Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok bebeem yaa bizimkilerde öyle çok masum değiller , ama şu bi yazı vardı ya , tavukların kemikleri yürürken kırılıyo , çok ilaç veriliyo falan diyo , kesinlikle öylede değil

kısmetiyle gelir belki bebeğin, inşallah umduğunuz gibi olur her şey. insan 30a yaklaşınca kendi için istemiyor çünkü parayı, evi, malı mülkü. çocuklar için güvence olsun diye çalışıyor.

bakacam migrosa canım, başka çare yok artık. büyükbaşlar ve tavuk etleri sıkıntılı. e kuzunun da kilosu 35 lira. tavuk da o fiyat olsa bile yemek lazım artık. ama temel protein kaynağı balık olmalı kesinlikle. hele de bu mevsimde.

canım sen 105 kilodan mı düştün maşallah sana ya iyice aşka şevke getirdin beni

evet cücüüüm 105 idim , net başladım dediğimde 102 falandım

geell aşka ggeelll şevkeee ggeelll

maşallah bide şevkli bide neşeli insan ona bakıp gaza geliyo

teşekkür ederim , teveccühünüz efenimm

ayy öyleyimdir ayıptır söylemesi haaa

mrblar kızlar ben bugün 1 saat spor yaptım ve eve yeni geldim çok mutluyum gerçi bi iki kaçamak var ama bayramdan kalan çikolatalarla

ne kadar surede dustun bu kiloya sevgili rakibem

şekerim 2011 aralıkta başladım , mayısta 88 falandım , ama sürekli değişiyordu , sonrasında 87-89 aralığında cebelleştim 5 ay gibi bi süre , artık tamamen durmuştum , ve dukana başladım , 3 haftayı geçti , şimdi 81im bebeemm , darısı başına inşAllahh

oy maşallah
bu son 3 haftada 6 kilomu verdin dukanla eger öyleyse birden dukan amca gözüme cok tatlı gelmeye basladı

oy maşallah
bu son 3 haftada 6 kilomu verdin dukanla eger öyleyse birden dukan amca gözüme cok tatlı gelmeye basladı

sağolasın bebeemm

son 3 haftada tam olarak 6 değilde 5 küsür kilo verdim , ama çookk sıkıyım , boğazımdan gram kaçamak yollamadım öteye , bi kaç lokma haricinde

dukan amacama bende çok ön yargılıydım ama başlayınca çok iyi oturdu , süper gidiyor şuan, hele irde giden gramları gördükçe daha bi gaza geliyo insan , yiyeceği varsada yemiyorr

bende misolardan öremediğim yeleğimin arkasını bitirmek üzereyimm bitince çekerim resmini artıkın

dişim apse yaptı acile gittik antibiyotiğe başladım bakalım çekilecek de korkuyorummm yaaa
geçmiş olsun
benimkide bayramın birinci günü kırıldı.dilimi kesti .köyden geldiğim gibi hemen doktora gittim diş hekimim çok iyi hiç iğne yapmadan bir damla kanatmadan törpüleyip yeniden doldurdu dişim iyi yiyip içiyorum ama dilim daha geçmedi baya derin yarası.azı diş olduğundan dilimin boğaza yakın yerini kesti oda konuşurken bile canımı yakıyor.

ovvvv bayılırım tavuga ama seni gecmek için yemem yesemde az yerim
tavuk kilo aldırmaz canım.tavuk ayran salata üçlüsüyle iyi kilo verebilirsin hemde istediğin kadar yiyerek

bende misolardan öremediğim yeleğimin arkasını bitirmek üzereyimm bitince çekerim resmini artıkın

dişim apse yaptı acile gittik antibiyotiğe başladım bakalım çekilecek de korkuyorummm yaaa
geçmiş olsun canım çekim kolay olur korkma dolgu daha korkutucu bence hele ki kanal
topiğimin cicişleri:)
bugunku menum
sabah yogurtlu müsli bi kase
öglen 2 dilim ekmegin uzerine peynir domates biber koyup fırınladım
arada 1 elma
akşam salata ve 1 tabak corba
maşallah ben de aynı menüyle gün geçirebilsem keşki ama az olmuş sanki senin için canım

Esoşum bende dukanda çok fazla tavuk yemiyorum guzum , genelde et yada balık yiyorum ama tavukla vedalaşmak gibi bi durumum yok , babamların tavuk çiftliği var çünkü
oh ben de çok severim tavuğu yarın ki menüde yapsam iyi olur

81 demek haaa maşallah

Kızlar ben geldimmm :122: :122: :122:

Bugün hele şükür Spor kompleksine gidebildim :122:
Önce eşimin halasının dediği yere gittik oda belediyeye ait faaliyete girmiş ama resmi açılış yapılmamış daha
İnanılmaz büyük bir alana süper bir yer yapmışlar ama nedense senelik üye almıyorlarmış sadece aylık ama yüzme ayrı ücret, fitnes ayrı ücret derken benim diğer Belediye tesisinden aldığım fiyattan çok daha fazla fiyat söylediler :26:
Eşimde hadi madem öyle öbür tarafa gidelim dedi ve çok şükür sonunda gittim hemen kanımıda aldılar
İki gün sonra sonuç çıkacakmış ve eğer bir engel yoksa hemen cumartesi bile başlayabiliyormuşum

Bu gideceğim yer biraz daha ufak ama banane sanki yerin tapusunumu verecekler yüzme havuzu var birde fitnes salonuna gittim envai çeşit alet var hocalarda yönlendiriyormuş
Yüzme kısmında da eğer yüzme bilmiyorsan öğretiyorlar biliyorsan teknik geliştiriyorsun ( benim için uygun olan ) hee ben serbest yüzmek istiyorum dersende oluyormuş.
Eşim bir kaç ay ben seni götürüp getiririm nasılsa akşamları gideceksin dedi benimde işime geldi iyice alışana kadar kesin yorgun çıkarım oradan şöför olması iyi olur
Çocuklarada o bakıcak kreş bölümü var ama maalesef sadece gündüzmüş neyse babamız sağ olsun
Önce yüzer öyle geçerim fitnese diyordum ama eşim yaw niye her şeyi tersinden yapıyorsun önce gir sporunu yap sonra git hemen bir duş al kendini havuza at en son da yine adam akıllı duşunu alır giyinir çıkarsın işte dedi mantıklı yani

Bundan sonra tabi birde erken yatacağım hatta yarım saat sonra en geç yatağa doğru yollanırım ki erken kalkmayada alışayım artık. Hep bir hafta iyi gidersem ikinci hafta sapıtıyorum erken kalkma konusunda ama madem bu işi yapacağım bari tam olsun dimi ama
Yine biraz çenem düştü ama neyse kusura bakmazsınız artık heycan çeneye daha doğrusu parmaklara vurdu

Canım çok geçmiş olsun
Umarım önemli birşey değildir
Benim kızda sınıf başkanı olarak dün dövüşen iki arkadaşını tenefüste ayırmaya çalışırken birinden ayak bileğine fena tekme yemiş dünden beri ağrım var diyor :26: Bugün öğretmenine söylemiş oda çocuklara ihtar çekmiş en ufak vukuatinizde disipline gidersiniz diye :26: Bakalım eğer yarında ağrım var derse doktora götüreceğim
Geçen sefer kolunu kırdığında bile 2 gün anlamadık bile artık nasıl ağrıya dayanıklıysa doktor bile şaşmıştı ağrıyormu diyorum eh işte diyor ama kolunda da öyle demişti

Canım Allah gönlüne göre versin Umarım başarılı olursun ama gerçekten çok zor iş pazarlama tecrübeyle sabittir hele birde güzellik ürünü tarzı şeylerse ben bir ara şansımı denedim baktım çevremdeki herkes giriş fiyatından verirsen alırız demeye başladı len dedim o zaman ben niye uğraşayım ki
İnşallah sen o konuda çok daha şanslı olursunda anneninde dediği gibi büyük paralar kazanabilirsin

Eki Görüntüle 542817
ben yuvarlak yaptım puf puf çok güzel oldu

Tarifi kaydettim ama misafir gelmeden denemem oda nadiren gelir kuzenleri saymazsam
Az kilo vereyimde öyle ama eminim çok lezzetlidir
Ellerine sağlık canım.

Çok geçmiş olsun diş berbat bir şey yaa malum kaç ay çektim çeremesini ama şu an şükür bir şey yok
Umarım şu an daha iyisindir

Canım kozmetik değil, pişirme aleti, oksijenli su veren musluk ve banyo duşu, bir de kireci ayrıştıran makine topu. Annemle babam ilk defa ben 4 yaşındayken çelik tencere işine girmişlerdi. İkisi de işten gelince yemekten sonra civar köylere gider tanıtım yaparlardı. O zaman ben de bakıcımdan kaçıp bende gelicem diye ağlardım balkonda, mecburen beni de götürürlerdi. Ekmek aslanın ağzında, memur maaşı yetmiyomuşki hep ektra işler yaptılar. Aslında esas olan ürünün kendini tanıtması canım, eğer gerçekten ürün kaliteliyse kullananlar etrafa tavsiye ediyor.

ve aleykümselaamm cecoşum
hayırlısıyla başladın sonuna kadar devam
gram gram derken kilo kilo vermeye başlarsan deyme keyfine

kızlar bediiden haberi olan varmı bir süredir görünmüyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…