlanıyorum. Bazen umutsuzluğa hatta paniğe kapıldığım oluyor. ne olacak benim halim diye. Önceden 38 bedendim. 58 kilo. 60 olunca ve ustune cıkınca hayıflanırdım. evlendiğimde 72 hamile kaldığımda 80, doğum sonrası 89 olup 83 e ındım. yıne hmile kaldım. doğumdan sonra 7 ay geçti simdi 98 den ancak bir kilo verdim. artık emzirmiyorum. Önceden beridir zayıflama basarı oykulerini okurdum. Şimdi bir de boyle denemek istiyorum. kalori saymaya calışıyorum. kalori sepetinden. İnşallah herkes istediği gibi zayıflar
evett yaaa bende lasy yapıcam artık şu 45 dakkalık nerden indiriliyo bi yazsanız silinmiş pc den bulamadımLEslie yi düzenli yapınca çok güzel şekle sokuyor vücudu..
Umarım sıkılmadan yaparsın sürekli.
Kızlar malatyadaki düğünden resim ekledim, yolda midem şiştiği için elbisede göbeğim çıktı idare edinBu arada 25 kasımda izmirde eşimin kardeşinin düğünü var, siyah ama ufak bir detayla şık olan bir elbise bakıyorum. Fikir verecek olanlar varsa alabilirim. Çok abiye tarzı da pek sevmiyorum
özkaaa çok güzel çıkmışsın resimlerde yanlış anlamazsan bi fikir verebilirmiyim belki biraz pahalı gelebilir amma benim anneminde göğüsleri büyük avrupa beden satan yerlerden alır babam hep takılır çeyrek altın fiyatına çamaşır alıyo hanım diye baya küçük duruyo çamaşırının modelini deiştirsen biraz daha dik durmazmı miğde ve belinde daha ortaya çıkar sanırımCanım sen 2 çocuğa rağmen çok çok fitsin. Ben 15 yaşımdan beri kilo ver-al bacaklarım göbeğim sanki 3 çocuk yapmış gibiyim. Gögüsler de çok büyük olduğu için aşırı saktı. Oysaki 20 yaşımda ne kadar da sıkıydı vucudum. Sen kendine haksızlık ediyorsun. Aslında 70e bir insek gerisi gelicek se, iki ileri bir geri olmuyo. Umarım eski motivasyonumuzu yakalarız en kısa zamanda
oooooooooooooo senin motiii gelmişşşş son gaz burakma sakın maşşallahhh papatyanıda öpppp yerimeslm kizlarrr
cnm senin moti dietsiyende ,diyetsiyene gidince cok guzel kg veriyorsun benim oyle bir sansim yok olsa hemen giderdim en azindan baslamak icin sonrasi gelir zaten
bende dun kiza netten gangam steyl indirttim baslicam evde dans yapmaya cunku benim kardesim spor salonuna gidiyor yoksa kaybetcem
bu gun deneme yaptim actim gangam steyli hoplayip zipliyom papatyam nasil bakiyor
asuuu verecemiz yere hepten ++ larla gidiyoruz allah sonumuzu hayretsin
aslanım kıraliçemmm allah nazarlardan saklasınnn
hoşgeldinnn ahhhh ah doğurup kilo almayanlara hastayımmm bebek çıkıyo 3 buçuk biz maşşallah her doğumda +10 ve daha sonrası inşallah vericez burda devamlı paylaşımda olursan hallederiz kilolarımızı
evett yaaa bende lasy yapıcam artık şu 45 dakkalık nerden indiriliyo bi yazsanız silinmiş pc den bulamadım
özkaaa çok güzel çıkmışsın resimlerde yanlış anlamazsan bi fikir verebilirmiyim belki biraz pahalı gelebilir amma benim anneminde göğüsleri büyük avrupa beden satan yerlerden alır babam hep takılır çeyrek altın fiyatına çamaşır alıyo hanım diye baya küçük duruyo çamaşırının modelini deiştirsen biraz daha dik durmazmı miğde ve belinde daha ortaya çıkar sanırım
oooooooooooooo senin motiii gelmişşşş son gaz burakma sakın maşşallahhh papatyanıda öpppp yerime
yarın günüm var özlemcim ona hazırlık yapıyorumNe kadar hamarat hanımlar var bu forumda. Bu kadar çeşidi ne için yapıcaksın asucugum.
asuuu verecemiz yere hepten ++ larla gidiyoruz allah sonumuzu hayretsin
yarın günüm var özlemcim ona hazırlık yapıyorum
resimlerine baktım ben de yorum yazamamıştım burdan söyleyim mavi elbisen çok yakışmış canım göbek felan da çıkmamış
sorma canım ya şu günü de atlatayım ben de asılacak artık diyete leslieye de ben de başlayım bari başka yolu yok sanırsam yürüyüşe bünye alışmış iyice
ay canım günün var demekk, biz de gelelım mi güneValla çok güzel mamalar yapmıssın
elbıseyı 45tl ye aldım avcılardan. Eskıden olsa o fıyata elbıse bulmam ımkansızdı, aslında kumasından dolayı bıraz kılolu gösterıyo, bi 5 kg versem daha guzel durur
Tiçır aynur sen de hoşgeldin..
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.:))
----
Çok güzel sebzeli bulgur yaptım servis saatini beklerken kaşıklıyorum.:)
Elim de ağzımda boş durmasın değilmi kızlar.:)
bu arada kızlar size Ebru dan haberler getirdim
hafif kanamaları olmus doktoru da 10günlük rapor vermiş..
sanırım 2 hafta kadar daha işe gidemeyecekmiş..
ben ara ara haberlerini iletirim size
ama şimdi iyiymiş bugün lekelenmesi de olmamıs
bebegin kalp atıslarını da duymustu zaten..hersey iyiymiş böle de devam eder inşallah
Canım ben de bi çamaşıra 70-80 tl verıyorum daha pahalısını da alamam. Triump ve kom gıyıyorum ben. Çok kılo alıp verdıgım ıcın cok sarktı o yuzden ancak bu kadar toparlıyo. Çok mu sarkık duruyo
Selaammmm fıstıklarrıımmm
herkeslerin geçmiş Mübarek Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun
nasılsınız bakalımm ? benden iyilikk , bomba gibi bir bayramın üstüne yine evimdeyimm
kocacımı 2. gün öğlen çıkardım gececi olarak , 3. günü ikindi tekrar teslim ettim yerine , 1. ve 4. günlerde nizamiyedeydik ziyaretçi olarak yanındaydım
bu dabah 6 gibi geldim , 3 saat uyudum sonra 29 ekim kutlamasına gittim , şimdide ancak oturabildim pc başına
merhabalar bende 90 kilonun üzerinde olup zayıflamaya karar verenlerdenim inşallah bende başarırım...
Ben de varım!
Yeni işime başladığımda kısa sürede 15 kg aldım, ondan önce de yaklaşık 1 yıl içinde 30 kg almıştım. Birkaç ay önce zayıflama ürünleri ile 5 kg verdim ama sonra ürünleri bıraktım. Neyse ki geri almadım o kiloları :) Şimdi yeniden başlayacağım. Üstümde ağırlık var resmenHepimize kolay gelsin!!!
günaydın kızlar an itibariyle 92.2 ile diyete başlamış bulunuyorum herkese kolay gelsin
Merhabalar. Kendi kendime kilo vermekte zorlanıyorum. Bazen umutsuzluğa hatta paniğe kapıldığım oluyor. ne olacak benim halim diye. Önceden 38 bedendim. 58 kilo. 60 olunca ve ustune cıkınca hayıflanırdım. evlendiğimde 72 hamile kaldığımda 80, doğum sonrası 89 olup 83 e ındım. yıne hmile kaldım. doğumdan sonra 7 ay geçti simdi 98 den ancak bir kilo verdim. artık emzirmiyorum. Önceden beridir zayıflama basarı oykulerini okurdum. Şimdi bir de boyle denemek istiyorum. kalori saymaya calışıyorum. kalori sepetinden. İnşallah herkes istediği gibi zayıflar
herkese hayırlı günler güzeller
ben de +700 olmuşum malesef çok yesem nolacak bir de bilmiyorum yanlış şeyler yesem de abartmadım oysaki
neyse hele yarın günümü de atlatayım da göndereli hep beraber
tabii ki buyrun canım keşke gelseniz ne güzel olur
istanbulda böyle uygun kıyafetler daha bol oluyor anladığım kadarıyla ne güzel
ceco da uygun kıyafetler alıyor buralarda pek yok yada ben bulamıyorum
bu arada ceco nerelerde acaba
aslanım kıraliçemmm allah nazarlardan saklasınnn
iyi akşamlar kızlar
sultancım güle güle kullan kıyafetlerini canım
bende gün hazırlıkları son sürat devam ediyor yenacım haşhaşlı da yaptım:)
size danışayım barbunya haşlamıştım zeytinyağlı yapayım diye çok pişmiş napsam bilemedim salata gibi bişey yapsam güzel olurmuki
elmalı kurabiye
susamlı kurabiye
haşhaşlı çörek
kedidili ile tiramisu yaptım
sabah da mercimek köftesi havuçlu kereviz salatası ve 3 2 1 poğaça yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?