aramiza hosgeldin canm :13: ins hep birlikte kurtulucaz bu kilolarimizdanyasitiz sanirim bende 88'liyim Dilek ismim memnun oldum simdiden arkadasim
hoşgeldinn :) ben de yeni katıldım sayılır, ama şimdiden çok iyi geldi. buraya yazdıkça gün içinde yediklerime daha çok dikkat ediyorum..
bu arada aynı yaştayız, kilomuz boyumuz da yakın... hep birlikte en kısa sürede bu fazla kilolardan kurtulacağız eminim
çayla da tatlı şeyler daha güzel gidiyor bacım yaa ama galeta bende de var kepekli 1 tane azcık da peynirle yesem dediğin gibi karnım doyar hem de fazla kalorili olmazaynen dün eşim neden acayip miğden çıktı senin diyo
sonrada ben üüzüldüm neyseki eskisi gibi kat kat deil demezmii
ölünmü herüfü öldürünmü hasabıı yena gibi küstüm adama :)))
aynur azcuk gaza getirdü beni bakalım her yediğimde aynuru düşünüp burakıyorumm
ben galeta aldım gece 1 tane yiyorum çayla baya şişiriyo kalorisi nedir bilemem
ama yanlış yapmışın sonra yine sıkıntı verir sana o diş canım çektir kurtul korkmagüle güle git az yersin inşallah
dişimi çektirmedim korkudan gitmedim valla çok korkuyorum ben yaaa azı diş bide
aynen canım benim de kulaklar gıdıklanıyor gibi:)geçmiş olsun sana daselamun aleyküm..herkese merhaba...
okuyorum kaç gündür ama yazmaya fırsat bulamıyorum..
Esracım geçmiş olsun biranönce doktora görün sonuçları merak ettim...
Dafi abla çok geçmiş olsun...
Asuman ablam seninde boğazın şişmiş bendede var bişeyler hatta kulaklarımda aşırı kaşınıyorboğazımdan kulaklarıma doğru uzanan bir gıcık sözkonusu
bu halimden sıkılıyorum bişey almak istiyorum yakışmayacak diye bırakıyorum...eşime verdiğim sözüde tutamadım yüzüme vurmadı henüz ama kendimi çok kötü hissediyorum hala çok şişkoyum.bayramda bütün kız kuzenler bir aradaydık uzun zamandır görmediğim kuzanımde geldi Aydından ki ikimiz birbirimize çok benzeriz..sonra çektirdiğimiz fotolara baktık ben herkesten şişmanım..çok depresifim...
çok doğru sevmediğin işi yapmayacaksın bitmiyor ben artık sadece bebek yeleği ve şal örüyorum denebilirselamun aleyküm kızlaaarrr
bu günlerde pek uğrayamıyorum işlerim yoğun. biraz boşluk bulsam bir iki şiş örgü yapmaya çalışıyorum oda olduğu yerde sayıyor sanki daha önün birini bitirdim ikincisine başladım arka duruyor ne zaman bitecek bilmiyorum . kazağı çabucak bitirmiştim bereyide bir günde ördüm yelek ilerlemiyor. gerçekten insan sevdiği işi yapmalı ben yelek örmeyi hiç sevmiyorum. ne zaman yelek örsem bitmiyor bir türlü..
ve aleykümselaaammm canım
çok sağol
hoşgeldin canım afiyet olsun bende muromu içiyorum
Hadi herkese leslie yapsin :)
ben basliyorum simdi
yarim saat yeterli olur sanirim
yaw 3 milini indiremedim bana özel msj la yollarmısın 4 mil var hoşuma gitmiyoo
indirdim saol ahh ahh şu boğazımızı tutabilsek zaten normal yesek bide laslyle 45 dakikacık yapsak süper oluruz yazakadar ayda 2 kilo hedef koydum inşallah başarılı olurumWalk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile Abs 46 min Fitness DVDRip TG - YouTube
canim ben bunu yapiyorum youtubeden kocaman acip, odamda yapiveriyorum, indirmeyle ugrasmiyorum yani, gerekte yok bence, cok uuzn sürüyor,
bediicim, tomurcuk iyimis cok sükür dinleniyor suan tatilde kendisi
kizlar 2 mil yaptim, yarim saat yani :)
cok mutluyum,
ama biliyormusunuz ne düsündüm ?
Bu sabah mesela kahvaltim biraz agir kacti,
düsündüm, simdi bukadar spor yaptim ugrastim, ancak o sabah yedigimi ya eritmistimdir ya eritmemisimdir,
halbuki kacamak yapmasak ne güzel simdi yagdan yakmis olurdum, kacamaklarimi eritmekle ugrasmak zorunda kalmazdim,
benimde aklim basima geliyor yavas yavas merak etmeyin,
bakalim cuma ne cikacak :)))
simdi doktorumu ariyim, sonuclarimi hala ögrenemedim üsendigimden :S
ayy fena terledimm
yemekler yapıldı.. ev toplandı ... spor yapıldı.. bebek uyutuldu .... artık dinlenme zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?