Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yazdı kaçtı gibi olacak ama kocam hadi yatalım diyor ısrarla.

iyi ki varsınız kızlar, valla hepinizden Allah razı olsun. içim rahatladı sayenizde.

hepinizi öpüyorum çok, iyi geceler...

KEsinlikle kilonun çok etkisi var..Doktora gittiğimde de kilo vermeniz gerek demişti.:)

Bu aralar özellikle son 2 haftadır belim ve sol dizim çok ağrımaya başladı..
Korkuyorum doktora gitmeye ne söyleyeceğini biliyorum çünkü...

KEsinlikle kilomu azaltmam şart.. Yaşım ilerliyor ve boyuma göre kilom aşırı fazla..
Obezlikten çıkmam gerek artık..Yaşım genç olsa belki tolere edilebilir ama artık şakası yok bu işin..

Bazen kendime çok kızdığımda düşünüyorum çocuklarımı çok sevseydim sağlığımı bu şekilde riske etmezdim diye..

Son düzenleme:
hayırlı geceler kızlaar
aksilikler peş peşe
evvelsi gün son sayfalar açılmadı son anda görebildim
dün sabahtan elektrikler kesildi akşam üstü eskişehire gittim gece döndüm yorgunluktan uyuyakaldım.
sabahtan beride kadınlar kulubü açılmıyor. ben operadan açıyordum opera hÂl daha açmıyor. Google chrome den açabildim
hepiniz iyisinizdir inşaAllah gidip geçmişe bakayım

Kızlar ben de çıkıyorum daha ütü yapmam gerek...
Misafirler gelince yapacaklarım ertelendi tabiii.
Yine de buraya bakmadan yapamadım.:)

İYi geceler, Allah rahatlık versin tüm şişmanlara..Zayıflar zaten uyuyorlardır bir şekil de.

Daficiğim hoşgeldin..
ben bugün seni düşündüm eskisi gibi aktif değilsin diye..
Meğer Eskişehir deymişsin...

sana iyi okumalar...

yavrular uyanmama 5 saat kaldı , öperim herkesi , iyi gecellerr

Bende ufak ufak kaçayım
Daha kızın salondaki oyuncaklarını toplamam lazım yatmadan

Yarın sabahtan kızkardeşimi doktora götüreceğim ( ikizlerle yanlız gidemiyor )
Öğleden sonra inşallah görüşürüz
Allaha emanet olun

Size hoş sohbetler ve iyi gecelerrrrrrrrrrr

iyi geceler
herkesler gitmiş ben gelmişim malesef
bugün sütçüden süt almıştım yatmadan onu mayaladım sabaha kadar tutar artık
sabah da yürüyüş planlıyorum şu boğazım iyileşince de leslie teyzemle arayı düzelteyim diyorum göbek aldı yürüdü malesef
esracım bence de kafana takılacak bişey yoktur haplar zaten ara kanama yapabiliyor yara olsa bile o da korkulacak bişey değil bende de var demişlerdi kendiliğinden geçmiş tedavisi de zor değil sanırsam sen ertelemeden doktora görün gerisi kolay canım
yenacım yazılarını görünce seni çok özlediğimi farkettim bu aralar denk gelemedik pek ama iyi olduğunu bilmek yetiyor iş kadını kaptanım koşturmak insana ne iyi geliyor değil mi
ceco spora başladın maşallah azimle devam edersin inşallah
eşim de geçen hafta başladı kıskandım kendisini bir şekilde ben de telafi etmeliyim spor konusunu
aslıcım hadi hayırlı olsun tarih belli olmuş isteme nişan ne heyecanlı değil mi
kıyafet konusunda ben de yena gibiyim sen uydurursun münasip bişeyler bize de foto eklersin artık ancak o zaman fikrimizi söyleriz
hadi sabah görüşürüz topiğimin güzelleri

Clutch canim merak etme biseyin yoktur, hemen en kötüsünü düsünme, en iyisi bi doktora görün bakalim neymis.

Benim bogazim bugun iyice kötü oldu kizlar, kulagimada vuruyor agrisi, sinir oldum.
dus almaliydim, ütü yapmaliydim off hepsi kaldi, hic vakit yok
zaten bugun eve gelir gelmez odama girdim isigi acayim derken,
basmamla yukardan alevlerin sicramasiyla cigligi atmam bir oldu,
lamba patladi, bitek lamba patliyadi iyidi, komple ev kapkaranlik oldu, ilk kez basima geliyor :)))
babam kostu geldi icerden ben cigligi atinca,
e onlarda salonda oturuyordu, tabi tv, pc,laptop,lamba, ne varsa kapandi
hersey normale döndü ama lambam hala yok suan, karanlikta oturuyorum :)))
birazdan yatarim iyi geceler herkese

Daficiğim hoşgeldin..
ben bugün seni düşündüm eskisi gibi aktif değilsin diye..
Meğer Eskişehir deymişsin...
sana iyi okumalar...
ay yenacım cuma günü yeğenimin nişanı vardı aktif olamadım.
cumarteside bir kalktım elektrikler gitti bütün gün gelmedi kapıdan çıkarken eşime şarteli kapatıp gidelim gelince birşeylere zarar vermesin dedim. oda birşey olmaz lambalar açık kalmışsa bırak dönünceye kadar yansın dedi merdivene çıktık, biir kat indik elektrikler geldi. geri dönüp baktım açık lamba yok tekrar çıktım. yolculuğumuz iyiydi akşam ezanından sonra vardık ılıcaya tam namazı kıldım arkadaşımla hoşbeş ederken ambulans geçti . hayırdır inşaAllah dedik bir iki saniye geçmedi birisi çığlık atmaya başladı korktuk ne oldu diye koşturduk. oğlan evi kınaya gelirken otobüs virajı alamamış uçmuş dedi. ılıcanın yolları çok virajlı ve dağlık gerçekten uçurumlarla dolu. köyün insanları arabalarıyla kaza yerine gittiler. gelin fenalık geçirdi, birisi bayıldı, damat tittir titremeye başladı . ortalık tozduman oldu sanki. sonra arabalarla insanları getirmeye başladılar. çok şükürki araba aşağıya uçmamış ağaçlara takılmış ağaca asılı kalmış. insanlar inmişler kimsenin burnu kanamamış ama korkusu yetti.herkesin morali bozuldu. sonra insanlar biraz kendini toparlayınca kınaya başladılar.. yinede çok sıkıntılıydı. kınadan sonra çıktık geldik bursaya ama çok yorulduk hemen yattım. bugünde biraz çıkıp koltuk takımı baktım. burdakşleri köye götürdüm salonum boş duruyor. pek içime sinen birşey bulamadım. uygun bir zamanda tekrar çıkarız. birde inegöle gidip bakmak istiyorum. öbürlerinide inegölden almıştım. akşam eve geldikten sonrada siteye giremedim. nerdeyse üç gün sizlerden ayrı kaldım.
bu arada bende tomurcuk u merak ediyorum. birde mehtabb kayıplara karıştı diyeti bıraktımı acaba

umut cum kocanı göndermişsin Allah kavuştursun

banu cum adağını Allah kabuul etsin

toksin cim kızını Allah bağışlasın sana papatyan birdaha rahatsızlanmaz inşaAllah

fadime cim bundan sonra daha dikkatli olursun çabucak verirsin inşaAllah

nursena geçmiş olsun canım

yenacım sıcak çukulatayı kızına bırak sen şekersiz yeşil çay iç öyle sigara böreği falan yok onlar cııısss

clutchherşeyin en güzelini düşün güzel olsun hiçbir şeyin yoktur inşaAllah ama yinede doktora gitmeyi ihmal etme biran önce git rahatla canım.

eminecim geçmiş olsun Allah korumuş bir arkadaşı elektrik çarpmasından kaybettik onun için hemen içim yandı biranda

Yenacım sağlığımız için vermemiz lazım, haklısın. ama bilmem kaç yıllık şişmanlık hayatımda öğrendiğim bir şey varsa geçmişe baktıkça, kendini suçladıkça kilo alman devam ediyor. bugün şu noktadasın ve önüne bakmalısın canım. zaten yapı gereği duygusal ve içliyiz, bir de kendimizi suçladıkça duygusal açlıklarımız depreşiyor. ne zamanki önümde iş aramamak için bahane kalmadı, annem falan biraz toparladı, o zamandan beri kilom sürekli 86 civarında. çünkü sürekli kendime iş bulmayı telkin ediyorum, bu arada niye daha fazla kilo vermedim diye kızıyorum. bu da iştahıma yansıyor. sen de çok hassassın (yengeç burcu olmandan şüpheleniyorum :)) o yüzden kendini hırpalama canım. iş sana iyi geldi, beslenme düzenin oturdu sanırım. buna böyle davm et, hatta bu iş bitince başka iş mi bulsan? sen evde olunca mutsuz olup yemek yiyosun bence. üstesinden geleceğine eminim ama.

Sağol Asumancım. akşam biraz rahat bir uyku uyudum kızlar sayesinde. kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum ben de önemli bir şey değildir diye. inşallah bu hafta bu işi halledip rahatlayacağım.

bu arada ben de leslie yapmıştım bi süre. güzel incelme sağlamıştım. işin ilginci lesliyi bıraktığımdan beri kilo veriyorum ama ölçülerim küçülmüyor. çok etkili kendisi. ben de barışmak istiyorum bir an önce kendisiyle.

sağol dafi abla. inşallah Allah hepimize her şeyin en güzelini versin.

çok geçmiş olsun size de. düğün zamanı olan kazalar ayrı sarsıyor insanı. inşallah kazasız belasız düğünü de yaparsınız umarım.

çok sağol Eminecim. sana da geçmiş olsun. doktora göründün mü? ihmal etmeye gelmez boğaz ağrısı...

Kızlar günaydın..

Size sormak istediğim bir şey var ..istanbulda anadolu yakası olursa iyi olur önerebileceğiniz bir genel cerrah var mıdır :/ özellikle memeden anlayan....

günaydın kızlar bu sabah 1 saat yürüyüşümü yapıp geldim galiba ben kilo veriyorum
2 gündür liste dışına çıkmıyorum cumaya süpriz bir rakam bekliyorum

günaydın iyi haftalar herkese.

nimrel geçmiş olsun önemli bişi diildir umarım??
anadolu yakasında maalesef tanıdığım doktor yok

geçmişe fazla bakamadım gene epey yazılmış atlaya atlaya okudum. :))
hafta sonu çok kötü geçti diyetim açısından.
doğum günleri ve düğünler vardı.
dolayısıyla yememem gereken herşey karıma çıktı ve yedim çok pişmanım şimdi ama geçti.
önümüzdeki maçlara bakmam lazım artık.
uff niye motivasyonum düştü benim bu kadar yaa anlamıyorum (

yeniden ele almam lazım moral motivasyon işini.
ilk hedefim 80.
bu sabah 86,1 çıktım 6 kilo vermem lazım diye kendimi telkin ediyorum.
...

günaydın hayırlı bereketli hareketli sağlıklı,haftalar dilerim
hapşuruk boğaz ağrısı devam ama aldığım kararı uyguladım ve 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim dönüşte azcık zorlandım ama olsun huzurluyum hem uyumamış oldum
çayım demlenirken 1 dilim ayva yedim sonra eşimle kahvaltımızı yaparız güzelce
eminecim geçmiş olsun hem boğazın hem de patlayan lamban için
gece ve sabah benim de boğazım epeyce sıkıntı verdi kalktığımdan beri sıcak içecekler içince rahatladı biraz

Son düzenleme:
asuman geçmiş olsun..

hürrem sana da geçmiş olsun...

havalar fena... herkeste bi boğaz ağrısı gidiyor.
ben de dün akşam bir düğündeydim. tam da klimanın karşısında oturdum azıcık oynadım terli terli de oturunca şimdi boynum tutulmuş.
boğaz da ağırıyordu akşam ama iyiyim şimdi...

..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…