Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canlarım..

Meryemcim Ebrudan getirdiğin haber için saol canım...sende spor başlamışsın çok sevindim ohh gitsin kilolar..

Ceco smear testi en az yılda 1 kez yapılmalı benim bildiğim nasıl doktora denk geldin sen öyle özele git canım bu konular önemli...

dün sağlıklı beslenme fena değildi..akşam sadece 1 avuç tuzsuz fıstık yedim..bu sıralar ara ara midem ağrıyor.kullandığım antibiyotik yaptı dicemde 5 kez filan içtim..perhiz yapmam lazım eşim endoskopi çektirelim diyor ben korkuyorum.midem taş gibi...çok yemesem bile tıkanmış gibi hissediyorum kendimi...

herkese günaydın, dün hiç giremedim bayram dönüşü temizlik vs.. akşam baygın yatmışım..

bu bayram benim motivasyonumu da diyetimi de bozdu.. kaçamaklarımın önü kesilmedi bir türlü, yemeklerimde bi problem yok ama bayram şekerleri, bisküviler beni öldürecek...

dünki yedikleirmi hiç yazmayayım, parmaklarım çok acıyor yazamıyorum, deterjanlar mahvediyor beni, egzama var ellerimde, şu an çok zorlanıyorum..

hedefim ; ocak 1 itibariyle 79.9.. yaklaşık olarak 10 kilo..

isteyen herkesle kapışmaya hazırım.. :)) bugün artık son vereceğim bütün kaçamaklara...

geçmişolsun canım burda bir eczacı var mide rahatsızlığına ilaç yapıyor çok faydasını görenler oldu.
mide kanaması geçirip hiçbirşey yiyemeyenler üç şişeden sonra hiçbir problem kalmayıp her istediğini yiyebiliyor.bendede gastrit vardı bir şişe içtim bir daha rahatsızlığım olmadı. bu taraflara yolun düşerse aklında olsun

ya ben neden hiç spor yapamıyorum offf...

oğlumdan dolayı dışarı yürüyüşe çıkamıyorum, leslie yi de bir türlü oturtamadım ya, hergün yapmak istiyorum ama akşama artık çok yorgun oluyorum, sabahtan akşama kadar yaramazımın peşinde..

spora yazılan arkadaşları destekliyorum, keşke benim de imkanım olsa (

kızlar sabah ne yedığımı hemen yazayım. okula gelırken balle yeşil çay aldım. hemen gelır gelmez bır bardak ondan içim 7 buçuk gıbı.sonra 9 da sabah okula bır salatalık bor domates bıraz peynır ve avuç içi kadar fındık getırmıştım onları yedım. yanında 7 bıtkılıdoğadan çayını içtim. arada yarım sb kadar yoğurt yedım. öğlen yemeğinde de dun havuçlu pırasa yemeği yapmıştım. bıraz yoğurt ıkı dılım ekmekle onu yıyeceğim. ıkındı arada bır meyve yerım. akşamda allah kerım....

canım benim en büyük avantajım bebeğim daha çok küçük ayrıca annemin yanında doğum iznindeyim. senin oğluşun kıpır kıpırmış zaten arkasında koşarak enerji harcıyorsun leslie nedir bilmiyorum:26: ama sabahtan yap ki akşama zaten yorulursun

canım bende hem çallışıyorum öğretmenım. hemde 9 aylık bır kızım var. oğleyın eve gıttığımde benden ılgı beklıyor. bır ara çok guzel kılo vermıştım ama durdum. dun yenıden basladım. ınş herseyı halledeceğim.öğle yemeğinden sonra saat 2 gıbı leslıeı yapacağım.evde menuyu kendıme göre yapacağım. ben kızım şişko annesı olmak ıstemıyorum. senınle aynı durumdayız. bende 97 ıle baslayıp 91. 3 ındım. ortalama aynı yerdeyız. bırbırımıze koçluk yapabılırız.

menunu çok beğendim hatta canım pırasa çekti

saol ablacım Allah razı olsun. aslında eşimle bursaya gitmek istiyoruz bir ara önce doktor kontrolüne gideyim olmazsa ilaç fırsat olur geliriz inşallah...senide görürüm belki

sabah 6da kalkıyor bu saatlerde uyuyor 1 saat falan bu arada yemek yapıyorum, uyanık olduğunda hep onunlayım, tam merak dönemi... sabah da vaktim olmuyor işte ( ben ücretsiz izindeyim evdeyim, okula gitsem belki daha çok enerji harcarım ama (

evet canım aynı yerdeyiz.. ben de öğretmenim ama izin aldım, benim tayinim çıktı eşimin çıkmadı, ben de ücretsiz izin aldım, oğlumun nasibiymiş dedik..

diyetisyen haftada en az 4 gün 45er dk yürüyüş dedi ama yapamıyorum işte.. leslie yi de yetiştiremiyorum, hani dişari çıkabilsem yürüyüş olur ama evde başka işler dururken geçemiyorum onun başina.. onu da bir düzene koysam iyi olacak ama bakalım işte.. inş hepimiz hedefimize ulaşırız..

ben ocak 1 e hedef koydum arnazar var mısın yarışa :))) 79.9 :))

bir kere öncelikle asla moral bozukluğu yapma. başaracağına inanırsan çok rahat başarırsın inanmak çok önemli.oğluşun müzikle dans etmeyi sevmezmi böyle müzik açıp dans etseniz yani beraberce birşeyler yapsanız.

saol ablacım Allah razı olsun. aslında eşimle bursaya gitmek istiyoruz bir ara önce doktor kontrolüne gideyim olmazsa ilaç fırsat olur geliriz inşallah...senide görürüm belki
aa çok sevinirim inşaAllah görüşürüz

cnm antibiotikler kuvvetli oluyor mideye zarar veriyor burda genelde mide kuruyucuyla veriyorlar dikkat et

Selamün Aleyküm

Bu sabah saat 9da yataktan fırladım hatta nasıl fırladıysam ütülenecek çamaşır sepetine takılıyordum az daha
Kız kardeşim o an aradığı için kuzucuğum uyanmadan yetişeyim dedim meğer oda annem dışarı cıkıyor babam evde uyuyor onları çalırmada babam az uyusun demek için aramış
Len sen beni aramasaydın ben zaten uyuyacaktım eee uykudada çaldırmam mimkin olmayacaktı dedim nasıl gülüyor
Malum bizimkiler Almanyada oldukları için biz buradan çaldırıp kapatıyoruz ev telefonunu onlarda bize geri dönüyor o taraftan türkiyeyi bedava aradıkları için

Tabi yine iyi oldu yoksa yarım saat yada 1 saat daha uyurdum kesin
Sabah aç karnına bir güzel suyumu içtim biraz kendime gelmek için sade nescafemide içtim SAat 10 gibide 1 kase müsliyle kahvaltımı ettim ve inanılmaz tokum şu an tabi yinede öğlenlik yemeğimi yerim 1 saat sonra
Şu müsli gerçekten bağırsakları çok güzel çalıştırıyor tavsiye ederim
Ara öğün olarakta şekersiz türk kahvemi içtim
Hazır küçük kızım biraz cizgi film izlemeye dalmışken bende sizlere bakayım dedim :122: :122: :122:

Aramıza hoşgeldin
Umarım sende en kısa zamanda hedefine ulaşırsın ve kuzucuklarınla daha kalilteli zaman geçirebilirsin
Spora gidemiyorum diye üzülme sonuçta o iki afacanla ilgilenmek bile kalori yaktırıyordur sana birde ufaklığı emziriyorsan fazladanda oradan kalorie yakımı var
Umarım koşu bandı aldığında sende birçoğumuzun yaptığı gibi kıyafet askısı olarak kullanmazsın

Canım yine sen bilirsin ama beyaz tenliysen çok fazla kızıllara ve siyahlara kaçma
Eminim kumral ve balköpüğü tarzı tonlar bile sana çok yakışır
Çok şanslıyız ki topiğimizde güzellik uzmanıda kuaförde var biri erinydi diğerininde nicki dilimin ucunda ama çıkaramadım aklıma gelir gelmez yazarım sana zaten eminim onlarda görünce tecrübelerinden faydalandırırlar

Canım arada kaynayacağını düşünme sakın Evet bazen çok yoğunluk oluyor hatta her gün burada olanların bile mesajları sayfa atlayınca arada kaynayabiliyor ama emin ol herkes sana destek olmaya devam eder listede olsanda olmasanda
En azından her gün 2 mesaj da olsa atmaya çalış ki bizde sen yokken bile sana cevap yazalım arada kaynamayasın
Umarım istediğin kiloya inersin

Ceco smear testi en az yılda 1 kez yapılmalı benim bildiğim nasıl doktora denk geldin sen öyle özele git canım bu konular önemli...

Sorma canım gerçektende kıldı açıkcası
Özellikle kadın doğum konusunda daha hashas olduğum için zaten bu kadar sinir oldum ya ama hata bende baştan gitsene eski doktoruna paraya kıyıp ama nerdeeee cimriliğim tuttu o an
Dediğin gibi smear zaten çok önemli birde pko var o yüzden daha ayrıntılı bakacak doktor isterim pkoyu bile doktora sordum yaw okadar abartılacak birşey yok pko var ve ne yaparsan yap kurtulamazsın bundan dedi hatta en son zayıfla biraz da ne akıntın kalır nede pko dedi en son valla tam dayaklıktı aslında ama işte şu iki haftadır atarax içtiğimdenmidir nedir bana bir sakinlik çöktü sinirlendiğim halde sadece kafamı sallayıp hiç cevap vermedim
Eşimde çok kızdı dün bu böyle olmaz sen ilk fırsatta kendi doktoruna git başlarım parasında sonuçta yılda bir gidiyorsun en fazla dedi haklı aslında

Canım bazen satıcılar çok patavatsız oluyo gerçektenn. Valla ben hala o uygun fiyat olan kıyafetlerin içine giriyorum denemez. O mağazada çok güzel elbiseler vardı ama xl bile bana küçük geldi. Bu elbise oldu bitek. Bi 10 kg daha vermem lazımkı onların standardına inebileyim

Selam fıstıklarr

okuldan geldim , çok sinirliyimm

disiplin kurulundayım , sınıfçı bi bayan hocayla resmen tartıştık , yok yani az daha dursam saç başa girerdik heralde

neyse azıcık uzanayım geçer inşAllahh ...

aynurcum ilk bakışta belli oluyor özellikle yüzünden vermişsin

Daficim sağol canım , eşimde kaşık kadar kalmış diyo yüzüme , ne kaşığıysa anlayamadım

aramıza hoşgeldin tatlımm , Allah kolaylık versinn

Nursenaaa kapışalım kuzumm , bak aynı sikletteyiz ona göre haa

bu cumadan sonra başlama yarın başla , hemen

kavusmak_hayal ve arnazar ikinizde meslektaşımsınız 3ümüz yarışalım ne dersiniz ?

Sevgili örtmenlerimm , bir meslektaş olarak bende kapışayım sizinle , dünden beri kapışma kapışma diye dolanıyom ortalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…