Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kuşlarr

ben geldiimm , bi sokakları fethettim , fink fink yürüdüm , hopladım , zıpladım gelddiiimmmmm

afferim bana ve yürüme isteğime diyorummm

Aynurcuğum hep Esra'ya çalıştın ama. Azıcık da bu yöne essin motivasyon rüzgarları

UMUUUTTT bebeeenn ben sana daha öncede söyledim , sizler biizm önümüzdeki rol modellersiniz , bu kadarını başarmışsınız küçücük bi kısmı kalmış , bence bunu yapan gerisinide yapar kuzumm , hadi sık azcık dişini verme canını

oh oh yapmışsın yine yürüyüşünü cücüş

ben de akşam yemeği hazırlıyorum. eşim gelir birazdan.menümde mercimekli yoğurt çorbası ve yoğurtlu brokoli var. çok sağlıklı heheh :))

giremezsem bir daha hepinize iyi geceler kızlar

afferim sana Esraa cücüğümmm , böyle sağlıklı oll , afiyet ossun kuzuumm

bende alt kata inecem arkadaşın bebişi var onu sevecem

hadi bende kaçtımm , öptüümm herkesleriii

Son düzenleme:
ve aleykümselam

geçmiş olsun eminecim

Aynurcum maşallah sana ve yürüme azmine açık havada yürüyüş yapmakk harika birşey gerçektende ben çok seviyorum

Bu arada bilgili ablalarima bisey sormak istiyorum
biz annemle gecen hazir paketlerde bi peynir aldik. Örgü peyniri,
tadina baktik ama inanilmaz tuzlu yani yencek gibi degil,
birazini annem suya isladi, suyunu degistirdik durduk,
ama ozamanda hamur gibi oldu yenilecek halden cikti yine
bu peyniri hamur olmadan nasil tuzunu alabiliriz?
Eger pek mümkünati yoksa, ne icin kullanabiliriz, börek mörek olurmu acep bundan :26:
verdigimiz paraya yazik vallah
i

peynirli pida yaptıra bilirsiniz yada patatesli kekin içine ufalayarak koyyabilirsin

iyi akşamalr kızlar akşam yemeğimizi yedikk kışlıkları çıkardım akşama kadar dahada var devam edeyim uğrarım sonra

ve bugunku zukunft menusu
sabah guzel basladım 1 tas yogurtlu musli yedim
arada 1 elma yedim
öglen azcık sapıttım patates salatası yedim göya 2 küçük patates koycaktım 4 dene yedim tamam yagsız yedim ama genede coktu
akşam sade meyve yemeye karar verdim ama nerde oturdum 1 tabak barbunya yemegini yedim yanındada kıtlıktan cıkmıs gibi salata yedim
of of kendimi tekmeyelesim var suan

Canım haddim olmayarak söylüyorum ama bu yediklerin 1000kalori anca eder. Ben 98 kiloda diyetisyene başlamıştım ve günlük 1800 kalorilik lister vermişti. 78 kilodayken de 1400 kalorilik liste verdi. Bu kadar az yersen ilerde nasıl azaltıcaksın yediklerini. Senin 1800-2000 kalori ile başlaman lazım. Hayatında birçok kez diyet yapmış biri olarak söylüyorum bunu. Vermen gereken kilo çok ve bu kadar az yeme bence

menunu çok beğendim hatta canım pırasa çekti

canım yap uzerıne de lımon sık.. ohh afıyet olsun..

tatlım kapışalım ama bebeklerımız olduğu için 2 ayda 11 kılo benım için uygun degıl. dıyetısyen arkadasım var. sagolsun yanımda degıl ama telefon ıle benı yonlendırıyor. 2 ayda ortala 6-7 kılo verdım. bunun normal olduğunu emzırdığım ıçın fazla uzerıne çıkmamamı onerdı. daha makul bır hedef koyalım. 85 bana uyar...

çok geçmiş olsun

tatlım hoşgeldın. masallah 2 bebekte 97 olmuşun. ben ılk bebekte 97 oldum... hayırlısı ıle topıkımıze katıl. sende bızımle bırlıkte ol. ınş bırlıke basarırız...

canım ben bekarken duzenlı yapmıştım ve çok guzel kılo vermıştım. 3 gundur tekrar basladım. ben 3-4 kılo verdırıcı 45 dakıkalık egzersızı ve zayıflama adı verılen 50 dakıkalık egzersızı donuşumlu uygulayacağım. her ıkısıde 3 mıl . bırde sabahları 6 da uyanabılırsem 30 dk 2 mıl sabah yuruyusunu yapmayı düşünuyorum. karın bolgesı için o da...

ı

öğretmenım merhaba. ben de öğretmenım. hatta baktım kı topıcıkn yarısı 90 ustu tombık öğretmenler olmuşuz:) ben daha once öğle yemeğini okulda yıyeceğim gunler zeytınyağlı sıstma geregı duyulmacak. ıspanak, pırasa baarbunya plakı vb yemeklerı okula göturup öğle arası yerdım. hatta arkadsların espırı konusu olmuştum. bugun menude ne var dıye:)

kızlar ben bugun yıne klasıklestırmeye çalıştığım menuyu paylasayım.
sabah 6:15 te 15 dk leslıe ıle yuruyus(son 15 dk bıtıremedım kızım uyandı.)
okula gıdınce ballı yesıl çay 7 :30
8:30 bır domates bır salatalık bıraz peynır 15 adet fındık ile kahvaltı
10:30 yarım su bardagı kadar yoğurt
12:30 dunden kalan kabak mucver bır dılım, çorba yarım kase, 3 kofte buyuklu et yerıne 3 dılım peynır. 3 tane salalık tursu, az lavas ekmek

15:30 bır kuçuk boy mandalına

17:30 bır kase cacık. beyaz etlı patetes ve patlıcandan yaptığım sebze turluden evdekı en kuçuk tabagımı tepeye kadar doldurdum ve yedım.amaç ne peki. porsıyonu kuçulterek beyne tam dolu bır tabak yemek yedım mesajı vermek.

18:30 leslıe ıle 50 dk yuruyuş ve hemen arkasında 7 bıtkılı doğadan çayı.

saat 21:00 da bır meyve ıle yarım bardak yoğut yıyeceğim.

şimdi bana neeeee yaptın boyle kılo mu verılır dersenız. ış boyle vereceğim. yıyerek daha oncede zayıflamıştım. bu menuyu dıyetısyen arkadsım bana gondermıştı ama uygulamamıştım. hatta onun lıstesınde daha çok yemek var emzırdığım için...arkadsım dun benı aradı. sagolsun bu kılo işlerınden ınş sayesınde kurtulacağım.

okul bugun çok yorucuydu. sabah erken kaltım, aksılık kızım bu saatte uykuya daldı. tam ben yatacağım o kalkacak

kızlar bu arada bıo der ın 90-60-90 ınceltıcı toparlayıcı kremını aldım 2 kutu.... duzenlı kullanacağım ınş. sızlerede sonuçlerı bıldıreceğim. doğum göbeğimi ve basan kol baldır tum vucudumda kullanağum. selulıte de ıyı gelıyormuş. sonuçları paylasacağım. herkese mutlu bır akşam dılıyorumm

selam dostlar
hala atlatamadım gribi.baş ağrısı ,paçavra gibi hissetmek azaldı,ama halsizlik sürüyor.belki diyetinde etkisi vardır.
29 ekim fener alayı için köye gitmiştim.köy kazdağı eteklerinde.ani bir yağmur ve beim illa yürüyeceğim inadı.
sonuçlar meydanda..bir de bağırmaktan helak oldum..ama çok rahatlamış ve bir o kadar da ıslanmış olarak eve geldiğimde
3 saatin nasıl geçtiğini ertesi gün akşama kadar yataktan çıkamayınca anladım..
neyse bir yaştan sonra çenede fazlasıyla düşüyor..
bugün kahvaltıda pankek ve neskafe vardı.

arada mandalina.
akşam karışık dolma..
yine yağmur başladı..fırtınada cabası..camları kapatayım..geçen gece balkondan eve su girdi.
öylesine çamurluydu ki.kaç kez sildiğimi hatırlamıyorum..bazan herşey üstüste gelir ya..tam yatacağım diyorsun,
ama seni yatırmıyorlar..bugün bulaşık makinasını getirdiler..çamaşır makinası bozuldu..aman biz bozuluyoruz.makinalar ne yapsın.?.
buralara kış gelmeye başladı gibi..ama bence sakinliği için bedel ödemeye değer..yazlık yerlerin kışlık halleri gibisi yok..

ne demek canım haddim olmayarak, ben her turlu uyarınıza acıgım aksine tesekkür ederim:)cunku ben hayatımda ilk defa diyet yapıyorum ve her turlu öneriniz lazım bana yani simdi benim 1800 kalori almam lazım demekki?bende cok yedim diodum bide uykusuzluk cekiyorum ondanmıdır nedir canım pek yemek istemiyo oysa ben saglıklı bi beslenme sistemi oturtmaya calısıyorum hayatıma bölece kilo versem vermesem böyle devam ederim diye dusunuyorum
maşallah sende guzel vermişsin ne kadar surede verdin sen ?

Canım sana söyle anlatayım. Bu iş matematik işi. Şimdi sen bu kilodayken ortalama vucudun 2500-3000 kalori arası yakıyor. Senin 1800-2000 kaloriyle başlaman lazım. Daha sonra 5 kiloda bir 100 gram azaltman yeterli kaloriyi. Sen ideal kilona yaklaştığında günlük alman gereken kaloriyi de bulmuş olacaksın

Ama sen şimdiden 1000 kalori alırsan belli bir süre sonra vucudun 1000 kaloriye göre enerji harcamaya alışır ve daha fazlasını yakamaz.Bu sefer de kalorini daha da azaltman lazımki kilo veresin. İşte bu yüzden insanlar hiçbirşey yemiyorum ama kilo vermem durdu diyorlar. Sen istersen netten 1800 kalorilik bir liste bul, ona göre değişim yaparak yersin

iyi akşamlar
hürremsultanım sana da geçmiş olsun hadi sizde kar var da üşüttün bizim bugün güneşli süper bir gün vardı maşallah
ben kardeşime gidecektim bugün amabaktım hava güzel ben çağırıdm onları doğumdan beri sıkılmıştır diye yeğenlerimle beraber bizdeydiler bebiş hep uyudu :)sevdi teyzesinin evini
bugün diyete ve yürüyüşe de başlayamadım malumunuz üzere pide yaptırdık yarım kaşarlı yarım da kıymalı pide yedim saat 4.5 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…