Yok canım üzülmedim tabii, çok da haklısın. Ben de aynı şeyleri yazmıştım zaten. Yani gene vazgeçmeyeyim diyorum, sağa sola başvuruyorum. Ama benimkisi Nasrettin hoca misali "ya tutarsa" diyerek. Yoksa şansıma bir tanıdık araya girecek ya da özel bir durum denk gelecek. Hem kel hem fodulum üstelik, müdürlük pozisyonlarının aşağısına başvurmuyorum, son ayrıldığım yerde departman müdürüydüm yaUmuttçuğum,inşallah olur dilediğin gibi gönlünden geçen bir iş..
Ama gerçekten çok zor,belli bir yaştan sonra,ara verince maalesef zor..
Dediğin gibi ya kartviziti olan birinin arayıp tanıdığimdir demesiyle :) veya şans..
Ben böyle söylüyorum diye üzülmedin değilmi.? Bir bakarsın hiç ummadığın bir anda tam da istediğin gibi bir telefon gelir ve sen burdan paylaşırsın inşş..
Benim de sürekli değil dün de yazmıştım ya üzülüyorum artık önceleri ne olacak diye düşünürken.:)
geçmiş olsun
umutcum motivasyonunun yerine gelmeye başladığını görüyorum .bunu kaybetme canım. asuya tavsiye ettiğin tarifide istiyoruz..
Geçmiş olsun...
Zorlamamaya çalış ayağını,çok daha geç iyileşir..
Bayramda kilo aldık bir çoğumuz.:)
tesekkur ederim, zaten istesem de zorlayamiyorum 2dk mutfaga su icmeye ya da lavaboya gitsm bile baski yaptikca aciyor, uzatiyorum surekli, sicak suyla masaj da yapiyorum bir iki gune gecer umarim
Canım yine sen bilirsin ama beyaz tenliysen çok fazla kızıllara ve siyahlara kaçma
Eminim kumral ve balköpüğü tarzı tonlar bile sana çok yakışır
Çok şanslıyız ki topiğimizde güzellik uzmanıda kuaförde varbiri erinydi diğerininde nicki dilimin ucunda ama çıkaramadım aklıma gelir gelmez yazarım sana zaten eminim onlarda görünce tecrübelerinden faydalandırırlar
doğal saç rengim çok koyu kestane siyah gibi duruyor canım bayadır boyatmıyorum zaten nerdeyse tamamı doğal gibi
gerçektende pek bir tuaf görünüyor bir deneriz bakalım.ama sen beğenmişsen güzeldir mutlaka.ben kuru fasulyeden kestane şekeri yapmıştım hiçte fena olmamıştıYok canım üzülmedim tabii, çok da haklısın. Ben de aynı şeyleri yazmıştım zaten. Yani gene vazgeçmeyeyim diyorum, sağa sola başvuruyorum. Ama benimkisi Nasrettin hoca misali "ya tutarsa" diyerek. Yoksa şansıma bir tanıdık araya girecek ya da özel bir durum denk gelecek. Hem kel hem fodulum üstelik, müdürlük pozisyonlarının aşağısına başvurmuyorum, son ayrıldığım yerde departman müdürüydüm yazaten o kurumlarda o pozisyonları bana yediriler mi? Neyse bakacağız artık bir çaresine. Biraz böyle devam edeyim, bir kaç arkadaş var onları da arayayım sonra ya kendime göre bir uğraş bulacağım, ya STK'larda görev alacağım ya da en son seçenek kocamın yanına kapağı atacağım
Aslında güzel bir fikir bulsam internet yayıncılığı çok ilgimi çekiyor benim konumla da ilgilidir ama işleyecek güzel bir fikir gerekiyor önce. Önceki yıllarda güzel fikirle rüettik, şimdi hepsinin alası yapıldı, yapılmamışı bulmak biraz güç gibi
Canım hoşmak tarifini ben de bilmiyorum ama yemiştim, sanırım bir Karadeniz yemeği. Barbunya ya da kuru fasulyenin ezmesi ile yapılıyor. Aşırı haşlanmış fasulye için birebir yani :) Sarımsaklı, tereyağlı, mısır unlu ve de pekmezli bir tarif olduğunu hatırlıyorum. Malzemeler bir tuhaf dursa da tadı güzeldi :))
canım sen bir doktora çık yer etmesin yoksa her zaman döner. birde her zaman sıcak iyi olmayabiliyor ben ayağımı burktuğumda buz koydurmuştu doktorum uzun süre yarımşar saat buz komplexi yapmıştım.Tesekkur ederim, zaten istesem de zorlayamiyorum 2dk mutfaga su icmeye ya da lavaboya gitsm bile baski yaptikca aciyor, uzatiyorum surekli, sicak suyla masaj da yapiyorum bir iki gune gecer umarim
gerçektende pek bir tuaf görünüyor bir deneriz bakalım.ama sen beğenmişsen güzeldir mutlaka.ben kuru fasulyeden kestane şekeri yapmıştım hiçte fena olmamıştı
canım sen bir doktora çık yer etmesin yoksa her zaman döner. birde her zaman sıcak iyi olmayabiliyor ben ayağımı burktuğumda buz koydurmuştu doktorum uzun süre yarımşar saat buz komplexi yapmıştım.
Çok geçmiş olsun. Belki ufak bir çatlak vb. olabilir, düzelmezse doktora göster bence canım. En azından acısını azaltacak lokal anestezik etkili krem vb. bir şey verebilir.Tesekkur ederim, zaten istesem de zorlayamiyorum 2dk mutfaga su icmeye ya da lavaboya gitsm bile baski yaptikca aciyor, uzatiyorum surekli, sicak suyla masaj da yapiyorum bir iki gune gecer umarim
Üretiyor olmak ne olursa olsun güzel bence. Ama çalışma hayatında da stres, kısır döngü, hırs vb. insanı boğuyor. aslında şu anda yaşantımdan mmenunum sadece daha üretken olmak istiyorum ben. Haftada 2 gün bile olsa bir uğraşım olsun, değer katabileceğim, kendimi de geliştirebileceğim bir işim olsun istiyorum. Sonsuza kadar evde oturmak fikri cazip gelmiyor bana. Bakalım ne gösterecek zaman :)işe başlamak isteyenlere en kısa sürede iyi bir iş bulmalarını diliyorum..
umut,clutch..
ben de çok tuhaf oldum ya evde mutlu değilim, işte mutlu değilim.
yani ev kadını olsam artık bu saatten sonra beni mutlu etmeyecek biliyorum.
ama işte geçirdiğim saatler de beni bunaltıyor. belki de yaptığım işi sevmememden kaynaklanıyor.
gene de sosyalleşmek adına çalışıyor olmak güzel ya herhalde şu anda böyle düşünüyorum :)
..
gerçektende pek bir tuaf görünüyor bir deneriz bakalım.ama sen beğenmişsen güzeldir mutlaka.ben kuru fasulyeden kestane şekeri yapmıştım hiçte fena olmamıştı
Canım, benim tarifim biraz atmasyon, bir bilene sormalı ya da netten araştırmalı :) Hani fasulye fazla haşlandıysa ziyan olmasın diye denenebilir. Bak sonradan hatırladım, Gürcü bir arkadaşımın annesi yapmıştı galiba. Şurada bir tarif buldum, hem pekmez de yok bunda bizim damak tadımız daha uygun gibi :)) Barbunya Ezmesi (Hoşmak)
canım sen bir doktora çık yer etmesin yoksa her zaman döner. birde her zaman sıcak iyi olmayabiliyor ben ayağımı burktuğumda buz koydurmuştu doktorum uzun süre yarımşar saat buz komplexi yapmıştım.
Çok geçmiş olsun. Belki ufak bir çatlak vb. olabilir, düzelmezse doktora göster bence canım. En azından acısını azaltacak lokal anestezik etkili krem vb. bir şey verebilir.
:)
kendimden kısaca yine bahsedeyim. 3 yas 4 aylık ve 7 aylık iki kızım var. Artık eşim de kilo vermemi istediğini aleni soylemeye basladı. hatta guya beni gaza getirmek için kırıcı bir tarz da kullandı. Aslında sırf ona inat daha kilo alacağım geliyor. Ama tabi kendim ve kızlarım için vermek istiyorum. Yılbaşına 88 olmak istiyorum inşallah. Artık dizlerimde yorulmaya basladı. onları zorlamamak adına sımdı spor yapmaktan korkuyorum. biraz vereyim de inşallah öyle diyorum. Bakalım kısmet..
Bir de cuma günü listeyi hazırlarken izinli diye belirtmeyeceğim..
Hafta atlamadan devam edeyim diyorum, daha iyi olur diye düşünüyorum..
Geçmiş olsun...
Zorlamamaya çalış ayağını,çok daha geç iyileşir..
Bayramda kilo aldık bir çoğumuz.:)
selam kızlar yarın sabah dahiliye bölümüne rendevu aldım yeni bir diyetisyen buldum .inşallah bayanın dedigi kadar vardır
çok merak içindeyim cuma tartılıcam bakalım kaç kilo oldum hiç dikkat etmedim bu aralar
cuma günü inşallah düzgün bir diyet listesiyle burdayım
ne o kııızz yazılı yazılı canına okuyorsun çocuklarınselam cücüşlerr
1 saat uyudum, sinirlerim alınmış gibi oldu şuan
kalktım yüzümü , gözümü ,saçımı yıkadım , oohh iyi oldum valla
üstünede miss gibi kıymalı , soğanlı yumurta yaptım ama yumurtayı 1 tane kırdımkarnım tok ,sırtım pek modundayım şimcik , ve yine yazılı hazırlayacamm :26::26::26:
Selamlar herkese. Dun geldim istanbuldan ve gelir gelmez ayagimi burktum ne sans dimiMerdivenlerden bavulumu cikarirken kaydim dustum ayagim kirildi sandim 10 dk oldugum yerde kaldim hareket edemedim, dun aksam yuruyemedim pek zaten bugun gene daha az aciyor ama topalliyorum Okula da gidemedim bugun yuruyemedigimden dolayi, birkac gun spor da yapamam of tam zamanina denk geldi yani. Valla cuma gunu bildirim yaptigimda kilo almamis olurum insallah paso oturmaktan yatmaktan. Bayramda kilo alan var mi acaba merak ettim , insallah hicbiriniz almmaissinizdir insan cidden uzuluyor 100gr dahi alsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?