oy oy oy bazen insanın gözü doymuyor herhalde fazla kaçabiliyor :26:
Neyse yatana kadar sen eritirsin nasılsa yediklerini
Bende bol bol su içince lavaboyla salon arasında bugün yine volta atıyoruMo arada erir herhalde
Canım yine sen bilirsin ama o akşam yemeği biraz az değilmi :44: heleki salatakız salatayı diyetisyenler bile sınırsız veriyor
Belkide ben salatayı çok sevdiğim için bana öyle geldi
Bari yoğurt falanda yeseydin sonuçta onun sana zararı olmaz.
Bu arada abur cuburları yememen gözümden kaçmadı sanmavalla efferim sana :122: :122: benim eşimde ufak hindistan cevizli çikolatalardan almış biraz önce hepsi yedi ben yemedim :122: alt tarafı ufacık bir çikolata ama inan kendimle gurur duydum
Bizler böyle böyle hem hedeflerimize yaklaşacağız hemde zamanla canımız istemeyecek
Enişte beyde baya bir abartımışbir haftada 5 kilo :26:
Neyse boyu varsa yine bir derecede bence oda sana eşlik etsininan insan o kiloyla çok zorlanıyor az yürüyüne beli ağrıyor :26:
Ben 2li rakamlara geçeceğim günü iple çekiyoruminşallah en kısa zamanda o günleride görürüm :122:
yok canım istanbuldayız eşim iş nedeni ile ordaydı .. ama ben urfada yaşadım 1 sene kaldım liseyi orda bitirdim yeni şehirde oturuyorduk...
canım Urfada mı yaşıyorsunuz ? bende Siverekte öğretmenlik yapıyorumtabiii şimdilik doğum iznindeyim
bu arada eşin de bir haftada çok almış 5 kilo. benim eşimde 100 kilo oldu ama boyu var yinede göbeği çıktı hamiş gibi
sorma ben salatayı çok sevmem ama işte yetti de artı bile bide soğan koydum ben salataya midem diye ölüyorum ... biraz az ama azıcık boğazı kesmek lazım :/:/:/
Anamm bende bayılırım aksine soğanaama salataya koymadım bugün
Ben her defasında bol tuzda ovduğum ve sonra iyice yıkadığımdanmıdır nedir hiç yakmaz midemi yada benim mide çöpkutusu gibi
sorma ben salatayı çok sevmem ama işte yetti de artı bile bide soğan koydum ben salataya midem diye ölüyorum ... biraz az ama azıcık boğazı kesmek lazım :/:/:/
Kızlar size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Benim felaket uykum geldi sonuçta hem sabah çok erken kalktım gece geç yattığım halde birde malum ilaç içiyorummaymuna döndüm biraz uzanayım ilerleyen saatlerde kendime gelirsem yada uyuya kalmazsam yine uğrarım
hepinizi kocaman öptüm
birileri bana pratik diyet yemekleri önerebilrimi acaba cok yemek pişirme imkanım yokki benim napsem ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?