Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzummm Aynurummm naaptın bbebegim adama.:))..

alırken sırma saçlıymış ya adam..
valla sana bise diyeyim mi kaynanan çok konusuodur ha arkandan..bir de Adanalı ki off ki off

he valla Meryemim yaa , sırma saçlıydı şimdi kelloş oldu , napiim canım genetik onlarda kellik

kaynanam bulmuş benim gibi gelini , öpsün tepesine koysunn

yavrularr ben kaçtım , sabah 6.50 de dersim başlıyo , sanırım bi kaç saat sonra geri uyanacamm

öperim herkesi , iyi gecelerr , yedi cücelerr

aynuurummm cecoşummmm hdi ii geceler sizlere..
yatarken dua edin bana da...

sizleri cok öpüyorum mucckkkss

Son düzenleme:
aynurcum ilk bakışta belli oluyor özellikle yüzünden vermişsin

eminecim cicilerini güle güle giy canım

sagol ablacimmm :)

Ceco tampon kullanabilirsin bence, benim kizkardesimde havuza giderken tampon kullaniyordu mikrop kapmamak icin,
ben hicbisey kullanmiyordum, zaten malum kullanamam da ama yinede havuzdan hic mikrop kapmadim ben,
2 kere cok kötü mantar oldu bende, ama oda disardaki wclerden oldu,
dügünde dernekte,
cok dikkat etmeye calisyorum o yüzden, cok cok fena

arkadaşlar selam bende katıldım artık aranıza kabul ederseniz araya biyere sıkıştırıverin 2 oğlum var büyüğü 3buçuk yaşında küçüğü 5buçuk aylık 118 kgyla başladım pztesi günü çok kararlıyım umarım veririm fazlalıkları yaa spora gidemiyorum çocuklardan dolayı ama koşu bandı alıcam inş haftaya herkesleri öperim şimdilik benden bu kadar

aramıza hoşgeldin neslihang
kolay gelsin

Canım geçen ay işle ilgili kaygılarımı buraya yazdığımda herkesin yardımı önerileri bana yol gösterdi o yüzden çok seviyorum sevgili topiğimi..
Özellikle senin ve umutt'un mesajları çok cesaret vericiydi size ayrıca teşekkür ederim..
Nerdeyse 1,5 ay olacak başlayalı hiiç pişman olmadım hatta üzülüyorum işler bitinice benim de işim bitecek diye.:)
Umarım sen de gönlüne göre bir iş bulursun...

ebru ya çok geçmiş olsun..
Çok şükür çok önemli bir durum yokmuş...

Oooo süper...
Seni hamarat seni.
hepsinden ye bir güzel asuuu kilo falan yapmaz onlar..

Zayıflamanın avantajlarından biri daha..
Geçen pazar da çok güzel büyük beden bir kot buldum..diğer kotlarla arasında 10 lira fark var..
Bende satıcıya çok değilmi aradaki fark dedim..
Demezmi bana, ablaa kaç metre kumaş gidiyor biliyormusun sen.

Canım hayırlı olsun..yüzmeyi ben de çok seviyorum artık bizim yerimizede kulaç atarsın.:)

Ayşeciğim,

Seni epey merak etmiştik..
Yeni hayatınızda çok daha huzurlusunuz inşallah..
ÖZellikle Emir'i merak ediyorum senin yanında nasıl da mutludur..
En kısa zamanda görüşmek üzere canım...

Son düzenleme:
tekrar günaydın bugün 2. günüm dün akşam yürürüm demiştim ama yürüyemedim bu vicdan azabıyla ya dedim daha yıl başına 2 ay var spora yazıl 2 ayda baya toparlarsın veeee bu kez ertelemedim evin yakınında bi salon var hemen gidip 2 aylık üye oldum hedef yıl başına 80nin altı ne dersiniz kızlar yapabilirmiyim???
bu arada bide fikrinizi almak istedim ben baya beyaz tenliyim saçlarımda siyah daha önce bi kere bakıra boyatmıştım herkesde çok beğenmişti tabi annem hariç o beni doğal seviyo şimdi eğer 80nin altını görürsem ödül olarak saçlarımı açtırayım biraz diye düşünüyorumda bakır çok makyaj istiyodu yoksa ölü gibi görünüyodum kumralda istermi beyaz tenliye ne renkler gider fikir verirseniz sevinirim

Ülenn kimse benlen kapışmıyoo

o zaman siz hepberaber kapışın , bende ağliiimm
yaww aslındaaaa benn senle aynuyum da kapuşacak gaz lazımmmmmmmm
motivasyonumu sanırım bayramda danayla birlikte yedimm

bu cumadan sonra başlasakmı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hoş geldin her keze yer var burda lasly diye yürüyüş programı indir evde onunla yürürsün baya sıklaştırıyo vücudu

inşallah zayıflarız bende kızımı 96 kilo iken ana sınıfına götürüyodum anne her kezin annesi zayıf sen kilolusun diye ağlıyodu
şimdi annne sen güzel anne oldun azda şu koca göbeğini eritsen diyip duruyo cadıı

hadi hayırlı olsun ceco spor iyi gelir inşallah
kızlarr azcık ortalığı karıştırayımm , herkesler + daysa eğer , bu haftanın şampiyonu benim ülleeyynnn
ona ne şüphe zaten aynurcum
oy oy hamarat hatun nelerde hazırlamışsın böyle
burasını anlıyamadım asucum
3kabartma tozu 2bardak yoğurt 1 bardak yağ ile yapılan poğaça canım üzerine de galeta unu:)
Asuu yap mammişleri yap mammişleri , sonrada isyanlara bağla

yapma annem yapma , yapıyosanda yeme guzummm
mecbur yaptım kuzu misafirleri aç mı bırakaydım yemem diyemem sana ama azcık yemeye çalışayım en iyisi
hoşgeldin aramıza
Oooo süper...
Seni hamarat seni.
hepsinden ye bir güzel asuuu kilo falan yapmaz onlar..

)
gerçekten yapmaz dimi beklediğim söz işte buuuu
günaydınnn asuuu kolay gelsinnnn bugün zor günn heee allahın izniyle atlatırsın inşallh

günaydın canım sağol az bi işim kaldı hallederim de eşim uyumasa daha da rahat olacaktım:)o uyanana kadar sessiz çalışırım artık

Son düzenleme:
ilk mesajımı okuyan ve beğeni atan arkadaslara teşekkürler. Şimdi ben nerden başlasam. Bildirimler falan. Çalışmaya da başladım. Oyle tum mesajları okuyup sohbet edecek vaktim olmayacak. Acaba burada kaynar mıyım? Cuma yarışmalarına mı katılsam? Ama orda da kendi kilo kulvarımda kimse yok gibi. İnsan kendi kilosuna yakın zayıflamam arkadasları arıyor.

bende spor salonuna yazılmak istiyorum canım bence kesin yazıl.

aramıza tekrardan hoşgeldin öncelikle kendine bir kilo çizelgesi yap ve bence her akşam uğra en azından menünü yazarsın birbirimize destek oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…