ben diyet listesine göre yemek yemeyi pek beceremeem gibi geliyo bana
belki rakipdasım gibi dukan amcanınkini yaparım :)
selam hatunlar bende geldimhu huuuuu kimseciklerr yokmuuuuu
Canım haddim olmayarak söylüyorum ama bu yediklerin 1000kalori anca eder. Ben 98 kiloda diyetisyene başlamıştım ve günlük 1800 kalorilik lister vermişti. 78 kilodayken de 1400 kalorilik liste verdi. Bu kadar az yersen ilerde nasıl azaltıcaksın yediklerini. Senin 1800-2000 kalori ile başlaman lazım. Hayatında birçok kez diyet yapmış biri olarak söylüyorum bunu. Vermen gereken kilo çok ve bu kadar az yeme bence
sen bilirsin canım. Sorduğun için söyledim, ben o şekilde kilo verdim.
Canım gram hesabı felan yapmadım ben. Sebze 8 kasık ama gözkararı koyuyorum. Yurtta yemek cıkmıyor mugramla diyet yapmam cok zor benim yurttayım cunku.sen kaç kasık yedin baslarda sebze yemeklerini ben okonuda cok zorlanıyorum cunku ay cok yedim diye durduruyorum kendimi
Canım gram hesabı felan yapmadım ben. Sebze 8 kasık ama gözkararı koyuyorum. Yurtta yemek cıkmıyor mu
Aynurcum maşallah sana ve yürüme azmineaçık havada yürüyüş yapmakk harika birşey gerçektende ben çok seviyorum
Selam fıstıklarımm
bebişi sevdim , mıncıkladım , öptüm , kokladım ve geldimm
teşekkür ederim şekerimm , valla okuldan gelince karnımı doyurup hemen çıkıyom sokağa , geze geze baya yürüyorum , hem kendimi çok iyi hissediyorumm
iyi akşamlar
hürremsultanım sana da geçmiş olsun hadi sizde kar var da üşüttün bizim bugün güneşli süper bir gün vardı maşallah
ben kardeşime gidecektim bugün amabaktım hava güzel ben çağırıdm onları doğumdan beri sıkılmıştır diye yeğenlerimle beraber bizdeydiler bebiş hep uyudu :)sevdi teyzesinin evini
bugün diyete ve yürüyüşe de başlayamadım malumunuz üzere pide yaptırdık yarım kaşarlı yarım da kıymalı pide yedim saat 4.5 civarı
Valla maşallahbence sen bu gidişle yılbaşına doğru 70li rakamları bile bitirip iyice 60lara yaklaşırsın
İnşallah hepimiz o günleride görür senle dahada fazla gurur duyarıztabi kendi bedenlerimizde de görelim yani Aminnnnnnn
sagol ablacim sanada gecmis olsun
zeynep ablacim sanada gecmis olsun bu arada, baya kötü üsütmüssün insallah hemen gecer
ceco valla sana özeniyorum, keske bende makul fiyatli bir fitnes salonu bulsam, hemde kadinlara özel, hemde havuzluuuuhic cikmazdim havuzdan,
bundan sonra senin kilolar cup cup gidecek hepsi, bende kiskancam of, bende leslieye sarilmak istiyom bu aralar ama cok üseniyom malesef
nedeenn kimse konuşmuyooo
oku oku bitmedi kuzum :)) yarın büyük gün, tartı günü
selam dostlar
hala atlatamadım gribi.baş ağrısı ,paçavra gibi hissetmek azaldı,ama halsizlik sürüyor.belki diyetinde etkisi vardır.
29 ekim fener alayı için köye gitmiştim.köy kazdağı eteklerinde.ani bir yağmur ve beim illa yürüyeceğim inadı.
sonuçlar meydanda..bir de bağırmaktan helak oldum..ama çok rahatlamış ve bir o kadar da ıslanmış olarak eve geldiğimde
3 saatin nasıl geçtiğini ertesi gün akşama kadar yataktan çıkamayınca anladım..
neyse bir yaştan sonra çenede fazlasıyla düşüyor..
bugün kahvaltıda pankek ve neskafe vardı.
arada mandalina.
akşam karışık dolma..
yine yağmur başladı..fırtınada cabası..camları kapatayım..geçen gece balkondan eve su girdi.
öylesine çamurluydu ki.kaç kez sildiğimi hatırlamıyorum..bazan herşey üstüste gelir ya..tam yatacağım diyorsun,
ama seni yatırmıyorlar..bugün bulaşık makinasını getirdiler..çamaşır makinası bozuldu..aman biz bozuluyoruz.makinalar ne yapsın.?.
buralara kış gelmeye başladı gibi..ama bence sakinliği için bedel ödemeye değer..yazlık yerlerin kışlık halleri gibisi yok..
vaayyy gümbür gümbür geliyom beeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?