Merhaba kk'nün azimli bayanları :)Ben yeni üye oldum.Öncelikle kendimi tanıtayım size adım pınar 24 yaşındayım üniversiteden geçen sene mezun oldum 1 yıldan beri evde durduğum için var olan kilolarıma yenisi eklendi :) Dün tartıldım ve tam 90 kilo çıktım tabi boyumun 1,61 olduğunu da hesaba katarsam Adile naşit gibi göründüğümü söylemeden geçemiycemAma bu sefer azimliyim en azından 60 kilo olmadan bitirmiycem bu mücadeleyi ama insanın böyle zamanlarda desteğe çok ihtiyacı oluyor ve ben en uygun yerin burasını olduğunu düşündüm :) İnanıyorum ki burada çok güzel arkadaşlıklar kurulacak şimdiden hepimize bol şans :)
Merhaba kk'nün azimli bayanları :)Ben yeni üye oldum.Öncelikle kendimi tanıtayım size adım pınar 24 yaşındayım üniversiteden geçen sene mezun oldum 1 yıldan beri evde durduğum için var olan kilolarıma yenisi eklendi :) Dün tartıldım ve tam 90 kilo çıktım tabi boyumun 1,61 olduğunu da hesaba katarsam Adile naşit gibi göründüğümü söylemeden geçemiycemAma bu sefer azimliyim en azından 60 kilo olmadan bitirmiycem bu mücadeleyi ama insanın böyle zamanlarda desteğe çok ihtiyacı oluyor ve ben en uygun yerin burasını olduğunu düşündüm :) İnanıyorum ki burada çok güzel arkadaşlıklar kurulacak şimdiden hepimize bol şans :)
herkese merhaba..
hasta olanlara geçmiş olsun.. inş hiç görmemişe dönersiniz.. (beddua gibi dua oldu :))
dün çok sinirliydim gergindirm ve böyle olunca ne yediğimi bilmiyorum, belki 1 tepsi kek yemişimdir dün hatırlamıyorum ne kadar olduğunu sadece ağlamam bittiğinde tepsinin de bittiğini gördüm..
bugün daha iyiyim.. dün sabah 87.5 çıkmıştım, bu sabah 88.2 çıktım yine iyi o kadar kekin üstüne.. bugün kendine ne ceza versem bilemedim, kahvaltıda hiç ekmek yemedim ama ne olacak bilmiyorum..
Tunaydin kizlarhasta olanlara gecmis olsun diyorum ins en kisa surede atlatirsiniz:13: annem ameliyat olucak diyordumya bikac gun once tarih belli oldu.. ayin 13unde yaticak hastaneye sonrada ameliyata alirlar herhalde ayni gun icerisinde bayram icin her yeri,herseyi temizlemistik ama simdi annemin ameliyat stresinden yine tekrar temizlikle ugrasiyos olan bana oluyor
eminecim geçmiş olsun Allah korumuş bir arkadaşı elektrik çarpmasından kaybettik onun için hemen içim yandı biranda
çok sağol Eminecim. sana da geçmiş olsun. doktora göründün mü? ihmal etmeye gelmez boğaz ağrısı...
eminecim geçmiş olsun hem boğazın hem de patlayan lamban için
hürrem sana da geçmiş olsun...
..
iyi günler diyerek başlayayaım sabah kalktık eşim geldi kahvaltımızı yaptık küçük kızı buraktım dişe gittim çekilecek dedi malesef kanal yapılmıştı 3 yıl olmuştu malesef iyi yapılmayan kanallar böyle apseler oluşturuyo dedi ağrı yok şimdilik ama fındık büyüklüğünde apse şiş var dişimin kenarında çekilecekmiş akşama doğru giderim sanırım off yaaa korkuyorum valla
Asuman, Sultan sizlere de geçmiş olsun. Boğaz ağrısı tam gribe çevirmez umarım.
Tunaydin kizlarhasta olanlara gecmis olsun diyorum ins en kisa surede atlatirsiniz:13: annem ameliyat olucak diyordumya bikac gun once tarih belli oldu.. ayin 13unde yaticak hastaneye sonrada ameliyata alirlar herhalde ayni gun icerisinde bayram icin her yeri,herseyi temizlemistik ama simdi annemin ameliyat stresinden yine tekrar temizlikle ugrasiyos olan bana oluyor
Merhaba kk'nün azimli bayanları :)
herkese merhaba..
.
Annenle aynı şehirde ve yakın olmanız ne güzel çok özendim yaa. Benim de çok fazla mantar sorunum oluyor, kadın doğumcuya gittim ama hap verip gönderiyor. Ben aşırı dikkat ediyorum ama küçüklüğümden beri var bende. Hatta idrar yollarımda yıllarca iltihap vardı en sonunda böbrek enfeksiyonu(nefrit) geçirdim. Mantar deyip geçmemek lazım yani. Umarım önemli bir kanama değildir. Doprum kontrol haplarına karşı bende bi önyargı var, hala tam olarak uzun vadede zararları bilinmediği için kullanmak istemiyorum. Bir de annem hemşire benim, yanında çalıştığı kadın doğumcu bana önermemişti, bilmiyorum ben kullanmıyorum ama en etkili yöntem olduğu kesinsağol Özlemcim, inşallah korkulacak bir şey değildir dediğin gibi. annemi de doktora götürcem aynı yere. reçetesine bakıp ona göre alıcam randevuyu. ama önce işlerimi halledip anneme gitmem lazım tabi
Hepimiz nasılda aynıyız...
Umarım bir daha ağlamaz ve üzülmezsin..
Hayirdir canim niye agladin ? Üzme kendini, bide hemen yemege verme kendini :)
Aslinda biz cok hata yapiyoruz, yemek yiyecegimize,
sinirlendigimiz anda tutsak spor yapsak,
inan hem daha cok rahatlicaz, hemde daha iyi olcak bizim icin ve bünyemiz icin,
spor insani asiri rahatlatiyor..
Denemeni öneririm:) tabi kendimede öneriyorum bunu
Yenacim yasasin kova olmak! :)))
Tekrar geçmiş olsun. Tedbirli olmak adına gitmen çok iyi olur tabii, hiç bir şey çıkmaz dilerim. Doktor arkadaşlarım var, babam da doktor, bir soruşturayım onlara, gerçi genel cerrah ile pek işimiz olmadı bu zaman kadar ama gene de bir isim öğrenirsem iletirim.benim ihtiyacım var sağ meme üst tarafta hafif bir topluk var. Daha önce yani evlenmeden önce çıkmıştı ... meme toplanmış gibi bir laf etmişlerdi bişi çıkmadı yaş itibari ilede mamografiye almadılar. Şimdi düzgün bir ceraha gitmem lazım çünkü 1 haftadır sıktığım taktirde ( sütüm yok 5.5 ay önce doğum yaptım) mememden kan geliyor.. :/ ondan sormak istedim.. Kartal eğitim araştırmada ki bununla ilgilenen iyi birdoktor amerikaya gitmiş çevremdeki çoğu insan onu önerdi fakat şu anda düzgün bir doktor yok açıkçası... Anadolu dediğime bakmayın karşı tarafta olur ..
Ben bir şey olduğuna inanmıyorum ama önlem almakta fayda var.. İltihap olduğunu düşünüyorum..öyle işte ..
Canım dün evde kaldık, o yüzden mızıldandılar biraz. Brokoliyi de ailece pek severiz. Bu hafta organik pazarda çok pahalıydı, onun yerine karnıbahar aldım. Yoğurtlusunu da severiz ama asıl buharda haşlayıp soslayıp yemeye bayılıyoruz. Bir adet havucu da para para dilimleyip buharda pişiriyorum, sızma zeytinyağı-sarımsak-limon ile sos hazırlayıp hepsini harmanlıyorum, tulum peyniri ile de karıştırınca çok seviyoruz. (Çocuklar peynirsiz yerler yalnız) Yıllar önce internetten bulduğum bir tarifti, o sayede brokoli yemeye başlamıştım. Tavsiye ederim :)Umutcum aslında çocuklar o yaştaykrn bir yere gidip gece orda kalmayı ya da birilerinin gelip onlarda kalmasına bayılır. ben yatağımı bile verirdim gelen misafir gece kalsın diye. ama seninkiler babaya çok düşkün sanırım, etkilenmeleri ondan. kolaylıklar diliyorum sana canım.
kendini de ihmal etme eve bol bol sebze ve ızgaralık al kendin için. brokoli seviyorsan 5 dakika haşlayınca yoğurtla süper oluyor. evde yiyecek sağlıklı bir şeyler bulamayınca diyet hemen bozulmaya meylediliyor.
Kolay gelsin canım.. Annene de şimdiden geçmiş olsun. Ameliyatı çok rahat atlatır umarım.Tunaydin kizlarhasta olanlara gecmis olsun diyorum ins en kisa surede atlatirsiniz:13: annem ameliyat olucak diyordumya bikac gun once tarih belli oldu.. ayin 13unde yaticak hastaneye sonrada ameliyata alirlar herhalde ayni gun icerisinde bayram icin her yeri,herseyi temizlemistik ama simdi annemin ameliyat stresinden yine tekrar temizlikle ugrasiyos olan bana oluyor
Ooooo hızına yetişilemiyor canım. Sigara börekleri eridi gitti inşallah. Kolay gelsinSizi gidi hepiniz toplanmışsınız..
Geleceğim ben de birazdan. kızım gelecek yemeğe yeyip çıksın sonra oğlanı bırakayım okula gelince süpürge tutup toz alıp yerleri silip banyo temizliği yapıp duş aldıktan sonra vakit kalırsa uğramak istiyorum.
Afiyetle yiyin canım aldıklarınızı. Eğer size yakınsa ve o 3-4 tezgahta düzgün ürün varsa orayı da bırakma bence Özlemcim. Çevrendekilere de söylersen, müdavimleri olursa pazar kalıcı olur hem de dhaa büyür. Özgürlük Parkı epey kalabalık oluyor, buna rağmen hepi topu 15 tezgah filan var. Tezgahlar arası fiyat farkı yok diyebilirim. Nadiren bazı ürünlerde fark oluyor. Şişli'yi de git gör, ona göre mukayese edersin ama her hafta gitmek için Şişli biraz uzak kalır sanki...Umutcuğum beylikdüzündeki ekolojik pazara gittim. Sadece 3,4 tezgah vardı ve alışveriş yapan 4,5 kişi. Beylikdüzü halkı pek ilgi göstermemiş pazara. Ben domates, biber, pazı, kara lahana, elma,yumurta ,patlıcanve maydanoz aldım. Maydanozlar marketlerdeki gibi kocaman kocaman değildi, doğal oldukları belliydi yani. Markette verdiğim paranın belki 10 lira fazlasını verdim ama hergün 1 paket sigaraya 10 lira veren birisi olsaydım bu para bir günlük sigaram olurdu. Sanırım pek kalıcı olmaz o pazar. Şişlidekine gitmeyi düşünüyorum haftaya
kızlar bende zayıflamak istiyorummmtam 98 kilo 168 cm boy bana bi gazz versenizzz
Clutch canim merak etme biseyin yoktur, hemen en kötüsünü düsünme, en iyisi bi doktora görün bakalim neymis.
Benim bogazim bugun iyice kötü oldu kizlar, kulagimada vuruyor agrisi, sinir oldum.
dus almaliydim, ütü yapmaliydim off hepsi kaldi, hic vakit yok
zaten bugun eve gelir gelmez odama girdim isigi acayim derken,
basmamla yukardan alevlerin sicramasiyla cigligi atmam bir oldu,
lamba patladi, bitek lamba patliyadi iyidi, komple ev kapkaranlik oldu, ilk kez basima geliyor :)))
babam kostu geldi icerden ben cigligi atinca,
e onlarda salonda oturuyordu, tabi tv, pc,laptop,lamba, ne varsa kapandi
hersey normale döndü ama lambam hala yok suan, karanlikta oturuyorum :)))
birazdan yatarim iyi geceler herkese
benim ihtiyacım var sağ meme üst tarafta hafif bir topluk var. Daha önce yani evlenmeden önce çıkmıştı ... meme toplanmış gibi bir laf etmişlerdi bişi çıkmadı yaş itibari ilede mamografiye almadılar. Şimdi düzgün bir ceraha gitmem lazım çünkü 1 haftadır sıktığım taktirde ( sütüm yok 5.5 ay önce doğum yaptım) mememden kan geliyor.. :/ ondan sormak istedim.. Kartal eğitim araştırmada ki bununla ilgilenen iyi birdoktor amerikaya gitmiş çevremdeki çoğu insan onu önerdi fakat şu anda düzgün bir doktor yok açıkçası... Anadolu dediğime bakmayın karşı tarafta olur ..
Ben bir şey olduğuna inanmıyorum ama önlem almakta fayda var.. İltihap olduğunu düşünüyorum..öyle işte ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?