bütün öğretmenler grevde :))
çizelgemide yaptım ohh ne güzel beden kitle indeksimide gördüm
evet yarın okulda tost yemiyorum ve yürüyüşe başlıyorum hepinize iyi akşamlar :)
he vallahh
bebişim hedef kilon ile şimdiki kilon yer değiştirmiş sanırım
Canım bende küçüklüğümden beri olan bi korku zaten, yeni değil yani. Sanırım filmlerde kadınların hep doğumda ölmesinden etkilenmişim. Doktorumu netten araştırdım ben zaten, çok fazla olumlu yorum var ama gel gelelim adamın kapısı çok kalabalık, sorduğun sorulara çok hızlır cevap verıyor, bakalım bi hamile kalayım da tekrark gidicem, içime sinmezse değiştiririm doktoru. Senin sanırım 1 sene var, ben çok fazla yoğurt- peynir-süt tüketmeye başladım. Folik ait alıyorum, sadece doktorun verdiği progestanı kullanmıyorum çünkü çok yan etkisi var. Bol bol balık yiyorum, tavuğu çıkardım hayatımdan şimdilik( güvendiğim bi markanın organik tavugunu alıcam). Aslına bakarsan ben hiçbirzaman çocuğum olsun diye deliren biri olmadım, yeni yeni biraz da çevre baskısıyla istiyorum. Maddi olarak da hazır değiliz ama akışına bıraktım herşeyi, bakalım bu ay adet olmazsam yapıcam gebelik testi. Haa bir de benim çok dikkatli olmam lazım, gastrit ve hemeeroid problemim var
Hiçbir zaman maddi ve manevi olarak tam hazır olmak mümkün değil bence canım. o yüzden olumlu düşün, inşallah hayırlı haberlerini alırız bir an önce. ben de organik tavuk araştırıyorum bu ara. diğer tavuklara veda ediyorum artık.
Esoşum bende dukanda çok fazla tavuk yemiyorum guzum , genelde et yada balık yiyorum ama tavukla vedalaşmak gibi bi durumum yok , babamların tavuk çiftliği var çünkü
ovvvv bayılırım tavugaama seni gecmek için yemem yesemde az yerim
chickpeas sen hiç leslie yaptın mı canım?
Hiçbir zaman maddi ve manevi olarak tam hazır olmak mümkün değil bence canım. o yüzden olumlu düşün, inşallah hayırlı haberlerini alırız bir an önce. ben de organik tavuk araştırıyorum bu ara. diğer tavuklara veda ediyorum artık.
bikaç kere yaptım canım , ama ben düzgün spor yapamıyorum çünkü iki dizimdede menisküs , aşınma , sıvı birikimi , iltihap ve kireç var , bilmem yeterli oldumu
sadece okuldan geldiğimde giyinip atıyom kendimi sokaklara , yavaş yavaş yürüyorumm
Leslie yapmabı tavsiye ederim şekerim , yapıp güzel sonuç alanlar var
bikaç kere yaptım canım , ama ben düzgün spor yapamıyorum çünkü iki dizimdede menisküs , aşınma , sıvı birikimi , iltihap ve kireç var , bilmem yeterli oldumu
sadece okuldan geldiğimde giyinip atıyom kendimi sokaklara , yavaş yavaş yürüyorumm
Leslie yapmabı tavsiye ederim şekerim , yapıp güzel sonuç alanlar var
canım çok teşekkür ederim yarın başlıyorum inşallah. aslında en iyisi açık havada yürüyüş ama aksaray soğudu artık yürüyüş yaparken çok üşüyorum :105::105::105:
iki dizimdede menisküs , aşınma , sıvı birikimi , iltihap ve kireç var hmm hemen arttırmalıyım kramp sorunum var aha gectim seni
bu kapısma işini cokmu abarttım ben ne
Elbistanda buz gibi oldu valla , bende kapişonlu montu çekiyom , yallah dışarıııı
bebeem bunda geçmeyeydin iyiydi
105 kiloyu taşıyamayan vücut isyan etti , bunlar 3-4 ay içinde çıktı malesef
zaten gecemedim rakiptasım :)evet canım benimde 114 u görince dizlerim degil ama ayaklarım agrımaya basladı
bebeem bunda geçmeyeydin iyiydi
105 kiloyu taşıyamayan vücut isyan etti , bunlar 3-4 ay içinde çıktı malesef
Esoşum bende dukanda çok fazla tavuk yemiyorum guzum , genelde et yada balık yiyorum ama tavukla vedalaşmak gibi bi durumum yok , babamların tavuk çiftliği var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?