Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok tesekkurler canım. şu çizelgeyi yapıcam. begeni butonunu bulsaydım begeni atıcaktım

Canım arada kaynayacağını düşünme sakın Evet bazen çok yoğunluk oluyor hatta her gün burada olanların bile mesajları sayfa atlayınca arada kaynayabiliyor ama emin ol herkes sana destek olmaya devam eder listede olsanda olmasanda
En azından her gün 2 mesaj da olsa atmaya çalış ki bizde sen yokken bile sana cevap yazalım arada kaynamayasın
Umarım istediğin kiloya inersin

canım çok sagol. su anda isten yazıyorum. hergun msj atıcam inş. su ilerlemiş çizelgeleri görünce nasıl özeniyorum. Maşallah diyorum. Allah isteyen herkeze nasip etsin. Feyz alıyorum.

Selamlar herkese. Dun geldim istanbuldan ve gelir gelmez ayagimi burktum ne sans dimi Merdivenlerden bavulumu cikarirken kaydim dustum ayagim kirildi sandim 10 dk oldugum yerde kaldim hareket edemedim, dun aksam yuruyemedim pek zaten bugun gene daha az aciyor ama topalliyorum Okula da gidemedim bugun yuruyemedigimden dolayi, birkac gun spor da yapamam of tam zamanina denk geldi yani. Valla cuma gunu bildirim yaptigimda kilo almamis olurum insallah paso oturmaktan yatmaktan. Bayramda kilo alan var mi acaba merak ettim , insallah hicbiriniz almmaissinizdir insan cidden uzuluyor 100gr dahi alsa.

geçmiş olsun canım, aman dikkat et kendine

Bayram tsunami gibi vurdu herkesi , sen hiç sorma bence bu soruyu

kendimden kısaca yine bahsedeyim. 3 yas 4 aylık ve 7 aylık iki kızım var. Artık eşim de kilo vermemi istediğini aleni soylemeye basladı. hatta guya beni gaza getirmek için kırıcı bir tarz da kullandı. Aslında sırf ona inat daha kilo alacağım geliyor. Ama tabi kendim ve kızlarım için vermek istiyorum. Yılbaşına 88 olmak istiyorum inşallah. Artık dizlerimde yorulmaya basladı. onları zorlamamak adına sımdı spor yapmaktan korkuyorum. biraz vereyim de inşallah öyle diyorum. Bakalım kısmet..

Selam olsun size dostlar.

Nasılsınız.? herkeşler iyidir umarım..
Umutt duymasın ben şekerli üzümümü yiyorum yine.

Cuma günü beslenme sırası bende, stress sardı her bir yanımı..İkinci çocuğum hala heyecan yapıyorum yahu.:)
Bugün bahçevan geldi mahlemize.:) Mandalina aldım.yarın da köfte hazırlayacağım cuma gününe hazır olur mönüde hamburger var..
Öğretmenimize ben hazırlamak istiyorum köftelerini dedim çok memnun oldu .tek şart ebatları aynı olacak, haksızlık olmasın dedi..Ok dedim bende.:)
Domates marul hazırlayacağım ama içlerine koymayacağım bazı çocuklar sevmiyormuş diye..Meyve suyu var birde.

asuuu, senin günün gibi ben de hazırlık içindeyim.:)

nursena,ne danaymış konusu hiç bitmedi ayol.:)

Son düzenleme:

Hoşgeldin,
kızlarını allah bağışlasın..

Günaydın kızlar :) Seyahetten döndüm ama eski formuma kavuşamadım. Yürüyüş yapmıyorum 2 gündür, dün çok kırıktım bugün de pazara gideceğim. Yattı benim yürüyüşler :) Dün gece canım bir şeyler istedi diye gidip büfeden çikolata kaplı bisküvi aldım, hem de çocukların uyumasını bekledim (onlara zararlı diye yedirmiyorum, eve de almayız, görünce hesap sormasınlar diye), o saatten sonra da gidip aldım eşimle yedik Bu son oldu ama. Üç saatlik uykuyla duruyorum ama pazara gidip, sağlıklı besinlerimi alıp sağlıklı ve ölçülü besleneceğim bundan sonra. Kasım ayını eksiyle kapatmaya kesin niyetliyim.
**Pazara gittim, geldim, yukarıdaki yazıyı sabah erken yazmışım

Çok teşekkürler Esracım, video için, bu sabah izledim ve resmen kendime geldim. Kadın yaşından 15 yaş genç duruyor resmen Neden bu kilolar yüzünden ben teyze modunda olayım ki? Ya vereceğim ya vereceğim
Junk food bırakması zor kötü bir alışkanlık, bir çeşit bağımlılık, ucundan bulaştı mı zor kurtarıyor insan kendini. Ben tatilde herkes yerken ucundan yedim, (bisküvi, gofret vb. şeylerden) dün resmen canım istedi. Eve sokmak da, ucundan tatmak da yok bundan sonra :)) Ben de çok severim, bıraksan deli gibi yerim ama sağlığımız ve estetğimiz için bir numaralı düşman bunlar.
Sağol Özlemciğim ama pek öyle değilim Benim annem bile göbek sıkılığı bakımından benden iyi durumda. Eh o benim gibi 30 kg fazlalık taşımadı hiç bir zaman en fazla 4 kg fazlası olmuştur, belki o yüzden :) Önemli olan sağlık tabii, sağlığımız için çok güzel bir adım attık, bunu öteye götürmek; ideal kilomuza en yakın seviyeye inmek için daha sıkı çaba gösterelim. Senin dediğin gibi 70'e bir insek gerisi gelecek gibi ama ben neredeyse 77 oldum 70'e yaklaşacağıma 80'e yaklaşıyorum :)

Senin vücudun gene sıkı, kilo vermekten kaynaklı sarkmalara bakmayacaksın, 30 beden kotun içine giriyorsun Benim 67 kilo akrabama 30 beden kot aldık biz geçen gün.
Sarkma sonraki sorun aslında, hem de hepsinin çaresi var. En azından iyileştirici tedbirler var. Önce şu hain yağlardan kurtulalım. Bir de kendi adıma kötü alışkanlıklarımdan kurtulmak istiyorum. Gece yemek, yerli yersiz atıştırmak gibi...

Haklısın canım diyetisyen olumlu etki yapmıştı bana ama sonra onun listelerini de bırakıp kendi kafama göre yapmaya başlamıştım. Oraya sırf tartılmaya gittim son 2 hafta. Gene de yeniden gideceğim, yarın aramayı düşünüyorum :)
Zıplamak ve dans etmek de güzel fikirmiş ama apartmanda bu cüsseyle zıplarsam pek iyi olmaz herhalde. Zaten bizim çocuklar zıplama kotasını fazla fazla dolduruyorlar, alt komşuya bir de ben davul çalmayayım :)

Ellerine sağlık hamarat Asucuğum, biraz geç gördüm ama o barbunyalar hala duruyorsa "hoşmak" yapabilirsin. Nette çeşitli tarifler var, ben yapmadım ama yemiştim, gayet de lezizdi :)

Rica ederiz cnım Seni böyle memnun görünce bizler de çok memnun oluyoruz Yenacığım.
Çalışıp sosyal hayata karışınca insan kendini daha hissediyor değil mi? Öyle olunca çevresindekilere de daha iyi enerji veriyor. Darısı başıma, bir heves başvurular filan yaptım ama şimdi fısss diye söndü hevesim. Tanıdıksız, torpilsiz istediğim koşullarda bir iş bulmam çok zor gibi Eskiden 3-5 yere özgeçmiş gönderdiğimde tamamı arar görüşmeye davet ederdi, şimdi bir tane bile geri dönüş alamadım. Ben de departmanıma uzman alacağım zaman kariyer stelerine ilan vermiştim biliyorum, binlerce başvuru oluyor, aralarında sivrilip görüşmeye çağrılmak bile şans işi. Online başvuru çıktı mertlik bozuldu yani :)) Şansıma bir tanıdığımız, ile dostumuz filan araya girecek de ben çalışma hayatına döneceğim...

Umuttçuğum,inşallah olur dilediğin gibi gönlünden geçen bir iş..
Ama gerçekten çok zor,belli bir yaştan sonra,ara verince maalesef zor..
Dediğin gibi ya kartviziti olan birinin arayıp tanıdığimdir demesiyle :) veya şans..
Ben böyle söylüyorum diye üzülmedin değilmi.? Bir bakarsın hiç ummadığın bir anda tam da istediğin gibi bir telefon gelir ve sen burdan paylaşırsın inşş..

Benim de sürekli değil dün de yazmıştım ya üzülüyorum artık önceleri ne olacak diye düşünürken.:)

Bir de cuma günü listeyi hazırlarken izinli diye belirtmeyeceğim..
Hafta atlamadan devam edeyim diyorum, daha iyi olur diye düşünüyorum..

geçmiş olsun

umutcum motivasyonunun yerine gelmeye başladığını görüyorum .bunu kaybetme canım. asuya tavsiye ettiğin tarifide istiyoruz..

selamlar hanımlarr..

anca gelebildim sabahtan oğlumun ilk veli toplantısı vardı okulda.. pek bi heyecanla katıldım.. çok şükür öğretmenleri memnun, kendisi de severek gidiyor zaten.

sonra işe geldim toparlayim derken bu vakit oldu.

yena, hamburger köftesi hazırlayacakmışsın, senin de aklına gelmiştir de köfteyi hamur gibi bastırıp açıp bardakla keserken ebatları aynı olur, haksızlık olmaz böylece hiçbir yavruya :) madem eşit istiyorlarmış :)

bişiler daha yazıcaktım unuttum.. bunu göndereyim de kaynamasın arada :)
..

Geçmiş olsun...
Zorlamamaya çalış ayağını,çok daha geç iyileşir..

Bayramda kilo aldık bir çoğumuz.:)

Çok iyi fikir teşekkür ederim...

Selam kızlar,
sabahtan beri kardeşime kargo gönderme işleriyle uğraşıyorum. ancak geldim eve. annemi de getirdim gelirken. birazdan yemek yapmaya başlamam lazım. yarın benim için yeni bir başlangıç olacak.

Yenacım çok teşekkür ederim yüreklendirici sözlerin için. çoğumuz yeni şeylere başlamaktan korkuyor, bir çeşit direnç geliştiriyor. ben de işe başlama konusunda kendimi çok korkuttum ve güvensiz hissediyorum. ama aklıma gelip bunaldıkça işe başlayınca ne kadar iyi hissedeceğimi düşünüyorum. sen en somut örneksin önümde. inşallah dediğin gibi bir iş bulurum. cuma günü için de endişelenme, eminim üstesinden gelirsin sen.

Umutcum rica ederim. ben de çok etkilendim o videodan. hiçbir şey için geç değil. umutsuz olmak hiç yakışmıyor o yüzden hiçbirimize. kuzenim tusa çalışırken tuvalet duvarlarına bile ufak notlar yapıştırmıştı. sorduğumda tuvalette geçirdiği 5 dakikanın derdinde olmadığını, sadece yapmak istediği şeyin her an aklında olması, hayatının her yerinde o amacının bulunması için onu yaptığını söylemişti. sen de spor falan yapmadığında kendini rahatsız hissederek aslına ne istediğini bildiğini gösteriyorsun. o yüzden iyi hissetmelisin bence. belki 1 yıl sürecek belki 4 ay. ama senin için geri dönüş yok, o rahatsızlığı hissetmenden belli.

İş konusunda umarım istediğin gibi bir şey çıkar karşına. umutsuz olma, ben iş konusunda kısmete çok inanıyorum. tabi benim gibi hiçbir şey yapmayınca o kısmet çıkmıyor karşına ama

Asumancım gününde başarılar. ellerine sağlık, ne güzel şeyler hazırlamışsın.

Aynur kuzum sinirlenme, değmez hiçbir şey için o kadar kendini hırpalamaya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…