Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öyle yapıyorum özellikle kabagı haslayıp yogurtlamayı cok severim sarımsaklı guzel oluyoda ben tansiyonumu dusuruyo diye yemiyorum artık biber cok koyarım bide nane:))tesekkür ederim canım :)

Canım ben sinbo almıştım 99 liraya. O zaman kampanyadaydı.Ben çok memnunum ama insan hever edıyor yok cevizli ekmek yok üzümlü ekmek derken. Bi de çok güzel oluo ekmekler. Yalnız hamur yaparken de kullanıyorum o bakımdan çok iyi. Pizza ya da poğaça hamuru yapıyorum süper oluyo

canım bence az değil çünkü ben leslienin ilk 15 dksında felaket terliyorum ve bildiğim kadarıyla 1 mil oluyor 15 dk da

iyi bari, yarin daha cok yaparim yarim saat filan yaparim,
1 milden biraz fazla yapmistim bugun, 15 dakkadan sonra sIkilmaya baslamistim bugun nedense, ama sonra direttim, cok az dedim, daha cok yapmaliyim :)
yarin daha cok yaparim insallah,
neredeyse hergün yapmak istiyorum, Cok sIkilasacagimdan eminim,
kalcalarim aldi basini yürüyor, basenler filan ofof

iyi aksamlar kizlar :)

anladım canım Urfada kilo almamak elde değil kebap her yerde bizde iilk 10 gün orada kalmıştık sulu yemeğe hasret kalmıştık

inşallah hayırlısıyla kavuşursun eşine canım seni çooookk iii anlarım ben

inanırmısın ben geçen hafta perşembe günü başladım hergün 45dklık yapıyorum etkisini felaket hissediyorum ve çookkk zevkli
sende azmet sabret ve yap canım

ya size bişey soracağım ben taam bu saatlerde felaket acıkıyorum sizce 1 bardak süt içip metobolizmamı hızlandırmalımıyım yoksa boşuna vücuduma kalori almamalımıyım???:26::26::26::26::26:

inanırmısın ben geçen hafta perşembe günü başladım hergün 45dklık yapıyorum etkisini felaket hissediyorum ve çookkk zevkli

aynen canim bende yapmak istiyorum biraz inceleyim en azindan, zaten tarti bana küstü, gram oynamiyorum artik bayagdir,
hic veremiyom ama artik daha cok azmetcem,

suan mandalina yiyom ama insallah bi zarari olmaz bu saatte :)
hastalanmamaliyimmmm

ben o yoğurtlu kerevizi sevemedim gitti.aslında turşuda kerevize bayılıyorum. portakallıda seviyorum çorbalarada koyuyorum ama yoğurtlusuna hiç kanım ısınmadı.

ya size bişey soracağım ben taam bu saatlerde felaket acıkıyorum sizce 1 bardak süt içip metobolizmamı hızlandırmalımıyım yoksa boşuna vücuduma kalori almamalımıyım???:26::26::26::26::26:
bende acıktığımda süt içiyorum çoğu zaman birazcıkta tarçın koyuyorum.

Merhaba hanimlar,

Birkac gundur gelip sizi okuyorum. Kendimi donmeye ikna etmek icin. Agustos ayindan beri yokum. Kilo aldim denmez .iki asagi iki yukari oynuyorum. Ayniyim denebilir.

Bu aralar da bir kursa gidiyorum. Yuksek lisansa basvurmaya karar verdim. Birsuru sinava girip, kabul edilirsem iki sene daha okuyacagim. Ama zor tabi... Kabul edilmek ayri, okuyup bitirmek ayri zorluk..

Bildiginiz gibi cocuklar kah hasta kah iyi, programlar yogun. Ama tabi en azindan okullar acildi, ev biraz tenhalasti.

Kizim uluslararasi bir projeye secildi. Comenius diye bisey duymussunuzdur. Haftaya Romen bir kiz gelecek 1 haftaligina bize. Benimki de Mayis ayinda Almanya ve Fransa'ya gidecekmis. Evde 4 cocugu naapicam? O cocugu nasil gezdiricem edicem, hic bilmiyorum.

Bu arada goruyorum ki hepiniz de hafiften kilo almissiniz.(umut, ceco, asu diyim daha dogrusu.) ve mutlu da gelmiyor heralde. Ama Yena'yi azim basmis anladigim kdariyla( sigara boregi kosarken farkedilmez bosver) banu da sonunda kocasini ikna edip spora baslamis. Artik hicbir bahanen, kacar yolun kalmadi..

Ben de kendime acimaya ve nefret etmeye devam ediyorum... Okulun acilisinda, kizim lafi cakti bana, " anne neden sen de herkesin annesi gibi guzel biseyler giyip gelmedin?" diyemedim tabii ki, giysem de bende oyle durmuyo, o yuzden artik almiyorum, giymiyorum diye... Haftasonu da esim lafi cakti hakli olarak.. " biraz alisverise filan gitsene!" diye.. Dun gittim. 44-46 beden battal kiyafetler arasindan biseyler secip aldim.. Barisamiyorum kendimle resmen!!! Sacimi da boyattim, biraz kizil kahve biseye.. Ama ne yapsan ayar tutmuyor bende.kendime de soz verdim hergun en azindan bir kalem olsun surmeden cikmayacagim disari diye..

Zaten bu yuksek lisansi bir bakima da bunun icin istiyorum. Biraz silkelenir, insan icine cikacak hale gelirim belki.. İse giderken boyle degildim cunku.. Simdi biraksan ayni esofmanla 3 gun yasayabilirim...( ozka biliyor daha seksi oldugunu!!!!)

Banucugum ve İstanbullu tombikler, Forum'da alisverise gitmek istiyorum, bulusma da olur.. Zaten nerdeyse 1 haftadir kursu filan astim, gitmiyorum, haftaya da bu cocuk geliyor.. 18 inde sinava girene kadar kendi basima ne calisirsam.. Bari alisveris yapiym..

herkese günaydınnn ben yürüyüşe gidiyorum sonrada kahwaltı edicem .. aslında ilk hangisi yapılır onu bile bilmiyorum ama yürüyeyim bakayım

canım ben de sevmezdim ne kokusunu ne de kendisini ama nasıl olduysa kokusu bile hoşuma gider oldu bir de roka da yaşadım aynı şeyi hiç tahammül edemezken nerdeyse hergün yiyorum rokayı da biz de sadece ben yediğim için portakallı felan yapmıyorum en kolay şeklini yiyorum sarımsaklı yoğurtlu:)
beyzacım hoşgeldin seni görmek yazılarını okumak güzel bizi ihmal etme artık kilo da almamışsın ne güzel ben aldım valla 4 kilo civarı yani versem de burdayım vermesem de iyice demirbaş oldum ben
azcık kendinle barışsan canım süper olacak aşırı fazlalığın yok çok şükür uygun kıyafetlerle gayet de hoş olursun ama önemli olan istemen içinden gelmesi bu konuda da belki yükseklisans vs işi sana iyi gelebilir gerçekten
seni görmek güzel inşallah mutlu da döner
biri mutluyu arasa da selamımı söylese çok sevinirim aslında

herkese günaydın ben hala iyileşemedim sabah kalkınca sıcak bişeyler içince rahatlıyorum ama neyse bugün en azından daha az acıyo sanki boğazım:)
büyük kızım gitti küçük de gitsin hazırlanıp arkadaşıma gideceğim gitmden 1 mil de olsa leslie yapsam diyordum ama sanırım yapamayacağım terleyip çıkmayım dışarıya hem zorlar şimdi gün içinde yürüyebilirsem iyi olur hava da güzel

lasly çok sıklaştırıyo 4 aydır yapmıyorum kilom aynı fakat acayip saldı vücudum bende bu gün indire bilirsem yeniden indiricem 3 mil en güzeli başlamam lazımmmm

rakiplerimi geçmem lazım(aynur gibi mesela):))
kızın için sevindim bende bu aralar nedendir bilinmez bi paspaslım anlatamam kendime hiçibişey yakıştıramıyorum bi pantolan alıcam az daha zayıflayınca alayım dedim ne zayıfladığım var nede gidip pantolon alsım kesin gene bulamıcam üzerime göre bunun bi büyük bedeni varmı demekten nefret ediyorum yada mağzacının o modeller düşük bel size olmaz demesi göbecime bakarak sıkılıyorum işte neyse tam gaz devam edecez artıkın au gibi demirbaş olduk iyice

hayatında kendin içinde deişklik yapman süper dün bende kursa gideyim dedim kızım küçük sorun oluyo aman dedim kendi kendime yaş genç çocuk bak yaş ilerleyince hayattan bez bu yaştan sonra ne olcakki diye ev hanımı oldunmu kaderin tek düze gidiyo malesef

süper bence ilçede olduğumuz için kurs falan kısıtlı burdda
başarılar dilerim

Son düzenleme:
dişin çekildimi nursenacım
benim de aldığım kilo göbek oldu saki sadece dün yürürken içime çeke çeke yürüdüm valla nasıl battı gözüme leslie sıkılaştırıyor o kesin ama bırakınca hemen salıyor vücut malesef ama yine de başlamak istiyorum ben de
sen bu ara motive oldun giibi sanki inşallah 70lere döneriz çabucak
ben de daha dikkatliyim ama akşam bişey yemeden dayanamıyorum yaa 6 7 gibi akşam yemeği yiyorum en erken 12 de yatıyorum nerdne baksan 5-6 saat var arada çok acıkıyorum dün kahve yanında 3 hoşbeş gofret yedim :26:

lasy e bi başlayamadık asuu günayydınnn
ama birazdan indiricam bak ben 3 mil başlıyorum bugün

lasy e bi başlayamadık asuu günayydınnn
ama birazdan indiricam bak ben 3 mil başlıyorum bugün

benim hazır leslie inşallah ben de yapmaya çalışayım bugün
şimdi çıkıyım ben hazırlanayım 9 da buluşacağız arkadaşımla ekmek ve yeşillik alıp gideceğiz arkadaşa
gelince görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…