geçmişolsun canım burda bir eczacı var mide rahatsızlığına ilaç yapıyor çok faydasını görenler oldu.günaydın canlarım..
Meryemcim Ebrudan getirdiğin haber için saol canım...sende spor başlamışsın çok sevindim ohh gitsin kilolar..
Ceco smear testi en az yılda 1 kez yapılmalı benim bildiğim nasıl doktora denk geldin sen öyle özele git canım bu konular önemli...
dün sağlıklı beslenme fena değildi..akşam sadece 1 avuç tuzsuz fıstık yedim..bu sıralar ara ara midem ağrıyor.kullandığım antibiyotik yaptı dicemde 5 kez filan içtim..perhiz yapmam lazım eşim endoskopi çektirelim diyor ben korkuyorum.midem taş gibi...çok yemesem bile tıkanmış gibi hissediyorum kendimi...
ya ben neden hiç spor yapamıyorum offf...
oğlumdan dolayı dışarı yürüyüşe çıkamıyorum, leslie yi de bir türlü oturtamadım ya, hergün yapmak istiyorum ama akşama artık çok yorgun oluyorum, sabahtan akşama kadar yaramazımın peşinde..
spora yazılan arkadaşları destekliyorum, keşke benim de imkanım olsa(
ya ben neden hiç spor yapamıyorum offf...
oğlumdan dolayı dışarı yürüyüşe çıkamıyorum, leslie yi de bir türlü oturtamadım ya, hergün yapmak istiyorum ama akşama artık çok yorgun oluyorum, sabahtan akşama kadar yaramazımın peşinde..
spora yazılan arkadaşları destekliyorum, keşke benim de imkanım olsa(
kızlar sabah ne yedığımı hemen yazayım. okula gelırken balle yeşil çay aldım. hemen gelır gelmez bır bardak ondan içim 7 buçuk gıbı.sonra 9 da sabah okula bır salatalık bor domates bıraz peynır ve avuç içi kadar fındık getırmıştım onları yedım. yanında 7 bıtkılıdoğadan çayını içtim. arada yarım sb kadar yoğurt yedım. öğlen yemeğinde de dun havuçlu pırasa yemeği yapmıştım. bıraz yoğurt ıkı dılım ekmekle onu yıyeceğim. ıkındı arada bır meyve yerım. akşamda allah kerım....
geçmişolsun canım burda bir eczacı var mide rahatsızlığına ilaç yapıyor çok faydasını görenler oldu.
mide kanaması geçirip hiçbirşey yiyemeyenler üç şişeden sonra hiçbir problem kalmayıp her istediğini yiyebiliyor.bendede gastrit vardı bir şişe içtim bir daha rahatsızlığım olmadı. bu taraflara yolun düşerse aklında olsun
canım benim en büyük avantajım bebeğim daha çok küçükayrıca annemin yanında doğum iznindeyim . senin oğluşun kıpır kıpırmış zaten arkasında koşarak enerji harcıyorsun leslie nedir bilmiyorum:26: ama sabahtan yap ki akşama zaten yorulursun
canım bende hem çallışıyorum öğretmenım. hemde 9 aylık bır kızım var. oğleyın eve gıttığımde benden ılgı beklıyor. bır ara çok guzel kılo vermıştım ama durdum. dun yenıden basladım. ınş herseyı halledeceğim.öğle yemeğinden sonra saat 2 gıbı leslıeı yapacağım.evde menuyu kendıme göre yapacağım. ben kızım şişko annesı olmak ıstemıyorum. senınle aynı durumdayız. bende 97 ıle baslayıp 91. 3 ındım. ortalama aynı yerdeyız. bırbırımıze koçluk yapabılırız.
sabah 6da kalkıyor bu saatlerde uyuyor 1 saat falan bu arada yemek yapıyorum, uyanık olduğunda hep onunlayım, tam merak dönemi... sabah da vaktim olmuyor işte( ben ücretsiz izindeyim evdeyim, okula gitsem belki daha çok enerji harcarım ama (
aa çok sevinirim inşaAllah görüşürüzsaol ablacım Allah razı olsun. aslında eşimle bursaya gitmek istiyoruz bir ara önce doktor kontrolüne gideyim olmazsa ilaç fırsat olur geliriz inşallah...senide görürüm belki
günaydın canlarım..
Meryemcim Ebrudan getirdiğin haber için saol canım...sende spor başlamışsın çok sevindim ohh gitsin kilolar..
Ceco smear testi en az yılda 1 kez yapılmalı benim bildiğim nasıl doktora denk geldin sen öyle özele git canım bu konular önemli...
dün sağlıklı beslenme fena değildi..akşam sadece 1 avuç tuzsuz fıstık yedim..bu sıralar ara ara midem ağrıyor.kullandığım antibiyotik yaptı dicemde 5 kez filan içtim..perhiz yapmam lazım eşim endoskopi çektirelim diyor ben korkuyorum.midem taş gibi...çok yemesem bile tıkanmış gibi hissediyorum kendimi...
kavusmak_hayal ve arnazar ikinizde meslektaşımsınız3ümüz yarışalım ne dersiniz ?
arkadaşlar selambende katıldım artık aranıza kabul ederseniz araya biyere sıkıştırıverin 2 oğlum var büyüğü 3buçuk yaşında küçüğü 5buçuk aylık 118 kgyla başladım pztesi günü çok kararlıyım umarım veririm fazlalıkları yaa spora gidemiyorum çocuklardan dolayı ama koşu bandı alıcam inş haftaya herkesleri öperim şimdilik benden bu kadar
tekrar günaydın bugün 2. günüm dün akşam yürürüm demiştim ama yürüyemedim bu vicdan azabıyla ya dedim daha yıl başına 2 ay var spora yazıl 2 ayda baya toparlarsın veeee bu kez ertelemedim evin yakınında bi salon var hemen gidip 2 aylık üye oldum hedef yıl başına 80nin altı ne dersiniz kızlar yapabilirmiyim???
bu arada bide fikrinizi almak istedim ben baya beyaz tenliyim saçlarımda siyah daha önce bi kere bakıra boyatmıştım herkesde çok beğenmişti tabi annem hariç o beni doğal seviyo şimdi eğer 80nin altını görürsem ödül olarak saçlarımı açtırayım biraz diye düşünüyorumda bakır çok makyaj istiyodu yoksa ölü gibi görünüyodum kumralda istermi beyaz tenliye ne renkler gider fikir verirseniz sevinirim
ilk mesajımı okuyan ve beğeni atan arkadaslara teşekkürler. Şimdi ben nerden başlasam. Bildirimler falan. Çalışmaya da başladım. Oyle tum mesajları okuyup sohbet edecek vaktim olmayacak. Acaba burada kaynar mıyım? Cuma yarışmalarına mı katılsam? Ama orda da kendi kilo kulvarımda kimse yok gibi. İnsan kendi kilosuna yakın zayıflamam arkadasları arıyor.
Canım geçen ay işle ilgili kaygılarımı buraya yazdığımda herkesin yardımı önerileri bana yol gösterdi o yüzden çok seviyorum sevgili topiğimi..
Özellikle senin ve umutt'un mesajları çok cesaret vericiydi size ayrıca teşekkür ederim..
Nerdeyse 1,5 ay olacak başlayalı hiiç pişman olmadım hatta üzülüyorum işler bitinice benim de işim bitecek diye.:)
Umarım sen de gönlüne göre bir iş bulursun...
ebru ya çok geçmiş olsun..
Çok şükür çok önemli bir durum yokmuş...
Oooo süper...
Seni hamarat seni.
hepsinden ye bir güzel asuuu kilo falan yapmaz onlar..
Zayıflamanın avantajlarından biri daha..
Geçen pazar da çok güzel büyük beden bir kot buldum..diğer kotlarla arasında 10 lira fark var..
Bende satıcıya çok değilmi aradaki fark dedim..
Demezmi bana, ablaa kaç metre kumaş gidiyor biliyormusun sen.
Canım hayırlı olsun..yüzmeyi ben de çok seviyorum artık bizim yerimizede kulaç atarsın.:)
aynurcum ilk bakışta belli oluyor özellikle yüzünden vermişsin
arkadaşlar selambende katıldım artık aranıza kabul ederseniz araya biyere sıkıştırıverin 2 oğlum var büyüğü 3buçuk yaşında küçüğü 5buçuk aylık 118 kgyla başladım pztesi günü çok kararlıyım umarım veririm fazlalıkları yaa spora gidemiyorum çocuklardan dolayı ama koşu bandı alıcam inş haftaya herkesleri öperim şimdilik benden bu kadar
yaww aslındaaaa benn senle aynuyum da kapuşacak gaz lazımmmmmmmm
motivasyonumu sanırım bayramda danayla birlikte yedimm
bu cumadan sonra başlasakmı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoş geldin her keze yer var burda lasly diye yürüyüş programı indir evde onunla yürürsün baya sıklaştırıyo vücudu
inşallah zayıflarız bende kızımı 96 kilo iken ana sınıfına götürüyodum anne her kezin annesi zayıf sen kilolusun diye ağlıyodu
şimdi annne sen güzel anne oldun azda şu koca göbeğini eritsen diyip duruyo cadıı
kavusmak_hayal ve arnazar ikinizde meslektaşımsınız3ümüz yarışalım ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?