Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün akşam 23:00 ten sonra sohbet ederiz diye oturdum bilgisayarın başına site göçmüş..Üzüldüm valla :) vaktim vardı epey..

Eşim bir arkadaşıyla çay içmeye çıktı dışarı. oğlanıda aldı arkadaşı da alacakmış çocuunu..
Kızımın da yarın mat.sınavı var ona çalışmaya başlayacak öncesin de müzik dinleyip rahatlıyayım biraz dedi.:)
scorpions dinliyor. müzik ve diğer zevkler konusun da gittikçe babasına benzemeye başladı..

Dün kızımın tiyatrosuna birlikte gittik. zaman geçirmek açısından çok iyi oldu.2 saat onu bekledim:) o kısım sıkıcıydı, ben de dolandım boş boş..
İzmir'i bilenler bilir Bornova ( Büyük park ) için de..ÖZKA sen bilirsin..
Çıkınca hava karamıştı ama yine de oturduk kızımla cafeye sıcak çikolata içtik sonrada eve döndük..

Birazdan pazar dolaşmaya gideceğim özledim pazara gitmeyi..gerçi gidiyorum her seferin de ama uzun uzun kalmıyorum.:)
Bende havadisler böyle :)

söz sen de nursena.:))

Son düzenleme:

geçmiş olsun Asucumm

aynurcuğum yengemin annesi Urfa'lı sokaktan eve gelmeyen veya geç gelen çocuklara ''küçe gezen'' derdi..
O geldi aklıma sen söyleyince.:))

KÜÇE GEZEN, AYNUR :)

ahahah bundan sonra bana Küçe Gezen Kapışkan Aynur dersiniizzz

Son düzenleme:
kızlllaarrr okuyunn , kopuunn

(ERKEKLER İÇİN AÇILMASI GEREKLİ KURSLAR)

1. Buz kalıbına nasıl su doldurulur? (Adım adım slaytla açıklama)

2. Tuvalet kağıdı rulosu takıldığı yerde kendini yeniler mi? (Yuvarlak masa tartışması)

3. Klozet kapağını kaldırıp duvara ve su borusuna sıçratmadan işemek mümkün mü? (Grup çalışması)

4. Kirli sepetiyle yerdeki halı/döşeme arasındaki temel farklar (Resim ve grafiklerle açıklama)

5. Tabak-çanak, yemekten sonra kendi kendine lavaboya veya bulaşık makinesine uçarak gidebilir mi? (Video ile açıklama)

6. Kimlik kaybı: Uzaktan kumandayı bir parçanız olmaktan kurtarmak. (Destek hattı ve yardımlaşma grupları)

7. Aranan şeyleri bulmayı öğrenmek, höykürerek evin altını üstüne getirmek yerine doğru yere bakarak başlamayı öğrenmek. (Açık forum)

8. Sevgilinize çiçek almak sağlınıza zararlı değildir. (Grafik ve ses kaydıyla açıklama)

9. Normal insanlar kaybolduklarında yolu sorarlar.. (Gerçek yaşam itirafları)

10. Kadın park etmeye çalışırken sessizce oturmak genetik açıdan imkânsız mı? (Araba kullanma simülasyonu)

11. Hayat dersleri: Anne ve eş arasındaki temel farklar. (Sınıfta canlandırma)

12. Nasıl ideal bir ‘alışveriş arkadaşı’ olunur? (Gevşeme, nefes egzersizleri, meditasyon ve nefes alma teknikleri)

13. Bunamayla nasıl savaşılır? Doğum günleri, yıl dönümleri ve diğer önemli günler unutulduğunda nasıl özür dilenir? (Beyin şoku ve gerekirse operasyon)

ehem ehem 1 2 3 ses deneme:)))

valla bende kızları aldık karton alzımmış onu almaya gittik atatürk çalışması yapıcaz kartona şimdi

1 saat yürürdük büyük kız artık yolunu bulduu bisikletle geliyo burada herkez bisiklete bindiği için her yerde bisiklet parkları var
süper o yönden yalnız dikkatimi çeken hakkaten gencinden yaşlısına bisiklete biniyolarda
genetikmidir bilinmez amma kalça kısımları var bayanların parkta otururken totem yaptım

neyse karım 1 saat yürüyüş oldu şimdikte kızların karnını doyurayım kendimede balkonda kahve yapayım yorgunluk kahvesi iyi gider hava hala 30 derece anlamadım gitti zaten yağmur yaıyo kış oluyo çizmeler montlar giyiliyo

güneş açıyo tişört ler giyiliyo

valla şimdiye kadrki tain yerlerinde kara kış gördüğüm için bana o kdar sıcak geliyoki bayramda denize girdik dedim komşular güldü bu kışta diye halbuki hava 27 dereceydi biz yorgan çıkardık diolar 1 ay oldu diye neyse alışcaz sanırım

türkiye hakkaten bi cennet ege bölgesi apayrı bi cennet

aman neyse yaza yaza yaz geldi daha yazacaktım ama geriini unuttummmm

söz kapışkan aynurum sende:)))))))))))))))

merabalar forum açılmış dün kaçamak itirafında bulunacaktım giremedim sanırım bu bi uyarı evet hafta sonu pek bi uyamadım diyete ama artık tam gaz devam bugün diyetime uydum güzel bi gün oyüzden

öhöm öhöm ses deneme 1 -2 -3

bugün hasta etti bu forum beni , bi türlü doğru düzgün bişey yazamadım haaa

NURSENAAAMM kapışalımmııı

slm kizlarr
kizim bu gece agrisiz acisiz uyudu allahima bin sukur
dun ambulansin icinde midem bulandi eve gidince mide bulantim gecsin diye baya yedim bu gun daha hafif gecirmeye calisiyorum bendende bu kadar

Son düzenleme:
selamunaleyküm ben geldim
bugün annemler ekmek yaptılar (kışlık yufka ekmeği) sonra bende kuzumu alıp gittim orda börek yapmışlar o kadar küçük parça yedim ki kendim bile hayret ettim irademe
ama leslie yapamadım :26::26:şimdi kuzucum da uyanık artık annemi kandırayım da bir 45dk idare etsin bende leslie mi yapayım

cok şukur girebildim siteye
hazırgirebilmişken nolur nolmaz bugunku menumu yazıyım
sabah 2 haslanmaıs patates yedim (midemi usutmusumde)
öglen pirinc lapası yedim yogurtlu
arada 1 muz yedim
akşama daha karar vermedim :)

Canim msjini okuyunca icim yandi. Artik sizi hep merak ederim. Msji dogru mu anladim onu da bilemedim. Sana ve sevgili kizina sevgiler. Allahim aci gun gostermesin.

Ya benim bu haftasonu karisik gecti. Tam yazacaktim forum problemliydi. Ben yarin soz bildirimlerime baslicam. Leslie yide youtube dan bulabiliyormusuz. Herkeze iyi aksamlar.

arkadaslar az once gordugum bu haberi sizinle paylasmak istiyorum
belki siz daha once gormus olabilirsiniz ama gormeyen arkadaslara da gorsun istedim
bundan sonra kesinlikle inş. "yiyip yiyip kilo almayanlardan nefret ediyorum" demeyecegim
Rabbim butun hastalara sifa versin ve bize de sukretmeyi nasip etsin

Çok geçmiş olsun ya... Allah acil şifalar versin. Dualardan büyük destek yok böyle zamanlarda, dualarımız sizinle inşallah...

Aynen asuman abla ya bi hastalıktır geçmek bilmiyor. Tam geçti diyorum bi süre sonra daha da güçlenerek geri geliyor...

Kızlar benim isteme ve nişan Şubat ayında olacak diyordum ya kararlar değişti :s

2-3 haftaya kadar istemeye geliyorlar, bi yandan içim içime sığmıyor bi yandan da kilo işini iyice stres yaptım. 2-3 haftada taş çatlasa 2-3 kilo verebilirim

millet dedikodu yapmaz inşallah anası gibi duruyor kız yanında şişko şişko diye

Sizden fikir alacağım bir konu var,

şimdi benim boyum 1,72. ve vücudum armut tipli. yani üst bedenime yeri gelince 42 beden bile oluyor ama %90 44 beden alıyorum.
alt bedenim ise 48
anlayacağınız popom değirmen daşı gibi bacaklarım da çok kalın...

istemeye geldiklerinde elbise giyerim diye düşünüyordum ama uzun elbise ev içinde çok abartı olur gibi geldi. Diz hizasında elbise de alt bacaklarımın kalınlığını gözler önüne serecek. Çok kararsız kaldım giyeceklerim ve saçım konusunda.

Şık bir bluz ve pantolon giysem diye düşündüm bu sefer de iyice teyze gibi mi olurum acaba diye korkuyorum.

Bana birileri akıl versin lütfen :)

Genelde kız istemede elbise giyiliyor nedense :) uzun elbise dediğin gibi abartı kaçabilir. Pantolon bluzle teyze gibi olmazsın. Daha genç işi, bol kesim bol paça kumaş pantolonlar da var. Üstüne de çok bol olmayan şık bir bluz güzel olabilir bence :)

hayırlı olsun bu arada

gelelim dün ve bugün yediklerime

dün:

sabah ve öğlen: birer bardak flp diyet mama
akşam: alışverişte olduğum için pek yemek seçeneğim yoktu. o yüzden patatesli kıymalı börek yedim bir rulo ama küçücüktü yani 2 parmak kadar falan

bugün:

geç kalktığım için kahvaltı yapamadım
öğlen: forever mama
akşam: haşlanmış brokoli + light yoğurt ve pul biber ile

biraz önce ufak bi kase sütlaç götürdüm. bugünü de böyle kapattım artık :)

cuma akşamı yediğim çiğköfte yüzünden 500 gr almıştım, dün dikkat ettim yediklerime (börek dışında ) ve bu sabah 1 kg vermişim çok şükür

Merhaba kızlar beş buçuk ay önce doğum yaptım ve geçtiğimiz perşembe gününden beri de kilo vermeyi kafama koydum ... Perşembeden beri 2 kilo verdim. Şu an 91 kiloyum... Yaza kadar toparlanmak istiyorum...

Şu anda hareket edemiyorum belki (spor anlamında.) Bir spor aleti sipariş verdim yarın kısmetse oda elimizde olacak .. Kızlar daha önce başardım 35 kilo verdim şu anda yapabileceğime inanıyorum..

Sevgilerimle...

Bu arada kuşhanın ayırma diyetini uyguluyorum ben ve 2.5 litre su içiyorum günde...

öhöm öhöm ses deneme 1 -2 -3

bugün hasta etti bu forum beni , bi türlü doğru düzgün bişey yazamadım haaa

NURSENAAAMM kapışalımmııı
taktı bana yetişemem sana bacım yaaa şimdiden gitmiştir 500 gr senden

çok istiyon belki benide motive edersin kapışalımm lannn
sen 1. yi bende 3 yü doğururum artıkın zayıflayınca:))))))))

cumaya kadar kaç verecez bakalımmmmm
start verdimmm yenecem senü aynurrrummm

her şey vatan için ay pardon her şeyyyy motive için
bacakların kalınsa dar paça pantolon tercih ederdim ben üzerinede çok şık spor ceketler var içine badyle süper olur bence

eğer etek giyersende bacakların için siyah çorap giyebilirsin topukluda giydinmi bacakların daha uzun gözükür

Selam kizlar :)
toksincim tekrar gecmis olsun, kizinin iyi olmasina sevindim.
Aynurcum yazdigini facede okumustum cok cok gülmüstüm :))) hele yanindaki aciklamaya, mesela slayt anlatim felan yada grup calismasi

canim aslinda etek yada elbise giysen daha uygun olur, elbisen cok kisa olmasi gerekmiyor,
siyah dizüstü bir elbise giyebilirsin,
yada siyah bir etek ve güzel bir buluz,
zaten havalar sogudu (gerci türkiyedemisin bilmiyorum ama) kalin siyah bir corap giyebilirsin, o bacaklarini toplar,
ayrica evde giymek icin topuklu bir ayakkabi alirsin,
idare edersin insallah,
hayirli olsun bu arada :)

not: bu arada buluzun üzerinede güzel hos bir blazer tavsiye ediyorum, daha ince gösterir. hos durur

Son düzenleme:
canım bende doğum yapalı 1,5 ay oldu inşallah hep beraber kurtulacağız kilolarımızdan
sen zaten zamanında başarmışsın yine başaracağına inanıyorum canı gönülden

canım kadını görünce Allaha şükrettim sağlığımdan dolayı ve Allahım yeterki kilo vereyim nasıl verirsem vereyim diye dua ederken yanlış bir dua ettiğimi fark ettim.Rabbim sağlımızla sıhhatimizle güzelceee kilolardan kurtulmayı nasiiipp etsiiiinn amiiiiinn

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr :122: :122: :122:

Dün malum koşuşturmaca yüzünden fırsat bulupta uğrayamadım. Akşam üzere geç geldik kuzende bizimleydi zaten, akşam yemeği falan derken geç oldu hatta gece 12 gibide daraldık diye sahile inelim dedik ama okadar çok kalabalıktı ki arabayı park edecek yer bulamadık bizde bir tur atıp eve döndük
Tabi arabada kuzenler bir muzurluklar yaptı gül gül karnıma ağrılar girdi
Sabah biraz geç uyandık doğal olarak zaten gece 3 de yatmıştık

Öğlende eşimin halasında birkaç tamirat işi vardı bende oradan spora kaçtım :122: :122:
İlk gün olduğu için ilgilenen bayan eğitmen hemen bütün bilgilerimi not aldı ve bana özel bir dahaki gidişimde bir spor ve beslenme düzeni vereceğini söyledi
20 dakika koşu bandında yürüdüm, 20 dakikaya yakın başka bir alete daha bindim bisiklet gibi birşey ama hafif yatarak sürüyorsun
Daha devam edicektik ama yüzmeyede geçiceğimi söyleyince o zaman bugünlük bukadar yeter sen yüzemeye geç halin kalırsa gelirsin tekrar dedi ama 1 saatte yüzdükten sonra geç oldu diye döndüm eve.
Yüzmede de eğitmen istersen kendini geliştirmek için gruba dahil olabilirsin dedi bende tamam dedim
Baya eğlenceli geçti, bir sürüde bayan vardı tabi en kilolu benim galiba tabi şimdilik

Salıyı iple çekiyorum :122: :122: :122:
İnanılmaz iyi geldi tabi başta koşu bandının üzerindeyken zaman geçmek bilmedi bir ara belime ağrı girdi daha 7ci dakikada bıraksammı diye düşünmeye başladım ama hadi 2 dakika daha 2 dakika daha derken 20 dakika tamamladım
Eeee alışmadık totoşta tuman durmaz alışacağım inşallah bir kaç ders sonra

bendende 5 günde 700gr gitmiş oooo ben bu hızla gidersem 10 yılsonra anca düşerim ideal kiloma

Canım bence ümitsizliğe kapılma 700 gr çok iyidir 5 gün için
İnan ben başladığımdan beri her hafta okadar vermiş olsaydım 20 kilodan fazlası gitmiş olurdu azımsanmayacak bir rakam bence

Süpersin Aynurcuğum yaa gece gece gülümsettin beni
Gerçektende her konuya katılıyorum
Eğitim şart

slm kizlarr
kizim bu gece agrisiz acisiz uyudu allahima bin sukur
dun ambulansin icinde midem bulandi eve gidince mide bulantim gecsin diye baya yedim bu gun daha hafif gecirmeye calisiyorum bendende bu kadar

Gözünüz aydın canım
Rabbim inşallah bir daha aynı üzüntüyü göstermez de güzel kızın her gece rahat uyur

Canım hayırlı olsun! RAbbim tamamını erdirsin....Aminnnnn
Kızlarında dediği gibi diz altı bir siyah etek yada dar bir pantalon üzerine güzel bir bluzla şık olur ve seni biraz daha rahat hissettirir isteme faslını atlatta düğüne kadar baya bir yol kat etmiş olursun nasılsa

Aramıza hoşgeldin
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzucuğunu
Emzirdiğin için zaten daha fazla kalori harçıyorsun eee daha evvelde baya bir kilo vermişsin eminim sende hedefine en kısa zamanda ulaşırsın. Şimdiden gazan mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…