Aynurcuğum hep Esra'ya çalıştın ama. Azıcık da bu yöne essin motivasyon rüzgarları
Selam kuşlarr
ben geldiimm , bi sokakları fethettim , fink fink yürüdüm , hopladım , zıpladım gelddiiimmmmm
afferim bana ve yürüme isteğime diyorummm
UMUUUTTT bebeeenn ben sana daha öncede söyledim , sizler biizm önümüzdeki rol modellersiniz , bu kadarını başarmışsınız küçücük bi kısmı kalmış , bence bunu yapan gerisinide yapar kuzumm , hadi sık azcık dişini verme canını
oh oh yapmışsın yine yürüyüşünü cücüş
ben de akşam yemeği hazırlıyorum. eşim gelir birazdan.menümde mercimekli yoğurt çorbası ve yoğurtlu brokoli var. çok sağlıklı heheh :))
giremezsem bir daha hepinize iyi geceler kızlar
ve aleykümselam
selamunaleykum fıstıklaaaarrrrıımmmmbugün sabah kahvaltımı yaptım öncelikle onu yazayım:
2dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim kaşar peynir bir yemek kaşığı basma peynir(çook severim bu arada)
5 zeytin ve şekersiz çay
daha sonra dün indirmiş olduğum 45dklık leslieyi annemle bir güzel yaptık
sonrada minik kuzumu yıkadım.
bu arada leslie çokçok hoşuma gitti
Selam kizlar :)
Motivasyonunu alan almis,
banada biraz lazim :))
Rabbim tüm is isteyenlerinize hayirli bir is, evlat isteyenlerede hayirli evlatlar versin en tez zamanda insallah.
Es isteyenlerede es versin tabiii :))) (kendimide unutmiyim bu arada dimi)
Sabah güzelce kahvaltimi ettim,
önce bi cay ictim cünkü benimde bogazim agriyordu sabah kalktigimdasanada gecmis olsun asuman ablacim, dikkat edelimde hastaliga cevirmesin..
2 tane Knäckebrot yedim ( kuru ekmek)
peynir ve recel ile.
1 kahve ictim
öglen icinde biraz corbami yapsam diyorum tarhana filan cünkü bogazim hala agriyor, sarip sarmaladim.
aksamda firinda sebzeli makarna yapcam ama onu yemeden nasil durrum bilmiyorum artikgec yemesem bari
sonra bide patatesli kek yapcam (börek gibi)
yarin arkadasima gitcem, annanesi vefat ettigi icin kuran okutacaklarmis, hem eli bos gitmiyim diye yapip götüreyim dedim
herkesi öperiiim kolay gelsin :)
Selam kuşlarr
ben geldiimm , bi sokakları fethettim , fink fink yürüdüm , hopladım , zıpladım gelddiiimmmmm
afferim bana ve yürüme isteğime diyorummm
UMUUUTTT bebeeenn ben sana daha öncede söyledim , sizler biizm önümüzdeki rol modellersiniz , bu kadarını başarmışsınız küçücük bi kısmı kalmış , bence bunu yapan gerisinide yapar kuzumm , hadi sık azcık dişini verme canını
Bu arada bilgili ablalarima bisey sormak istiyorum
biz annemle gecen hazir paketlerde bi peynir aldik. Örgü peyniri,
tadina baktik ama inanilmaz tuzlu yani yencek gibi degil,
birazini annem suya isladi, suyunu degistirdik durduk,
ama ozamanda hamur gibi oldu yenilecek halden cikti yine
bu peyniri hamur olmadan nasil tuzunu alabiliriz?
Eger pek mümkünati yoksa, ne icin kullanabiliriz, börek mörek olurmu acep bundan :26:
verdigimiz paraya yazik vallahi
ve bugunku zukunft menusu
sabah guzel basladım 1 tas yogurtlu musli yedim
arada 1 elma yedim
öglen azcık sapıttım patates salatası yedim göya 2 küçük patates koycaktım 4 dene yedimtamam yagsız yedim ama genede coktu
akşam sade meyve yemeye karar verdim ama nerde oturdum 1 tabak barbunya yemegini yedim yanındada kıtlıktan cıkmıs gibi salata yedim
of of kendimi tekmeyelesim var suan
menunu çok beğendimhatta canım pırasa çekti
evet canım aynı yerdeyiz.. ben de öğretmenim ama izin aldım, benim tayinim çıktı eşimin çıkmadı, ben de ücretsiz izin aldım, oğlumun nasibiymiş dedik..
diyetisyen haftada en az 4 gün 45er dk yürüyüş dedi ama yapamıyorum işte.. leslie yi de yetiştiremiyorum, hani dişari çıkabilsem yürüyüş olur ama evde başka işler dururken geçemiyorum onun başina.. onu da bir düzene koysam iyi olacak ama bakalım işte.. inş hepimiz hedefimize ulaşırız..
ben ocak 1 e hedef koydum arnazar var mısın yarışa :))) 79.9 :))
Selamlar herkese. Dun geldim istanbuldan ve gelir gelmez ayagimi burktum ne sans dimiMerdivenlerden bavulumu cikarirken kaydim dustum ayagim kirildi sandim 10 dk oldugum yerde kaldim hareket edemedim, dun aksam yuruyemedim pek zaten bugun gene daha az aciyor ama topalliyorum Okula da gidemedim bugun yuruyemedigimden dolayi, birkac gun spor da yapamam of tam zamanina denk geldi yani. Valla cuma gunu bildirim yaptigimda kilo almamis olurum insallah paso oturmaktan yatmaktan. Bayramda kilo alan var mi acaba merak ettim , insallah hicbiriniz almmaissinizdir insan cidden uzuluyor 100gr dahi alsa.
kendimden kısaca yine bahsedeyim. 3 yas 4 aylık ve 7 aylık iki kızım var. Artık eşim de kilo vermemi istediğini aleni soylemeye basladı. hatta guya beni gaza getirmek için kırıcı bir tarz da kullandı. Aslında sırf ona inat daha kilo alacağım geliyor. Ama tabi kendim ve kızlarım için vermek istiyorum. Yılbaşına 88 olmak istiyorum inşallah. Artık dizlerimde yorulmaya basladı. onları zorlamamak adına sımdı spor yapmaktan korkuyorum. biraz vereyim de inşallah öyle diyorum. Bakalım kısmet..
selamunaleyküüüüümmmm
kızlar nasılsınız ?
ya ben bugün spor salonuna yazılmaya gittim ortam hoşuma gitmedi bende geri vazgeçtim. sonra biraz leslieyi araştırdım aranızda leslie yapıp da memnun kalan kilo veren var mı nerden başlamalıyım bana yardım etseniz
ımerhabalar
diyete başlayacağım deyip bir türlü başlayamadım iki gündür midem ağrıyordu bugün iyiyim şükür...
sabah anneme söyledim kepekli ekmek al diye almış sağolsun artık sabah bahanem olmayacak...
yarın başlıyorum inşaalllah. bu arada ben öğretmenim okulumda tüm gün, öğlen arasında kantindeki tostları yiyoruz (çok güzel yapıyor kantinci abi) hep o tostlar mahvetti beniokula öğlen yemek için ne götürebilirim bana fikir verebilir misiniz??
he birde şu yazılarınızın altında çıkan kilo hedeflerinizi nasıl yapıyorsunuz banada anlatırmısınız??? :)
geçmiş olsun canım çekim kolay olur korkma dolgu daha korkutucu bence hele ki kanal
maşallah ben de aynı menüyle gün geçirebilsem keşki ama az olmuş sanki senin için
Canım haddim olmayarak söylüyorum ama bu yediklerin 1000kalori anca eder. Ben 98 kiloda diyetisyene başlamıştım ve günlük 1800 kalorilik lister vermişti. 78 kilodayken de 1400 kalorilik liste verdi. Bu kadar az yersen ilerde nasıl azaltıcaksın yediklerini. Senin 1800-2000 kalori ile başlaman lazım. Hayatında birçok kez diyet yapmış biri olarak söylüyorum bunu. Vermen gereken kilo çok ve bu kadar az yeme bence
ne demek canım haddim olmayarak, ben her turlu uyarınıza acıgım aksine tesekkür ederim:)cunku ben hayatımda ilk defa diyet yapıyorum ve her turlu öneriniz lazım bana yani simdi benim 1800 kalori almam lazım demekki?bende cok yedim diodum bide uykusuzluk cekiyorum ondanmıdır nedir canım pek yemek istemiyooysa ben saglıklı bi beslenme sistemi oturtmaya calısıyorum hayatıma bölece kilo versem vermesem böyle devam ederim diye dusunuyorum
maşallah sende guzel vermişsinne kadar surede verdin sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?