Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma ben salatayı çok sevmem ama işte yetti de artı bile bide soğan koydum ben salataya midem diye ölüyorum ... biraz az ama azıcık boğazı kesmek lazım :/:/:/

yok canım istanbuldayız eşim iş nedeni ile ordaydı .. ama ben urfada yaşadım 1 sene kaldım liseyi orda bitirdim yeni şehirde oturuyorduk...

Benim eşim etcildir deli gibi et yiyor seviyor .. ama bu gittiğinde napsın hazır yemek sürekli et et et et .. Demiş ki sulu yemek olsun bari yok diyor sulu yemek yok diyor.. ister istemez 5 kiloyu almış geldi...

sorma ben salatayı çok sevmem ama işte yetti de artı bile bide soğan koydum ben salataya midem diye ölüyorum ... biraz az ama azıcık boğazı kesmek lazım :/:/:/

Anamm bende bayılırım aksine soğana ama salataya koymadım bugün
Ben her defasında bol tuzda ovduğum ve sonra iyice yıkadığımdanmıdır nedir hiç yakmaz midemi yada benim mide çöpkutusu gibi

Anamm bende bayılırım aksine soğana ama salataya koymadım bugün
Ben her defasında bol tuzda ovduğum ve sonra iyice yıkadığımdanmıdır nedir hiç yakmaz midemi yada benim mide çöpkutusu gibi

hiç fark etmiyor her seferinde tuuzla ovsamda ııı canım mideye iyi gelmiyor soğanın tazesi bu şekilde .. kaşındım resmen ..

merhaba kızlar
bugunku menum
sabah 1 dilim peynir domates salatalık 1 yumurta 2 dilim ekmek
öglen 1 tabak mercimek corbası salata 1 dilim ekmek
arada 1 elma
akşam tavuklu salata yaptım tavukları paneleyip fırınladım :)

kızlar hepinize iyi geceler .. Kızımın yoğurdunu yapmaya gidiyorum.. ordan kocamın yarın ki giyceklerini hazırlamayaa ordan da etrafı şöle bir toparlayıp yatağımı görmek istiyorum... Kimse bişi yemesin emiii bu saat artık geç oldu...

bende salatyı sevmem pek:)sogan benim migrenimi tetikledigi için tuzla öldürmeden yiyemiyodum simdi öyle bile olsa midemi öldürüyo artık hiç yiyemiyorum cokta severim

bugünkü menüm:

sabah: forever mama
öğlen: 1 bardak ayran içebildim sadece dışarı çıkıyordum
akşam: köri soslu tavuk + salata + azıcık da menüdeki makarnamın tadına baktım hepsini yemedim

dışarıda olmama rağmen çok abartmadım, tebrik ediyorum kendimi

iyi akşamlar kızlar,

koşturmacalıydı bugün biraz. annemin işlerini hallettim. sonra randevularımızı aldım. çarşamba sabah gidiyorum doktora. inşallah iyi çıkar her şey. araştırdığım doktor hastaneden ayrılmış, başka bir doktordan aldım randevuyu. umarım o da iyi bir doktordur.

Özlemcim annemle aynı şehirde olmak güzel. ama babamla beraber olmadıklarından, kardeşim de askerde olduğundan çok fazla sorumluluğa sahibim. açıkçası annemin yanında olmasının rahatlığını yaşadığım kadar zorluğunu da yaşıyorum... keşke babamla mutlu ve beraber olsalardı ama uzakta olsaydık. doğum kontrol hapına pcos yüzünden başlamıştım, öyle de devam ettim evlendikten sonra. ben de sık sık zarar verebileceğini düşünüyor ama rahatlığı yüzünden de vazgeçemiyorum. sanırım artık mart ayı gibi başka bir korunma yöntemi bulacağız ki planladığımız tarihe kadar yumurtlamam normale dönsün...

Asumancım gözümün önünde ne güzel bir manzara oluştu örgü ve tv dediğinde... keyfin hep sürsün. sütlaçı da yiyebilirsin bence bir porsiyon. o kadar sıkma kendini.

Erinycim annene geçmiş olsun şimdiden. Allah sağlık sıhhat versin.

Umutcum ben de brokoliyi yoğurtsuz yiyemiyorum pek. havuçla deneyeceğim ama. eşim sarımsaktan nefret ediyor, bana da yedirtmiyor. hasret kaldım :))) ama brokolide sarımsağa benzer bir aroma var. o yüzden yoğurtla hasret gideriyorum.

Aynurcum
ne güzel olur dış mekan çekimleri. ben de düğünden sonra baya bir hevesini gütmüştüm. ama unuttum sonra. belki biz de gideriz güzel bir yere gelinlik, damatlıkla :)))

Yenacım seni kurabiye savaşlarında heyecan dolu bir gün bekliyor bence. çok eğleneceğinizden eminim :))

Dafi abla çok fena o kova kocalar. Allah kolaylık versin, başımızdan da eksik etmesin :)))

Son düzenleme:
Geldim,sayfa deminden beri acik ara ara okumaya calistim. Cocuklar cok vakit aliyor. Buyuk uyumayinca bebis de uyumuyor. Ancak yazabiliyorum. Benim bgn yediklerim
Sekerli kahveli sut
1 paket etiform gibi bisi( migrosun yabanci marka zeytinli)
Bademli draje 10 tane falan
1 kucuk tabaga yakin etli kuru fasulye.
Yarim ev pogacasi.
Bgn az gibi oldu ama haftasonu cok kacirmistim. Herkeze iyi aksamlar

Kızlar size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Benim felaket uykum geldi sonuçta hem sabah çok erken kalktım gece geç yattığım halde birde malum ilaç içiyorum maymuna döndüm biraz uzanayım ilerleyen saatlerde kendime gelirsem yada uyuya kalmazsam yine uğrarım

hepinizi kocaman öptüm

iyi geceler cecoşum...

ben geldiimm ,dukan ekmeğimi yaptım attım fırına , aslında ekmek yapma makinesi alacam ama aşkımı bekliyom yavv , o gelsin alırıs inşAllahh
az önce herifimle konuştum accık telefonda , yavrum benim yaaaa

esracım yemedim sütlaçtan hatta tadına bile bakmadım yarın gündüz de yemezsem zaten kalmaz bitirirler:)
şu an çok acıktım napsam acaba kahve neyim de içmeyim diyorum kedi gibi dolanıyorum mutfakta hazır çorbamı içsem fincanda diye bile düşündüm resmen irademi sınıyorum aslında erken kalktım uykum da olması lazım yatsam uyusammı
ay neyse biraz leyla mecnun seyredelim en iyisi

kızlar meraba ben bugün sabah tost yedim arada bir elma öğlen fırında makarna ve et kavurma yedim akşamda salata yaptım kendime fena sayılmaz heralde

birileri bana pratik diyet yemekleri önerebilrimi acaba cok yemek pişirme imkanım yokki benim napsem ki:)

canım en pratik diyet yemeği bence haşlanmış sebze ve yoğurt
brokoli karnıbahar haşla yoğurtla
kerevizi direk yoğurdun içine rendele yanına da 1 dilim ekmek afiyet olsun en pratiği ben sarımsaklı tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…