canım ne güzel ya, sizinkiler hormonsuz, antibiyotiksizdir kesin. öyle bulsam 3 öğün yerim ben. ama geçen Erkan Topuz kadınlar diyet yapmak için tavuk yiyor, sonra meme kanseri oluyor dedi. çok zararlı seri üretim olanlar.
Doğru diyosun esinciğim de bizde durumlar biraz farklı, evliliğimizde 3 sene bitti ama 3 sene hep sıkıntıya geçti, iş olmadan çocuk yapmam diyorum ama artık yapacak birşey yok, karnı burnunda atanırmışım bide kpss ile
Organik tavuk migrosta var, sanırım 1 tavuk 28 liraydı, artık ayda 2 tavuk anca alırızOnu da 2'ye böler 2 seferde pişiririz artık.
canım sen 105 kilodan mı düştün maşallah sana yaiyice aşka şevke getirdin beni
yok bebeem yaa bizimkilerde öyle çok masum değiller , ama şu bi yazı vardı ya , tavukların kemikleri yürürken kırılıyo , çok ilaç veriliyo falan diyo , kesinlikle öylede değil
canım sen 105 kilodan mı düştün maşallah sana yaiyice aşka şevke getirdin beni
maşallah bide şevkli bide neşeliinsan ona bakıp gaza geliyo
mrblar kızlar ben bugün 1 saat spor yaptım ve eve yeni geldim çok mutluyum gerçi bi iki kaçamak var ama bayramdan kalan çikolatalarla
evet cücüüüm 105 idim , net başladım dediğimde 102 falandım
geell aşka ggeelll şevkeee ggeelll
teşekkür ederim , teveccühünüz efenimm
ayy öyleyimdir ayıptır söylemesi haaa
mrblar kızlar ben bugün 1 saat spor yaptım ve eve yeni geldim çok mutluyum gerçi bi iki kaçamak var ama bayramdan kalan çikolatalarla
ne kadar surede dustun bu kiloya sevgili rakibem
şekerim 2011 aralıkta başladım , mayısta 88 falandım , ama sürekli değişiyordu , sonrasında 87-89 aralığında cebelleştim 5 ay gibi bi süre , artık tamamen durmuştum , ve dukana başladım , 3 haftayı geçti , şimdi 81im bebeemm , darısı başına inşAllahh
oy maşallah
bu son 3 haftada 6 kilomu verdin dukanla eger öyleyse birden dukan amca gözüme cok tatlı gelmeye basladı
geçmiş olsunbende misolardan öremediğim yeleğimin arkasını bitirmek üzereyimm bitince çekerim resmini artıkın
dişim apse yaptı acile gittik antibiyotiğe başladım bakalım çekilecek de korkuyorummm yaaa
tavuk kilo aldırmaz canım.tavuk ayran salata üçlüsüyle iyi kilo verebilirsin hemde istediğin kadar yiyerekovvvv bayılırım tavugaama seni gecmek için yemem yesemde az yerim
geçmiş olsun canım çekim kolay olur korkma dolgu daha korkutucu bence hele ki kanalbende misolardan öremediğim yeleğimin arkasını bitirmek üzereyimm bitince çekerim resmini artıkın
dişim apse yaptı acile gittik antibiyotiğe başladım bakalım çekilecek de korkuyorummm yaaa
maşallah ben de aynı menüyle gün geçirebilsem keşki ama az olmuş sanki senin için canımtopiğimin cicişleri:)
bugunku menum
sabah yogurtlu müsli bi kase
öglen 2 dilim ekmegin uzerine peynir domates biber koyup fırınladım
arada 1 elma
akşam salata ve 1 tabak corba
eheheh nazar değmedi bacımm halen enerjik ve mutlu bi hatunum ama accık sinirlerimi zıplattılar o kadaaarrr
bende çook fena geliyom Cumaya , sen ye ye Nursena tıkıştır , ben geçeyim seni ,sen öyle bakakal arkamdan ,naniiikkk , nihahahahahahahah
bundan sonrada gaza gelmessen ben daha napayımm
benden umudu kestin de nursenayla mı uğraşıyosun şimdi aynurcum
ben de bitirdim an itibarıyla yeme içme mevzularını
evet yaa bütün örtmenler açlık grevinde , hay maşAllahh hepimizee
oh ben de çok severim tavuğu yarın ki menüde yapsam iyi olurEsoşum bende dukanda çok fazla tavuk yemiyorum guzum , genelde et yada balık yiyorum ama tavukla vedalaşmak gibi bi durumum yok , babamların tavuk çiftliği var çünkü
şekerim 2011 aralıkta başladım , mayısta 88 falandım , ama sürekli değişiyordu , sonrasında 87-89 aralığında cebelleştim 5 ay gibi bi süre , artık tamamen durmuştum , ve dukana başladım , 3 haftayı geçti , şimdi 81im bebeemm , darısı başına inşAllahh
Tesekkur ederim, bugun sicak suyla masaj yaptim 10dk kadar iyi geldi. Ben 4.katta oturuyorum ve bu apartmanda asansor yok, yani bu ayakla ne o kadar merdiven inebilirim ne de cikabilirim, allahtan persembe cume gunleri bosum dersim yok yoksa gidemezdim yine. Yarin da duzelmezsem agrim olyrsa giderim artik doktora yavas yavas inerim :)
Kızlar benim annem emekli hemşire. Tam 10 yıldır bir pazarlama şirketine bağlı çalışıyor. Her ay bayi toplantısı için izmire gidiyor. Aslında ara ara ben de annemin sattığı ürünleri satıyordum ama artık bu işten para kazanmayı istiyorum.Zaten ürünü sattığınızda kendi kendini tanıtıyor, gerçekten kaliteli ürünler. Şimdilik yanımda birkaç parça getirdim bakalım satmaya çalışacağım. Annemin dediğine göre ordulu bir bayii ayda nerseyse 10bintl kazanıyormuş bu işten, bakalım becerebilecekmiyim. Hem bu iş sayesinde azıcık sosyalleşmiş olurum. Öyle kapı kapı kapı gezip satılacak ürünler değil, önce tanıdıklara arkadaşlara vermek lazım. Annem saolsun evlendiğimde bana hediye olarak vermişti ürünleri, ben çok memnunum umarım annem babam kadar pazarlama kabiliyetim vardır
Eki Görüntüle 542817
ben yuvarlak yaptım puf puf çok güzel oldu
bende misolardan öremediğim yeleğimin arkasını bitirmek üzereyimm bitince çekerim resmini artıkın
Canım Allah gönlüne göre versinUmarım başarılı olursun ama gerçekten çok zor iş pazarlama tecrübeyle sabittir hele birde güzellik ürünü tarzı şeylerse ben bir ara şansımı denedim baktım çevremdeki herkes giriş fiyatından verirsen alırız demeye başladı len dedim o zaman ben niye uğraşayım ki
İnşallah sen o konuda çok daha şanslı olursunda anneninde dediği gibi büyük paralar kazanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?