Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meryemim eğer dukana başlarsan , ilk başlarda öyle süper gidiyoki acayip gaza geliyorsun , o gazlada zaten kaçamak yapmayı düşünsen bile yapmıyosun kuzumm

sanırım başlayacagım tıçırım...

bana bir gaz lazım..birseye sarmak lazım..
öyle umutsuz ve ruhsuzum ki kendimi iyi bir seye vereyim de işe yarasın

evet yaa erkekler daha kolay veriyorlar kiloları olan kadınlara oluyor zaten , hızlıca alıp tosbaa hızında veriyolar

sen yinede bi görüş bebeemm , ne yiyomuş bizede anlatsın

kuzumm bende bi zamanlar 105 kiloydum haa, hatırlatırım yanii , o yüzden bırak kilo olayına takılmayı kapışalımki heyecan olsun , ekşın olsun , fikşın olsunn

sanırım başlayacagım tıçırım...

bana bir gaz lazım..birseye sarmak lazım..
öyle umutsuz ve ruhsuzum ki kendimi iyi bir seye vereyim de işe yarasın

tiçırın yer senii yerr

kuzum sen oku , kararını ver , ben her türlü aragazını veririm sana , ayıpsın yahuuu

umutsuz olacak bişey yok , koy kafana yap , aaaa bak kızarım haaa

bende sırf o yuzden spor salonumdaki havuza giremiyorum ama söylede bişey var diyorum bu kadar insan giriyo bişey olmuyo gerci bizim salondakine kimse girmiyo gibi bişey benimki tembel bahaneside olabilir tabi :)

Canım bence verdiğin üyelik ücretine dahilse mutlaka yararlan
Dediğin gibi millete birşey olmuyorsa sorun yoktur birde suyun içinde yarım saat yüzmek 360 kalori yaktırıyormuş fitnesle birleştirirsek eminim daha güzel kilo veririz
Benim karşı komşum ( kendisi 47 yaşında ) bu yaz 1 hafta boyunca her gün havuza girerek baya bir sıkılaştı inan yaşına göre fiziği çok düzgün hatta selülit denen şeyden eser yok
Yazın devamlı denizde yada havuzda ama o 1 hafta içinde bile baya fark oluşmuş
Yarım saat yüzüp birazda havuz kenarına tutunup bacaklarımı bile çırpsam eminim faydası olur

ayyyy iddiadasım öle güzel anlatmıssınki vallahi surdan 2 km koşup kendimi denize atasım geldi

spor salonuna giden her bireyde varmıs bu havuz fobisi sanırım..

işin komik daha dogrusu vahim tarafı oraya sırf havuz var diye yazıldım ben :)ama bir giremedim nedense(neden acaba)
ama haklısın ben eskiden yuzerdim ne kilo derdim vardı nede catlak

ayyyy iddiadasım öle güzel anlatmıssınki vallahi surdan 2 km koşup kendimi denize atasım geldi

spor salonuna giden her bireyde varmıs bu havuz fobisi sanırım..

Bebeeem ben denize ulaşmak için kaç km koşmalıyım acepp

Ülenn kimse benlen kapışmıyoo

o zaman siz hepberaber kapışın , bende ağliiimm

ahahhaaahahah ay Aynurummmm sen çok yaşa emi..

şu halde bile beni güldürüyorsun valla senle kapısıcayım ama gözümü korkutuyorsun
bu azminden isteginden valla korkutuyorsun beni

kuzummm Aynurummm naaptın bbebegim adama.:))..

alırken sırma saçlıymış ya adam..
valla sana bise diyeyim mi kaynanan çok konusuodur ha arkandan..bir de Adanalı ki off ki off

biri kapışmamı dedi :)bende istiyorum ya kapısacak birisi

Senin dişine göre benmiyim yoksa
Bak sende spora gidiyorsun şartlarda eşitlenecek bizmi kapışsak acep
İddadaşım Meryemle geçen sene bir kapışalım dedik aldı başını gitti arkasından mendil salladım belki bu sefer kazanma şansım olur

yavrılar herifimlen foto koydumm , gördünüzmüü

Çok hoş çıkmışsınız gerçekten

Neyse kızlar size doyum olmaz saati 1 yaptım cadı hala anneciğim gel yatalım diyor ısrarla bensiz uyumuyor
Ufak ufak yatayım bende de sabah bari geç kalkmayayım
Sabah yeni ve yine daha enerjik bir sabaha merhaba demek istiyorum

Esen kalın ve sevgiyle kalın
Allaha emanet olun
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Yarın sabah kahvaltımı yapıp geliyorum hemen artık devamsızlık yok çünkü energi kaynağım sizlersiniz Depoyu sabahtan fulleyeyimde günüm güzel geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…