Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de yeniden motive olmam lazım yahu. Bayramda bir koptum olaydan henüz toparlanamadım.
Azıcık da belli olmaya başladı ya verdiğim kilo keyfim yerine geldi, sanki ideal kilomdaymışım gibi davranıyorum yani.

Bu akşam bisiklet süreyim ben en iyisi evde.
...
Az önce de biri baklava getirdi teşekkür edip geri çevirdim, kendim bile şoktayım yaptığım harekete

..

Yok canım üzülmedim tabii, çok da haklısın. Ben de aynı şeyleri yazmıştım zaten. Yani gene vazgeçmeyeyim diyorum, sağa sola başvuruyorum. Ama benimkisi Nasrettin hoca misali "ya tutarsa" diyerek. Yoksa şansıma bir tanıdık araya girecek ya da özel bir durum denk gelecek. Hem kel hem fodulum üstelik, müdürlük pozisyonlarının aşağısına başvurmuyorum, son ayrıldığım yerde departman müdürüydüm ya zaten o kurumlarda o pozisyonları bana yediriler mi? Neyse bakacağız artık bir çaresine. Biraz böyle devam edeyim, bir kaç arkadaş var onları da arayayım sonra ya kendime göre bir uğraş bulacağım, ya STK'larda görev alacağım ya da en son seçenek kocamın yanına kapağı atacağım
Aslında güzel bir fikir bulsam internet yayıncılığı çok ilgimi çekiyor benim konumla da ilgilidir ama işleyecek güzel bir fikir gerekiyor önce. Önceki yıllarda güzel fikirle rüettik, şimdi hepsinin alası yapıldı, yapılmamışı bulmak biraz güç gibi
geçmiş olsun

umutcum motivasyonunun yerine gelmeye başladığını görüyorum .bunu kaybetme canım. asuya tavsiye ettiğin tarifide istiyoruz..

Canım hoşmak tarifini ben de bilmiyorum ama yemiştim, sanırım bir Karadeniz yemeği. Barbunya ya da kuru fasulyenin ezmesi ile yapılıyor. Aşırı haşlanmış fasulye için birebir yani :) Sarımsaklı, tereyağlı, mısır unlu ve de pekmezli bir tarif olduğunu hatırlıyorum. Malzemeler bir tuhaf dursa da tadı güzeldi :))

Geçmiş olsun...
Zorlamamaya çalış ayağını,çok daha geç iyileşir..

Bayramda kilo aldık bir çoğumuz.:)

Tesekkur ederim, zaten istesem de zorlayamiyorum 2dk mutfaga su icmeye ya da lavaboya gitsm bile baski yaptikca aciyor, uzatiyorum surekli, sicak suyla masaj da yapiyorum bir iki gune gecer umarim

işe başlamak isteyenlere en kısa sürede iyi bir iş bulmalarını diliyorum..
umut,clutch..
ben de çok tuhaf oldum ya evde mutlu değilim, işte mutlu değilim.
yani ev kadını olsam artık bu saatten sonra beni mutlu etmeyecek biliyorum.
ama işte geçirdiğim saatler de beni bunaltıyor. belki de yaptığım işi sevmememden kaynaklanıyor.
gene de sosyalleşmek adına çalışıyor olmak güzel ya herhalde şu anda böyle düşünüyorum :)
..

okuldan yeni geldim yediklerimi paylaşayım dedim sabah tost yedim yine ara öğünü atladım yoğunluktan öğlende arkadaşları kıramayıp balık yemeye gittim ama ekmek yemedim bu bile iyi geldi akşama fasülye yoğurt salata var menümüzde veee bugün sporumun ilk günü

ben bayramda kilo almadım çok şükür. hatta abartıp hep dışardan fast food falan yememize rağmen 1 kg vermişim dün tekrar başladım diyete :)

gerçektende pek bir tuaf görünüyor bir deneriz bakalım.ama sen beğenmişsen güzeldir mutlaka.ben kuru fasulyeden kestane şekeri yapmıştım hiçte fena olmamıştı

Tesekkur ederim, zaten istesem de zorlayamiyorum 2dk mutfaga su icmeye ya da lavaboya gitsm bile baski yaptikca aciyor, uzatiyorum surekli, sicak suyla masaj da yapiyorum bir iki gune gecer umarim
canım sen bir doktora çık yer etmesin yoksa her zaman döner. birde her zaman sıcak iyi olmayabiliyor ben ayağımı burktuğumda buz koydurmuştu doktorum uzun süre yarımşar saat buz komplexi yapmıştım.

Ay insallah oyle nüksedecek bir sey olmamistir, sicak iyi geldi sanki daha hafifledi, bi de hava da soguk usuyorum buz kompleksi normalde iyi geliyor da su an yapamicam hasta olcak da gibiyim basima is acmayayim sonra:))

selam kızlar yarın sabah dahiliye bölümüne rendevu aldım yeni bir diyetisyen buldum .inşallah bayanın dedigi kadar vardır
çok merak içindeyim cuma tartılıcam bakalım kaç kilo oldum hiç dikkat etmedim bu aralar
cuma günü inşallah düzgün bir diyet listesiyle burdayım

Çok geçmiş olsun. Belki ufak bir çatlak vb. olabilir, düzelmezse doktora göster bence canım. En azından acısını azaltacak lokal anestezik etkili krem vb. bir şey verebilir.
Üretiyor olmak ne olursa olsun güzel bence. Ama çalışma hayatında da stres, kısır döngü, hırs vb. insanı boğuyor. aslında şu anda yaşantımdan mmenunum sadece daha üretken olmak istiyorum ben. Haftada 2 gün bile olsa bir uğraşım olsun, değer katabileceğim, kendimi de geliştirebileceğim bir işim olsun istiyorum. Sonsuza kadar evde oturmak fikri cazip gelmiyor bana. Bakalım ne gösterecek zaman :)

Çok geçmiş olsun. Belki ufak bir çatlak vb. olabilir, düzelmezse doktora göster bence canım. En azından acısını azaltacak lokal anestezik etkili krem vb. bir şey verebilir.

:)

Tesekkur ederim, bugun sicak suyla masaj yaptim 10dk kadar iyi geldi. Ben 4.katta oturuyorum ve bu apartmanda asansor yok, yani bu ayakla ne o kadar merdiven inebilirim ne de cikabilirim, allahtan persembe cume gunleri bosum dersim yok yoksa gidemezdim yine. Yarin da duzelmezsem agrim olyrsa giderim artik doktora yavas yavas inerim :)

selam cücüşlerr
1 saat uyudum, sinirlerim alınmış gibi oldu şuan

kalktım yüzümü , gözümü ,saçımı yıkadım , oohh iyi oldum valla

üstünede miss gibi kıymalı , soğanlı yumurta yaptım ama yumurtayı 1 tane kırdım karnım tok ,sırtım pek modundayım şimcik , ve yine yazılı hazırlayacamm :26::26::26:

Allah bağışlasın canım benim ,Rabbim sağlıklı, sıhhatli , mutlu uzun ömürler versin inşAllahh

canım benim eşler bazen kırıcı olabiliirler kilo konusunda ama inanki bizim kötülüğümüz için söylemiyorlar ,bence sen öyle bir iradeli davranki bu konuda , kısa sürede gitsin kilocuklarr eşin seni kırmak için söylediyse o sözleri utansın , ama ilk önce kendin için zayıfla , insan zayıfladıkça herşey dahada güzelleşiyor , kendine güveni artıyor , giydiğini yakıştırıyor , o yüzden zayıfla kuzumm , yaparsın , güveniyorumm

Bir de cuma günü listeyi hazırlarken izinli diye belirtmeyeceğim..
Hafta atlamadan devam edeyim diyorum, daha iyi olur diye düşünüyorum..

Evet Nilüfercim katılıyorum sana izinli yazma , aynen devam et listeye

Geçmiş olsun...
Zorlamamaya çalış ayağını,çok daha geç iyileşir..

Bayramda kilo aldık bir çoğumuz.:)

ben almadıııııımmm

Fadimecim tekrardan hoşgeldin , bence yeni bir başlangıç yap kendine , unut geçmişi önüne bak , kilo olayını hayatının merkezine oturtma o 2. planda kendiliğinden devam etsin , pozitif düşün , emin ol kullandığın ilaçlar senin kilo vermene engel olmayacaktırr

umutcum bunun içine tahinde katılırmış gibi geldi bana daha da bir hoş hoşmak olabilir kaydettim canım teşekkürler

ne o kııızz yazılı yazılı canına okuyorsun çocukların

gidip birazcık örgümü öreyim yine uğrarım anacığım baaayyy

ben geldim
günümü yüzakıyla atlattım çok şükür
herşey güzeldi herkes pek memnun kaldı
barbunyayı da salata yaptım bayıldılar:)bolca maydanoz taza soğan haşlanmış mısır nar ekşisi zeytinyağı ekledim gayet hoş bir salata oldu
kahvaltıyı sağlam yapınca ben masada pek birşey yemedim az önce acıktım tabii barbunya salatası ve havuçlu kerevşz salatamdan yedim yarım da poğaça 3 2 1 poğaçam süper olmuş bu arada herkes tarif istedi
yorgunluk çayımı da aldım mis
yenacım kolay geslin bize de gönder hamburgerlerden
dinbumcum geçmiş olsun
dafi ne örüyon bize de söyle
ben de başlayım artık elişlerine kış geldi artık şal üretimine geçeyim

Gecmis olsun canim insallah kötü bisey yoktur :26:

Selam kizlar :)
sabah arkadasim cagirdi kahvaltiya, kendisi 7bucuk aylik hamile :)) koca göbegi var ayni 9 aylik gibi, bakalim yakinda dogurur galiba araliga kalmaz :)
kizkardesimide aldim götürdü, iki göbekleri tokusturun dedim
oturduk kahvalti ettik, sonrada biraz daha oturduk geldik iste,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…