teşekkürler emziremiyorum daha doğrusu bebeğim emmedi sütüm de olmadı bu yüzden.. ...Benim ki tamamen kaçıştı doktorum 1. ay sonunda bana hafif egzersizlere başlıyabileceğimi söylemişti .. Dikişlerimin oldukça iyi olduğunu vs.. Tabi ben umursamadım.. Ama son dönemde çok bunaldım kızlar... evdeyim sürekli bebeğimle vakit geçirmek harika ama kendimide güzel hissetmek istiyorum...
Başladım bakalım kısmetse vereceğim kiloları..
Aslında spor salonunda yapmak istiyordum hem çevre edinerek daha da mutlu olarak ama şu anki şartlar pek elvermiyor. Fakat bebeğim az daha büyüsün kesinle dansa gitmek istiyorum ..
İnşallah Allah seninde gönlüne göre verir
Bende hedefime ulaştığımda inşallah dansa gideceğimEskiden hep derdim eşime ne olur gidelim diye ama o kesinlikle tipik taş fırın olduğu için hayatta işim olmaz derdi ta ki geçen haftaya kadar
Kuzeninin yanında söz verdi baya bir zayıfladığımda benimle dans kursunada yazılmaya razı olacakmışdedim kuzenede bak şahitsin yazılmazsa ben zayıflayınca ikimizde pişman ediceğiz diye ki kuzeni felaket dalga geçer eline bir koz geçince
Tabi önce sağlık için zayıflamam şart
teşekkürler emziremiyorum daha doğrusu bebeğim emmedi sütüm de olmadı bu yüzden.. ...Benim ki tamamen kaçıştı doktorum 1. ay sonunda bana hafif egzersizlere başlıyabileceğimi söylemişti .. Dikişlerimin oldukça iyi olduğunu vs.. Tabi ben umursamadım.. Ama son dönemde çok bunaldım kızlar... evdeyim sürekli bebeğimle vakit geçirmek harika ama kendimide güzel hissetmek istiyorum...
Başladım bakalım kısmetse vereceğim kiloları..
Aslında spor salonunda yapmak istiyordum hem çevre edinerek daha da mutlu olarak ama şu anki şartlar pek elvermiyor. Fakat bebeğim az daha büyüsün kesinle dansa gitmek istiyorum ..
öyle latin felan değil olmadı oryantele gideceğim ben .. benimkiside gelmiyor.. Kendi bilir valla :))) gidicem ama dediğim gibi bebeğim az daha büyüsün...kesinlikle önce sağlık o olmazsa imkansız zaten..
şu an 29 yaşındayım ... 22 yaşında 100 kiloydum ve ütüme hiç bir şey bulamıyordum.. kabinde otıurdum ağladım alışveriş yaparken .. İnat ettim gittim spor salonuna yazıldım ve ilk 3 ay 18 kilo verdim geri kalanını aylara yaydım ve 1.5 senede 35 kilo verdim daha önce yaptım şimdiden yapabilirim.
cnm hosgeldin bende 10.11.2010da saglikli beslenmeye basladim bebegim basladim6bucuk aylikti bebegimi omuzuma alip cok dans yaptim spor niyetine
aciyordum her turden muzikleri oynuyordum
cecocum sevindim cnm spora basladigina insallah kilolarda gider hedefine ulasirsin aminnn
Süpermiş yaa 3 ayda 18 kilo çok iyi gerçekten
İnşallah bende okadar veririm hatta fazla olursa bence sakıncası yokpeki haftada ne kadar spor yapıyordun ve ne yapıyordun :44:
Benim bugün ilk günümdü, inanılmaz terlediğim ve yorulduğum halde çok zevk aldım ve hep dua ediyorum Rabbim inşallah azmimi daim ederAminnnnnn
Bende 33 yaşındayım 1.5 sene evvel 120 kiloydum ancak 9 kilo verebildimtabi spor yaptığım söylenemez
2 çocukla ( biri 13e yeni girdi diğeride 2.5 yaşında neredeyse ) bende pek çıkamıyordum ama şimdi akşamları gidince eşim onlara bakıyor iyi oluyor
Kıyafet konusunu hepimiz yaşıyoruz ve inşallah bir sene sonrada olsa o derdimiz bitmiş olucak :122: :122: :122:
Sağ ol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız
Ufaktan değişiklikler görülmeye başlanacağı günü iple çekiyorum
İyi geceler hanım kızlar..
Nasılsınız.? nasıl geçti pazarınız.?
Ben önceki mesajım da dışarı çıkacağımdan bahsetmiştim tam çıkmaya hazırlanıyorken kayınvalidem geldi o gitti akşama 3 kişiilik misafirim geldi:)
Benim pazar dolaşma keyfim yalan oldu.:)
Olsun ..Yoruldum ama iyi vakit geçirdim tek kötü yanı fazlaca yedim..Tatlı tuzlu her çeşitt.
KAyınvalidem sigara böreği kızartıp getirmiş. patatesli,peynirli onlardan kaç adet yediğimi hatırlamıyorum bile.
Bir de eşime diyorumki listem de sigara böreği sadece 3 adet var.:)
Öyle bir kahkaha attıki..sonra ben de ona küstüm güldü diye.
Cecocuğum,nasıl mutlusun.İnşallah azmin hiç bitmez..
Enerjini hisssettiriyorsun inan..Çok istiyordun ve oldu ne güzel.
asum gralıçam sen hastamısın canım.? geçmiş olsun dikkat et kendine..
nursena,ne güzel bişi bisiklet alışkanlığı benim totoma göre bisikler yoktur muhtemelen.. maşallah apayrı bir dünya kendileri..
Ata Demirer'in dediği gibi kendi bağımsızlığını ilan etmiş.
ancelina coli cherry.:) hayırlı olsun erkene alınmış isteme merasimin..İyi olmuş bence bir an önce hallolsun, adı konsun..
düğüne kadar ip gibi olursun inanıyorum ben..
Bence çok kasma kendini seni her halinle sevmek,beğenmek zorundalar.:)
giyim konusunda öyle bir becerim yok inan..Şunu giy bunu kombinle gibi..
Her türlüsünü deneyip karar ver..Ben olsaydım siyah bir takım giyerdim işte.:)
clutch,kuzeninle ilgili bir gelişme varmı.? İnşallah sağlıkla bebeğini almıştır kucağına..
Selam kızlar,
keyifler iyidir umarım. ben biraz tatsızım. burası yeri değil ama size bir şey danışmak istiyorum. şimdiden rahatsızlık verirsem kusura bakmayın. ben evlendiğimizden beri doğum kontrol hapıyla korunuyorum. uzun zamandır jinekolojik muayne olmadım bu arada. her ay olmasa da iki ayda bir sıklıkla ara kanamalar yaşıyorum. aslında kanamadan ziyade lekelenme ve bazen akıntı şeklinde. doğum kontrol haplarının böyle etkileri olduğunu biliyorum ve bu yüzden rahattım. ama benden 1 yaş büyük bir arkadaşın rahiminde yara tespit edildi. bana yara belirtilerinde de bu akıntıların olabileceğini söyledi. ondan beri içime kurt düştü. bazen ilişki sonrası oluyor, bazen durup dururken. bu hafta doktora gidicem ama yine de içim sıkılıyor. bugün yine başladı. fikriniz var mı acaba ne olabileceğiyle ilgili? yaşım 29, sanırım kötü bir şey değildir çok da yaşlı olmadığım için. ama yine de endişelenmeye başladım. fikri olanlar yazarsa çok sevinirim. yarın doktor araştırayım ben bu arada.
afiyet olsun Yenacım, ben de o kadar uzun zamandır sigara böreği yemedim ki. özledim valla.
canım kuzenim 24 saat sonunda doğurdu. cin gibi bir oğlu oldu. kendisi 10 yıl kadar önce kalpten ameliyat olduı. yanında değildik ama ısrarla normal doğumu bu yüzden yaptı sanırım. gece boyu uyumadık, küçük bey ertesi gün öğleden sonra geldi. şükür ikisi de sağlıklı :)))
Selam kızlar,
keyifler iyidir umarım. ben biraz tatsızım. burası yeri değil ama size bir şey danışmak istiyorum. şimdiden rahatsızlık verirsem kusura bakmayın. ben evlendiğimizden beri doğum kontrol hapıyla korunuyorum. uzun zamandır jinekolojik muayne olmadım bu arada. her ay olmasa da iki ayda bir sıklıkla ara kanamalar yaşıyorum. aslında kanamadan ziyade lekelenme ve bazen akıntı şeklinde. doğum kontrol haplarının böyle etkileri olduğunu biliyorum ve bu yüzden rahattım. ama benden 1 yaş büyük bir arkadaşın rahiminde yara tespit edildi. bana yara belirtilerinde de bu akıntıların olabileceğini söyledi. ondan beri içime kurt düştü. bazen ilişki sonrası oluyor, bazen durup dururken. bu hafta doktora gidicem ama yine de içim sıkılıyor. bugün yine başladı. fikriniz var mı acaba ne olabileceğiyle ilgili? yaşım 29, sanırım kötü bir şey değildir çok da yaşlı olmadığım için. ama yine de endişelenmeye başladım. fikri olanlar yazarsa çok sevinirim. yarın doktor araştırayım ben bu arada.
Selam canım,canını sıkma.en iyisi doktora gitmen tabiii.Ama ben de duymuştum onu..yaranın lekelenme yaptığını özellikle ilişki sonrası..
Fakat tedavisi olan bişi ve çok basit.. telaşlanma hemen..
Bende de vardı ve o zaman dr.kadınların çoğunda olan bir durum demişti...Herhangi bir müdaheleye gerek kalmadan geçti benimki..
Ohhh çok şükür..sağlıklıymış ikiside.
Allah analı babalı büyütsün..
cnm icini ferah tut onemli bisey yoktur insallah
Selam kızlar,
afiyet olsun Yenacım, ben de o kadar uzun zamandır sigara böreği yemedim ki. özledim valla.
canım kuzenim 24 saat sonunda doğurdu. cin gibi bir oğlu oldu. kendisi 10 yıl kadar önce kalpten ameliyat olduı. yanında değildik ama ısrarla normal doğumu bu yüzden yaptı sanırım. gece boyu uyumadık, küçük bey ertesi gün öğleden sonra geldi. şükür ikisi de sağlıklı :)))
çok sevindim canım atlatmış olmana. akşamdan beri ağlıyorum. çok canım sıkıldı. hayır yeni bir şey değil ama içine bir kurt düşünce insanın sıkılıyor. inşallah benim de kötü bir şey değildir.
aslında geçen hafta giderdim ben ama ilk kez alttan muyene olucam. o yüzden öteliyordum. ama korkunun ecele faydası yok. herkes gibi ben de gider muyenemi olurum.
çok sağol bu arada, rahatladım biraz. inşallah hayırlısıyla ben de bulurum sorunumun çözümünü. Allah hepimize sağlık versin...
taktı bana yetişemem sana bacım yaaa şimdiden gitmiştir 500 gr senden
çok istiyon belki benide motive edersin kapışalımm lannn
sen 1. yi bende 3 yü doğururum artıkın zayıflayınca:))))))))
cumaya kadar kaç verecez bakalımmmmm
start verdimmm yenecem senü aynurrrummm
her şey vatan için ay pardon her şeyyyy motive için
Selam kızlar,
Canım rahatsızlık ne demekbir daha duymayalım
Biz burada bir aileyiz ve sadece kilo verme anlamında paylaşımda bulunmuyoruzbiz hayatı paylaşıyoruz resmen
Rahatsızlıkta olsa, hastalıkta olsa hatta ve hatta kocayla kavgada olsaburada birbirimize destek olup deneyimlerimizi aktarıyoruz ve eminim kimse rahatsız olmuyordur
Bencede içini ferah tut Yenanın dediği gibi basit birşeydirkendini üzüpte uykusuz geceler yaşama. Herşeyde bir hayır vardır belki senin kadındoğuma gitmen için böyle bir vesvese gerekiyordu
Genelde bir çok kadın birşey yok diye erteler kadındoğumuben dahil ama en azından senede 2 kere gitsek hiç sıkıntı yaşamayacağız
Eminim güzel haberlerle döneceksin doktordan
RAbbim devasız dert vermesin hiçkimseye ....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Allah analı babalı büyütsün
Gözünüz aydın
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ...Aminnnnnnnnn
Sen de benim gibisin..
Hep en kötüsünü düşünür hayatı zindan ederim kendime..
geçen aylarda periyodumun düzensizliğinden dolayı netten makaleler okuyorum..Orda ki yazılara dayanarak acaba ben kansermi oldum ( allah korusun ) diye düşünüp düşünüp az dertlenip ağlamadım..
Çok kötü bir huy..
Bir ara takmıştım. sürekli çocukların vücutlarına bakardım morarma vb.varmı diye..
berbat ötesi,kendimi hiç sevmiyorum bu yönden..
iyi gecelerr fıstıklaarr
tamam şekerim , hadi bakalım bekliyorum
bak sana iyi bi haberim var , regl oldum bugün , bir müddet sabit yada +larda takılabilirim , o arada yakala beniii
Esoşumm sıkma canını kuşum , içini ferah tut , bişicikler çıkmas Allahın izniylleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?