- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
sagol ablacim masallah cok hamaratsin :)
benim kizkardesim yapiyor kirmizi barbunyadan salata, ama ne katiyordu icine unuttum, sende öyle biseyler yapabilirsin, istersen bakariz internetten.
camur gibimi olduki ? asirimi cok pisti yani?
ceco aleykümselam hosgeldin :))
ne güzel yüzeceksin valla keske burdada öyle bir sporsalonu olsa, yüzme havuzlu ohhh inan hergün yüzerdimmm
ve aleykümselamselamun aleykum herkeseee
ben bugün geç kalktım
1büyük bardak süt içtim
öğlen 1 kase çorba 1 tabak(küçük) patates salatası ve 1 kase yoğurt yedim
sonra arada 1 küçük gül böreği
akşam 2 baget ızgara ve salata
arada 1 hurma yedim bu kadarr :))
suyu biraz az içiyorsun artırsan iyi olur canımmerhaba topiğim gulleri:)
bugunku menum
sabah 1 dilim peynir surulmus ekmek ve 1 domates
arada 1 muz
öglen 1 dilim ekmek 100 gr tavuk ve yanında salata
arada 1 elma
akşam 1 tabak nohut yemegi yanında salata
suyum 2 bardak
menümüz aynıymış bende omeganın dibine vurdumSelam yavrularr
bugün öğlen bi çıktım , ama şimdi geldim eve
burda üniversiteden çok yakın bi arkadaşım var , onunla buluştum
akşamda onlara gittik , ayıptır sölemesi balık yaptık , vurdum omeganın dibine haaa
ve aleykümselaaammSelamün aleyküm :122: :122: :122:
Kaçak geri geldi
Bugün biraz daha iyiyim şükürHala biraz halsizlik var ama kendimi salmamam lazım çünkü insan yattıkca yatıyor eee buda bana yaramaz
Sabah kadındoğuma gittim Devlet hastanesine ama açıkcası doktordan pek hoşlanmadım
Adam daha odaya girer girmez çabuk olun muayene için falan diye acele ettirdi. Muayeneden sonra akıntı için fitil verdi 1 hafta kullanmam gereken :26: Ya ben defalarca o fitilden kullandım hiç bir faydasını görmedim dedim simir yaptırmak istedim ama hiç ilgilenmedi bile :26:
Neyse mecbur kullanıcağım artık ama eğer faydası olmazsa artık mecbur özele gideceğim yoksa bunun sonu yok ve ben rahatsız oluyorum çok fazla
Selamün aleyküm :122: :122: :122:
Kaçak geri geldi
Bugün biraz daha iyiyim şükürHala biraz halsizlik var ama kendimi salmamam lazım çünkü insan yattıkca yatıyor eee buda bana yaramaz
Sabah kadındoğuma gittim Devlet hastanesine ama açıkcası doktordan pek hoşlanmadım
Adam daha odaya girer girmez çabuk olun muayene için falan diye acele ettirdi. Muayeneden sonra akıntı için fitil verdi 1 hafta kullanmam gereken :26: Ya ben defalarca o fitilden kullandım hiç bir faydasını görmedim dedim simir yaptırmak istedim ama hiç ilgilenmedi bile :26:
Neyse mecbur kullanıcağım artık ama eğer faydası olmazsa artık mecbur özele gideceğim yoksa bunun sonu yok ve ben rahatsız oluyorum çok fazla
Bu arada maşallah bütün ahali kürkcü dükkanına dönmüşözellikle meryemi gördüğüme çok sevindim :122:
Hadi Meryemciğim kurtulalım şu kilolardan hepbirlikte :122: :122:
Yarında Allahın izniyle spor salonuna kayıt olmaya gidiyorumşimdiden sabırsızlanıyorum ilk ders için
Yüzeceğim yüzeceğim balık gibi ondan sonra balinadan sardalyaya döneceğim
HOşgeldinnnnnnnnnnn
Hadi gözün aydın çok hoş vakit geçirmişsiniz ve enerji depolayıp dönmüşsün
Artık bu gazla terhise kadar sen perhiz olayının sonunu getirip hedefine bile ulaşırsın bu hızla
Yarından itibaren bende düzenli olarak buralardayım
Bundan sonra totoşumu kaldıracağım ve hareket edip dipçik gibi olacağım :122: :122: :122:
oy oy hamarat hatun nelerde hazırlamışsın böyleiyi akşamlar kızlar
sultancım güle güle kullan kıyafetlerini canım
bende gün hazırlıkları son sürat devam ediyor yenacım haşhaşlı da yaptım:)
size danışayım barbunya haşlamıştım zeytinyağlı yapayım diye çok pişmiş napsam bilemedim salata gibi bişey yapsam güzel olurmuki
elmalı kurabiye
susamlı kurabiye
haşhaşlı çörek
kedidili ile tiramisu yaptım
sabah da mercimek köftesi havuçlu kereviz salatası ve 3 2 1 poğaça yapacağım
ve 3 2 1 poğaça yapacağım
kızlarr azcık ortalığı karıştırayımm , herkesler + daysa eğer , bu haftanın şampiyonu benim ülleeyynnn
iyi akşamlar kızlar
sultancım güle güle kullan kıyafetlerini canım
bende gün hazırlıkları son sürat devam ediyor yenacım haşhaşlı da yaptım:)
size danışayım barbunya haşlamıştım zeytinyağlı yapayım diye çok pişmiş napsam bilemedim salata gibi bişey yapsam güzel olurmuki
elmalı kurabiye
susamlı kurabiye
haşhaşlı çörek
kedidili ile tiramisu yaptım
sabah da mercimek köftesi havuçlu kereviz salatası ve 3 2 1 poğaça yapacağım
Bu hafta için birşey diyemiyeceğim ama haftaya bende tahta ortağım ulennnn
Yarından itibaren yine şişemi elimden düşürmeyeyimde bari artılardan kurtulayım
Yine ilaçlarımı içmeyi unuttum
Belkide o artıda ilaçlarımı içmediğimdendir çünkü iki gündür içmiyorum :26: offfffff artık bıktım günde iki kere ilaç içmekten yaaazayıflayayımda bari şu ilaçlardan kurtulayım
hoşgeldin yavrum...Selam yavrularr
bugün öğlen bi çıktım , ama şimdi geldim eve
burda üniversiteden çok yakın bi arkadaşım var , onunla buluştum
akşamda onlara gittik , ayıptır sölemesi balık yaptık , vurdum omeganın dibine haaa
Selamün aleyküm :122: :122: :122:
Kaçak geri geldi
Bu arada maşallah bütün ahali kürkcü dükkanına dönmüşözellikle meryemi gördüğüme çok sevindim :122:
Hadi Meryemciğim kurtulalım şu kilolardan hepbirlikte :122: :122:
Yarında Allahın izniyle spor salonuna kayıt olmaya gidiyorumşimdiden sabırsızlanıyorum ilk ders için
Yüzeceğim yüzeceğim balık gibi ondan sonra balinadan sardalyaya döneceğim
tamam şekerimm ben hazırım kapışmaya her türlüü
tamam şekerimm ben hazırım kapışmaya her türlüü
hoşgeldin yavrum...
demek vurdun omegaya kendini:))
ben dün markafoniden Dukan ın siparişini verdim gelsin okuyum bakayım bir..
balıkla salata yiyebılıormusun peki bebemmm
Şu anki en yakın hedefim yılbaşına kadar 99u görmekBelki biraz zor bir hedef ama azimle mıçan
Benim Ferhattan ne eksiğim vardağ deleceğim işte
Yok şaka bir yana ama gerçektende yeni yıla baya bir farkla girsem tam süper olur. İnan şimdiden nasıl bir gaza geldiysem bikini modellerine bakıyorumhani yaza hamsi olursam diye
İstemek yapmanın yarısıdır derler ya benimkide o hesap
Umut fukaranın ekmeğidir gibi birşeyde vardı
yavrucum senin adın bundan böyle Kapışkan Aynur
hoşgeldin cecoşumm bu arada geçmiş olsun...
aaa o ne biçim doktormuş smear istedigin halde yaptırmadı demek..
keşke üzerine bastıra bastıra yapmalısınız kontrolumu deseydin..genelde bayılırlar yapmaya benim bu sene 3. yapıldı 8kasımda cıkacak sonucum bakalım..
kime gitsem çatala yatırıp smear yaptırıyor(
döndüm iddiadasım kürkçü dükkanınanapim gidecek yerim mi var sizden baska..
bende spor salonuna yazıldım sonra da hop Adana ya gittim neredeyse 15günden fazlası yandı(
artık gidiyorum ama yüzemem havuzda ben..
zaten cok hassasım alttan birde mikrop falan kaparsam off ki off
bayramda teyze oğlum ve eşiyle de konustum..canım benim iyi etmişsin , önce kitabı oku aklına yatarsa yaparsın ama mutlak kararlı ol çünkü irade meselesi var işin içinde
kuşum ilk atak evresinde yasak sebze , 2. seyir evresine geçtiğinde 1 gün Saf Protein(SP) 1 gün Protein - Sebze (PS) yapıyorsun , eğer sebze günüdeysen balık salata yersin ama protein günüdeysen sadece balık yersin guzucuumm
başta bana çok zor gibi göründü ama o kadar alıştımki şuan çok normal geliyor hepsi
Banuşş valla azimle mıçan hakkaten dağları deler , inanıyom yavrum sana , aslanım be yavv yaza tam bi süper dişi olarak gireceksin , kaybetme motivasyonunu
ahahaha Meryemim yaa bayıldım valla bu isme , Kapışkan Aynur haaa
Meryemm kapışalımmııı
tabii ki buyrun canım keşke gelseniz ne güzel olur
istanbulda böyle uygun kıyafetler daha bol oluyor anladığım kadarıyla ne güzel
ceco da uygun kıyafetler alıyor buralarda pek yok yada ben bulamıyorum
bu arada ceco nerelerde acaba
Valla o havuzdan mikrop kapma olayından bende tedirgin olmuyor değilim ama kendimce çare üretiyorumhatta şimdi ürettim evde acil durumlar için kullanmadığım tamponlar vardı acaba havuza girerken onu taksam bir faydası olurmu
Yada havuz sonrası özel bölgeler için temizleme jeli gibi birşeymi kullansam :44:
Ay ne bilim canım yaa şu kilolar gitsinde olmadı mikrop kaparsamda artık ilaç kullanırım ama bildiğim kadarıyla bu yer daha yeni açılmış ve eşimin halasının arkadaşı orada çalışıyorher gün düzenli olarak havuzun suyunu kontrol ediyorlarmış diye biliyorum ama tabi nekadar doğru nekadar yanlış bilemiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?