Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen dün eşim neden acayip miğden çıktı senin diyo
sonrada ben üüzüldüm neyseki eskisi gibi kat kat deil demezmii
ölünmü herüfü öldürünmü hasabıı yena gibi küstüm adama :)))

aynur azcuk gaza getirdü beni bakalım her yediğimde aynuru düşünüp burakıyorumm

ben galeta aldım gece 1 tane yiyorum çayla baya şişiriyo kalorisi nedir bilemem

güle güle git az yersin inşallah

dişimi çektirmedim korkudan gitmedim valla çok korkuyorum ben yaaa azı diş bide

Kızlar günaydın kahvaltı yaptım az peynir söğüş salata domates ve maydonız açık çaydan sonra bide tahıllı 1 dilim ekmek bolca su içtikten sonra çamaşır atmaya gidicem birazdan sonra spor ondan sonrada evi süpürmek lazım..... :))) ay bide kocaya akşam yemeği lazımm:2:

selamun aleyküm..herkese merhaba...

okuyorum kaç gündür ama yazmaya fırsat bulamıyorum..

Esracım
geçmiş olsun biranönce doktora görün sonuçları merak ettim...

Dafi abla çok geçmiş olsun...

Asuman ablam seninde boğazın şişmiş bendede var bişeyler hatta kulaklarımda aşırı kaşınıyorboğazımdan kulaklarıma doğru uzanan bir gıcık sözkonusu

bu halimden sıkılıyorum bişey almak istiyorum yakışmayacak diye bırakıyorum...eşime verdiğim sözüde tutamadım yüzüme vurmadı henüz ama kendimi çok kötü hissediyorum hala çok şişkoyum.bayramda bütün kız kuzenler bir aradaydık uzun zamandır görmediğim kuzanımde geldi Aydından ki ikimiz birbirimize çok benzeriz..sonra çektirdiğimiz fotolara baktık ben herkesten şişmanım..çok depresifim...

günaydın kızlar,

kahvaltımı yeni yaptım. temizlik yapmam lazım bugün. önceki gün salondaki beyaz halıma yeşilçay dökülmüştü, silmiştim. dün eve dönünce bir baktım lekesi gittikçe koyulaşıyor. halı yıkamacıya vericem, garanti vermiyoruz dediler. çıkar mı acaba??

Nevincim sağol canım. yarın gidiyorum doktora. gerginim biraz ama gidicez mecburen. inşallah bir şey çıkmaz. Sen de toparla kendini canım. 1 hafta kendini tutmak bile midenin inmesini sağlıyor. ikinci hafta bariz incelme başlıyor. eşin uyanana kadar sen gözle görülür incelirsin canım. hem borcunu vadesinde ödeyemiyorsun diye ömür boyu borçlu gezecek halin yok :))) yakışmıyor senin gibi güzel bir kadına şişmanlık, en çok da umutsuzluk. derhal kendine gel kuzum.

günaydın canım...bişey çıkmaz kontrol herzaman iyidir dün yazamadım merak ettim.

kendimi toparlamak için çabalıyorum gerçekten ama sürekli dışarda ve sürekli insanlarla beraberim.sürekli farklı yemek yeme peşinde bir grubun içindeyim işyerindeki kaçamaklarımı en aza indirdimde onlardan nasıl uzak durucam bilemiyorum...ama yapıcam...

canım sosyal hayat yoğun olunca diyet sekteye uğruyor, çok haklısın. ama pes etme sen, porsiyonlarını küçült. ne kadar yağlı olursa olsun küçük porsiyonlar zararsızdır. biz şanslıyız ki 60 kilodan 55 kiloya inmeye çalışmıyoruz :)) iki bardak fazla su içmek, ekmeği 2 dilim kısmak, yemeği 10 kaşık değil de 8 kaşık yemek bile bizde çok fark yaratıyor. zaten birkaç kilo gidince hevesin de gelir, ekstra dikkat edersin canım. yeterki bu saatten sonra olmaz fikrini at kafandan...

Selam cücüşlerimm

nabersinizz ? okuldan geldimm , mamişlerimi yedimm , hava bugün güzel , 3 gündür çıkmıyordum hava muhalefetinden dolayı

hepiciğinizi öperim gözlerinizdenn

Aferinn Nursenaa aferriinn , hiç aklndan çıkarma benii

acaba bende buraya katılabilirmiyim

tabikide katılabilirsin , hatta katıldın bile , 2 hafta düzenli paylaşımdan sonra listeye giriyorsun , hadi bakalım hoşgeldin , gazan mübarek olsunn

selamun aleyküm kızlaaarrr
bu günlerde pek uğrayamıyorum işlerim yoğun. biraz boşluk bulsam bir iki şiş örgü yapmaya çalışıyorum oda olduğu yerde sayıyor sanki daha önün birini bitirdim ikincisine başladım arka duruyor ne zaman bitecek bilmiyorum . kazağı çabucak bitirmiştim bereyide bir günde ördüm yelek ilerlemiyor. gerçekten insan sevdiği işi yapmalı ben yelek örmeyi hiç sevmiyorum. ne zaman yelek örsem bitmiyor bir türlü..

ve aleykümselaaammm canım
çok sağol

hoşgeldin canım afiyet olsun bende muromu içiyorum

hoşbuldum şekerim , muro da ne ola acep :44::44::44::44::44:
muro bir çeşit kahve sütsüz şekersiz sıvı halde cezveye döküp içinede iki tane kukuleta atıyorum kaynayınca fincana döküp içiyorum .oldukca tok tutuyor.

aranızda 1. haftamı doldurmuş bulunuyorum. veeee tam 2,5 kg verdim tam gaz devam!!!

leslie hiç yapmadım daha önce, şimdi ona başlamayı düşünüyorum... yoğunluk nedeniyle spor salonuna gidemeyeceğim bu aralar, en azından gidene kadar idare eder beni.

tebrikler tatlımm

başarılarının devamını dileriimm

kızlar ben kaçtım yürüyüşe , hepinizide öperimm

Merhaba kızlar :) Sabah yürüyüş sonrası biraz tembellik ettim, hava pek kasvetli ben de evde pinekliyorum bugün.

Aslında bu hafta alışveriş planlarım vardı özellikle çocuklar için alışveriş yapmak istiyordum. Malum bu yaş çocukları çabuk büyüdüğü için her mevsim yeni kıyafet-ayakkabı alışverişi istiyor. Geçen kıştan kalanları çıkardım düdük gibi kalmış hepsi Toplasan 3-5 parça kıyafetleri var üzerilerine olan. Onlara alırken kendime de ufak tefek bir şeyler bakarım diyordum. Ama planlarım suya düştü. Kayınvalidemler yoldaymış buraya geliyorlar.
Kayınpederimin teyzesi vefat etmişti geçen haftalarda, kardeşi vefat edince eşimin babaannesi de çok üzülmüş. Kayınpeder onu alıp yanına götürecek, biraz hava değişimi için. Eşim yokken annmlerd eyemek yiyoruz hatta onlarda kalacaktık yarın, bana evde yapacak pek iş düşmüyor yani, bol bol dolaşırım diyordum ama olamayacak galiba...

...
umutcum evet sabah kalkinca soruyom gece bakiyom oksijeni nasil diye bir korku hep var bu gunde rahat uyudum anne dedi
Hepten rahatlamıştır inşallah canım. Sen nasılsın ? Geçti mi biraz iç sıkıntın?
ben o yoğurtlu kerevizi sevemedim gitti.aslında turşuda kerevize bayılıyorum. portakallıda seviyorum çorbalarada koyuyorum ama yoğurtlusuna hiç kanım ısınmadı.
[/COLOR][/SIZE]
Ben de çok baskın olunca tadı haz etmiyorum. O yüzden 2 ölçü havuca 1 ölçü kerevizle karıştırarak yapıyorum. İki iri havuca 1 minik kerevizi rendeleyip sarımsaklı süzme yoğurtla karıştırıyorum, üzerine de pul biberle gayet güzel oluyor. Laf aramızda misafire yaparken 1 diş sarımsak-2 kaşık yoğurt-2 kaşık mayonez ile yapıyorum, elbette o daha lezzetli oluyor :)
Portakallı zeytinyağlı kök sebze yemeği bizde de çok sevilir. Havuç, yer elması, kereviz, patates ile yapıyorum, 1,5 portakalın suyu ile. Bazen yarım da ayva koyuyorum ben içine pişerken...
Ohhh be kızım, nihayet yazdıklarını da okuyabiliyoruz :)) Hoşgeldinnnn. Kızını tebrik ediyorum, face de çok sıkışık zamanda gördüm, iki satır yazamadım, buradan tebrik edeyim. Sizin ev az kalabalıktı, böylesi iyi olmuş
Alışverişe ben de gideceğim ama denk getirebilir miyiz bilmiyorum? Bir ara ararım ben seni. Kendin için bir şeyler yapıyor olman çok güzel, çok sevindim :)
Nevinciğim son zamanlarda hep moralin bozuk görüyorum seni. Düğün öncesinden bu yana pek keyfin yok gibi?
Resimlere canını sıkma bence. Aslında şanslısın çünkü çok güzelsin, azıcık zayıflasan çok daha iyi hissedeceğine eminim ben. Diyetisyene gitmeyi denemiş miydin? Belki yeni bir başlangıç iyi gelir sana?
Eğer leke yeniyse büyük ihtimalle çıkar canım, verirken bekletmeden temizlemeye almalarını belirttiysen, iyi de bir firmaysa çıkarırlar. Bu arada sana verdiğim tarifi boşver gtisin canım, sarımsaksız olmaz oooo. Ben şanslıyım bizim evd een büyükten en küçüğe herkes sarımsağa bayılır. Oğlum taze sarımsakları demet demet yiyor mevsiminde :))

evet canım benim sürekli moralim bozuk ama hamd olsun genel olarak elle tutulur bir sebebim yok aşırı durgunlaştım olaylara tepkisizleştim.diyetisyene 1 kez gittim devam ettiremedim malesef şimdi yine gidip yarıda bırakmayı istemiyorum ne yapıcamı biliyorum ama uygulayamadıktan sonra...teşekkür ederim iltifat ediyorsun canım ama beden güzelliğide lazım kendimi yeniden sevmem için...dyetisyenden önce bir psikologa gitmek istiyorum onada cesaretm yok eşime söylesem aşırı derecede sıkıcak bişeyin var bana söylemiyorsun diye oda üzülecek şimdilik kendimi telkin etmeliyim..her konuda başarıya hasretim ben bu değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…