....
umutcum eşine Allah kavuştursun canım sağlıkla gitsin dönsün inşallah
....Umutcuumm Allah kavuştursunn canımmm
...
umut cum kocanı göndermişsin Allah kavuştursun
Günaydınlarrr.
Gerçi ben geçmişi okuyup yazana kadar nereyese öğlen oldu ama olsun :) Eşim olmadığı için hafta sonunu annemlerde geçirdik, orada girmeye vaktim olmuyor. Bu hafta arada kaybolursam annemlerde olduğumu anlarsınız :) Bazı günler onlarda kalabilirim.
Hafta sonu hafif kaçamaklı geçti, dün akşam geldik eve. Evde kalmayınca hazırda bir şey yoktu tabii, çocuklara yetecek kadar köfte vardı buzlukta, onları ızgara yaptım, hemen çorba yaptım, salata yaptım çocuklara yetti. Ama bana çorba bile kalmadı. Cumadan kalan, çocukların sevmediği zeytinyağlı lahana sarmasını yedim. Onu da fazla kaçırdımBaşka bir şey olmayınca menüde...
Eşim olmayınca her şeyi sallamaya meyilliymişim ben de. Marketten alışveriş yapmadım, peynir bile yok evde, tatlı-tuzlu bir şey olurdu her zaman öyle çeşitler de yok. Meyveden-sebzeden-salata malzemelerinden çocuklara yetecek adette var :) Kendimi adamdan saymıyorum galiba :))
Bu sabah yürüyüşümü yaptım, hafif de bir kahvaltı yaptım. Bu hftayı iyi gçireceğimi umut ediyorum.
Çok sağolun arkadaşlarım. İki gündür sadece mesajlaşabildik. Bugün görüntülü konuşma yapmaya çalışacağız, saat farkı da olduğu için denk getirmek biraz zor oluyor. Çocuklar çok huysuzlandılar bu sefer. Kızım akşamları ağlayıp duruyor. Her baktığı yerde babası aklına geliyormuş :)) Oğlan da bir hafta kalacağını idrak edemedi, "gece olunca babalal geliiil?" diye soruyor :) Aslında hepi topu bir hafta, görevi gereği sık sık hem de daha uzun giden babalar varken fazla mızıldandık. Ama mesafe uzak olduğundan mıdır nedir, daha fazla etkilendik böyle..
hayirli aksamlar
kanda iltihalp yokmus rontgende ayni dedi sol cigere hava gitmiyormus hepsi saga gidiyormus oda acitiyormus basinci dusurdu ba zincirkemigi yamuk kizimin ondan ic organlari yerinde deil belki ondandir dedi yada belki yanlis hareket etti sinirlerden dedi yada sol taraf kotulesdi ama rontgende gozukmuyormus su an acimiyor diyor yemegini yedi ve netten kore dizileri seyrediyor
kızlllaarrr okuyunn , kopuunn
5. Tabak-çanak, yemekten sonra kendi kendine lavaboya veya bulaşık makinesine uçarak gidebilir mi? (Video ile açıklama)
12. Nasıl ideal bir ‘alışveriş arkadaşı’ olunur? (Gevşeme, nefes egzersizleri, meditasyon ve nefes alma teknikleri)
...
9. Normal insanlar kaybolduklarında yolu sorarlar.. (Gerçek yaşam itirafları)
Canım, bence kendini en iyi hissettiğin kıyafetleri giy. O gün senin kendini iyi hissetmen, özgüvenli olman en önemlisi. Elbisenin sana daha fazla yakıştığını düşünüyorsan uzun elbise giy. Sen gelinsin, evde bile olsan uzun elbisenin abatılı olacağını düşünmüyorum ben. Uzun olunca abiye olmak zorunda değil ya elbise, uzun ama abartılı olmayan şık bir model bulabilirsin. Hatta beğendiğin bir modeli diktirebilecek bile vaktin var.....Sizden fikir alacağım bir konu var,
şimdi benim boyum 1,72. ve vücudum armut tipli. yani üst bedenime yeri gelince 42 beden bile oluyor ama %90 44 beden alıyorum.
alt bedenim ise 48
anlayacağınız popom değirmen daşı gibibacaklarım da çok kalın...
istemeye geldiklerinde elbise giyerim diye düşünüyordum ama uzun elbise ev içinde çok abartı olur gibi geldi. Diz hizasında elbise de alt bacaklarımın kalınlığını gözler önüne serecek. Çok kararsız kaldım giyeceklerim ve saçım konusunda.
Şık bir bluz ve pantolon giysem diye düşündüm bu sefer de iyice teyze gibi mi olurum acaba diye korkuyorum.
Bana birileri akıl versin lütfen :)
Hiç canını sıkma, rahimde yara pek çok kadında oluyor bazısı farkında bile değil, tedavisi de çok basitmiş. Ki senin hiç bir sorunun da olmayabilir. Hapın hormonal etkilerinden bile kaynaklanabilir...Selam kızlar,
keyifler iyidir umarım. ben biraz tatsızım. burası yeri değil ama size bir şey danışmak istiyorum. şimdiden rahatsızlık verirsem kusura bakmayın. ben evlendiğimizden beri doğum kontrol hapıyla korunuyorum. uzun zamandır jinekolojik muayne olmadım bu arada. her ay olmasa da iki ayda bir sıklıkla ara kanamalar yaşıyorum. aslında kanamadan ziyade lekelenme ve bazen akıntı şeklinde. doğum kontrol haplarının böyle etkileri olduğunu biliyorum ve bu yüzden rahattım. ama benden 1 yaş büyük bir arkadaşın rahiminde yara tespit edildi. bana yara belirtilerinde de bu akıntıların olabileceğini söyledi. ondan beri içime kurt düştü. bazen ilişki sonrası oluyor, bazen durup dururken. bu hafta doktora gidicem ama yine de içim sıkılıyor. bugün yine başladı. fikriniz var mı acaba ne olabileceğiyle ilgili? yaşım 29, sanırım kötü bir şey değildir çok da yaşlı olmadığım için. ama yine de endişelenmeye başladım. fikri olanlar yazarsa çok sevinirim. yarın doktor araştırayım ben bu arada.
Yenacığım özletmişsin kendini, gene bizi ihmal etmiyorsun ama hafta sonu daha sık mesaj yazmışsın, ne güzel olmuş. Ama sana aşkolsun. İnsan sigara böreği için diyetini bozar mı yav?. Ne bileyim elde açma ıspanaklı kol böreği, el yapımı su böreği filan desen tamam da, sigara böreği biraz hafif kaldı sanki...Olsun ..Yoruldum ama iyi vakit geçirdim tek kötü yanı fazlaca yedim..Tatlı tuzlu her çeşitt.
KAyınvalidem sigara böreği kızartıp getirmiş. patatesli,peynirli onlardan kaç adet yediğimi hatırlamıyorum bile.
Bir de eşime diyorumki listem de sigara böreği sadece 3 adet var.:)
Öyle bir kahkaha attıki..sonra ben de ona küstüm güldü diye.
..
Ben Anadolu yakasında oturuyorum ama genel cerrah yok ne yazık ki tanıdığımız. Geçmiş olsun aileden birinin mi ihtiyacı var?Kızlar günaydın..
Size sormak istediğim bir şey var ..istanbulda anadolu yakası olursa iyi olur önerebileceğiniz bir genel cerrah var mıdır :/ özellikle memeden anlayan....
umut çocuklar yokken sabrını zorluyolar resmen geçen sene benim kız eşim 1 ay göreve gitti telde yok malum mesleğinden dolayı benim kız sen tut kaşlarını yol sabah bi kalktık kızın kaşlar yok çocuk aklı kaşını yolunca babası üzülür gelirmiş kızım dedi babandağda nası gelsin baya bunalmıştım o zaman ama geçti şimdi çok şükür bazı ağlama ataklarımız kalsada şimdi 1 gece nöbete bile dayanamıyo aman yani 1 ayda gitse 1 günde gitse çocuk yüreği kaldıramıyo ee gene iş bize düşüüyo anlıcan
Selam kızlar,
keyifler iyidir umarım. ben biraz tatsızım. burası yeri değil ama size bir şey danışmak istiyorum. şimdiden rahatsızlık verirsem kusura bakmayın. ben evlendiğimizden beri doğum kontrol hapıyla korunuyorum. uzun zamandır jinekolojik muayne olmadım bu arada. her ay olmasa da iki ayda bir sıklıkla ara kanamalar yaşıyorum. aslında kanamadan ziyade lekelenme ve bazen akıntı şeklinde. doğum kontrol haplarının böyle etkileri olduğunu biliyorum ve bu yüzden rahattım. ama benden 1 yaş büyük bir arkadaşın rahiminde yara tespit edildi. bana yara belirtilerinde de bu akıntıların olabileceğini söyledi. ondan beri içime kurt düştü. bazen ilişki sonrası oluyor, bazen durup dururken. bu hafta doktora gidicem ama yine de içim sıkılıyor. bugün yine başladı. fikriniz var mı acaba ne olabileceğiyle ilgili? yaşım 29, sanırım kötü bir şey değildir çok da yaşlı olmadığım için. ama yine de endişelenmeye başladım. fikri olanlar yazarsa çok sevinirim. yarın doktor araştırayım ben bu arada.
Ben Anadolu yakasında oturuyorum ama genel cerrah yok ne yazık ki tanıdığımız. Geçmiş olsun aileden birinin mi ihtiyacı var?
...
Günaydınlarrr.
Gerçi ben geçmişi okuyup yazana kadar nereyese öğlen oldu ama olsun :) Eşim olmadığı için hafta sonunu annemlerde geçirdik, orada girmeye vaktim olmuyor. Bu hafta arada kaybolursam annemlerde olduğumu anlarsınız :) Bazı günler onlarda kalabilirim.
Hafta sonu hafif kaçamaklı geçti, dün akşam geldik eve. Evde kalmayınca hazırda bir şey yoktu tabii, çocuklara yetecek kadar köfte vardı buzlukta, onları ızgara yaptım, hemen çorba yaptım, salata yaptım çocuklara yetti. Ama bana çorba bile kalmadı. Cumadan kalan, çocukların sevmediği zeytinyağlı lahana sarmasını yedim. Onu da fazla kaçırdımBaşka bir şey olmayınca menüde...
Eşim olmayınca her şeyi sallamaya meyilliymişim ben de. Marketten alışveriş yapmadım, peynir bile yok evde, tatlı-tuzlu bir şey olurdu her zaman öyle çeşitler de yok. Meyveden-sebzeden-salata malzemelerinden çocuklara yetecek adette var :) Kendimi adamdan saymıyorum galiba :))
Bu sabah yürüyüşümü yaptım, hafif de bir kahvaltı yaptım. Bu hftayı iyi gçireceğimi umut ediyorum.
Çok sağolun arkadaşlarım. İki gündür sadece mesajlaşabildik. Bugün görüntülü konuşma yapmaya çalışacağız, saat farkı da olduğu için denk getirmek biraz zor oluyor. Çocuklar çok huysuzlandılar bu sefer. Kızım akşamları ağlayıp duruyor. Her baktığı yerde babası aklına geliyormuş :)) Oğlan da bir hafta kalacağını idrak edemedi, "gece olunca babalal geliiil?" diye soruyor :) Aslında hepi topu bir hafta, görevi gereği sık sık hem de daha uzun giden babalar varken fazla mızıldandık. Ama mesafe uzak olduğundan mıdır nedir, daha fazla etkilendik böyle..
umut çocuklar yokken sabrını zorluyolar resmen geçen sene benim kız eşim 1 ay göreve gitti telde yok malum mesleğinden dolayı benim kız sen tut kaşlarını yol sabah bi kalktık kızın kaşlar yok çocuk aklı kaşını yolunca babası üzülür gelirmiş kızım dedi babandağda nası gelsin baya bunalmıştım o zaman ama geçti şimdi çok şükür bazı ağlama ataklarımız kalsada şimdi 1 gece nöbete bile dayanamıyo aman yani 1 ayda gitse 1 günde gitse çocuk yüreği kaldıramıyo ee gene iş bize düşüüyo anlıcan
Canım, bence kendini en iyi hissettiğin kıyafetleri giy. O gün senin kendini iyi hissetmen, özgüvenli olman en önemlisi. Elbisenin sana daha fazla yakıştığını düşünüyorsan uzun elbise giy. Sen gelinsin, evde bile olsan uzun elbisenin abatılı olacağını düşünmüyorum ben. Uzun olunca abiye olmak zorunda değil ya elbise, uzun ama abartılı olmayan şık bir model bulabilirsin. Hatta beğendiğin bir modeli diktirebilecek bile vaktin var.
Bizim Esra (clutch) bu konulardan daha iyi anlar, o da bir fikir verir belki?
Şimdiden mutluluklr dilerim, hayırlı olsun...
Hiç canını sıkma, rahimde yara pek çok kadında oluyor bazısı farkında bile değil, tedavisi de çok basitmiş. Ki senin hiç bir sorunun da olmayabilir. Hapın hormonal etkilerinden bile kaynaklanabilir...
Sizi gidi hepiniz toplanmışsınız..
Geleceğim ben de birazdan. kızım gelecek yemeğe yeyip çıksın sonra oğlanı bırakayım okula gelince süpürge tutup toz alıp yerleri silip banyo temizliği yapıp duş aldıktan sonra vakit kalırsa uğramak istiyorum.
Daficiğim çok geçmiş olsun..Umutt'un dediği gibi film gibi gerçekten..Neyse kimseye bişey olmamış çok şükür..
Haftasonu yediklerimin bir kısmını yazdım ben.:) düşün halimi.:))
Umuttçuğum güldürdün beni..Ucuza gittim değilmi.? Sigara böreği .:))
Asumancığım demek iyileşemedin..Çook dikkat et canım biliyorsun artık bayağı süründürüyor nezleler bile...
Esracığım,ben kovayım..Şubat doğumluyum..
benim ihtiyacım var sağ meme üst tarafta hafif bir topluk var. Daha önce yani evlenmeden önce çıkmıştı ... meme toplanmış gibi bir laf etmişlerdi bişi çıkmadı yaş itibari ilede mamografiye almadılar. Şimdi düzgün bir ceraha gitmem lazım çünkü 1 haftadır sıktığım taktirde ( sütüm yok 5.5 ay önce doğum yaptım) mememden kan geliyor.. :/ ondan sormak istedim.. Kartal eğitim araştırmada ki bununla ilgilenen iyi birdoktor amerikaya gitmiş çevremdeki çoğu insan onu önerdi fakat şu anda düzgün bir doktor yok açıkçası... Anadolu dediğime bakmayın karşı tarafta olur ..
Ben bir şey olduğuna inanmıyorum ama önlem almakta fayda var.. İltihap olduğunu düşünüyorum..öyle işte ..
Canım yara olsa bile korkulacak birşey yok. Sen bir an önce muayne ol. Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım ben o yüzden böyle yan etkileri var mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?