Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım eşimin amcası var oraya yakın oturan, onlara söyledim, oturdugumuz yerde sadece karsı komsumu tanıyorum. Aslında ürünler güzeldi, zaten seçebiliyosun içinden,mesela domates sadece bi tezgahta vardı onlar da yumuşamıştı, içinden zorla da olsa seçtim 1 kilo. Neyse bu hafta da oraya gideyim çünkü şişli uzak gerçekten

Herkese merhabalarrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Canım hem hastalığına hemde yaşadığın talihsiz kazaya geçmiş olsun
RAbbim beterinden saklasın...Aminnnnnnn

Sagol banucum,
sen naptin iyimisin, spor salonuna hala cok özeniyorum
ne güzel yüzülür ohhh mis gibi
bugunde gidecekmisin?

Sagol banucum,
bugunde gidecekmisin?

Yok canım bugün ütüleneceklerin arasında yüzeceğim
Haftanın 4 günü yüzme birde arabayla gittiğim için yüzme günleri fitnesse gideceğim hem bıkmamış olurum hemde yol parası iki katına çıkmaz
Gerçekten çok zevkli ama bu sefer ilk önce yüzmeye sonra fitnesse gireceğim çünkü eğitmen öyle daha etkili olur dedi
Yarın akşam gidiceğim :122: ama bacaklarımda ufak ufak ağrı yok değil yani

Neyse size doyum olmaz ben ütüye başlayayım biraz sonra akşam yemeği hazırlarım gecede kalan ütülerimi yaparım

Sagol banucum,
bugunde gidecekmisin?

Yok canım bugün ütüleneceklerin arasında yüzeceğim
Haftanın 4 günü yüzme birde arabayla gittiğim için yüzme günleri fitnesse gideceğim hem bıkmamış olurum hemde yol parası iki katına çıkmaz
Gerçekten çok zevkli ama bu sefer ilk önce yüzmeye sonra fitnesse gireceğim çünkü eğitmen öyle daha etkili olur dedi
Yarın akşam gidiceğim :122: ama bacaklarımda ufak ufak ağrı yok değil yani

Neyse size doyum olmaz ben ütüye başlayayım biraz sonra akşam yemeği hazırlarım gecede kalan ütülerimi yaparım

kizlar hepiniz sagolun ins hersey yolunda gidicek..doktor anneme boyle tarih cok onceden soylenince insan kendini kurbanlik gibi hissedio demis hakkaten oyle dio bizimkide rahmi alinicak annemin.. ip atlamaya karar verdim az once bi 100 atladim vay eskiden ne kolay atliyordum aradan cok zaman gecince zorlandim resmen okudugum kadariyle hicbi zarari yok diyorlar kilo vermeyede cok yardimciymis ilk olarak az az baslayin sonra gunde 500 atlanmasi oneriliyor bakalim ben nasil devam edicem

Selam kızlarrr , bebişlerr , yavruşllarr

nassınız ? bende eve daha az önce geldim , bi geçmişe bakayım dedim

hay maşAllahh

Nursenamm ne güzel etmişi aklına beni getirerek , aferin her kaçamak yapacağında aklına ben geleyim olurmu

aayy hem çok güldüm hem çok içim parçalandı , yavrum yaa babası gelsin diye neler düşünmüş , aayy kıyamammm ....

evet Esoşum bende keşke daha fit bir gelin olaydım diyorum , ama olmuyo işte

eşimden söz aldım , zayıflayınca gelinlik giyecem tekrardan , burda pınarbaşında dış mekan çekimi yapacaazz ,malumunuz temmuzda adana - mersinde dış çekim imkanzdı bizim için , yaşassıınnn 2013 model Aynur oolleeeyyyy

hoşgeldin canımm , bu çetin yolda Rabbim kolaylık versin , hayırlısıyla kurtul inşAllah kilocuklardan

geçmiş olsun tatlımm , Rabbim şifa versin tez zamanda

benim anneminde 38 yaşındayken alınmıştı rahmi , yani sene 1994tü , çok şükğr bi sıkıntısı yokk

canımm o bi tepsiyi yedin , sinirin geçti ama olan sana oldu , sen 1 haftalık emeğini yedin o tepsiyle , bi dahaya öyle düşün , sıkma hiçbişeye canını

kızlar bende zayıflamak istiyorummm tam 98 kilo 168 cm boy bana bi gazz versenizzz

hoşgeldin canımm , burda gaz benden sorulur , ayıpsın hemeen vereyim coşkuyu

hayirli aksamlar kizlar
bu gun nedeni bilmiyom ama cnm cok SIKILIyor agzimin tadida yok
arkadaslarin cogu hasta gecmis olsun hepinize kizlar asucum. nursanicim erinj.nimrel. ......
daficim gecmis olsun rabbim korumus
umutcum evet sabah kalkinca soruyom gece bakiyom oksijeni nasil diye bir korku hep var bu gunde rahat uyudum anne dedi

hayirli aksamlar kizlar
bu gun nedeni bilmiyom ama cnm cok SIKILIyor agzimin tadida yok
arkadaslarin cogu hasta gecmis olsun hepinize kizlar asucum. nursanicim erinj.nimrel. ......
daficim gecmis olsun rabbim korumus
umutcum evet sabah kalkinca soruyom gece bakiyom oksijeni nasil diye bir korku hep var bu gunde rahat uyudum anne dedi

akşam yemeği olarak acılı domates çorbası 2 kaşık menemen 1 dilim tam buğday ekmeği 3 parça peynir
şimdi asıl mesele yatana kadar boğazı tutabilmekte

geçmiş olsun nursena demekki iyi yapılmamış benim 18 yıllık kanal tedavim var dişin kenarları kırılıp düşmeye beşledı dolgusuna hiç birşey olmadı dişcim gerçekten çok işinin erbabı.'' diş ölmüş alınması gerekiyor ama kurtarmaya çalışalım kurtaramazsak çekeriz'' demişti 18 yıl oldu .dişi kullanıyorum. benim dişlerim kendi kendine ufalanıyor ağzımda uzun süre hormon tedavisi gören kişilerde 15 yıldan sonra dişler kaybedilebiliyormuş benim dişlerimde acemi bir dişci elinde olsa hiç kalmazdı herhalde.

geçmişolsun canım bencede iltihap olabilir eltimin kızınında çocuğunu emzirirken bebek memenin tekini almıyordu sonra şişlik oldu memeden kan glmeye başladı hemen doktora götürdük parça aldılar tahliller temiz geldi iltihapmış . sen yinede ihmal etme doktora git.

Dafi, büyük geçmiş olsun canım. Film gibiydi yazdıkların, nefesimi tutarak okudum. Neyse ki sonunda kimseye bir şey olmamış...

Daficiğim çok geçmiş olsun..Umutt'un dediği gibi film gibi gerçekten..Neyse kimseye bişey olmamış çok şükür..
.
sağolun canlarım.geçekten film gibiydi Allah kimseye göstermesin. neyseki sonuç kötü değildi.

kesin yükselenin yengeçtir canım. yani eşi kova burcu olan bir insan olarak senin rasrahat birisi olman gerekirken bu kadar endişeli olmanı başka bir şeye bağlayamam. seni deli dahi kova seni :)))
benim eşimde kova ateş ateş

aramıza hoşgeldin

çok sağol canım gelin kötüydü ama damat daha kötüydü neticede otobüstekiler onun ailesi ve akrabalarıydı.

sağol canım sende canını sıkma papatyan iyi olucak inşaAllah

Canım gerçekten verilmiş sadakaları varmış
Rabbim korumuş yine Tekrar çok geçmiş olsun

Bu arada bende akşam yemeğimi yedim ama eşim bana suikast düzenledi bugün gitmiş helva almış ve bende dayanamadım 2 KK kadar yedim :26::26::26:
Neyse Allahtan çok geç değilde yatana kadar eritirim onuda
Eşimede dedim alma artık bu tip şeyleri diye ama oda yaw ömrünün sonuna kadar yemicekmisin sanki bu tür şeyleri fazla yemediğin sürece sorun olmaz dedi

aramıza hoşgeldinAllahın izniyle kurtulacağız kilolarımızdan

Leslie mi yaptim simdi dus alcam :)
sadece 20 dakka oldu ama sizce azmi ??
annem böldü yapcak bisey yok malesef
epeyde terledim

canım bence az değil çünkü ben leslienin ilk 15 dksında felaket terliyorum ve bildiğim kadarıyla 1 mil oluyor 15 dk da

lahana sarmasına tavuk göğüsünün konduğunu hiç duymamıştım eminim güzel oluyordurcanım çekti şimdi
canım bazı insanlar oyuncağa çok meraklı oluyor şekil a ben bayılırım oyuncağa daha bebişim çok küçük bir büyüsün neler alcam bende

akşam yemeği olarak acılı domates çorbası 2 kaşık menemen 1 dilim tam buğday ekmeği 3 parça peynir
şimdi asıl mesele yatana kadar boğazı tutabilmekte

aynen bende de aynı dert var geçen gün akşam yemeğini 6 da yedik ben 7,5 da acıktım annem bir gülüyor bana gidiyorum meyve yiyorum salatalık yiyorum kendimi tutmaya çalışıyorum. birde kızım emince sanki bütün yediklerim gidiyor içim titriyor

bu arada hesap vereyim size :
herzamanki gibi 45 dk lesliemi yaptııımm

kahvaltı:
4-5 dilim kaşar peynir
5 zeytin
2 dilim karışık tahılllı ekmek
1 h yumurta
salatalık domates

arada 1 armut ve mandalina

öğlen:
ıspanak ve bulgur pilavı bol salata (yağsız)

akşam:
ıspanak yemeği ve 2 ızgara baget bol salata

şimdi 1 hurma yiycem bir avuç da kuru üzüm yerim belki 1 mandalina yiyebilirim

Bende bari yediklerimi yazayım aklıma gelmişken

Sabah;
1 kase müsli ( az yağlı sütle ) aç açına çıkmamak için en çabuk şekilde kahvaltı etmek zorunda kalınca en sağlıklısını seçtim

ara;
1 Simit ( pazara gidipte simit yemeden olmazdı )

Öğlen;
5 ızgara köfte ( yulaf kepekli dukan usulü )
Bol salata ( çok az yağ, bol limon, az sirke )

ara;
Şekersiz sütsüz nescafe

Akşam; ( saat 18:30da yedik )
1 kase sebze çorbası
5 parça tavuk göğüsü ( ızgara )
bol maydanozlu salata ( az yağlı, bol limonlu, az sirkeli )
2 KK kadar helva :26:

Yarın spor salonuna gideceğim için akşam yemeğimi daha erken yiyeceğim artık spordan sonrada çok acıkırsam ya yarım kase müsli yerim yada meyve
Birazdan şekersiz çay içerim büyük ihtimalle Gün içinde de 2 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha içerim diye düşünüyorum

Gündüzde dışarda 1 saat kadar yürüdük kız kardeşimle pazarda spor sayılmaz ama benim için sonuçta hareket oldu

Bu arada Leahcığımmmm hoşgeldin
Özlettin kendini sence aramıza dönme zamanı gelmedi mi hala
Nasıl gidiyor görüşmeyeli beslenme inşallah artı olarak dönen birşeyler olmamıştır

Son düzenleme:
Canım gerçekten verilmiş sadakaları varmış
Rabbim korumuş yine Tekrar çok geçmiş olsun
çok sağol canım
senin helvada birşeymi ben de büryan yapmıştım bir tabak pilavından yedim yetmedi arada bir iki kaşık daha aşırdım midem çatlıyor şu anda

akşam yemeğinde bir kaşık kabak 2 küçük dilim ızgara tavuk ve 2 kaşık salata ....

Yarında spora yapmaya başlıyorum hadi bakalımm..

Kendimi takdir ettim evde (hafta sonundan yiğenimden kalan )o hani pinguu dannnete kek vss ıvır zıvırın birini bile ağzıma koymadım canımda istemiyor zaten..

Yalnız kocam 1 haftadır dışarıda idi urfada zaten tombik almış 5 kilo geldi 110 gördükk.. Hayır sevinimi üzülümü bilemedimm ::/:/:/

çok sağol canım
senin helvada birşeymi ben de büryan yapmıştım bir tabak pilavından yedim yetmedi arada bir iki kaşık daha aşırdım midem çatlıyor şu anda

oy oy oy bazen insanın gözü doymuyor herhalde fazla kaçabiliyor :26:
Neyse yatana kadar sen eritirsin nasılsa yediklerini
Bende bol bol su içince lavaboyla salon arasında bugün yine volta atıyoruM o arada erir herhalde

Canım yine sen bilirsin ama o akşam yemeği biraz az değilmi :44: heleki salata kız salatayı diyetisyenler bile sınırsız veriyor
Belkide ben salatayı çok sevdiğim için bana öyle geldi
Bari yoğurt falanda yeseydin sonuçta onun sana zararı olmaz.

Bu arada abur cuburları yememen gözümden kaçmadı sanma valla efferim sana :122: :122: benim eşimde ufak hindistan cevizli çikolatalardan almış biraz önce hepsi yedi ben yemedim :122: alt tarafı ufacık bir çikolata ama inan kendimle gurur duydum
Bizler böyle böyle hem hedeflerimize yaklaşacağız hemde zamanla canımız istemeyecek

Enişte beyde baya bir abartımış bir haftada 5 kilo :26:
Neyse boyu varsa yine bir derecede bence oda sana eşlik etsin inan insan o kiloyla çok zorlanıyor az yürüyüne beli ağrıyor :26:
Ben 2li rakamlara geçeceğim günü iple çekiyorum inşallah en kısa zamanda o günleride görürüm :122:

canım Urfada mı yaşıyorsunuz ? bende Siverekte öğretmenlik yapıyorum tabiii şimdilik doğum iznindeyim
bu arada eşin de bir haftada çok almış 5 kilo. benim eşimde 100 kilo oldu ama boyu var yinede göbeği çıktı hamiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…