Tekrar geçmiş olsun. Tedbirli olmak adına gitmen çok iyi olur tabii, hiç bir şey çıkmaz dilerim. Doktor arkadaşlarım var, babam da doktor, bir soruşturayım onlara, gerçi genel cerrah ile pek işimiz olmadı bu zaman kadar ama gene de bir isim öğrenirsem iletirim.
Canım dün evde kaldık, o yüzden mızıldandılar biraz. Brokoliyi de ailece pek severiz. Bu hafta organik pazarda çok pahalıydı, onun yerine karnıbahar aldım. Yoğurtlusunu da severiz ama asıl buharda haşlayıp soslayıp yemeye bayılıyoruz. Bir adet havucu da para para dilimleyip buharda pişiriyorum, sızma zeytinyağı-sarımsak-limon ile sos hazırlayıp hepsini harmanlıyorum, tulum peyniri ile de karıştırınca çok seviyoruz. (Çocuklar peynirsiz yerler yalnız) Yıllar önce internetten bulduğum bir tarifti, o sayede brokoli yemeye başlamıştım. Tavsiye ederim :)
Kolay gelsin canım.. Annene de şimdiden geçmiş olsun. Ameliyatı çok rahat atlatır umarım.
Ooooo hızına yetişilemiyor canım. Sigara börekleri eridi gitti inşallah. Kolay gelsin
Afiyetle yiyin canım aldıklarınızı. Eğer size yakınsa ve o 3-4 tezgahta düzgün ürün varsa orayı da bırakma bence Özlemcim. Çevrendekilere de söylersen, müdavimleri olursa pazar kalıcı olur hem de dhaa büyür. Özgürlük Parkı epey kalabalık oluyor, buna rağmen hepi topu 15 tezgah filan var. Tezgahlar arası fiyat farkı yok diyebilirim. Nadiren bazı ürünlerde fark oluyor. Şişli'yi de git gör, ona göre mukayese edersin ama her hafta gitmek için Şişli biraz uzak kalır sanki...
Herkese merhabalarrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Canım hem hastalığına hemde yaşadığın talihsiz kazaya geçmiş olsun
RAbbim beterinden saklasın...Aminnnnnnn
Sagol banucum,
sen naptin iyimisin, spor salonuna hala cok özeniyorum
ne güzel yüzülür ohhh mis gibi
bugunde gidecekmisin?
Sagol banucum,
sen naptin iyimisin, spor salonuna hala cok özeniyorum
ne güzel yüzülür ohhh mis gibi
bugunde gidecekmisin?
iyi günler diyerek başlayayaım sabah kalktık eşim geldi kahvaltımızı yaptık küçük kızı buraktım dişe gittim çekilecek dedi malesef kanal yapılmıştı 3 yıl olmuştu malesef iyi yapılmayan kanallar böyle apseler oluşturuyo dedi ağrı yok şimdilik ama fındık büyüklüğünde apse şiş var dişimin kenarında çekilecekmiş akşama doğru giderim sanırım off yaaa korkuyorum valla
1 saat yürüdüm canım nası tatlı istiyo anlatamam küçük kız çikolata aldınmı anne dedi dolaptan 1 tane verdim 1 de ben götüreyim diye niyetlenmiştim amma aklıma aynur geldi nayn dedim hemen eşim nar ayıklamış saklama kabına koymuş şimdi onu kaşıklıyorum
umut çocuklar yokken sabrını zorluyolar resmen geçen sene benim kız eşim 1 ay göreve gitti telde yok malum mesleğinden dolayı benim kız sen tut kaşlarını yol sabah bi kalktık kızın kaşlar yok çocuk aklı kaşını yolunca babası üzülür gelirmiş kızım dedi babandağda nası gelsin baya bunalmıştım o zaman ama geçti şimdi çok şükür bazı ağlama ataklarımız kalsada şimdi 1 gece nöbete bile dayanamıyo aman yani 1 ayda gitse 1 günde gitse çocuk yüreği kaldıramıyo ee gene iş bize düşüüyo anlıcan
çok sağol umutcum, içim rahatladı. hastalık konusunda vesvese yapmakta üstüme yok. inşallah bir şey yoktur korkulacak.
bu arada dün akşam cherry pieın mesajını sıkıntıdan görmemişim, görsem atlardım kesin :)) ama nursenanın dar paça pantolon ve spor ceket önerisini beğenmiştim, onu hatırlıyorum. üst bedeni uzun bir blazer ceket ve sigaret pantolon hoş olabilir bence, basenleri ceket kapatacaktır. ama cherrycim ben de şişman bir gelin olarak şimdi bu hilelere başvurmanı, düğüne kadar kilolarından kurtulmanı tavsiye ederim canım. düğünümü yeniden yaşamayı kesinlikle istemem ama zayıf gelin olmamak bazen uhde olabiliyor. Allah bir ömür mutluluklar nasip etsin.
Merhaba kk'nün azimli bayanları :)Ben yeni üye oldum.Öncelikle kendimi tanıtayım size adım pınar 24 yaşındayım üniversiteden geçen sene mezun oldum 1 yıldan beri evde durduğum için var olan kilolarıma yenisi eklendi :) Dün tartıldım ve tam 90 kilo çıktım tabi boyumun 1,61 olduğunu da hesaba katarsam Adile naşit gibi göründüğümü söylemeden geçemiycemAma bu sefer azimliyim en azından 60 kilo olmadan bitirmiycem bu mücadeleyi ama insanın böyle zamanlarda desteğe çok ihtiyacı oluyor ve ben en uygun yerin burasını olduğunu düşündüm :) İnanıyorum ki burada çok güzel arkadaşlıklar kurulacak şimdiden hepimize bol şans :)
Tunaydin kizlarhasta olanlara gecmis olsun diyorum ins en kisa surede atlatirsiniz:13: annem ameliyat olucak diyordumya bikac gun once tarih belli oldu.. ayin 13unde yaticak hastaneye sonrada ameliyata alirlar herhalde ayni gun icerisinde bayram icin her yeri,herseyi temizlemistik ama simdi annemin ameliyat stresinden yine tekrar temizlikle ugrasiyos olan bana oluyor
herkese merhaba..
hasta olanlara geçmiş olsun.. inş hiç görmemişe dönersiniz.. (beddua gibi dua oldu :))
dün çok sinirliydim gergindirm ve böyle olunca ne yediğimi bilmiyorum, belki 1 tepsi kek yemişimdir dün hatırlamıyorum ne kadar olduğunu sadece ağlamam bittiğinde tepsinin de bittiğini gördüm..
bugün daha iyiyim.. dün sabah 87.5 çıkmıştım, bu sabah 88.2 çıktım yine iyi o kadar kekin üstüne.. bugün kendine ne ceza versem bilemedim, kahvaltıda hiç ekmek yemedim ama ne olacak bilmiyorum..
kızlar bende zayıflamak istiyorummmtam 98 kilo 168 cm boy bana bi gazz versenizzz
geçmiş olsun nursena demekki iyi yapılmamış benim 18 yıllık kanal tedavim var dişin kenarları kırılıp düşmeye beşledı dolgusuna hiç birşey olmadı dişcim gerçekten çok işinin erbabı.'' diş ölmüş alınması gerekiyor ama kurtarmaya çalışalım kurtaramazsak çekeriz'' demişti 18 yıl oldu .dişi kullanıyorum. benim dişlerim kendi kendine ufalanıyor ağzımda uzun süre hormon tedavisi gören kişilerde 15 yıldan sonra dişler kaybedilebiliyormuş benim dişlerimde acemi bir dişci elinde olsa hiç kalmazdı herhalde.iyi günler diyerek başlayayaım sabah kalktık eşim geldi kahvaltımızı yaptık küçük kızı buraktım dişe gittim çekilecek dedi malesef kanal yapılmıştı 3 yıl olmuştu malesef iyi yapılmayan kanallar böyle apseler oluşturuyo dedi ağrı yok şimdilik ama fındık büyüklüğünde apse şiş var dişimin kenarında çekilecekmiş akşama doğru giderim sanırım off yaaa korkuyorum valla
1 saat yürüdüm canım nası tatlı istiyo anlatamam küçük kız çikolata aldınmı anne dedi dolaptan 1 tane verdim 1 de ben götüreyim diye niyetlenmiştim amma aklıma aynur geldi nayn dedim hemen eşim nar ayıklamış saklama kabına koymuş şimdi onu kaşıklıyorum
geçmişolsun canım bencede iltihap olabilir eltimin kızınında çocuğunu emzirirken bebek memenin tekini almıyordu sonra şişlik oldu memeden kan glmeye başladı hemen doktora götürdük parça aldılar tahliller temiz geldi iltihapmış . sen yinede ihmal etme doktora git.benim ihtiyacım var sağ meme üst tarafta hafif bir topluk var. Daha önce yani evlenmeden önce çıkmıştı ... meme toplanmış gibi bir laf etmişlerdi bişi çıkmadı yaş itibari ilede mamografiye almadılar. Şimdi düzgün bir ceraha gitmem lazım çünkü 1 haftadır sıktığım taktirde ( sütüm yok 5.5 ay önce doğum yaptım) mememden kan geliyor.. :/ ondan sormak istedim.. Kartal eğitim araştırmada ki bununla ilgilenen iyi birdoktor amerikaya gitmiş çevremdeki çoğu insan onu önerdi fakat şu anda düzgün bir doktor yok açıkçası... Anadolu dediğime bakmayın karşı tarafta olur ..
Ben bir şey olduğuna inanmıyorum ama önlem almakta fayda var.. İltihap olduğunu düşünüyorum..öyle işte ..
Dafi, büyük geçmiş olsun canım. Film gibiydi yazdıkların, nefesimi tutarak okudum. Neyse ki sonunda kimseye bir şey olmamış...
sağolun canlarım.geçekten film gibiydi Allah kimseye göstermesin. neyseki sonuç kötü değildi.Daficiğim çok geçmiş olsun..Umutt'un dediği gibi film gibi gerçekten..Neyse kimseye bişey olmamış çok şükür..
.
benim eşimde kova ateş ateşkesin yükselenin yengeçtir canım. yani eşi kova burcu olan bir insan olarak senin rasrahat birisi olman gerekirken bu kadar endişeli olmanı başka bir şeye bağlayamam. seni deli dahi kova seni :)))
aramıza hoşgeldinMerhaba kk'nün azimli bayanları :)Ben yeni üye oldum.Öncelikle kendimi tanıtayım size adım pınar 24 yaşındayım üniversiteden geçen sene mezun oldum 1 yıldan beri evde durduğum için var olan kilolarıma yenisi eklendi :) Dün tartıldım ve tam 90 kilo çıktım tabi boyumun 1,61 olduğunu da hesaba katarsam Adile naşit gibi göründüğümü söylemeden geçemiycemAma bu sefer azimliyim en azından 60 kilo olmadan bitirmiycem bu mücadeleyi ama insanın böyle zamanlarda desteğe çok ihtiyacı oluyor ve ben en uygun yerin burasını olduğunu düşündüm :) İnanıyorum ki burada çok güzel arkadaşlıklar kurulacak şimdiden hepimize bol şans :)
çok sağol canımCanim cok cok gecmis olsun ay nasil üzüldüm yaa, o gelin nasil kötü olmustur, böyle kazalara cok üzülüyorum heleki dügün zamaniysa, Allah korumus gercekten, iyiki daha kötü bisey olmamis,
tsk ederim bu arada, arkadasinada allah rahmet eylesin(
[/COLOR]
sağol canım sende canını sıkma papatyan iyi olucak inşaAllahhayirli aksamlar kizlar
bu gun nedeni bilmiyom ama cnm cok SIKILIyor agzimin tadida yok
arkadaslarin cogu hasta gecmis olsun hepinize kizlar asucum. nursanicim erinj.nimrel. ......
daficim gecmis olsun rabbim korumus
umutcum evet sabah kalkinca soruyom gece bakiyom oksijeni nasil diye bir korku hep var bu gunde rahat uyudum anne dedi
sağolun canlarım.geçekten film gibiydi Allah kimseye göstermesin. neyseki sonuç kötü değildi.....
....çok sağol canımgelin kötüydü ama damat daha kötüydü neticede otobüstekiler onun ailesi ve akrabalarıydı.
Merhaba kk'nün azimli bayanları :)Ben yeni üye oldum.Öncelikle kendimi tanıtayım size adım pınar 24 yaşındayım üniversiteden geçen sene mezun oldum 1 yıldan beri evde durduğum için var olan kilolarıma yenisi eklendi :) Dün tartıldım ve tam 90 kilo çıktım tabi boyumun 1,61 olduğunu da hesaba katarsam Adile naşit gibi göründüğümü söylemeden geçemiycemAma bu sefer azimliyim en azından 60 kilo olmadan bitirmiycem bu mücadeleyi ama insanın böyle zamanlarda desteğe çok ihtiyacı oluyor ve ben en uygun yerin burasını olduğunu düşündüm :) İnanıyorum ki burada çok güzel arkadaşlıklar kurulacak şimdiden hepimize bol şans :)
Leslie mi yaptim simdi dus alcam :)
sadece 20 dakka oldu ama sizce azmi ??
annem böldü yapcak bisey yok malesef
epeyde terledim
merhaba kızlar
cumada berı baya ıyı gıttı dıyetım . sadece dun akşam lahana sarması yapmıştım. içinde pirinç az bol tavuk gogsu ıle yaptım. zeytın yağı kullandım. masum görup bırazcık fazlaca yedım. ama çok yemeği planladığım için ekmek tuketmedım.tek kaçamağım bu oldu. yoksa dıyete tam gaz devam. akşam yemeğinden 1 saat sonra leslıe ıle yuruyorum. dun temızlık yaptım utu vs derken halım kalmadı. ayy dun resmen tavız gunum olmuş... yedıklerımı yazmaya da devam edıyorum. bakalım bır haftada gunluk kaç cal harcıyorum persembe gunu hesaplayacağım.
kızlar anasınıfı öğretmenı olduğum için mi yoksa çocukluğumda oyuncaksız buyuduğum için mi ben oyuncaklara acayıp düşkünüm.bebeğim dun 9. ayını bıtırdı bendee ödül olarak ona bugun palyskool ilk arabam ve fısher prınce telefon ve yıne fısher prınce eğitici köpekciği aldım. inş persembe gunune kadar gelır kargomuz :)kızımdan çok ben sevıneceğim herhalde oyuncaklara :)kızımın eğitimi için okulda çocuklara hangı sarkıyı öğretırsem gelıp evde kızıma da soyluyorum. bugun ılk defa da hıkaye okuduk. elbette benı anlamamıştır ama resımlerı buyuk heyecanla takıp ettı. arada dıkkatı dagılsa da yenıde resımşlerı gözüne koya koya anlattım. kıtap sevgısı gelişsın ıstıyorumm...bırde artık yemeklerını mama sandalyesının onundekı bolume koyuyorum. doke doke yıyor.sonradan mudahale edıp doktuklerını toplayıp yedırıyorum.
deneyım annelerın de 10. ayında olan bebeğe nasıl eğitim verebılırız konusunda önerilerı olursa mutlulukla kabul ederım.
akşam yemeği olarak acılı domates çorbası 2 kaşık menemen 1 dilim tam buğday ekmeği 3 parça peynir
şimdi asıl mesele yatana kadar boğazı tutabilmekte
çok sağol canımCanım gerçekten verilmiş sadakaları varmış
Rabbim korumuş yineTekrar çok geçmiş olsun
çok sağol canım
senin helvada birşeymi ben de büryan yapmıştım bir tabak pilavından yedim yetmedi arada bir iki kaşık daha aşırdım midem çatlıyor şu anda
akşam yemeğinde bir kaşık kabak 2 küçük dilim ızgara tavuk ve 2 kaşık salata ....
Yarında spora yapmaya başlıyorum hadi bakalımm..
Kendimi takdir ettim evde (hafta sonundan yiğenimden kalan )o hani pinguu dannnete kek vss ıvır zıvırın birini bile ağzıma koymadım canımda istemiyor zaten..
Yalnız kocam 1 haftadır dışarıda idi urfada zaten tombik almış 5 kilo geldi 110 gördükk.. Hayır sevinimi üzülümü bilemedimm ::/:/:/
akşam yemeğinde bir kaşık kabak 2 küçük dilim ızgara tavuk ve 2 kaşık salata ....
Yarında spora yapmaya başlıyorum hadi bakalımm..
Kendimi takdir ettim evde (hafta sonundan yiğenimden kalan )o hani pinguu dannnete kek vss ıvır zıvırın birini bile ağzıma koymadım canımda istemiyor zaten..
Yalnız kocam 1 haftadır dışarıda idi urfada zaten tombik almış 5 kilo geldi 110 gördükk.. Hayır sevinimi üzülümü bilemedimm ::/:/:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?