- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ve aleykümselaamm cecoşum
hayırlısıyla başladın sonuna kadar devam
gram gram derken kilo kilo vermeye başlarsan deyme keyfine
selam cücüşlerr
1 saat uyudum, sinirlerim alınmış gibi oldu şuan
kalktım yüzümü , gözümü ,saçımı yıkadım , oohh iyi oldum valla
üstünede miss gibi kıymalı , soğanlı yumurta yaptım ama yumurtayı 1 tane kırdımkarnım tok ,sırtım pek modundayım şimcik , ve yine yazılı hazırlayacamm :26::26::26:
selam cücüşlerr
1 saat uyudum, sinirlerim alınmış gibi oldu şuan
kalktım yüzümü , gözümü ,saçımı yıkadım , oohh iyi oldum valla
üstünede miss gibi kıymalı , soğanlı yumurta yaptım ama yumurtayı 1 tane kırdımkarnım tok ,sırtım pek modundayım şimcik , ve yine yazılı hazırlayacamm :26::26::26:
asuu kanal olmuştu dişim doğumdan önce aceba omu yoksa onun yanındakimi çürüdü bilemiyorum aslında öle çokk ağrı yok ama acayip apse yapmışş dişin alt kısmında fındık büyüklüğünde beze var dünden bu yana içiyorum ilcı bilmem iyi gelirmi acilde diş olmadığı için acil doktoru yazdı dişe git dedi bende ilaç biene kadar bekleyeyim dedim bakalım hayırlısıgeçmiş olsun canım çekim kolay olur korkma dolgu daha korkutucu bence hele ki kanal
mh
cecoo hadi hayırlısı ne güzel kocanda destek oluyo bak süper olcan sen başla bikinilere bakmaya:))) yaza ceco bomba gibi girecekkk inşallahKızlar ben geldimmm :122: :122: :122:
Bugün hele şükür Spor kompleksine gidebildim :122:
Önce eşimin halasının dediği yere gittik oda belediyeye ait faaliyete girmiş ama resmi açılış yapılmamış daha
İnanılmaz büyük bir alana süper bir yer yapmışlar ama nedense senelik üye almıyorlarmış sadece aylık ama yüzme ayrı ücret, fitnes ayrı ücret derken benim diğer Belediye tesisinden aldığım fiyattan çok daha fazla fiyat söylediler :26:
Eşimde hadi madem öyle öbür tarafa gidelim dedi ve çok şükür sonunda gittimhemen kanımıda aldılar
İki gün sonra sonuç çıkacakmış ve eğer bir engel yoksa hemen cumartesi bile başlayabiliyormuşum
Bu gideceğim yer biraz daha ufak ama banane sanki yerin tapusunumu verecekleryüzme havuzu var birde fitnes salonuna gittim envai çeşit alet var hocalarda yönlendiriyormuş
Yüzme kısmında da eğer yüzme bilmiyorsan öğretiyorlar biliyorsan teknik geliştiriyorsun ( benim için uygun olan ) hee ben serbest yüzmek istiyorum dersende oluyormuş.
Eşim bir kaç ay ben seni götürüp getiririm nasılsa akşamları gideceksin dedi benimde işime geldiiyice alışana kadar kesin yorgun çıkarım oradan şöför olması iyi olur
Çocuklarada o bakıcakkreş bölümü var ama maalesef sadece gündüzmüş neyse babamız sağ olsun
Önce yüzer öyle geçerim fitnese diyordum ama eşim yaw niye her şeyi tersinden yapıyorsun önce gir sporunu yap sonra git hemen bir duş al kendini havuza at en son da yine adam akıllı duşunu alır giyinir çıkarsın işte dedimantıklı yani
Bundan sonra tabi birde erken yatacağımhatta yarım saat sonra en geç yatağa doğru yollanırım ki erken kalkmayada alışayım artık. Hep bir hafta iyi gidersem ikinci hafta sapıtıyorum erken kalkma konusunda ama madem bu işi yapacağım bari tam olsun dimi ama
Yine biraz çenem düştü ama neysekusura bakmazsınız artık heycan çeneye daha doğrusu parmaklara vurdu
Canım çok geçmiş olsun
Umarım önemli birşey değildir
Benim kızda sınıf başkanı olarak dün dövüşen iki arkadaşını tenefüste ayırmaya çalışırken birinden ayak bileğine fena tekme yemiş dünden beri ağrım var diyor :26: Bugün öğretmenine söylemiş oda çocuklara ihtar çekmiş en ufak vukuatinizde disipline gidersiniz diye :26: Bakalım eğer yarında ağrım var derse doktora götüreceğim
Geçen sefer kolunu kırdığında bile 2 gün anlamadık bile artık nasıl ağrıya dayanıklıysa doktor bile şaşmıştıağrıyormu diyorum eh işte diyor ama kolunda da öyle demişti
Canım Allah gönlüne göre versinUmarım başarılı olursun ama gerçekten çok zor iş pazarlama tecrübeyle sabittir hele birde güzellik ürünü tarzı şeylerse ben bir ara şansımı denedim baktım çevremdeki herkes giriş fiyatından verirsen alırız demeye başladı len dedim o zaman ben niye uğraşayım ki
İnşallah sen o konuda çok daha şanslı olursunda anneninde dediği gibi büyük paralar kazanabilirsin
Tarifi kaydettimama misafir gelmeden denemem oda nadiren gelir kuzenleri saymazsam
Az kilo vereyimde öyle ama eminim çok lezzetlidir
Ellerine sağlık canım.
Çok geçmiş olsundiş berbat bir şey yaa malum kaç ay çektim çeremesini ama şu an şükür bir şey yok
Umarım şu an daha iyisindir
Aynur ummmm sen bu yumurtalı kıymayı ekmeksiz mi yedin
su dukan amcayı tanımaya çalısıyorum meraklanıyorum
selam cücüşlerr
1
Allah bağışlasın canım benim ,Rabbim sağlıklı, sıhhatli , mutlu uzun ömürler versin inşAllahh
canım benim eşler bazen kırıcı olabiliirler kilo konusunda ama inanki bizim kötülüğümüz için söylemiyorlar ,bence sen öyle bir iradeli davranki bu konuda , kısa sürede gitsin kilocuklarreşin seni kırmak için söylediyse o sözleri utansın , ama ilk önce kendin için zayıfla , insan zayıfladıkça herşey dahada güzelleşiyor , kendine güveni artıyor , giydiğini yakıştırıyor , o yüzden zayıfla kuzumm , yaparsın , güveniyorumm
canım benim çok sağol. ne bilim eşim bazen beni çok sinir ediyor. kıllık yapıyor. Ne güzel anlattın . inşallah canım özellikle şu kıyafet olayı hayalim.
dafi abla bedii izinli 5 kasıma kadar. sanırım haftaya pazartesi dönecek aramıza.
Asumancım geçmiş olsun boğazın için. havalar birden soğudu. dikkat etmek lazım.
canım benim çok sağol. ne bilim eşim bazen beni çok sinir ediyor. kıllık yapıyor. Ne güzel anlattın . inşallah canım özellikle şu kıyafet olayı hayalim.
hoşgeldin canım
herkese günaydın.. geçmişi okudum, chickpeas tabiki kapışırız canım.. bütün imtihanları kazanan eğitim neferleri bu kez açlıkla imtihan oluyor :))
dün 2 ev oturması yaptım, öğleden sonra bir yere akşam bir yere davetliydim, öğleden sonra makarnalı yeşil mercimekli bir salata vardı ondan 1 kaşık yedim, akşam yemek yemedim, akşamdan sonraki oturmamda da 2 kaşık kısır ve bir kaşık mantı yedim.. aslında eve dönünce vicdan azabı çektim ama sonra da kendi kendimi tebrik ettim, yine iyi iradeli davrandım.. neler vardı nelerr, sağlıklı besleniyor olmasam varya nasıl götürüyordumki onları.. demek ki herşey iradede ve kararlılıkta.. dayanamam yerim canım çeker diyordum ama dayanılıyormuş..
ya bir de benim problemim tadını hiç almamak.. yani kimisi bitane yedim yetti diyor ya, ben öyle değilim eğer tadını bir alırsam devamı geliyor... ya hiç bakmayacağim tadına, ya da gerisini söylemek istemiyorum :)) mesela bayramda da öyle oldu.. ilk gün diyetimi hiç bozmadım, tatlı hiç yemedim, 2.gün biane hakkım var diye attım ağzıma, o bir tane oldu 3 tane, kendimi zor tuttum dahası için ama çok zor dayandım... ablama gitmiştim orda yeedim bu tatlıları, tepsiye baktım ablama diyorum ki şimdi onun hepsini yiyebilecek potansiyel var bende :)))
işte böyle; sabah kahvaltıda;
1 kk peynir
4 zeytin
3dilim ekmek
domates salatalık yedim...
birazdan 1 çay bardaği leblebi ile 1 yemek kaşığı kuru üzüm yiyeceğim...
katremm bu arada leslie ben dişarı çıkamadığım için yapmak istiyorum, daha önce hiç yapmadım ama spor olur iyi olur kanaatindeyim.. 6millik bir videosu var bende.. onun 2 mili 20 dk falan yapıyo sanırım, hiç değilse o kadarını yapsam hergün diyorum ama ............ vücudu sıkılaştırıyor diyenler var.. bakalım artık..
Hangi alanda çalışıyorsun. Bence bu saatten sonra evde oturmak seni sıkar,insan köreldiğini hissediyor resmen
Umutcuğum eski iş hayatın ve eşin dolayısıyla çevren çok geniştir senin, bence acele etme, sırf çalışacağım diye de acele etme, ama dediklerinde çok haklısın, tanıdık olmadan iyi bir iş bulmak nerdeyse imkansız, ben de çok kafaya takmıyorum artık, zaten kpss atamaları yaklaştı, bakıcam artık önüme. Aslında iş çok piyasada ama ben bu sene çocuk istiyorum, o şartlarda çalışamam zaten, ayrıca da bıktım esnek mesai saatlerinden, Telekom olursa çok sevinicem ama dediğin gibi araya birilerini sokmadan büyük kurumlara girmek çok zor
....
Hadi artık silkelenelim umutt. Valla 3 gündür sabah kahvaltısında yediğim 1 tatlı kaşığı( bal ya da pekmez) dışında tatlı yemedim. Bayramda 4 gün herdün tatlı yiyince vucut alıştı resmen. Bu arada eşim tekrar diyetisyene başladı. Yağdan 5 kilo almış 5 ayda. Diyetisyen gene de çok değil demiş, bakalım artık ona özel menüler hazırlamam lazım
Çok doğru yazmışsın Nursenacım. Aynen beni anlatmışsın, zayıflayana kadar tadına bakmayı da bırakmam lazım. Yoksa gidiyor ucu. "Nasıl pişmiş" diye bile tadına bakmamam lazım benim de. Zayıflayınca da tadıp bırakmalı ya da bir sonraki öğün telafi etmeli.......
en iyisi tadına bakmamayı zayıflayana kadar
zayıflayıncada tadına bakıp burakmayı öğrenmemiz lazımm
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?