dişin çekildimi nursenacım
benim de aldığım kilo göbek oldu saki sadece dün yürürken içime çeke çeke yürüdüm valla nasıl battı gözüme leslie sıkılaştırıyor o kesin ama bırakınca hemen salıyor vücut malesef ama yine de başlamak istiyorum ben de
sen bu ara motive oldun giibi sanki inşallah 70lere döneriz çabucak
ben de daha dikkatliyim ama akşam bişey yemeden dayanamıyorum yaa 6 7 gibi akşam yemeği yiyorum en erken 12 de yatıyorum nerdne baksan 5-6 saat var arada çok acıkıyorum dün kahve yanında 3 hoşbeş gofret yedim :26:
benim hazır leslie inşallah ben de yapmaya çalışayım bugün
şimdi çıkıyım ben hazırlanayım 9 da buluşacağız arkadaşımla ekmek ve yeşillik alıp gideceğiz arkadaşa
gelince görüşürüz
günaydın canım...bişey çıkmaz kontrol herzaman iyidir dün yazamadım merak ettim.günaydın kızlar,
kahvaltımı yeni yaptım. temizlik yapmam lazım bugün. önceki gün salondaki beyaz halıma yeşilçay dökülmüştü, silmiştim. dün eve dönünce bir baktım lekesi gittikçe koyulaşıyor. halı yıkamacıya vericem, garanti vermiyoruz dediler. çıkar mı acaba??
Nevincim sağol canım. yarın gidiyorum doktora. gerginim biraz ama gidicez mecburen. inşallah bir şey çıkmaz. Sen de toparla kendini canım. 1 hafta kendini tutmak bile midenin inmesini sağlıyor. ikinci hafta bariz incelme başlıyor. eşin uyanana kadar sen gözle görülür incelirsin canım. hem borcunu vadesinde ödeyemiyorsun diye ömür boyu borçlu gezecek halin yok :))) yakışmıyor senin gibi güzel bir kadına şişmanlık, en çok da umutsuzluk. derhal kendine gel kuzum.
günaydın canım...bişey çıkmaz kontrol herzaman iyidir dün yazamadım merak ettim.
kendimi toparlamak için çabalıyorum gerçekten ama sürekli dışarda ve sürekli insanlarla beraberim.sürekli farklı yemek yeme peşinde bir grubun içindeyim işyerindeki kaçamaklarımı en aza indirdimde onlardan nasıl uzak durucam bilemiyorum...ama yapıcam...
aynen dün eşim neden acayip miğden çıktı senin diyo
sonrada ben üüzüldüm neyseki eskisi gibi kat kat deil demezmii
ölünmü herüfü öldürünmü hasabıı yena gibi küstüm adama :)))
aynur azcuk gaza getirdü beni bakalım her yediğimde aynuru düşünüp burakıyorumm
ben galeta aldım gece 1 tane yiyorum çayla baya şişiriyo kalorisi nedir bilemem
acaba bende buraya katılabilirmiyim
ve aleykümselaaammm canımselamun aleyküm..herkese merhaba...
okuyorum kaç gündür ama yazmaya fırsat bulamıyorum..
Esracım geçmiş olsun biranönce doktora görün sonuçları merak ettim...
Dafi abla çok geçmiş olsun...
Asuman ablam seninde boğazın şişmiş bendede var bişeyler hatta kulaklarımda aşırı kaşınıyorboğazımdan kulaklarıma doğru uzanan bir gıcık sözkonusu
bu halimden sıkılıyorum bişey almak istiyorum yakışmayacak diye bırakıyorum...eşime verdiğim sözüde tutamadım yüzüme vurmadı henüz ama kendimi çok kötü hissediyorum hala çok şişkoyum.bayramda bütün kız kuzenler bir aradaydık uzun zamandır görmediğim kuzanımde geldi Aydından ki ikimiz birbirimize çok benzeriz..sonra çektirdiğimiz fotolara baktık ben herkesten şişmanım..çok depresifim...
hoşgeldin canım afiyet olsun bende muromu içiyorumSelam cücüşlerimm
nabersinizz ? okuldan geldimm , mamişlerimi yedimm , hava bugün güzel , 3 gündür çıkmıyordum hava muhalefetinden dolayı
hepiciğinizi öperim gözlerinizdenn
Aferinn Nursenaa aferriinn , hiç aklndan çıkarma benii
tabikide katılabilirsin , hatta katıldın bile , 2 hafta düzenli paylaşımdan sonra listeye giriyorsun , hadi bakalım hoşgeldin , gazan mübarek olsunn
hoşgeldin canım afiyet olsun bende muromu içiyorum
muro bir çeşit kahve sütsüz şekersiz sıvı halde cezveye döküp içinede iki tane kukuleta atıyorum kaynayınca fincana döküp içiyorum .oldukca tok tutuyor.hoşbuldum şekerim , muro da ne ola acep :44::44::44::44::44:
aranızda 1. haftamı doldurmuş bulunuyorum. veeee tam 2,5 kg verdimtam gaz devam!!!
leslie hiç yapmadım daha önce, şimdi ona başlamayı düşünüyorum... yoğunluk nedeniyle spor salonuna gidemeyeceğim bu aralar, en azından gidene kadar idare eder beni.
tebrikler tatlımm
başarılarının devamını dileriimm
kızlar ben kaçtım yürüyüşe , hepinizide öperimm
Hepten rahatlamıştır inşallah canım. Sen nasılsın ? Geçti mi biraz iç sıkıntın?...
umutcum evet sabah kalkinca soruyom gece bakiyom oksijeni nasil diye bir korku hep var bu gunde rahat uyudum anne dedi
Ben de çok baskın olunca tadı haz etmiyorum. O yüzden 2 ölçü havuca 1 ölçü kerevizle karıştırarak yapıyorum. İki iri havuca 1 minik kerevizi rendeleyip sarımsaklı süzme yoğurtla karıştırıyorum, üzerine de pul biberle gayet güzel oluyor. Laf aramızda misafire yaparken 1 diş sarımsak-2 kaşık yoğurt-2 kaşık mayonez ile yapıyorum, elbette o daha lezzetli oluyor :)ben o yoğurtlu kerevizi sevemedim gitti.aslında turşuda kerevize bayılıyorum. portakallıda seviyorum çorbalarada koyuyorum ama yoğurtlusuna hiç kanım ısınmadı.
[/COLOR][/SIZE]
Ohhh be kızım, nihayet yazdıklarını da okuyabiliyoruz :)) Hoşgeldinnnn. Kızını tebrik ediyorum, face de çok sıkışık zamanda gördüm, iki satır yazamadım, buradan tebrik edeyim. Sizin ev az kalabalıktı, böylesi iyi olmuş...
Bu arada goruyorum ki hepiniz de hafiften kilo almissiniz.(umut, ceco, asu diyim daha dogrusu.) ve mutlu da gelmiyor heralde. Ama Yena'yi azim basmis anladigim kdariyla( sigara boregi kosarken farkedilmez bosver) banu da sonunda kocasini ikna edip spora baslamis. Artik hicbir bahanen, kacar yolun kalmadi..
Ben de kendime acimaya ve nefret etmeye devam ediyorum... Okulun acilisinda, kizim lafi cakti bana, " anne neden sen de herkesin annesi gibi guzel biseyler giyip gelmedin?" diyemedim tabii ki, giysem de bende oyle durmuyo, o yuzden artik almiyorum, giymiyorum diye... Haftasonu da esim lafi cakti hakli olarak.. " biraz alisverise filan gitsene!" diye.. Dun gittim. 44-46 beden battal kiyafetler arasindan biseyler secip aldim.. Barisamiyorum kendimle resmen!!! Sacimi da boyattim, biraz kizil kahve biseye.. Ama ne yapsan ayar tutmuyor bende.kendime de soz verdim hergun en azindan bir kalem olsun surmeden cikmayacagim disari diye..
Zaten bu yuksek lisansi bir bakima da bunun icin istiyorum. Biraz silkelenir, insan icine cikacak hale gelirim belki.. İse giderken boyle degildim cunku.. Simdi biraksan ayni esofmanla 3 gun yasayabilirim...( ozka biliyor daha seksi oldugunu!!!!)
Banucugum ve İstanbullu tombikler, Forum'da alisverise gitmek istiyorum, bulusma da olur.. Zaten nerdeyse 1 haftadir kursu filan astim, gitmiyorum, haftaya da bu cocuk geliyor.. 18 inde sinava girene kadar kendi basima ne calisirsam.. Bari alisveris yapiym..
Nevinciğim son zamanlarda hep moralin bozuk görüyorum seni. Düğün öncesinden bu yana pek keyfin yok gibi?...bu halimden sıkılıyorum bişey almak istiyorum yakışmayacak diye bırakıyorum...eşime verdiğim sözüde tutamadım yüzüme vurmadı henüz ama kendimi çok kötü hissediyorum hala çok şişkoyum.bayramda bütün kız kuzenler bir aradaydık uzun zamandır görmediğim kuzanımde geldi Aydından ki ikimiz birbirimize çok benzeriz..sonra çektirdiğimiz fotolara baktık ben herkesten şişmanım..çok depresifim...
Eğer leke yeniyse büyük ihtimalle çıkar canım, verirken bekletmeden temizlemeye almalarını belirttiysen, iyi de bir firmaysa çıkarırlar. Bu arada sana verdiğim tarifi boşver gtisin canım, sarımsaksız olmaz oooo. Ben şanslıyım bizim evd een büyükten en küçüğe herkes sarımsağa bayılır. Oğlum taze sarımsakları demet demet yiyor mevsiminde :))günaydın kızlar,
kahvaltımı yeni yaptım. temizlik yapmam lazım bugün. önceki gün salondaki beyaz halıma yeşilçay dökülmüştü, silmiştim. dün eve dönünce bir baktım lekesi gittikçe koyulaşıyor. halı yıkamacıya vericem, garanti vermiyoruz dediler. çıkar mı acaba??
.
Merhaba kızlar :) Sabah yürüyüş sonrası biraz tembellik ettim, hava pek kasvetli ben de evde pinekliyorum bugün.
Nevinciğim son zamanlarda hep moralin bozuk görüyorum seni. Düğün öncesinden bu yana pek keyfin yok gibi?
Resimlere canını sıkma bence. Aslında şanslısın çünkü çok güzelsin, azıcık zayıflasan çok daha iyi hissedeceğine eminim ben. Diyetisyene gitmeyi denemiş miydin? Belki yeni bir başlangıç iyi gelir sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?