Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bütün öğretmenler grevde :))

çizelgemide yaptım ohh ne güzel beden kitle indeksimide gördüm

evet yarın okulda tost yemiyorum ve yürüyüşe başlıyorum hepinize iyi akşamlar :)

bütün öğretmenler grevde :))

çizelgemide yaptım ohh ne güzel beden kitle indeksimide gördüm

evet yarın okulda tost yemiyorum ve yürüyüşe başlıyorum hepinize iyi akşamlar :)

he vallahh

bebişim hedef kilon ile şimdiki kilon yer değiştirmiş sanırım

Hiçbir zaman maddi ve manevi olarak tam hazır olmak mümkün değil bence canım. o yüzden olumlu düşün, inşallah hayırlı haberlerini alırız bir an önce. ben de organik tavuk araştırıyorum bu ara. diğer tavuklara veda ediyorum artık.

Esoşum bende dukanda çok fazla tavuk yemiyorum guzum , genelde et yada balık yiyorum ama tavukla vedalaşmak gibi bi durumum yok , babamların tavuk çiftliği var çünkü

chickpeas sen hiç leslie yaptın mı canım?

bikaç kere yaptım canım , ama ben düzgün spor yapamıyorum çünkü iki dizimdede menisküs , aşınma , sıvı birikimi , iltihap ve kireç var , bilmem yeterli oldumu

sadece okuldan geldiğimde giyinip atıyom kendimi sokaklara , yavaş yavaş yürüyorumm

Leslie yapmanı tavsiye ederim şekerim , yapıp güzel sonuç alanlar var

Son düzenleme:

Doğru diyosun esinciğim de bizde durumlar biraz farklı, evliliğimizde 3 sene bitti ama 3 sene hep sıkıntıya geçti, iş olmadan çocuk yapmam diyorum ama artık yapacak birşey yok, karnı burnunda atanırmışım bide kpss ile

Organik tavuk migrosta var, sanırım 1 tavuk 28 liraydı, artık ayda 2 tavuk anca alırızOnu da 2'ye böler 2 seferde pişiririz artık.

canım çok teşekkür ederim yarın başlıyorum inşallah. aslında en iyisi açık havada yürüyüş ama aksaray soğudu artık yürüyüş yaparken çok üşüyorum :105::105::105:

iki dizimdede menisküs , aşınma , sıvı birikimi , iltihap ve kireç var hmm hemen arttırmalıyım kramp sorunum var aha gectim seni
bu kapısma işini cokmu abarttım ben ne

canım çok teşekkür ederim yarın başlıyorum inşallah. aslında en iyisi açık havada yürüyüş ama aksaray soğudu artık yürüyüş yaparken çok üşüyorum :105::105::105:

Elbistanda buz gibi oldu valla , bende kapişonlu montu çekiyom , yallah dışarıııı

iki dizimdede menisküs , aşınma , sıvı birikimi , iltihap ve kireç var hmm hemen arttırmalıyım kramp sorunum var aha gectim seni
bu kapısma işini cokmu abarttım ben ne

bebeem bunda geçmeyeydin iyiydi

105 kiloyu taşıyamayan vücut isyan etti , bunlar 3-4 ay içinde çıktı malesef

Esoşum bende dukanda çok fazla tavuk yemiyorum guzum , genelde et yada balık yiyorum ama tavukla vedalaşmak gibi bi durumum yok , babamların tavuk çiftliği var çünkü

canım ne güzel ya, sizinkiler hormonsuz, antibiyotiksizdir kesin. öyle bulsam 3 öğün yerim ben. ama geçen Erkan Topuz kadınlar diyet yapmak için tavuk yiyor, sonra meme kanseri oluyor dedi. çok zararlı seri üretim olanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…