Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamunaleyküüüüümmmm
kızlar nasılsınız ?
ya ben bugün spor salonuna yazılmaya gittim ortam hoşuma gitmedi bende geri vazgeçtim. sonra biraz leslieyi araştırdım aranızda leslie yapıp da memnun kalan kilo veren var mı nerden başlamalıyım bana yardım etseniz

Sabah kahvaltımda bir dilim ekmekle 5-6 tane zeytini ancak tıkıştırdım ağzıma Öğlen 12 gibi 1 bardak ayran 5-6 tane bisküvi ve 1 bardak kahve içtim.

biraz önce de saat 18 sularında bir kaç dilim ekmek, zeytin, azıcık tatlı ve bir kase çorba içtim. arada bir elma ve biraz leblebi yedim.

Öğle yemeği çok büyük problem. Artık okuldan yemek istemiyorum, bugün yemek dağıtan görevli bendim ve yemekten kıl çıktı. Ama öğle öğününü resmen geçiştirmiş oluyorum. Öğleyin ne yesem acaba?

dün akşam da 1 saat bisiklete bindim yaklaşık 15 km gitmişim.

Şekeriimm sendemi örtmensiinnn

canım ben geçen sene öğle arası için tost , sandviç götürüyordum , ama o da bi yerden sonra sıkıyo ama napcan

canım ben geçen sene öğle arası için tost , sandviç götürüyordum , ama o da bi yerden sonra sıkıyo ama napcan

Eveeet; öğretmenim ve gün içinde köydeyim. Sandviç vs benim de aklıma geldi ama sulu yemek iyi olur diyordum. O da rezil şekilde yağlı

Olmadı kepek ekmekli sandviç götüreyim :)
Sanırım sen de öğretmensin

Bugün bi haber okudum, bir kadın normal doğumda ısrar etmiş ve bu nedenle de doğumda vefat etmiş. Doktorlar sezeryan önermişler ama kabul etmemiş, ücretli ingilizce öğretmeniymiş gaziantepte. Hala bu devirde doğumda ölenlerin olması ne kadar üzücü değil mi? Belki de beni masustan sezeryana almak istiyolar diye düşündü ve ondan kabul etmedi.Doktorlar madem risk vardı hastayı ilna edemediyse ailesiyle konuşsaymış keşke

:S Allah ailesine sabır versin. :S

Son düzenleme:

Umutcuğum eski iş hayatın ve eşin dolayısıyla çevren çok geniştir senin, bence acele etme, sırf çalışacağım diye de acele etme, ama dediklerinde çok haklısın, tanıdık olmadan iyi bir iş bulmak nerdeyse imkansız, ben de çok kafaya takmıyorum artık, zaten kpss atamaları yaklaştı, bakıcam artık önüme. Aslında iş çok piyasada ama ben bu sene çocuk istiyorum, o şartlarda çalışamam zaten, ayrıca da bıktım esnek mesai saatlerinden, Telekom olursa çok sevinicem ama dediğin gibi araya birilerini sokmadan büyük kurumlara girmek çok zor

Hangi alanda çalışıyorsun. Bence bu saatten sonra evde oturmak seni sıkar,insan köreldiğini hissediyor resmen

Özlemcim ben de birçok "güvenilir" doktordan aslında sezeryan isteyen doktorların risk gördüğü için istediğini duydum. işin ticari kısmı bir yana, doktor ısrarla sezeryan diyorsa karşı çıkmanın manası yok. zaten minyonluk, kısa boy ve iri bebek default sezeryan sebebi. doğumdaki en temel risk de ölüm. hiç hafife alınmayacak bir şey doğum.

çok teşekkürler canım. gerçekten çalışmamak bazı kadınlar için imkansız bir seçenek. ben maddi anlamda hiçbir sorunum kalmasa bile çalışmamayı hayal edemiyorum. bence de iyi ki çalışıyorsun.

ah umutcuğum sen bir de benim annemi gör. 51 yaşında ama resmen kot pantolon benden daha çok yakışıyor kadına. Gel de delirme:)) Bekarken 60-70 arasıymış, ben doğduktan sonra en fazla 60 olmuş, görsen maksimum 50 kilo dersin ama kemikli. 30 beden koda giriyorum ama bazen bazı kot markalarında olmuyor, genelde colins, little big ve mavide 30 giyiyorum. Giydiğim bedenin de önemi yok aslında, 10 kilo daha vermek bana kendimi daha iyi hissettirecek. Senle aynı kilodayız. Hadi artık silkelenelim umutt. Valla 3 gündür sabah kahvaltısında yediğim 1 tatlı kaşığı( bal ya da pekmez) dışında tatlı yemedim. Bayramda 4 gün herdün tatlı yiyince vucut alıştı resmen. Bu arada eşim tekrar diyetisyene başladı. Yağdan 5 kilo almış 5 ayda. Diyetisyen gene de çok değil demiş, bakalım artık ona özel menüler hazırlamam lazım

Canım bazı özel hastanelerin sırf daha fazla para almak için anneleri sezeryane yönlendirmesi insanda gücensizlik uyandırıyor. Benim de en büyük korkum doğum, bir de böyle haberler okuyunca doğum fobisi oldu bende inanırmısın

Çalışmamayı bend e düşünemıyorum ama maddi durumum çok iyi olsa para kazanmasam bile kendimi oyalayacak birşeyler bulmaya çalışırdım, bir de benim hayalim kendi işimin sahibi olmak, şimdi imkansız ama ilerde olursa kendime ait ufak bir tükkanım olsun istiyorum

Kızlar benim annem emekli hemşire. Tam 10 yıldır bir pazarlama şirketine bağlı çalışıyor. Her ay bayi toplantısı için izmire gidiyor. Aslında ara ara ben de annemin sattığı ürünleri satıyordum ama artık bu işten para kazanmayı istiyorum.Zaten ürünü sattığınızda kendi kendini tanıtıyor, gerçekten kaliteli ürünler. Şimdilik yanımda birkaç parça getirdim bakalım satmaya çalışacağım. Annemin dediğine göre ordulu bir bayii ayda nerseyse 10bintl kazanıyormuş bu işten, bakalım becerebilecekmiyim. Hem bu iş sayesinde azıcık sosyalleşmiş olurum. Öyle kapı kapı kapı gezip satılacak ürünler değil, önce tanıdıklara arkadaşlara vermek lazım. Annem saolsun evlendiğimde bana hediye olarak vermişti ürünleri, ben çok memnunum umarım annem babam kadar pazarlama kabiliyetim vardır

çok teşekkürler canım desdek oldugun için hep gözümde kilo olayını çok büyütüp kendimi mutsuz ediyordum bayramda pozitif düşünüp korkmadan herşeyin ucundan yedim

canım kendini korkutma. geçenlerde kuzenimden bahsetmiştim hamile diye. kendisi 20li yaşların başında kalp kapakçığı için ameliyat oldu. boyu kısa ve bebeği de 3,5 kgmı geçmiş. şuan günü de dolduğu halde normal doğumu bekliyor. tabi kendi de doktor olduğu için ne gerekli kestirebiliyor. doktoru sezeryan derse o da sezeryan yapacak. o kadar çok riskli gebelik olumlu sonuçlanıyor ki. olumsuz sonuç tabi ki Allah'ın takdiri ama cahillik, inatçılık ve umursamazlık etkili genelde olumsuzluklarda. jinekoloğunu referansla bulmaya çalış, forumda birçok doktorla ilgili yorumlar bulunuyor. ha aklına takılan bir şey olursa ikinci bir doktordan ya da o konuyla ilgili uzmanlaşmış bir hekimden de yardım alabilirsin. ben de bebek için takvim belirlediğimiz şu günlerde her ihtimali düşünüyorum. hatta araştırıyorum. keşke biraz rahat olsak, daha az taksak böyle şeylere kafayı. ve olumlu etkileyeceğini bildiğimiz şeyleri yapsak. mesela spor, protein-kalsiyum-folik asitten zengin beslenme gibi.

gidip birazcık örgümü öreyim yine uğrarım anacığım baaayyy

ne örüyorsun daficim
bende kendime tıgdan yelek yapıyorum 1 aydır anca ön arka ördüm öteki tarafınıda bittirip kızlarıma çeyizlik yazma örmeyi düşünüyorum tabiiki spordan zaman kalırsa

Allah rahmet etlesin , Rabbim herşeyin hayırlısını versin ...

evet canımm bende maraş / elbistanda öğretmenim

sen nerde görev yapıyorsun ?? kepekli sandviç götür , tost olur , domates salatalık , ton balığı alternatifleri çoğaltabiliriz

çok teşekkürler canım desdek oldugun için hep gözümde kilo olayını çok büyütüp kendimi mutsuz ediyordum bayramda pozitif düşünüp korkmadan herşeyin ucundan yedim

aynen canım bu şekilde devam , sen unut onu , o bi şekilde yandan yandan devam etsin , kafan rahat olsunki gitsin kilocuklarr

geçmiş olsun atlattın asucum
3 2 1 poğçanın tarifinide alalım canımcım
yeğenim kırıkkalede orası çok soğukmuş kazak istedi bayram üstü o yoğunluğumun arasında kazağını beresini ördüm şimdide kapşonlu yelek istiyor kaşkol başlamıştım bıraktım bugün yeleğe başladım inşaAllah başarabilirim

Canım bende küçüklüğümden beri olan bi korku zaten, yeni değil yani. Sanırım filmlerde kadınların hep doğumda ölmesinden etkilenmişim. Doktorumu netten araştırdım ben zaten, çok fazla olumlu yorum var ama gel gelelim adamın kapısı çok kalabalık, sorduğun sorulara çok hızlır cevap verıyor, bakalım bi hamile kalayım da tekrark gidicem, içime sinmezse değiştiririm doktoru. Senin sanırım 1 sene var, ben çok fazla yoğurt- peynir-süt tüketmeye başladım. Folik ait alıyorum, sadece doktorun verdiği progestanı kullanmıyorum çünkü çok yan etkisi var. Bol bol balık yiyorum, tavuğu çıkardım hayatımdan şimdilik( güvendiğim bi markanın organik tavugunu alıcam). Aslına bakarsan ben hiçbirzaman çocuğum olsun diye deliren biri olmadım, yeni yeni biraz da çevre baskısıyla istiyorum. Maddi olarak da hazır değiliz ama akışına bıraktım herşeyi, bakalım bu ay adet olmazsam yapıcam gebelik testi. Haa bir de benim çok dikkatli olmam lazım, gastrit ve hemeeroid problemim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…