bende spor salonuna yazılmak istiyorum canım bence kesin yazıl.
aramıza tekrardan hoşgeldin öncelikle kendine bir kilo çizelgesi yap ve bence her akşam uğra en azından menünü yazarsın birbirimize destek oluruz.
Çok tesekkurler canım. şu çizelgeyi yapıcam. begeni butonunu bulsaydım begeni atıcaktım
Selamlar herkese. Dun geldim istanbuldan ve gelir gelmez ayagimi burktum ne sans dimiMerdivenlerden bavulumu cikarirken kaydim dustum ayagim kirildi sandim 10 dk oldugum yerde kaldim hareket edemedim, dun aksam yuruyemedim pek zaten bugun gene daha az aciyor ama topalliyorum Okula da gidemedim bugun yuruyemedigimden dolayi, birkac gun spor da yapamam of tam zamanina denk geldi yani. Valla cuma gunu bildirim yaptigimda kilo almamis olurum insallah paso oturmaktan yatmaktan. Bayramda kilo alan var mi acaba merak ettim , insallah hicbiriniz almmaissinizdir insan cidden uzuluyor 100gr dahi alsa.
geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine
Bayram tsunami gibi vurdu herkesi , sen hiç sorma bence bu soruyu
kendimden kısaca yine bahsedeyim. 3 yas 4 aylık ve 7 aylık iki kızım var. Artık eşim de kilo vermemi istediğini aleni soylemeye basladı. hatta guya beni gaza getirmek için kırıcı bir tarz da kullandı. Aslında sırf ona inat daha kilo alacağım geliyor. Ama tabi kendim ve kızlarım için vermek istiyorum. Yılbaşına 88 olmak istiyorum inşallah. Artık dizlerimde yorulmaya basladı. onları zorlamamak adına sımdı spor yapmaktan korkuyorum. biraz vereyim de inşallah öyle diyorum. Bakalım kısmet..
Çok teşekkürler Esracım, video için, bu sabah izledim ve resmen kendime geldim. Kadın yaşından 15 yaş genç duruyor resmenanlıyorum canım. motivasyon olmayınca evde yiyecek abur cubur olmasa bile yapıyor insan. ama tersi söz konusuysa dönüp bakmıyor bile evdeki tepsilerce böreğe, tatlıya.
canım sen çok gençsin. evet çocuksuz bir kadına göre daha fazla çaba gerekecektir ama metabolizman gayet iyidir eminim. bilinçli insanın fazla yemesi ya da kaçamağı bile metabolizmayı zorlayacak, yavaşlatacak türden olmuyor. kendime bakıyorum da aklım fikrim yemeklerde değil de junk foodlarda, hamur işlerinde. hayır eskisi kadar sevmiyorum tatlarını ama yine de bulunca yiyorum. o kadar çok sağlıklı yemekleri yesem eminim kilom sabit kalmaz ve veririm bir sürü.
hiçbir şey için geç değil oysa ki. 42 yaşında spora başlamış ve 57 yaşında türkiye fitness şampiyonu olmuş bir bayan vardı tvde. 57 yaşında olduğuna inanmaz kimse. geç olmadığının kanıtı gibi kendisi.
47'sinde Spora Başladı, 57'sinde Milli Takım'a Girdi. - YouTube
Sağol Özlemciğim ama pek öyle değilimCanım sen 2 çocuğa rağmen çok çok fitsin. Ben 15 yaşımdan beri kilo ver-al bacaklarım göbeğim sanki 3 çocuk yapmış gibiyim. Gögüsler de çok büyük olduğu için aşırı saktı. Oysaki 20 yaşımda ne kadar da sıkıydı vucudum. Sen kendine haksızlık ediyorsun. Aslında 70e bir insek gerisi gelicek se, iki ileri bir geri olmuyo. Umarım eski motivasyonumuzu yakalarız en kısa zamanda
Haklısın canım diyetisyen olumlu etki yapmıştı bana ama sonra onun listelerini de bırakıp kendi kafama göre yapmaya başlamıştım. Oraya sırf tartılmaya gittim son 2 hafta. Gene de yeniden gideceğim, yarın aramayı düşünüyorum :)slm kizlarrr
cnm senin moti dietsiyende ,diyetsiyene gidince cok guzel kg veriyorsun benim oyle bir sansim yok olsa hemen giderdim en azindan baslamak icin sonrasi gelir zaten
bende dun kiza netten gangam steyl indirttim baslicam evde dans yapmaya cunku benim kardesim spor salonuna gidiyor yoksa kaybetcem
bu gun deneme yaptim actim gangam steyli hoplayip zipliyom papatyam nasil bakiyor
iyi akşamlar kızlar
sultancım güle güle kullan kıyafetlerini canım
bende gün hazırlıkları son sürat devam ediyor yenacım haşhaşlı da yaptım:)
size danışayım barbunya haşlamıştım zeytinyağlı yapayım diye çok pişmiş napsam bilemedim salata gibi bişey yapsam güzel olurmuki
elmalı kurabiye
susamlı kurabiye
haşhaşlı çörek
kedidili ile tiramisu yaptım
sabah da mercimek köftesi havuçlu kereviz salatası ve 3 2 1 poğaça yapacağım
Rica ederiz cnımCanım geçen ay işle ilgili kaygılarımı buraya yazdığımda herkesin yardımı önerileri bana yol gösterdi o yüzden çok seviyorum sevgili topiğimi..
Özellikle senin ve umutt'un mesajları çok cesaret vericiydi size ayrıca teşekkür ederim..
Nerdeyse 1,5 ay olacak başlayalı hiiç pişman olmadım hatta üzülüyorum işler bitinice benim de işim bitecek diye.:)
Umarım sen de gönlüne göre bir iş bulursun...
...
geçmiş olsunSelamlar herkese. Dun geldim istanbuldan ve gelir gelmez ayagimi burktum ne sans dimiMerdivenlerden bavulumu cikarirken kaydim dustum ayagim kirildi sandim 10 dk oldugum yerde kaldim hareket edemedim, dun aksam yuruyemedim pek zaten bugun gene daha az aciyor ama topalliyorum Okula da gidemedim bugun yuruyemedigimden dolayi, birkac gun spor da yapamam of tam zamanina denk geldi yani. Valla cuma gunu bildirim yaptigimda kilo almamis olurum insallah paso oturmaktan yatmaktan. Bayramda kilo alan var mi acaba merak ettim , insallah hicbiriniz almmaissinizdir insan cidden uzuluyor 100gr dahi alsa.
umutcum motivasyonunun yerine gelmeye başladığını görüyorum .bunu kaybetme canım. asuya tavsiye ettiğin tarifide istiyoruz..Günaydın kızlar :) Seyahetten döndüm ama eski formuma kavuşamadım. Yürüyüş yapmıyorum 2 gündür, dün çok kırıktım bugün de pazara gideceğim. Yattı benim yürüyüşler :) Dün gece canım bir şeyler istedi diye gidip büfeden çikolata kaplı bisküvi aldım, hem de çocukların uyumasını bekledim (onlara zararlı diye yedirmiyorum, eve de almayız, görünce hesap sormasınlar diye), o saatten sonra da gidip aldım eşimle yedikBu son oldu ama. Üç saatlik uykuyla duruyorum ama pazara gidip, sağlıklı besinlerimi alıp sağlıklı ve ölçülü besleneceğim bundan sonra. Kasım ayını eksiyle kapatmaya kesin niyetliyim.
**Pazara gittim, geldim, yukarıdaki yazıyı sabah erken yazmışım
Çok teşekkürler Esracım, video için, bu sabah izledim ve resmen kendime geldim. Kadın yaşından 15 yaş genç duruyor resmenNeden bu kilolar yüzünden ben teyze modunda olayım ki? Ya vereceğim ya vereceğim
Junk food bırakması zor kötü bir alışkanlık, bir çeşit bağımlılık, ucundan bulaştı mı zor kurtarıyor insan kendini. Ben tatilde herkes yerken ucundan yedim, (bisküvi, gofret vb. şeylerden) dün resmen canım istedi. Eve sokmak da, ucundan tatmak da yok bundan sonra :)) Ben de çok severim, bıraksan deli gibi yerim ama sağlığımız ve estetğimiz için bir numaralı düşman bunlar.
Sağol Özlemciğim ama pek öyle değilimBenim annem bile göbek sıkılığı bakımından benden iyi durumda. Eh o benim gibi 30 kg fazlalık taşımadı hiç bir zaman en fazla 4 kg fazlası olmuştur, belki o yüzden :) Önemli olan sağlık tabii, sağlığımız için çok güzel bir adım attık, bunu öteye götürmek; ideal kilomuza en yakın seviyeye inmek için daha sıkı çaba gösterelim. Senin dediğin gibi 70'e bir insek gerisi gelecek gibi ama ben neredeyse 77 oldum 70'e yaklaşacağıma 80'e yaklaşıyorum :)
Senin vücudun gene sıkı, kilo vermekten kaynaklı sarkmalara bakmayacaksın, 30 beden kotun içine giriyorsunBenim 67 kilo akrabama 30 beden kot aldık biz geçen gün.
Sarkma sonraki sorun aslında, hem de hepsinin çaresi var. En azından iyileştirici tedbirler var. Önce şu hain yağlardan kurtulalım. Bir de kendi adıma kötü alışkanlıklarımdan kurtulmak istiyorum. Gece yemek, yerli yersiz atıştırmak gibi...
Haklısın canım diyetisyen olumlu etki yapmıştı bana ama sonra onun listelerini de bırakıp kendi kafama göre yapmaya başlamıştım. Oraya sırf tartılmaya gittim son 2 hafta. Gene de yeniden gideceğim, yarın aramayı düşünüyorum :)
Zıplamak ve dans etmek de güzel fikirmiş ama apartmanda bu cüsseyle zıplarsam pek iyi olmaz herhalde. Zaten bizim çocuklar zıplama kotasını fazla fazla dolduruyorlar, alt komşuya bir de ben davul çalmayayım :)
Ellerine sağlık hamarat Asucuğum, biraz geç gördüm ama o barbunyalar hala duruyorsa "hoşmak" yapabilirsin. Nette çeşitli tarifler var, ben yapmadım ama yemiştim, gayet de lezizdi :)
Rica ederiz cnımSeni böyle memnun görünce bizler de çok memnun oluyoruz Yenacığım.
Çalışıp sosyal hayata karışınca insan kendini daha hissediyor değil mi? Öyle olunca çevresindekilere de daha iyi enerji veriyor. Darısı başıma, bir heves başvurular filan yaptım ama şimdi fısss diye söndü hevesim. Tanıdıksız, torpilsiz istediğim koşullarda bir iş bulmam çok zor gibiEskiden 3-5 yere özgeçmiş gönderdiğimde tamamı arar görüşmeye davet ederdi, şimdi bir tane bile geri dönüş alamadım. Ben de departmanıma uzman alacağım zaman kariyer stelerine ilan vermiştim biliyorum, binlerce başvuru oluyor, aralarında sivrilip görüşmeye çağrılmak bile şans işi. Online başvuru çıktı mertlik bozuldu yani :)) Şansıma bir tanıdığımız, ile dostumuz filan araya girecek de ben çalışma hayatına döneceğim...
Selamlar herkese. Dun geldim istanbuldan ve gelir gelmez ayagimi burktum ne sans dimiMerdivenlerden bavulumu cikarirken kaydim dustum ayagim kirildi sandim 10 dk oldugum yerde kaldim hareket edemedim, dun aksam yuruyemedim pek zaten bugun gene daha az aciyor ama topalliyorum Okula da gidemedim bugun yuruyemedigimden dolayi, birkac gun spor da yapamam of tam zamanina denk geldi yani. Valla cuma gunu bildirim yaptigimda kilo almamis olurum insallah paso oturmaktan yatmaktan. Bayramda kilo alan var mi acaba merak ettim , insallah hicbiriniz almmaissinizdir insan cidden uzuluyor 100gr dahi alsa.
selamlar hanımlarr..
anca gelebildim sabahtan oğlumun ilk veli toplantısı vardı okulda.. pek bi heyecanla katıldım.. çok şükür öğretmenleri memnun, kendisi de severek gidiyor zaten.
sonra işe geldim toparlayim derken bu vakit oldu.
yena, hamburger köftesi hazırlayacakmışsın, senin de aklına gelmiştir de köfteyi hamur gibi bastırıp açıp bardakla keserken ebatları aynı olur, haksızlık olmaz böylece hiçbir yavruya :) madem eşit istiyorlarmış :)
bişiler daha yazıcaktım unuttum.. bunu göndereyim de kaynamasın arada :)
..
Canım geçen ay işle ilgili kaygılarımı buraya yazdığımda herkesin yardımı önerileri bana yol gösterdi o yüzden çok seviyorum sevgili topiğimi..
Özellikle senin ve umutt'un mesajları çok cesaret vericiydi size ayrıca teşekkür ederim..
Nerdeyse 1,5 ay olacak başlayalı hiiç pişman olmadım hatta üzülüyorum işler bitinice benim de işim bitecek diye.:)
Umarım sen de gönlüne göre bir iş bulursun...
Günaydın kızlar :) Seyahetten döndüm ama eski formuma kavuşamadım. Yürüyüş yapmıyorum 2 gündür, dün çok kırıktım bugün de pazara gideceğim. Yattı benim yürüyüşler :) Dün gece canım bir şeyler istedi diye gidip büfeden çikolata kaplı bisküvi aldım, hem de çocukların uyumasını bekledim (onlara zararlı diye yedirmiyorum, eve de almayız, görünce hesap sormasınlar diye), o saatten sonra da gidip aldım eşimle yedikBu son oldu ama. Üç saatlik uykuyla duruyorum ama pazara gidip, sağlıklı besinlerimi alıp sağlıklı ve ölçülü besleneceğim bundan sonra. Kasım ayını eksiyle kapatmaya kesin niyetliyim.
**Pazara gittim, geldim, yukarıdaki yazıyı sabah erken yazmışım
Çok teşekkürler Esracım, video için, bu sabah izledim ve resmen kendime geldim. Kadın yaşından 15 yaş genç duruyor resmenNeden bu kilolar yüzünden ben teyze modunda olayım ki? Ya vereceğim ya vereceğim
Junk food bırakması zor kötü bir alışkanlık, bir çeşit bağımlılık, ucundan bulaştı mı zor kurtarıyor insan kendini. Ben tatilde herkes yerken ucundan yedim, (bisküvi, gofret vb. şeylerden) dün resmen canım istedi. Eve sokmak da, ucundan tatmak da yok bundan sonra :)) Ben de çok severim, bıraksan deli gibi yerim ama sağlığımız ve estetğimiz için bir numaralı düşman bunlar.
Rica ederiz cnımSeni böyle memnun görünce bizler de çok memnun oluyoruz Yenacığım.
Çalışıp sosyal hayata karışınca insan kendini daha hissediyor değil mi? Öyle olunca çevresindekilere de daha iyi enerji veriyor. Darısı başıma, bir heves başvurular filan yaptım ama şimdi fısss diye söndü hevesim. Tanıdıksız, torpilsiz istediğim koşullarda bir iş bulmam çok zor gibiEskiden 3-5 yere özgeçmiş gönderdiğimde tamamı arar görüşmeye davet ederdi, şimdi bir tane bile geri dönüş alamadım. Ben de departmanıma uzman alacağım zaman kariyer stelerine ilan vermiştim biliyorum, binlerce başvuru oluyor, aralarında sivrilip görüşmeye çağrılmak bile şans işi. Online başvuru çıktı mertlik bozuldu yani :)) Şansıma bir tanıdığımız, ile dostumuz filan araya girecek de ben çalışma hayatına döneceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?