Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma canım şimdiden ufak çocuklar gibi heycan yaptım
Şimdi eşimde soruyordu varmı eksiğin; spor ayakkabısı, eşortmanın falan diye
Büyük kızın ayakları Allahtan benle aynı onun giymediklerinden bir tanesini giyerim olmadı alırım yeni bir tane eğer rahat edemezsem
Yarın akşam gideceğiz kayıt olmaya :122: :122:
İnan burada da belediyeninki olmasa özele zor giderim çünkü baya fahiş fiyatlar düzgün yerlerin. Buda az değil ama biraz daha uygun diğerlerine göre birde artık eşim yüzmeyi de çok sevdiğimi bildiği için havuzda 1 saat yüzüp 1 saatte fitnese gidersen kesin gider kilolar diyor son ümidim gibi birşey birde para verince mecbur giderim

kızlaar tam yazdım gönderdim net im gitti iyiki kopyalamışım
yeniden bağlandım.

eminecim cicilerini güle güle giy canım

ve aleykümselam

merhaba topiğim gulleri:)
bugunku menum
sabah 1 dilim peynir surulmus ekmek ve 1 domates
arada 1 muz
öglen 1 dilim ekmek 100 gr tavuk ve yanında salata
arada 1 elma
akşam 1 tabak nohut yemegi yanında salata
suyum 2 bardak
suyu biraz az içiyorsun artırsan iyi olur canım

menümüz aynıymış bende omeganın dibine vurdum hemde arabayı uzakta bıraktık biraz yürüyelim dedim ..cazibe merkezine gittik arabayı cazibenin dışında bıraktık yemeğe giderkende dönerkende cazibe merkezini boydan boya yürüyerek geçtik akşam sporu yapmış oldum

ve aleykümselaaamm
geçmiş olsun cecoşum Allah şifalar versin

coştu bu çifter çifter atmaya başladı

Son düzenleme:

Sağolasın bebeemm , he valla güzel vakit geçirdik herifimlen

ben teskereye kadar bu işi bitirecem inşAllah , karalılığım halen devam ediyor

sende bozma moralini , balina gibi yüz en son hamsi olarak bitir bu işi , yüyü be aslanımm kim tutar senii

kızlarr azcık ortalığı karıştırayımm , herkesler + daysa eğer , bu haftanın şampiyonu benim ülleeyynnn

oy oy hamarat hatun nelerde hazırlamışsın böyle
burasını anlıyamadım asucum
ve 3 2 1 poğaça yapacağım

kızlarr azcık ortalığı karıştırayımm , herkesler + daysa eğer , bu haftanın şampiyonu benim ülleeyynnn

Bu hafta için birşey diyemiyeceğim ama haftaya bende tahta ortağım ulennnn
Yarından itibaren yine şişemi elimden düşürmeyeyimde bari artılardan kurtulayım
Yine ilaçlarımı içmeyi unuttum
Belkide o artıda ilaçlarımı içmediğimdendir çünkü iki gündür içmiyorum :26: offfffff artık bıktım günde iki kere ilaç içmekten yaaa zayıflayayımda bari şu ilaçlardan kurtulayım

Asuu yap mammişleri yap mammişleri , sonrada isyanlara bağla

yapma annem yapma , yapıyosanda yeme guzummm

tamam şekerimm ben hazırım kapışmaya her türlüü

hoşgeldin yavrum...

demek vurdun omegaya kendini:))
ben dün markafoniden Dukan ın siparişini verdim gelsin okuyum bakayım bir..

balıkla salata yiyebılıormusun peki bebemmm

hoşgeldin cecoşumm bu arada geçmiş olsun...
aaa o ne biçim doktormuş smear istedigin halde yaptırmadı demek..
keşke üzerine bastıra bastıra yapmalısınız kontrolumu deseydin..genelde bayılırlar yapmaya benim bu sene 3. yapıldı 8kasımda cıkacak sonucum bakalım..
kime gitsem çatala yatırıp smear yaptırıyor(

döndüm iddiadasım kürkçü dükkanınanapim gidecek yerim mi var sizden baska..

bende spor salonuna yazıldım sonra da hop Adana ya gittim neredeyse 15günden fazlası yandı(
artık gidiyorum ama yüzemem havuzda ben..
zaten cok hassasım alttan birde mikrop falan kaparsam off ki off

tamam şekerimm ben hazırım kapışmaya her türlüü

Şu anki en yakın hedefim yılbaşına kadar 99u görmek Belki biraz zor bir hedef ama azimle mıçan
Benim Ferhattan ne eksiğim var dağ deleceğim işte
Yok şaka bir yana ama gerçektende yeni yıla baya bir farkla girsem tam süper olur. İnan şimdiden nasıl bir gaza geldiysem bikini modellerine bakıyorum hani yaza hamsi olursam diye
İstemek yapmanın yarısıdır derler ya benimkide o hesap
Umut fukaranın ekmeğidir gibi birşeyde vardı

hoşgeldin yavrum...

demek vurdun omegaya kendini:))
ben dün markafoniden Dukan ın siparişini verdim gelsin okuyum bakayım bir..

balıkla salata yiyebılıormusun peki bebemmm

canım benim iyi etmişsin , önce kitabı oku aklına yatarsa yaparsın ama mutlak kararlı ol çünkü irade meselesi var işin içinde

kuşum ilk atak evresinde yasak sebze , 2. seyir evresine geçtiğinde 1 gün Saf Protein(SP) 1 gün Protein - Sebze (PS) yapıyorsun , eğer sebze günüdeysen balık salata yersin ama protein günüdeysen sadece balık yersin guzucuumm

başta bana çok zor gibi göründü ama o kadar alıştımki şuan çok normal geliyor hepsi

cecoş bizim yakınımızada açıldı havuz
bende bir türlü gidip bakamadım.
şartları neymiş bir öğrensem iyi olucak. gerçi biz bu sene devre tatilimizede gitmeye fırsat bulamadık yılbaşına kadar gitmezsek yanacak hakkımız önce onu değerlendirelim gerisini sonra düşünürüz

Banuşş valla azimle mıçan hakkaten dağları deler , inanıyom yavrum sana , aslanım be yavv yaza tam bi süper dişi olarak gireceksin , kaybetme motivasyonunu

yavrucum senin adın bundan böyle Kapışkan Aynur

ahahaha Meryemim yaa bayıldım valla bu isme , Kapışkan Aynur haaa
Meryemm kapışalımmııı

Yok canım yaa sevmedim herifi benim deniz bey iyidide hastane paragöz
Neyse kıyacağım olmazsa en azından üzerine para veriyoruz diye doktor kapıda karşılıyor neredeyse birde vakit ayırıyor uzun uzun hani başka bir sorunda varsa kadındoğumla ilgili uzun uzun dinliyor
Adama ısrar etsem belki odadan bile kovardı okadar nemrut birine deng geldim yani ama neyse dua etsin iyi saatime geldi yoksa hemşire olmadan beni altan muayene bile etmesi suç yetişin a dostlarrrrrrrrrr diye bir söylensem kapı önündeki kadınların hepsine dövdürebilirdim tabi ben asla öyle bir şey yapmam o ayrı farzı misal yani

Valla o havuzdan mikrop kapma olayından bende tedirgin olmuyor değilim ama kendimce çare üretiyorum hatta şimdi ürettim evde acil durumlar için kullanmadığım tamponlar vardı acaba havuza girerken onu taksam bir faydası olurmu
Yada havuz sonrası özel bölgeler için temizleme jeli gibi birşeymi kullansam :44:
Ay ne bilim canım yaa şu kilolar gitsinde olmadı mikrop kaparsamda artık ilaç kullanırım ama bildiğim kadarıyla bu yer daha yeni açılmış ve eşimin halasının arkadaşı orada çalışıyor her gün düzenli olarak havuzun suyunu kontrol ediyorlarmış diye biliyorum ama tabi nekadar doğru nekadar yanlış bilemiyeceğim

bayramda teyze oğlum ve eşiyle de konustum..
kendisi doktor 3ay gibi bir sürede 20kg vermiş kuzenim..
kilosu epey fazlaydı birde erkek bünyes olunca kolay olmus sanırım..

pek detaya giremedik kalabalıkta ama çok alıstım diyor,hiç açlık hissetmıyorum hep yıyorum falan dedi..
bana da önerdi..
sürekli ne yiyor anlamadım ama neyse:26:

eşide kılolu biri degildi yani1.70 e 65 kılo gbydi ama şimdi 5kg vermiş olmasına ragmen öle bir fitleşmiş ki..
kadının 4 yasında cocugu var ama genç kızlara taş çıkartır

benden 20kg eksiksin nerdeyse guzum..

senle kapısmaya utanırım ki ben

Son düzenleme:
Meryemim eğer dukana başlarsan , ilk başlarda öyle süper gidiyoki acayip gaza geliyorsun , o gazlada zaten kaçamak yapmayı düşünsen bile yapmıyosun kuzumm

evet asumancıgım seçenek daha fazla istanbulda. Ben ankaradayken bulamıyordum uygun fiyata bişeyler. Gerçi o zaman 100 kilo üstündeydim.

bende sırf o yuzden spor salonumdaki havuza giremiyorum ama söylede bişey var diyorum bu kadar insan giriyo bişey olmuyo gerci bizim salondakine kimse girmiyo gibi bişey benimki tembel bahaneside olabilir tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…