Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

güle güle kullan giy canım cicilerini...

seni mutlu ediyorlarsa ne güzel,kendini mutlu et...sana değer

güle güle kullan giy canım cicilerini...

seni mutlu ediyorlarsa ne güzel,kendini mutlu et...sana değer

sagolun canlarim katrem ve meryemim,
valla gelin sizide götüreyim carsiya,
insanin kendine yeni ciciler almasi acayip güzel bisey :)
yilbasindan sonra saclarim biraz uzadiktan sonra bide kuaföre gidip yeni sekil vereyim,
oh ozaman benden mutlusu yok :))

Mutsuzluklarimi arkamda birakiyorum, beni üzen seyleri unutuyorum,
hergün yeni bir güne uyaninca pencereden bakiyorum gökyüzüne, masmavi
cok sükür diyorum, kabus gördüysem unutuyorum :)
artik kendimi daha iyi hissediyorum,
gece yatarkende güzel hayaller kuruyorum, sende öyle yap meryemim

senin adına öle sevindim ki canım...
yeni ciciler alınca mutlu olmayı,sabah kalkınca gökyüzüne bakmanın aklıma gelmesini öle istiyorum ki..

inşallah benim de hayaller kuracagım geceler gelir..inan çok istiyorum çok
bende mutsuzluklarımı unutayım Allah ım yardım etsin..

Son düzenleme:

Gelmezmi elbet gelecek o günler,
sende kendini günden güne daha iyi hissedeceksin,
yeterki umudun kaybolmasin :) bak bana
saf sultanin umutlari hic bitmez :)))

Son düzenleme:
öperim tabiki cnm telle babasiyla konusuyor ependim diyor f leri diyemiyor cok tatli acayipte yaramaz az once cekmecenin icindeydi wn uat cekmece 1 metre yukardaki acmis icine oturmua in diyom inmicem diyor kucukken yapmisti bayadir yapmiyordu ayni maymun gibi tirmaniyor her yere anam diyorki hic kizma ayni sen diyor

merhaba topiğim gulleri:)
bugunku menum
sabah 1 dilim peynir surulmus ekmek ve 1 domates
arada 1 muz
öglen 1 dilim ekmek 100 gr tavuk ve yanında salata
arada 1 elma
akşam 1 tabak nohut yemegi yanında salata
suyum 2 bardak

hurrem cnm kiyafetlerini gule gule kullan
bende dun papatyama kislik tulum(overall) aldim h&m den rengini begwnmedim ama ca baktim en guzeli yine h&m dekiydi

iyi akşamlar kızlar
sultancım güle güle kullan kıyafetlerini canım
bende gün hazırlıkları son sürat devam ediyor yenacım haşhaşlı da yaptım:)
size danışayım barbunya haşlamıştım zeytinyağlı yapayım diye çok pişmiş napsam bilemedim salata gibi bişey yapsam güzel olurmuki
elmalı kurabiye
susamlı kurabiye
haşhaşlı çörek
kedidili ile tiramisu yaptım
sabah da mercimek köftesi havuçlu kereviz salatası ve 3 2 1 poğaça yapacağım

Ne kadar hamarat hanımlar var bu forumda. Bu kadar çeşidi ne için yapıcaksın asucugum.

herkese hayırlı günler güzeller
ben de +700 olmuşum malesef çok yesem nolacak bir de bilmiyorum yanlış şeyler yesem de abartmadım oysaki
neyse hele yarın günümü de atlatayım da göndereli hep beraber
asuuu verecemiz yere hepten ++ larla gidiyoruz allah sonumuzu hayretsin
Savulunn 2013 Model 0 kilometre Aynur geliyooooooooo

valla okuldakilerde diyo , Aynur bu ne enerji diye

ama napayım kocişimin yanından geldim çook mutluyum , depresyona girene kadar böyle takılacamm
aslanım kıraliçemmm allah nazarlardan saklasınnn
hoşgeldinnn ahhhh ah doğurup kilo almayanlara hastayımmm bebek çıkıyo 3 buçuk biz maşşallah her doğumda +10 ve daha sonrası inşallah vericez burda devamlı paylaşımda olursan hallederiz kilolarımızı
LEslie yi düzenli yapınca çok güzel şekle sokuyor vücudu..

Umarım sıkılmadan yaparsın sürekli.
evett yaaa bende lasy yapıcam artık şu 45 dakkalık nerden indiriliyo bi yazsanız silinmiş pc den bulamadım

özkaaa çok güzel çıkmışsın resimlerde yanlış anlamazsan bi fikir verebilirmiyim belki biraz pahalı gelebilir amma benim anneminde göğüsleri büyük avrupa beden satan yerlerden alır babam hep takılır çeyrek altın fiyatına çamaşır alıyo hanım diye baya küçük duruyo çamaşırının modelini deiştirsen biraz daha dik durmazmı miğde ve belinde daha ortaya çıkar sanırım
oooooooooooooo senin motiii gelmişşşş son gaz burakma sakın maşşallahhh papatyanıda öpppp yerime

Canım ben de bi çamaşıra 70-80 tl verıyorum daha pahalısını da alamam. Triump ve kom gıyıyorum ben. Çok kılo alıp verdıgım ıcın cok sarktı o yuzden ancak bu kadar toparlıyo. Çok mu sarkık duruyo

Ne kadar hamarat hanımlar var bu forumda. Bu kadar çeşidi ne için yapıcaksın asucugum.
yarın günüm var özlemcim ona hazırlık yapıyorum
resimlerine baktım ben de yorum yazamamıştım burdan söyleyim mavi elbisen çok yakışmış canım göbek felan da çıkmamış
asuuu verecemiz yere hepten ++ larla gidiyoruz allah sonumuzu hayretsin

sorma canım ya şu günü de atlatayım ben de asılacak artık diyete leslieye de ben de başlayım bari başka yolu yok sanırsam yürüyüşe bünye alışmış iyice

ay canım günün var demekk, biz de gelelım mi güne Valla çok güzel mamalar yapmıssın

elbıseyı 45tl ye aldım avcılardan. Eskıden olsa o fıyata elbıse bulmam ımkansızdı, aslında kumasından dolayı bıraz kılolu gösterıyo, bi 5 kg versem daha guzel durur

tabii ki buyrun canım keşke gelseniz ne güzel olur
istanbulda böyle uygun kıyafetler daha bol oluyor anladığım kadarıyla ne güzel
ceco da uygun kıyafetler alıyor buralarda pek yok yada ben bulamıyorum
bu arada ceco nerelerde acaba

Selam yavrularr

bugün öğlen bi çıktım , ama şimdi geldim eve

burda üniversiteden çok yakın bi arkadaşım var , onunla buluştum

akşamda onlara gittik , ayıptır sölemesi balık yaptık , vurdum omeganın dibine haaa

Tiçır aynur sen de hoşgeldin..
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.:))

----

Çok güzel sebzeli bulgur yaptım servis saatini beklerken kaşıklıyorum.:)
Elim de ağzımda boş durmasın değilmi kızlar.:)

Teşekkür ederim Nilüfercimm , öperimm

aman iyi olsun , Rabbim sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşAllahh

elbise dende olabilir sıktıysa biraz şeklini bozmuş olabilir o kadar kafana taktığın kadar deil çok bahsediyosun kafana takıyosun göğüslerini ondan yazdım yoksa süpersinnnn

Selamün aleyküm :122: :122: :122:

Kaçak geri geldi
Bugün biraz daha iyiyim şükür Hala biraz halsizlik var ama kendimi salmamam lazım çünkü insan yattıkca yatıyor eee buda bana yaramaz
Sabah kadındoğuma gittim Devlet hastanesine ama açıkcası doktordan pek hoşlanmadım
Adam daha odaya girer girmez çabuk olun muayene için falan diye acele ettirdi. Muayeneden sonra akıntı için fitil verdi 1 hafta kullanmam gereken :26: Ya ben defalarca o fitilden kullandım hiç bir faydasını görmedim dedim simir yaptırmak istedim ama hiç ilgilenmedi bile :26:
Neyse mecbur kullanıcağım artık ama eğer faydası olmazsa artık mecbur özele gideceğim yoksa bunun sonu yok ve ben rahatsız oluyorum çok fazla

Bu arada maşallah bütün ahali kürkcü dükkanına dönmüş özellikle meryemi gördüğüme çok sevindim :122:
Hadi Meryemciğim kurtulalım şu kilolardan hepbirlikte :122: :122:
Yarında Allahın izniyle spor salonuna kayıt olmaya gidiyorum şimdiden sabırsızlanıyorum ilk ders için
Yüzeceğim yüzeceğim balık gibi ondan sonra balinadan sardalyaya döneceğim

HOşgeldinnnnnnnnnnn
Hadi gözün aydın çok hoş vakit geçirmişsiniz ve enerji depolayıp dönmüşsün
Artık bu gazla terhise kadar sen perhiz olayının sonunu getirip hedefine bile ulaşırsın bu hızla
Yarından itibaren bende düzenli olarak buralardayım
Bundan sonra totoşumu kaldıracağım ve hareket edip dipçik gibi olacağım :122: :122: :122:

merhabalar bende 90 kilonun üzerinde olup zayıflamaya karar verenlerdenim inşallah bende başarırım...

günaydın kızlar an itibariyle 92.2 ile diyete başlamış bulunuyorum herkese kolay gelsin

Hadi bakalım hepiniz aramıza hoşgeldiniz
Umarım hepbirlikte sağlıklı beslenip kendi hedeflerimize ulaşırız
Gazanız mübarek olsun

herkese hayırlı günler güzeller
ben de +700 olmuşum malesef çok yesem nolacak bir de bilmiyorum yanlış şeyler yesem de abartmadım oysaki
neyse hele yarın günümü de atlatayım da göndereli hep beraber

Al benden de okadar :26:
Herhalde suyu eksik mi içiyoruz hala benimde + 800 gr çıkıyor hala ve sinirden kuduruyorum
Dediğin gibi okadar dikkat etmeye rağmen sabit kalmaktan vazgeçtim artı çıkıyorum yaaaaaaaa
Neyse pes etmek yok aynen devam

Burdayımmmmmmmmmmmmmm

sagol ablacim masallah cok hamaratsin :)
benim kizkardesim yapiyor kirmizi barbunyadan salata, ama ne katiyordu icine unuttum, sende öyle biseyler yapabilirsin, istersen bakariz internetten.
camur gibimi olduki ? asirimi cok pisti yani?

ceco aleykümselam hosgeldin :))
ne güzel yüzeceksin valla keske burdada öyle bir sporsalonu olsa, yüzme havuzlu ohhh inan hergün yüzerdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…