Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kk'nün azimli bayanları :)Ben yeni üye oldum.Öncelikle kendimi tanıtayım size adım pınar 24 yaşındayım üniversiteden geçen sene mezun oldum 1 yıldan beri evde durduğum için var olan kilolarıma yenisi eklendi :) Dün tartıldım ve tam 90 kilo çıktım tabi boyumun 1,61 olduğunu da hesaba katarsam Adile naşit gibi göründüğümü söylemeden geçemiycem Ama bu sefer azimliyim en azından 60 kilo olmadan bitirmiycem bu mücadeleyi ama insanın böyle zamanlarda desteğe çok ihtiyacı oluyor ve ben en uygun yerin burasını olduğunu düşündüm :) İnanıyorum ki burada çok güzel arkadaşlıklar kurulacak şimdiden hepimize bol şans :)

aramiza hosgeldin canm :13: ins hep birlikte kurtulucaz bu kilolarimizdan yasitiz sanirim bende 88'liyim Dilek ismim memnun oldum simdiden arkadasim

hoşgeldinn :) ben de yeni katıldım sayılır, ama şimdiden çok iyi geldi. buraya yazdıkça gün içinde yediklerime daha çok dikkat ediyorum..

bu arada aynı yaştayız, kilomuz boyumuz da yakın... hep birlikte en kısa sürede bu fazla kilolardan kurtulacağız eminim

herkese merhaba..

hasta olanlara geçmiş olsun.. inş hiç görmemişe dönersiniz.. (beddua gibi dua oldu :))

dün çok sinirliydim gergindirm ve böyle olunca ne yediğimi bilmiyorum, belki 1 tepsi kek yemişimdir dün hatırlamıyorum ne kadar olduğunu sadece ağlamam bittiğinde tepsinin de bittiğini gördüm..

bugün daha iyiyim.. dün sabah 87.5 çıkmıştım, bu sabah 88.2 çıktım yine iyi o kadar kekin üstüne.. bugün kendine ne ceza versem bilemedim, kahvaltıda hiç ekmek yemedim ama ne olacak bilmiyorum..

Şimdi okuldan geldim oğlanı bırakıp..
Bir sayfa ödev verdi öğretmenimiz elime.:) Anne baba ödevi.:)

Harika maddeler var..İsterseniz yazarım bir ara..
Bu hafta içinde bir gün oğlanı kütüphaneye götürüp üye yapıp yaşına göre kitap seçmesini sağlamakla başlayacağım..

ÇArşamba gün 5 anne okulun mutfağın da çocuklarla kurabiye yapacakmışız..MAlzemeleri ve kurabiye kalıplarını götürüp..
Çok heyecanlı, nasıl yoğuracaklarsa hamur bilmem.:) büyük bir zevkle ve eğlenerek yapacakları kesin...

--

akşam olul babalal gelil.. Umutt okuduğumdan beri kendi kendime söylüyorum bunu.:)
Oğlum da L diye kullanıyor R leri o yüzden çok sevimli oluyorlar biliyorum.:)
ÖPüyorum güzel gözlerinden paşanın..

Hepimiz nasılda aynıyız...
Umarım bir daha ağlamaz ve üzülmezsin..

Canım geçmiş olsun şimdiden annene .İnşallah sorunsuz kolayca atlatır operasyonu..

eminecim geçmiş olsun Allah korumuş bir arkadaşı elektrik çarpmasından kaybettik onun için hemen içim yandı biranda

Canim cok cok gecmis olsun ay nasil üzüldüm yaa, o gelin nasil kötü olmustur, böyle kazalara cok üzülüyorum heleki dügün zamaniysa, Allah korumus gercekten, iyiki daha kötü bisey olmamis,
tsk ederim bu arada, arkadasinada allah rahmet eylesin (

çok sağol Eminecim. sana da geçmiş olsun. doktora göründün mü? ihmal etmeye gelmez boğaz ağrısı...

sagol esracim yok görünmedim, benim bogazim öyle ufacik biseyde hemen agrir, bademciklerim hemen siser cok hassaslar,
kulak agrim gecti ama o iyi oldu, dünde bogazimi zaten hemen sarmistim, hala sarili suan, sabahta kalkar kalkmaz sicak bir cay ictim nane cayi,
iyilesir insallah

eminecim geçmiş olsun hem boğazın hem de patlayan lamban için

hürrem sana da geçmiş olsun...
..

Sagolun canlar, sizede gecmis olsun :)

Nursenacim sanada gecmis olsun, insallah cok acitmadan ceker disini :S

Asuman, Sultan sizlere de geçmiş olsun. Boğaz ağrısı tam gribe çevirmez umarım.

Sagol umutcum

Canim gecmis olsun ne ameliyati olcakti annen? Insallah kötü bisey yoktur

Merhaba kk'nün azimli bayanları :)

Aramiza hosgeldin :)

herkese merhaba..

.

Hayirdir canim niye agladin ? Üzme kendini, bide hemen yemege verme kendini :)
Aslinda biz cok hata yapiyoruz, yemek yiyecegimize,
sinirlendigimiz anda tutsak spor yapsak,
inan hem daha cok rahatlicaz, hemde daha iyi olcak bizim icin ve bünyemiz icin,
spor insani asiri rahatlatiyor..
Denemeni öneririm:) tabi kendimede öneriyorum bunu

Yenacim yasasin kova olmak! :)))

sağol Özlemcim, inşallah korkulacak bir şey değildir dediğin gibi. annemi de doktora götürcem aynı yere. reçetesine bakıp ona göre alıcam randevuyu. ama önce işlerimi halledip anneme gitmem lazım tabi
Annenle aynı şehirde ve yakın olmanız ne güzel çok özendim yaa. Benim de çok fazla mantar sorunum oluyor, kadın doğumcuya gittim ama hap verip gönderiyor. Ben aşırı dikkat ediyorum ama küçüklüğümden beri var bende. Hatta idrar yollarımda yıllarca iltihap vardı en sonunda böbrek enfeksiyonu(nefrit) geçirdim. Mantar deyip geçmemek lazım yani. Umarım önemli bir kanama değildir. Doprum kontrol haplarına karşı bende bi önyargı var, hala tam olarak uzun vadede zararları bilinmediği için kullanmak istemiyorum. Bir de annem hemşire benim, yanında çalıştığı kadın doğumcu bana önermemişti, bilmiyorum ben kullanmıyorum ama en etkili yöntem olduğu kesin

merhabalar
örgümü aldın tvnin karşısına geçtim ama birazdan kızlar eşim peşpeşe dökülürlerkısa bir keyif olacak
sütümün yarısını yoğurt diğer yarısını da istek üzerine sütlaç yaptım yemeyi düşünmüyorum belki 1 kaşık o da en çok
akşama da kayınvalidemin tarhanasından yapacağım acılı 1 kase içerim yanında da belki yoğurtlu kereviz salatası yaparım kendime diğer aile fertlerine kıymalı patates var bir de bulgur pilavı yaparım belki ihtiyaca göre artık :)
eriny anneciğin kolayca ve sağlıkla atlatır inşallah ameliyatı canım
nursenacım sana da geçmiş olsun şimdiden bende de var kanallı ve sorunlu bir diş ama şimdilik ağrısı yok şükür
yenacım çocuklarla kurabiye yapmak epeyce maceralı bir deneyim olacak gibi görünüyor

Umutcuğum beylikdüzündeki ekolojik pazara gittim. Sadece 3,4 tezgah vardı ve alışveriş yapan 4,5 kişi. Beylikdüzü halkı pek ilgi göstermemiş pazara. Ben domates, biber, pazı, kara lahana, elma,yumurta ,patlıcanve maydanoz aldım. Maydanozlar marketlerdeki gibi kocaman kocaman değildi, doğal oldukları belliydi yani. Markette verdiğim paranın belki 10 lira fazlasını verdim ama hergün 1 paket sigaraya 10 lira veren birisi olsaydım bu para bir günlük sigaram olurdu. Sanırım pek kalıcı olmaz o pazar. Şişlidekine gitmeyi düşünüyorum haftaya

Hayirdir canim niye agladin ? Üzme kendini, bide hemen yemege verme kendini :)
Aslinda biz cok hata yapiyoruz, yemek yiyecegimize,
sinirlendigimiz anda tutsak spor yapsak,
inan hem daha cok rahatlicaz, hemde daha iyi olcak bizim icin ve bünyemiz icin,
spor insani asiri rahatlatiyor..
Denemeni öneririm:) tabi kendimede öneriyorum bunu

Yenacim yasasin kova olmak! :)))
[/QUOTE]

arada oluyor işte böyle, canım herşeye sıkılıyor, sanırım canım sıkılıyor sıkılıyor sonra patlama oluyor kızılmayacak şeylere bile kızıyorum.. dün gayet güzel başlamıştı ama kötü bitti işte.. haklısın aslında spora versek keşke.. ama öyle yapıyor olsaydım şimdi bu derdim olmazdı galiba.. her zaman böyle oluyor.. geçti ç.ok şükür..

bu arada ben de kovayımmm :))

az önce çamaşir astım, ben balkondayken komşum da balkona çıktı ve mutfağından buram buram irmik helvası kokusu geliyordu, sıcak sıcak.. kokuyla yetinmeliyiz.. yeni bir bilgi öğrendim aslında yediklerimizin kokusu olmasa tatlarının çoğu benzermiş, mesela elma ile soğanın tadı ayırt edilemez derecedeymiş ama onu ayırt ettiren kokusuymuş.. daha bir çok örnek vardı da aklımda kalan bu.. bu yazıyı okuyunca aklıma grip nezle olunca hiç bir şeyden tat alamadığımız geldi, demek ki kokuyu alamayınca dedim tat da gelmiyor :)) ilginççç...

bir de size bir soru soracaktım, sauna eşofmanının faydası oluyor mu hiç, kullanan var mı aramızda??

merhaba kızlar

cumada berı baya ıyı gıttı dıyetım . sadece dun akşam lahana sarması yapmıştım. içinde pirinç az bol tavuk gogsu ıle yaptım. zeytın yağı kullandım. masum görup bırazcık fazlaca yedım. ama çok yemeği planladığım için ekmek tuketmedım.tek kaçamağım bu oldu. yoksa dıyete tam gaz devam. akşam yemeğinden 1 saat sonra leslıe ıle yuruyorum. dun temızlık yaptım utu vs derken halım kalmadı. ayy dun resmen tavız gunum olmuş... yedıklerımı yazmaya da devam edıyorum. bakalım bır haftada gunluk kaç cal harcıyorum persembe gunu hesaplayacağım.

kızlar anasınıfı öğretmenı olduğum için mi yoksa çocukluğumda oyuncaksız buyuduğum için mi ben oyuncaklara acayıp düşkünüm.bebeğim dun 9. ayını bıtırdı bendee ödül olarak ona bugun palyskool ilk arabam ve fısher prınce telefon ve yıne fısher prınce eğitici köpekciği aldım. inş persembe gunune kadar gelır kargomuz :)kızımdan çok ben sevıneceğim herhalde oyuncaklara :)kızımın eğitimi için okulda çocuklara hangı sarkıyı öğretırsem gelıp evde kızıma da soyluyorum. bugun ılk defa da hıkaye okuduk. elbette benı anlamamıştır ama resımlerı buyuk heyecanla takıp ettı. arada dıkkatı dagılsa da yenıde resımşlerı gözüne koya koya anlattım. kıtap sevgısı gelişsın ıstıyorumm...bırde artık yemeklerını mama sandalyesının onundekı bolume koyuyorum. doke doke yıyor.sonradan mudahale edıp doktuklerını toplayıp yedırıyorum.
deneyım annelerın de 10. ayında olan bebeğe nasıl eğitim verebılırız konusunda önerilerı olursa mutlulukla kabul ederım.

arada oluyor işte böyle, canım herşeye sıkılıyor, sanırım canım sıkılıyor sıkılıyor sonra patlama oluyor kızılmayacak şeylere bile kızıyorum.. dün gayet güzel başlamıştı ama kötü bitti işte.. haklısın aslında spora versek keşke.. ama öyle yapıyor olsaydım şimdi bu derdim olmazdı galiba.. her zaman böyle oluyor.. geçti ç.ok şükür..

bu arada ben de kovayımmm :))

az önce çamaşir astım, ben balkondayken komşum da balkona çıktı ve mutfağından buram buram irmik helvası kokusu geliyordu, sıcak sıcak.. kokuyla yetinmeliyiz.. yeni bir bilgi öğrendim aslında yediklerimizin kokusu olmasa tatlarının çoğu benzermiş, mesela elma ile soğanın tadı ayırt edilemez derecedeymiş ama onu ayırt ettiren kokusuymuş.. daha bir çok örnek vardı da aklımda kalan bu.. bu yazıyı okuyunca aklıma grip nezle olunca hiç bir şeyden tat alamadığımız geldi, demek ki kokuyu alamayınca dedim tat da gelmiyor :)) ilginççç...

bir de size bir soru soracaktım, sauna eşofmanının faydası oluyor mu hiç, kullanan var mı aramızda??[/QUOTE]

canım koku hakkında verdığın bılgı için tsk. lütfen sınır olunca spor yap. ben geçen annemle tartıştım açtım leslıeyı olduğumdan daha fazla terledım rahatladım ve yemedım. ben boyle yapmazsam bu kılolarda kurtulamam.lütfen sende boyle.

bende saouna sort saouna esofman ve kemer hepsı var. geçmişte almıştım. diyetısyen arkjadsım asla onermedı. bıraktım kullanmayı. senın vucudundakı suyu atıyor. yağlara etkısı yok. sen kılo verdım sanırsın yağllar gıttı dersın ama verdığın sadece su demıştı. onu kullanırsan da ıkı kat fazla su ıç demıştı. ben sauna sort ıle muş ta polıs evınde spor salonuna gıtmıştım. cumhurbaskanlığı spor salonundan doğu görevı için muşa gelmış olanspor hocamız yavuz hoca vardı. fark ettı ve bana hoca ancak suyu atarsın boşuna gıyme kıloya etkısı olmaz dedı. bır sure daha denedım. geçekten dedıklerı doğruydu. sadece suyu atıyor. ben tavsıye etmıyorum...

Tekrar geçmiş olsun. Tedbirli olmak adına gitmen çok iyi olur tabii, hiç bir şey çıkmaz dilerim. Doktor arkadaşlarım var, babam da doktor, bir soruşturayım onlara, gerçi genel cerrah ile pek işimiz olmadı bu zaman kadar ama gene de bir isim öğrenirsem iletirim.
Canım dün evde kaldık, o yüzden mızıldandılar biraz. Brokoliyi de ailece pek severiz. Bu hafta organik pazarda çok pahalıydı, onun yerine karnıbahar aldım. Yoğurtlusunu da severiz ama asıl buharda haşlayıp soslayıp yemeye bayılıyoruz. Bir adet havucu da para para dilimleyip buharda pişiriyorum, sızma zeytinyağı-sarımsak-limon ile sos hazırlayıp hepsini harmanlıyorum, tulum peyniri ile de karıştırınca çok seviyoruz. (Çocuklar peynirsiz yerler yalnız) Yıllar önce internetten bulduğum bir tarifti, o sayede brokoli yemeye başlamıştım. Tavsiye ederim :)
Kolay gelsin canım.. Annene de şimdiden geçmiş olsun. Ameliyatı çok rahat atlatır umarım.
Ooooo hızına yetişilemiyor canım. Sigara börekleri eridi gitti inşallah. Kolay gelsin
Afiyetle yiyin canım aldıklarınızı. Eğer size yakınsa ve o 3-4 tezgahta düzgün ürün varsa orayı da bırakma bence Özlemcim. Çevrendekilere de söylersen, müdavimleri olursa pazar kalıcı olur hem de dhaa büyür. Özgürlük Parkı epey kalabalık oluyor, buna rağmen hepi topu 15 tezgah filan var. Tezgahlar arası fiyat farkı yok diyebilirim. Nadiren bazı ürünlerde fark oluyor. Şişli'yi de git gör, ona göre mukayese edersin ama her hafta gitmek için Şişli biraz uzak kalır sanki...

Herkese merhabalarrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Sabah erkenden evden attık kendimizi sokaklara ve saat 1de ancak geldik.
Hastane faslını bitirdikten sonra 1 saat bizim buradaki sosyete pazarında dolaştık ama bu hafta baya bir pahalıydı kazaklar falan. Eminim bir iki hafta sonra daha uygun olur sonuçta şu an daha yeni çıktı kışlıklar
Kızçelerime sadece 5 adet çorap aldım birde büyük kıza 3 liraya yarım atletlerden
Biraz dinlenip direk mutfağa girdimöğle yemeğini hazırladım
Yemeğimizide yiyip bir size bakayım dedim ondan sonrada ütülerime girişeceğim. Kış geldi ya artık bir posta kuruyana kadar bir posta daha çıkar :26::26::26:

Canım hem hastalığına hemde yaşadığın talihsiz kazaya geçmiş olsun
RAbbim beterinden saklasın...Aminnnnnnn

Canım çok geçmiş olsun
Umarım kendine uygun bir doktor bulursun Maalesef benimde bildiğim tavsiye edebileceğim bir doktor yok ama eğer bu tarafa gelebilirsen araştırma hastanelerinden birine git çoğu doktor uzman o tarafta
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Canım şimdiden çok geçmiş olsun
İçini ferah tut hepimizin duaları sizlerle ve Allahın izniyle anneninde ameliyatı çok güzel geçicektir ve şifa bulacaktır en kısa zamanda inşallah....Aminnnnnnn

Aramıza hoşgeldin
İnşallah sende düzenli paylaşımda bulunup hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
He bu arada bu topiğin bir Adile naşiti var oda ancak ben olabilirim 1.52 cm e 111 kilo sıydırdım tabi gecici olarak seve seve tahtımı devredebilirim diyeceğim ama kimse olmasın adile naşit hem yerini kimse tutmaz hemde hepimiz zayıflayıp fıstık gibi olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…