Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ve aleykümselaamm cecoşum
hayırlısıyla başladın sonuna kadar devam
gram gram derken kilo kilo vermeye başlarsan deyme keyfine

Sorma ablacığım aslında geç bile kaldım
Kaç aydır hala aynı yerdeyim ve inan okadar çok canım sıkılıyordu ki kilo veremedikce yada mehteran gibi bir ileri bir geri olunca. Şimdi en azından biraz sosyalleşmiş olacağım hemde gözetim aldında şu lanet kilolardan kurtulacağım Allahın izniyle
Umarım bir aksilik olmazda kabul ederler. Benim bildiğim bir tek hepatit olanlar yüzmeye kayıt olamıyor ama o an sormayı da unuttum neyse cuma belli olucak inşallah ama kayıtdaki adam kan tahlili cuma çıktıktan sonra hemen cumartesi başlayabilirsiniz dedi

Neyse sizlere doyum olmaz ama ben yatıyorum malum erken kalmaya niyetlendim yine
Birde ufaklığın vucudunda kızarıklıklar başlamış yarın sabah erkenden onu doktora götüreceğim
Kabakulak ve su çiçeği bu yaz çıkardık tek seçenek kızamık geliyor aklıma ama umarım değildir

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun artık yarın doktor dönüşü görüşürüz Allahın izniyle

Aynur ummmm sen bu yumurtalı kıymayı ekmeksiz mi yedin
su dukan amcayı tanımaya çalısıyorum meraklanıyorum

bende aksamdan beri geçmiş okuyorum eşim lafa tutuyor konusmaya dalıyorum sonra geri devam ediyorum..
otur kalk bu saat oldu işte..

aslında yazacak birsey de bulamıyorum..ama okuyorum sizleri..

hepinizi seviyorum

geçmiş olsun canım çekim kolay olur korkma dolgu daha korkutucu bence hele ki kanal

mh
asuu kanal olmuştu dişim doğumdan önce aceba omu yoksa onun yanındakimi çürüdü bilemiyorum aslında öle çokk ağrı yok ama acayip apse yapmışş dişin alt kısmında fındık büyüklüğünde beze var dünden bu yana içiyorum ilcı bilmem iyi gelirmi acilde diş olmadığı için acil doktoru yazdı dişe git dedi bende ilaç biene kadar bekleyeyim dedim bakalım hayırlısı
cecoo hadi hayırlısı ne güzel kocanda destek oluyo bak süper olcan sen başla bikinilere bakmaya:))) yaza ceco bomba gibi girecekkk inşallah

evet Meryemim ekmeksiz yiyorum , ekmek yok dukan amcada, ama kendi ekmeğini yapıyorsun yulaf kepeğinden , onu yiyeilirsinnn

ben alıştım ekmeksiz yemeye

hayırlı sabahlar günümüz bereketli olsun inşallah
güne çay kahve ile başladım bugün hiç de adetim değildir ama azcık genzim yanıyor hemi de canım istedi:)
küçük kızı okula gönderdim büyük bugün azcık geç gidecek birazdan onu da uyandırıp gönderirim beden dersinden kaçan türünün tek örenği herhalde benim kızım
sonra eşimi uyandırırım kahvaltısını yapınca ben de kızılaya ineceğim hem yürürüm hem de kızlara kitap alınacakmış onları alacağım belki bir de bebe yünü alıp yeğenlere yelek öreyim diyorum azcık da bakarım vitrinlere gün param da var ya:)
sonra bir arkadaşa uğramam lazım yoksa küsecek bana hiç gidemiyorum diye
kızlar okuldan gelince de yeğenimi kreşten alacağız özledik de azcık oynarız dedik
sonrası da bakalım artık onları da daha sonra anlatayım bunlar planlarım bakalım hepsini yetiştirebilecekmiyim bugün

Günaydın arkadaşlar,

yeni bir ayda, yeni kilomla, yeni bir başlangıç yapmaya kararlıyım. kepek ekmeğiyle yaptığım tostuma kaşarın yanı sıra bir tutam maydonoz koydum, yeşilçayımı da içerek kahvaltımı tamamlayacağım.

bu sabah itibariyle kilom 87.0 kg.

dafi abla bedii izinli 5 kasıma kadar. sanırım haftaya pazartesi dönecek aramıza.

Asumancım geçmiş olsun boğazın için. havalar birden soğudu. dikkat etmek lazım.

herkese günaydın.. geçmişi okudum, chickpeas tabiki kapışırız canım.. bütün imtihanları kazanan eğitim neferleri bu kez açlıkla imtihan oluyor :))

dün 2 ev oturması yaptım, öğleden sonra bir yere akşam bir yere davetliydim, öğleden sonra makarnalı yeşil mercimekli bir salata vardı ondan 1 kaşık yedim, akşam yemek yemedim, akşamdan sonraki oturmamda da 2 kaşık kısır ve bir kaşık mantı yedim.. aslında eve dönünce vicdan azabı çektim ama sonra da kendi kendimi tebrik ettim, yine iyi iradeli davrandım.. neler vardı nelerr, sağlıklı besleniyor olmasam varya nasıl götürüyordumki onları.. demek ki herşey iradede ve kararlılıkta.. dayanamam yerim canım çeker diyordum ama dayanılıyormuş..

ya bir de benim problemim tadını hiç almamak.. yani kimisi bitane yedim yetti diyor ya, ben öyle değilim eğer tadını bir alırsam devamı geliyor... ya hiç bakmayacağim tadına, ya da gerisini söylemek istemiyorum :)) mesela bayramda da öyle oldu.. ilk gün diyetimi hiç bozmadım, tatlı hiç yemedim, 2.gün biane hakkım var diye attım ağzıma, o bir tane oldu 3 tane, kendimi zor tuttum dahası için ama çok zor dayandım... ablama gitmiştim orda yeedim bu tatlıları, tepsiye baktım ablama diyorum ki şimdi onun hepsini yiyebilecek potansiyel var bende :)))

işte böyle; sabah kahvaltıda;
1 kk peynir
4 zeytin
3dilim ekmek
domates salatalık yedim...

birazdan 1 çay bardaği leblebi ile 1 yemek kaşığı kuru üzüm yiyeceğim...

katremm bu arada leslie ben dişarı çıkamadığım için yapmak istiyorum, daha önce hiç yapmadım ama spor olur iyi olur kanaatindeyim.. 6millik bir videosu var bende.. onun 2 mili 20 dk falan yapıyo sanırım, hiç değilse o kadarını yapsam hergün diyorum ama ............ vücudu sıkılaştırıyor diyenler var.. bakalım artık..

işte bende aynen senin dediğin gibiyim bi kere tadını almaya görr illa dibini görcem
evdede kızlar kurabiye istiyo yapıyorummm kızların yediği 3 tane ben git gel akşama kalmıyo nerdeyse
en iyisi tadına bakmamak
paates kızartması yaptım bayramın 3 gün ben yemicemm burda afyonun cips patatesi satılıyo sarı sarı
kesinlile yemem neyse misafirler falan saçmalama yenmezmi falan dedi 3 adet alım tabağıma
sonrasııııı
allah ne verdiysee sildim süpürdümmmmmm
en iyisi tadına bakmamayı zayıflayana kadar
zayıflayıncada tadına bakıp burakmayı öğrenmemiz lazımm

laslyle zayıfladımm spor olarak geçen sene süper şekle soktu miğdemi
lasl nin en güzeli 3 mil 45 dakika süper sıkmıyoooo bende onu indiricem lptop yeni aldık atmıştım belleğe ama bulamıyom
yeniden indircem 1 saat 4mil olanı var ama hoşuma gitmiyoo

bu arada yazın başından beri ne diyet yapıyorum doğru dürüst nede spor buraktım
eşimde diyo sporu buraktın m,iğde saldı hakkaten miğde pörtlemiyodu kıyafetlerimden
aynı bady leri giyiyorum resimlerde bile fark ediliyoo
çok zor deil günde 45 dakka ammma tembellik yapıyorum başlamam lazım hemenn

asu dikkat et ankarada grip salgın mış yorgunluktanda olmuştur ananem yorulunca ingi indi bak boğazlarım ağrıyo derdi

bu arada selam aleyküm demeden daldımmm cevaplara gününüz hayır olsunnnn

kızımı doyurayım evi bi süpüreyim şu yeleğimi öreyimmmm uğraraım gene

nohut yemeği var menümdede bugünn

Gunaydinlar:) Bugun ayagim daha da iyilesti sanki, gayet iyi yuryorum 2 gune kosarim Alismisim spor yapmaya kac gundur yapamiyorum cok kotu hissediyorums suclu gibiyim. Haftaya gene yuzmeye baslicam yil sonuna kadar 10 kilo vermis olmak istiyorum, insallah yapabilirim.

Hangi alanda çalışıyorsun. Bence bu saatten sonra evde oturmak seni sıkar,insan köreldiğini hissediyor resmen

maalesef muhasebeciyim özel bir şirkette.. hiç sevmeden yapıyorum tamamen kısır döngü. benim karakterime aykırı bir iş. kendimi hapiste hissediyorum, daha yaratıcılık gerektiren işler yapmalıydım ben ama kısmet... okuduğum okuldan dolayı mecburen bu mesleğe yöneldim üniversiteden sonra. artık bu saatten sonra da sektör, iş değişirmek zor yaş oldu 35...
deveyi gütmeyi öğrenicem yani

günaydın bu arada herkese...

dün akşam bisiklet süreyim dedim evde.. fırsat olmadı.
yemeği hazırlarken saat 8.i geçti.. ye topla 9 oldu.. sonra kuzey-güney başladı
özetini verirken duş aldım.. duştan sonra da zaten süremem dedim gene terlicem banyo gerekecek diye üşendim..

sabahki kahvaltımı da yazayım;

1 yumurta
1 domates
2 biber
1 dilim peynir
ekmek yok, şekersiz çay.
...

Günaydın kızlar. Bugün gene tembellik yapıp yürüyüşü atladım. Dün iyi beslendim taaa ki pişirdiğim keki tadana kadar Akşam yemeğin yanında ekmek yemedim, ekmeği de yeni pişirmiştim, tazecikti ama dayandım. Kek dışında iyi gitti. Yarın yürüyüşümü de kesin yapacağım. Eski tembel hallerime dönmemek için kendimi zorluyorum. Böyle böyle bebek adımları ile toparlanacağım artık
Yürüyüş yapmayınca sabah da öyle uzun geldi ki.. Saat 7'den beri didindiğim için günü yarılamışım gibi geliyor bana. Geldim gene bilgisayarın başına, birkaç makale okudum, burada geçmişi okudum...

Bebek için çalışmalara başladınız demeki hayırlı olsun Özlemciğim. Size uğur getirir, her şey dilediğiniz gibi olur umarım. Bebek olunca çalışmak gerçekten çok zor. Bebek zaten günün 20 saatini alıyor. Gece ve gündüz devamlı faaliyet halinde oluyorsun. Kalan 3-4 saatte de kendine vakit ayırman imkansız gibi bir şey oluyor. Benim en uzun duşum 2 dakika olurdu, amiyane bir anlatım olacak ama çişimi bile tututp tutup bir seferde giderdim wc'ye, o derece. Bebeğin uyuduğu saatlerde -eğer sen de sızıp kalmazsan- yemek, evi toparlama (temizlik bile demiyorum), çamaşır vb. zorunlu işlerle ilgileniyorsun :)) Biraz korkutucu bir anlatım oldu ama ilk zamanlar gerçekten çok yoğun geçiyor. Sonra yavaş yavaş bir düzen oturuyor tabii. O yüzden çalışmak mümkün olmaz, açıkçası ders çalışmanın bile mümkün olabileceğini sanmıyorum ben..

Ben biraz zamana bıraktım. Yapacak başka şeyim de yok. Kışın daha batıyor insana çalışmamak ya da ben bu aralar öyle hissediyorum. Eşimin çevresi var gerçekten ama işveren firmalarla (büyük holdingler vb. çoğu) ilişkisi farklı oluyor tabii. Eşinin iş durumu için aramak istemedi hiçbirini. Aslında en fazla inşaat, turizm ve hizmet (AVM'ler, spor-eğlence merkezleri vb.) sektörlerine iş yapıyorlar. Tam benim çalışma alanım. Ancak o şirketlerden birinde bir pozisyon olup biz görürsek o zaman ararmış. O da haklı kendince. Bana gelince pek çevrem kalmadı artık. Ben işten ayrılalı 5 yıl oldu bu sürede işi bırakan, iş değiştiren, izini kaybettiğim, iletişimimi kopardığım çok insan var. Zaten iş ilişkileri iş bitinc ebitiyor çoğu zaman. Sadece 3-5 arkadaşım var samimi olduğum, onlar da işveren değilse de müdür vb. pozisyonlarda çalışıyorlar, bu hafta onları arayacağım.

Bu süreyi kendimiz için iyi bir şeyler yaparak geçirelim en azından. Dediğin gibi silkelenelim. En az çalışmak kadar önemli benim için sağlığıma, ideal kiloma kavuşmak. Zayıfladıkça daha enerjik, daha dışa dönük daha mutlu oluyorum. Kilo aldıkça da tam tersi. O yüzden ilk hedef 70. Tarih koymak da bana pek uğurlu gelmiyor ama, 4-5 ayda o kiloyu görmeyi hedefliyorum diyebilirim :))

....
en iyisi tadına bakmamayı zayıflayana kadar
zayıflayıncada tadına bakıp burakmayı öğrenmemiz lazımm

...
Çok doğru yazmışsın Nursenacım. Aynen beni anlatmışsın, zayıflayana kadar tadına bakmayı da bırakmam lazım. Yoksa gidiyor ucu. "Nasıl pişmiş" diye bile tadına bakmamam lazım benim de. Zayıflayınca da tadıp bırakmalı ya da bir sonraki öğün telafi etmeli...

Dişin için de geçmiş olsun.

...
Banu, hayırlı olsun canım, sonunda yazıldın demek spora. Çok sevindim. Hem sağlığın hem zayıflaman için katkısı olacaktır eminim. Kalıcı ve güzel sonuç alırsın dilerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…