Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3-2-1 POĞAÇA

3-2-1 POĞAÇA
MALZEMELER
3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un (yaklaşık 3 1/2 bardak )
İÇİNE;
Maydonoz
Peynir
YAPILIŞI
2 bardak una kabartma tozlarını ekleyin ve karıştırın.
Yoğurt ve yağı bir kaba alın tuzunu ekleyin .
yoğurma kabındaki malzemelere unu ekleyin ve yoğurun .
2 bardak un yetmeyecektir çok sert olmamasına dikkat ederek un ekleyin ve yoğurun.
Yumurta büyüklüğünde bezelere ayırın.
Yaklaşık 25-30 arası beze çıkıyor.
bezeleri açıp içine peynir karışımını koyun.
uçlarını büzüp kapatın ve yuvarladıktan sonra tepsiye büzük kısmı alta gelecek şekilde dizin.
Arzu edereseniz galeta ununa batırıpta üstünü süsleyebilirsiniz.
180 derece fırında üstü altı iyice kızarana kadar pişirin.

Bu arada bugun yine "sen zayifladinmi"?? sözünü duydum
duyuyorum duymasina ama tartida hic görünmüyor nedense bu

ben de bayram da ve bugün aynı sözleri duydum ama tartı artıda kıyafet çok etkili canım sanırsam
hep bugün giydiklerimizi giyelim en iyisi zayıflamasak da duyması bile hoş

Asumancığım ben bu poğaçayı tam tahıllı ve beyaz un karışımı yapıyorum. Önceleri hamuru elde yoğuruyordum ama sert oluyordu, sonra içine haşlanmış patates ekleyince(hamura) daha yumuşak oldu. Şimdi ise ekmek yapma makinemde yapıyorum hamuru. 3 bardak tahıllı 2 bardak normal un, 1 bardak süt, 1 paket instant maya, 1 çay bardağı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı şeker koyuyorum, makineden 20 dakikada hamur oluyo, sonra üstünü kapatıp yarım saat ya da 1 saat bekletiyorum. İçini de beyaz peynir, dereotu, maydanoz ve kırmızı biber koyuyorum

Hee bir de üzerine yumurta sarısı ve çörekotu koyuyorum. Kızlar tavsiye ederim sinangil tahıllı unu çok hoşuma gitti

ve aleykümselam

akşam haberlerdede gösterdi çok acı ailesine Allah sabırlar versin

ne örüyorsun daficim
bende kendime tıgdan yelek yapıyorum 1 aydır anca ön arka ördüm öteki tarafınıda bittirip kızlarıma çeyizlik yazma örmeyi düşünüyorum tabiiki spordan zaman kalırsa
fadimecim yeleğin güzel oluyodur mutlaka
bende geçen kış yeğenime kırmızı bir kazak örmüştüm. şimdi kırıkkale ünide arkadaşları o kazağını çok beğeniyorlarmış .orası soğuk olunca sırtımdan çıkaramıyorum neolur teyze birtane daha ör dedi bende bu işimin arasında bayrama yetiştirdim .bayramda gelirken arkadaşının yeleğini giyip gelmiş birde yelek istedi. eh teyzede anne yarısı anne çalışınca iş teyzeye düşüyor

Bayılıyorum bu Rooibos çayına yaa. Kızlar arkadaşım güney afrikada yaşıyor, ilk defa 6 ay önce getirmişti bu çayı, türkiyede çok pahalı, 6 tane poşet çayı 7-8 liraya satıyolar, bende şimdi bi 100 tane var. Hamilelikte biliyorsunuz fazla cafein zararlı, henüz bebiş yok ama ben şimdiden çayı çok azalttım. İçersem de çok açık içiyorum, bu rooibos çayı cafeinsiz, ben daha bebek olmadan bitiricem çayı sanırım, nefis bir kokusu ve tadı var, resmen mutluluk salgılıyo yaa

merhabalar

diyete başlayacağım deyip bir türlü başlayamadım iki gündür midem ağrıyordu bugün iyiyim şükür...

sabah anneme söyledim kepekli ekmek al diye almış sağolsun artık sabah bahanem olmayacak...

yarın başlıyorum inşaalllah. bu arada ben öğretmenim okulumda tüm gün, öğlen arasında kantindeki tostları yiyoruz (çok güzel yapıyor kantinci abi) hep o tostlar mahvetti beni okula öğlen yemek için ne götürebilirim bana fikir verebilir misiniz??

he birde şu yazılarınızın altında çıkan kilo hedeflerinizi nasıl yapıyorsunuz banada anlatırmısınız??? :)

tarifi aldık canım teşekkürler. lepertuarım oldukca genişledi sayenizde

Eki Görüntüle 542817
ben yuvarlak yaptım puf puf çok güzel oldu
çok hoş görünüyor ellerine sağlık. yiyenlerede afiyet olsun

Canım okulda dolabınız varsa ton balıklı, tavuklu ya da peynirli salata olabilir. Ya da kepekli sandwiç ekmeğinin içini çıkar içine peyniri, domatesi, marulu doldur, yanına da bir bardak ayran olur sana öğle yemeği

tarifi aldık canım teşekkürler. lepertuarım oldukca genişledi sayenizde

çok hoş görünüyor ellerine sağlık. yiyenlerede afiyet olsun

sen de en güzel şekilde yaparsın eminim püf noktası hamurun yumuşak olması sanki mayalı hamur gibi yumuşacık yapınca müthiş oluyor hem de çok pratik
ben de senin sodalı poğaçayı deneyecem ama bi fırsat olmadı

aramıza hoşgeldin örtmenim
buradan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

çok teşekkür ederim önceki okulumda yapıyordum hatta normal ekmekle ama azıcık götürüyordum şimdi bunu yapayım :)

sinirlenmee kapışkan aynurrrrrr nazar değdirdin okulda herkez çok mutlusun enerjıksin dediler diye maşşallah dee

cumayaaa çok fena geliyorumm bomba oldum süper kilo aldım benimki dahiyane bi yetenek 1 haftada 2 kilo kadar var sanırım((

geçmiş olsunn ayak zordur ya helede kilo varya kolay gelsin
amma yıldıramaz bizi hiç bişey spor olamsada sen verirsin
zayıfladıkça kıskançlık krizlerine giriyolar ada daha zevkli geliyo insana sonra kozlar sana geçiyooo istersen geri alıyım kiloarı diyeeee benim adam hiç benden fazla olmamıştı şimdi 5 kilo fazlasın diyorumm benim boyum var diyo erkek milletine lafta yetmez yaranamazsında boş ver her şey kendi sağlığımız içinn hoş geldin aramıza
Selam olsun size dostlar.

nursena,ne danaymış konusu hiç bitmedi ayol.:)

cuma kilo bildiriminde görücen yena çk kötüyüm çoookkkkkkkkkkkkkkk:125::125::125::125::125:aynen böle yedim yedimmmmmmmm

bende misolardan öremediğim yeleğimin arkasını bitirmek üzereyimm bitince çekerim resmini artıkın

dişim apse yaptı acile gittik antibiyotiğe başladım bakalım çekilecek de korkuyorummm yaaa

topiğimin cicişleri:)
bugunku menum
sabah yogurtlu müsli bi kase
öglen 2 dilim ekmegin uzerine peynir domates biber koyup fırınladım
arada 1 elma
akşam salata ve 1 tabak corba

eheheh nazar değmedi bacımm halen enerjik ve mutlu bi hatunum ama accık sinirlerimi zıplattılar o kadaaarrr

bende çook fena geliyom Cumaya , sen ye ye Nursena tıkıştır , ben geçeyim seni ,sen öyle bakakal arkamdan ,naniiikkk , nihahahahahahahah

bundan sonrada gaza gelmessen ben daha napayımm

bütün öğretmenler açlık grevine girdi resmen topikte:)))))))))))))))))))))))

evet yaa bütün örtmenler açlık grevinde , hay maşAllahh hepimizee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…