Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm
2 b su 1 bitki çayı,8 zeytin, 1 h yumurta ,1 parça peynir,2 d ç ekmegi,bol yeşillikler
ara türk kahvesi ,1 armut,1 çay b yogurt
ögle 2 b su 1 k çorba 5 k sebze yemegi ,4 k şakşuka,salata,2 d ç ekmegi
ara bitki çayı 1 nar 1 b yogurt
akşam 2 b su 3 k yogurt 1 parça tavuk haşlama,salata,2 d ç ekmegi
ara 1 armut ,1 b ayran
1 bitki çay
toplam 3 lt su

günaydın kızlar tekrar benim sabah kahvaltım şu şekilde bir buçuk dilim çavdar ekmeği..kibrit kutusu kadar beyaz peynir 1 bardak açık çay söğüş salatalık maydonoz birazda biber..

Öğlende az kabak yemeğim var ondan yiycem birazda yoğurt...

1 litreye yakın su içtim bugün...

akşama da bakcez artık...

Günaydınlarrr.

Gerçi ben geçmişi okuyup yazana kadar nereyese öğlen oldu ama olsun :) Eşim olmadığı için hafta sonunu annemlerde geçirdik, orada girmeye vaktim olmuyor. Bu hafta arada kaybolursam annemlerde olduğumu anlarsınız :) Bazı günler onlarda kalabilirim.

Hafta sonu hafif kaçamaklı geçti, dün akşam geldik eve. Evde kalmayınca hazırda bir şey yoktu tabii, çocuklara yetecek kadar köfte vardı buzlukta, onları ızgara yaptım, hemen çorba yaptım, salata yaptım çocuklara yetti. Ama bana çorba bile kalmadı. Cumadan kalan, çocukların sevmediği zeytinyağlı lahana sarmasını yedim. Onu da fazla kaçırdım Başka bir şey olmayınca menüde...

Eşim olmayınca her şeyi sallamaya meyilliymişim ben de. Marketten alışveriş yapmadım, peynir bile yok evde, tatlı-tuzlu bir şey olurdu her zaman öyle çeşitler de yok. Meyveden-sebzeden-salata malzemelerinden çocuklara yetecek adette var :) Kendimi adamdan saymıyorum galiba :))

Bu sabah yürüyüşümü yaptım, hafif de bir kahvaltı yaptım. Bu hftayı iyi gçireceğimi umut ediyorum.

....
umutcum eşine Allah kavuştursun canım sağlıkla gitsin dönsün inşallah
....Umutcuumm Allah kavuştursunn canımmm

...
umut cum kocanı göndermişsin Allah kavuştursun

Çok sağolun arkadaşlarım. İki gündür sadece mesajlaşabildik. Bugün görüntülü konuşma yapmaya çalışacağız, saat farkı da olduğu için denk getirmek biraz zor oluyor. Çocuklar çok huysuzlandılar bu sefer. Kızım akşamları ağlayıp duruyor. Her baktığı yerde babası aklına geliyormuş :)) Oğlan da bir hafta kalacağını idrak edemedi, "gece olunca babalal geliiil?" diye soruyor :) Aslında hepi topu bir hafta, görevi gereği sık sık hem de daha uzun giden babalar varken fazla mızıldandık. Ama mesafe uzak olduğundan mıdır nedir, daha fazla etkilendik böyle..

umut çocuklar yokken sabrını zorluyolar resmen geçen sene benim kız eşim 1 ay göreve gitti telde yok malum mesleğinden dolayı benim kız sen tut kaşlarını yol sabah bi kalktık kızın kaşlar yok çocuk aklı kaşını yolunca babası üzülür gelirmiş kızım dedi babandağda nası gelsin baya bunalmıştım o zaman ama geçti şimdi çok şükür bazı ağlama ataklarımız kalsada şimdi 1 gece nöbete bile dayanamıyo aman yani 1 ayda gitse 1 günde gitse çocuk yüreği kaldıramıyo ee gene iş bize düşüüyo anlıcan

iyi günler diyerek başlayayaım sabah kalktık eşim geldi kahvaltımızı yaptık küçük kızı buraktım dişe gittim çekilecek dedi malesef kanal yapılmıştı 3 yıl olmuştu malesef iyi yapılmayan kanallar böyle apseler oluşturuyo dedi ağrı yok şimdilik ama fındık büyüklüğünde apse şiş var dişimin kenarında çekilecekmiş akşama doğru giderim sanırım off yaaa korkuyorum valla

1 saat yürüdüm canım nası tatlı istiyo anlatamam küçük kız çikolata aldınmı anne dedi dolaptan 1 tane verdim 1 de ben götüreyim diye niyetlenmiştim amma aklıma aynur geldi nayn dedim hemen eşim nar ayıklamış saklama kabına koymuş şimdi onu kaşıklıyorum

Ohhh çok sevindim canım, önceki gün daha rahat uyumuş, dün de rahat uyumuştur inşallah. Gözün aydın :)

Aynurcum, bu maddeleri ikinci kere okudum ve çok güldüm. Üstteki iki madde (5 ve 12) için kurs açılsa eşimin kesin gitmesi gerekir alttaki 9 nolu madde de kayınpederin acil eğitim alması gereken bir konu .)))))

Canım, bence kendini en iyi hissettiğin kıyafetleri giy. O gün senin kendini iyi hissetmen, özgüvenli olman en önemlisi. Elbisenin sana daha fazla yakıştığını düşünüyorsan uzun elbise giy. Sen gelinsin, evde bile olsan uzun elbisenin abatılı olacağını düşünmüyorum ben. Uzun olunca abiye olmak zorunda değil ya elbise, uzun ama abartılı olmayan şık bir model bulabilirsin. Hatta beğendiğin bir modeli diktirebilecek bile vaktin var.

Bizim Esra (clutch) bu konulardan daha iyi anlar, o da bir fikir verir belki?

Şimdiden mutluluklr dilerim, hayırlı olsun...
Hiç canını sıkma, rahimde yara pek çok kadında oluyor bazısı farkında bile değil, tedavisi de çok basitmiş. Ki senin hiç bir sorunun da olmayabilir. Hapın hormonal etkilerinden bile kaynaklanabilir...
Yenacığım özletmişsin kendini, gene bizi ihmal etmiyorsun ama hafta sonu daha sık mesaj yazmışsın, ne güzel olmuş. Ama sana aşkolsun. İnsan sigara böreği için diyetini bozar mı yav?. Ne bileyim elde açma ıspanaklı kol böreği, el yapımı su böreği filan desen tamam da, sigara böreği biraz hafif kaldı sanki
Kızlar günaydın..

Size sormak istediğim bir şey var ..istanbulda anadolu yakası olursa iyi olur önerebileceğiniz bir genel cerrah var mıdır :/ özellikle memeden anlayan....
Ben Anadolu yakasında oturuyorum ama genel cerrah yok ne yazık ki tanıdığımız. Geçmiş olsun aileden birinin mi ihtiyacı var?

...

Banucum spor salonunu sevmişsin, iyi vakit geçirmişsin sevindim. Hevesin daim olsun :)

Asuman, Sultan sizlere de geçmiş olsun. Boğaz ağrısı tam gribe çevirmez umarım.

Dafi, büyük geçmiş olsun canım. Film gibiydi yazdıkların, nefesimi tutarak okudum. Neyse ki sonunda kimseye bir şey olmamış...

Son düzenleme:

Ah canım benim ya, kıyamam ben ona. Okuyunca içim fena oldu. Çocuklar nasıl da naif oluyorlar. Benim kız da çok duygusal, çok etkileniyor her şeyden Daha küçükken daha kolay oluyordu da üyüdükçe her şeyi daha iyi anlıyorlar.

Sana da Allah kolaylık versin, yazdığın gibi en önemli görev hep annelere düşüyor :)

Canım yara olsa bile korkulacak birşey yok. Sen bir an önce muayne ol. Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım ben o yüzden böyle yan etkileri var mı bilmiyorum

Ben Anadolu yakasında oturuyorum ama genel cerrah yok ne yazık ki tanıdığımız. Geçmiş olsun aileden birinin mi ihtiyacı var?

...

benim ihtiyacım var sağ meme üst tarafta hafif bir topluk var. Daha önce yani evlenmeden önce çıkmıştı ... meme toplanmış gibi bir laf etmişlerdi bişi çıkmadı yaş itibari ilede mamografiye almadılar. Şimdi düzgün bir ceraha gitmem lazım çünkü 1 haftadır sıktığım taktirde ( sütüm yok 5.5 ay önce doğum yaptım) mememden kan geliyor.. :/ ondan sormak istedim.. Kartal eğitim araştırmada ki bununla ilgilenen iyi birdoktor amerikaya gitmiş çevremdeki çoğu insan onu önerdi fakat şu anda düzgün bir doktor yok açıkçası... Anadolu dediğime bakmayın karşı tarafta olur ..

Ben bir şey olduğuna inanmıyorum ama önlem almakta fayda var.. İltihap olduğunu düşünüyorum..öyle işte ..

Umutcum aslında çocuklar o yaştaykrn bir yere gidip gece orda kalmayı ya da birilerinin gelip onlarda kalmasına bayılır. ben yatağımı bile verirdim gelen misafir gece kalsın diye. ama seninkiler babaya çok düşkün sanırım, etkilenmeleri ondan. kolaylıklar diliyorum sana canım.

kendini de ihmal etme eve bol bol sebze ve ızgaralık al kendin için. brokoli seviyorsan 5 dakika haşlayınca yoğurtla süper oluyor. evde yiyecek sağlıklı bir şeyler bulamayınca diyet hemen bozulmaya meylediliyor.

Sizi gidi hepiniz toplanmışsınız..

Geleceğim ben de birazdan. kızım gelecek yemeğe yeyip çıksın sonra oğlanı bırakayım okula gelince süpürge tutup toz alıp yerleri silip banyo temizliği yapıp duş aldıktan sonra vakit kalırsa uğramak istiyorum.

Daficiğim çok geçmiş olsun..Umutt'un dediği gibi film gibi gerçekten..Neyse kimseye bişey olmamış çok şükür..
Haftasonu yediklerimin bir kısmını yazdım ben.:) düşün halimi.:))

Umuttçuğum güldürdün beni..Ucuza gittim değilmi.? Sigara böreği .:))

Asumancığım demek iyileşemedin..Çook dikkat et canım biliyorsun artık bayağı süründürüyor nezleler bile...

Esracığım,ben kovayım..Şubat doğumluyum..

çok tatlıymış kızın, kıyamam. zor hakikaten senin işin de canım. Allah kolaylıklar versin.

çok sağol umutcum, içim rahatladı. hastalık konusunda vesvese yapmakta üstüme yok. inşallah bir şey yoktur korkulacak.

bu arada dün akşam cherry pieın mesajını sıkıntıdan görmemişim, görsem atlardım kesin :)) ama nursenanın dar paça pantolon ve spor ceket önerisini beğenmiştim, onu hatırlıyorum. üst bedeni uzun bir blazer ceket ve sigaret pantolon hoş olabilir bence, basenleri ceket kapatacaktır. ama cherrycim ben de şişman bir gelin olarak şimdi bu hilelere başvurmanı, düğüne kadar kilolarından kurtulmanı tavsiye ederim canım. düğünümü yeniden yaşamayı kesinlikle istemem ama zayıf gelin olmamak bazen uhde olabiliyor. Allah bir ömür mutluluklar nasip etsin.

benim de kızım geldi öğle yemeği için arkadaşıyla yiyorlar şimdi
yenacım sen yap işlerini bekleriz biz seni:))
aslında ben ne hasta gibiyim ne de değilim boğazım kötü fazla aktivite yapınca halsiz kalıyorum ama genel olarak idare eder durumdayım şükür
yani günlük işlerimi yapıyorum abartmadan tabii
bu arada yarın için arkadaşlarla kahvaltıda beraberiz uzun süredir biraraya gelememiştik özledik ama tembihledim yeşilliklerimi alıp gideceğim yanına sadece haşlanmış yumurta peynir ve 3 zeytin dedim bakalım

kesin yükselenin yengeçtir canım. yani eşi kova burcu olan bir insan olarak senin rasrahat birisi olman gerekirken bu kadar endişeli olmanı başka bir şeye bağlayamam. seni deli dahi kova seni :)))

canım çok geçmiş olsun. ben dün gideceğim doktoru hastaneye göre belirledim. hastanenin adını ve kadınlar klubünü googleda arattığımda direk giden arkadaların yorumları çıktı kadın doğumcular hakkında. sen de yanına istersen bir meme yaz ve arat. keşke yardım edebilsem ama hiç bilmiyorum cerrah.

Canım yara olsa bile korkulacak birşey yok. Sen bir an önce muayne ol. Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım ben o yüzden böyle yan etkileri var mı bilmiyorum

sağol Özlemcim, inşallah korkulacak bir şey değildir dediğin gibi. annemi de doktora götürcem aynı yere. reçetesine bakıp ona göre alıcam randevuyu. ama önce işlerimi halledip anneme gitmem lazım tabi

nursenacığım,kıyamam kızına ben.
öpüyorum onu.

Tunaydin kizlar hasta olanlara gecmis olsun diyorum ins en kisa surede atlatirsiniz:13: annem ameliyat olucak diyordumya bikac gun once tarih belli oldu.. ayin 13unde yaticak hastaneye sonrada ameliyata alirlar herhalde ayni gun icerisinde bayram icin her yeri,herseyi temizlemistik ama simdi annemin ameliyat stresinden yine tekrar temizlikle ugrasiyos olan bana oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…