kuzummm Aynurummm naaptın bbebegim adama.:))..
alırken sırma saçlıymış ya adam..
valla sana bise diyeyim mi kaynanan çok konusuodur ha arkandan..bir de Adanalı ki off ki off
eminecim cicilerini güle güle giy canım
aramıza hoşgeldin neslihangarkadaşlar selambende katıldım artık aranıza kabul ederseniz araya biyere sıkıştırıverin 2 oğlum var büyüğü 3buçuk yaşında küçüğü 5buçuk aylık 118 kgyla başladım pztesi günü çok kararlıyım umarım veririm fazlalıkları yaa spora gidemiyorum çocuklardan dolayı ama koşu bandı alıcam inş haftaya herkesleri öperim şimdilik benden bu kadar
Oyy sağol Yenacım. haklısın kaçamaklar çok etkiliyor. zaten normal yemekle aram olmadığı için kilo almıştım, şimdi de aldığımda o yüzden alıyorum. bugün modum sebepsiz düşük. sağlıklı beslendim ama ısrarla. inşallah daha da iyi olucaz hepimiz.
Sen beni iyi anlarsın canım. işe başlamak konusunda istekliyim ama hevessizim. bir başlasam senin gibi iyi hissedeceğim aslında. iyi geldi mesajın, hemen toparlamaya çalışacağım kendimi. sağol...
bu arada kızlar size Ebru dan haberler getirdim
hafif kanamaları olmus doktoru da 10günlük rapor vermiş..
sanırım 2 hafta kadar daha işe gidemeyecekmiş..
ben ara ara haberlerini iletirim size
ama şimdi iyiymiş bugün lekelenmesi de olmamıs
bebegin kalp atıslarını da duymustu zaten..hersey iyiymiş böle de devam eder inşallah
iyi akşamlar kızlar
sultancım güle güle kullan kıyafetlerini canım
bende gün hazırlıkları son sürat devam ediyor yenacım haşhaşlı da yaptım:)
size danışayım barbunya haşlamıştım zeytinyağlı yapayım diye çok pişmiş napsam bilemedim salata gibi bişey yapsam güzel olurmuki
elmalı kurabiye
susamlı kurabiye
haşhaşlı çörek
kedidili ile tiramisu yaptım
sabah da mercimek köftesi havuçlu kereviz salatası ve 3 2 1 poğaça yapacağım
ay canım günün var demekk, biz de gelelım mi güneValla çok güzel mamalar yapmıssın
elbıseyı 45tl ye aldım avcılardan. Eskıden olsa o fıyata elbıse bulmam ımkansızdı, aslında kumasından dolayı bıraz kılolu gösterıyo, bi 5 kg versem daha guzel durur
Sorma canım şimdiden ufak çocuklar gibi heycan yaptım
Şimdi eşimde soruyordu varmı eksiğin; spor ayakkabısı, eşortmanın falan diye
Büyük kızın ayakları Allahtan benle aynıonun giymediklerinden bir tanesini giyerim olmadı alırım yeni bir tane eğer rahat edemezsem
Yarın akşam gideceğiz kayıt olmaya :122: :122:
İnan burada da belediyeninki olmasa özele zor giderim çünkü baya fahiş fiyatlar düzgün yerlerin. Buda az değil ama biraz daha uygun diğerlerine görebirde artık eşim yüzmeyi de çok sevdiğimi bildiği için havuzda 1 saat yüzüp 1 saatte fitnese gidersen kesin gider kilolar diyor son ümidim gibi birşey birde para verince mecbur giderim
yaww aslındaaaa benn senle aynuyum da kapuşacak gaz lazımmmmmmmmÜlenn kimse benlen kapışmıyoo
o zaman siz hepberaber kapışın , bende ağliiimm
arkadaşlar selambende katıldım artık aranıza kabul ederseniz araya biyere sıkıştırıverin 2 oğlum var büyüğü 3buçuk yaşında küçüğü 5buçuk aylık 118 kgyla başladım pztesi günü çok kararlıyım umarım veririm fazlalıkları yaa spora gidemiyorum çocuklardan dolayı ama koşu bandı alıcam inş haftaya herkesleri öperim şimdilik benden bu kadar
hadi hayırlı olsun ceco spor iyi gelir inşallahsagol ablacim masallah cok hamaratsin :)
benim kizkardesim yapiyor kirmizi barbunyadan salata, ama ne katiyordu icine unuttum, sende öyle biseyler yapabilirsin, istersen bakariz internetten.
camur gibimi olduki ? asirimi cok pisti yani?
çok çamur gibi değil de karıştırırken bile ezilecek gibi neyse yapacaz bişeyler:)
ceco aleykümselam hosgeldin :))
ne güzel yüzeceksin valla keske burdada öyle bir sporsalonu olsa, yüzme havuzlu ohhh inan hergün yüzerdimmm
ona ne şüphe zaten aynurcumkızlarr azcık ortalığı karıştırayımm , herkesler + daysa eğer , bu haftanın şampiyonu benim ülleeyynnn
3kabartma tozu 2bardak yoğurt 1 bardak yağ ile yapılan poğaça canım üzerine de galeta unu:)oy oy hamarat hatun nelerde hazırlamışsın böyle
burasını anlıyamadım asucum
mecbur yaptım kuzu misafirleri aç mı bırakaydım yemem diyemem sana ama azcık yemeye çalışayım en iyisiAsuu yap mammişleri yap mammişleri , sonrada isyanlara bağla
yapma annem yapma , yapıyosanda yeme guzummm
hoşgeldin aramızaarkadaşlar selambende katıldım artık aranıza kabul ederseniz araya biyere sıkıştırıverin 2 oğlum var büyüğü 3buçuk yaşında küçüğü 5buçuk aylık 118 kgyla başladım pztesi günü çok kararlıyım umarım veririm fazlalıkları yaa spora gidemiyorum çocuklardan dolayı ama koşu bandı alıcam inş haftaya herkesleri öperim şimdilik benden bu kadar
gerçekten yapmaz dimi beklediğim söz işte buuuuOooo süper...
Seni hamarat seni.
hepsinden ye bir güzel asuuu kilo falan yapmaz onlar..
)
günaydınnn asuuu kolay gelsinnnn bugün zor günn heee allahın izniyle atlatırsın inşallh
hadi kolay gelsin canım bir dahada uzun bir süre misafir kabul etmehadi ben kaçtım poğaçamı yapayım mercimeklerimi haşlayım yeşilliklerimi yıkayım sessizce
hadi kolay gelsin canım bir dahada uzun bir süre misafir kabul etme
tekrar günaydın bugün 2. günüm dün akşam yürürüm demiştim ama yürüyemedim bu vicdan azabıyla ya dedim daha yıl başına 2 ay var spora yazıl 2 ayda baya toparlarsın veeee bu kez ertelemedim evin yakınında bi salon var hemen gidip 2 aylık üye oldum hedef yıl başına 80nin altı ne dersiniz kızlar yapabilirmiyim???
bu arada bide fikrinizi almak istedim ben baya beyaz tenliyim saçlarımda siyah daha önce bi kere bakıra boyatmıştım herkesde çok beğenmişti tabi annem hariç o beni doğal seviyo şimdi eğer 80nin altını görürsem ödül olarak saçlarımı açtırayım biraz diye düşünüyorumda bakır çok makyaj istiyodu yoksa ölü gibi görünüyodum kumralda istermi beyaz tenliye ne renkler gider fikir verirseniz sevinirim
ilk mesajımı okuyan ve beğeni atan arkadaslara teşekkürler. Şimdi ben nerden başlasam. Bildirimler falan. Çalışmaya da başladım. Oyle tum mesajları okuyup sohbet edecek vaktim olmayacak. Acaba burada kaynar mıyım? Cuma yarışmalarına mı katılsam? Ama orda da kendi kilo kulvarımda kimse yok gibi. İnsan kendi kilosuna yakın zayıflamam arkadasları arıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?