Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamunaleyküm fıstık kızlaarr
bugün kahvaltımı herzamanki gibi yaptım sonra 45 dk lesliemi yapttııımmmm
öğle yemeğinde barbunya vardı azcık yedim ama bebişe gaz yapmaz inşallah sonra 1 kase de şehriye çorbası içtim bol kimyon döktüm bebeğe ii gelirmiş
kuzucuğumu da uyuttum şimdi yatakta sızlanıyor kucağıma aldığım an uyuyor galiba kucağa alıştırdım kuzumu
hava çok güzel annem dışardan gelince yürüyüşe çıkarım herhalde

Sende hoş geldin canım :) Evet kesinlikle katılıyorum buraya yazdıkça daha çok özen göstereceğiz ve sonunda hepimiz hayal ettiğimiz beden ölçülerine kavuşacağız :) Yaşasın kadın dayanışması :)

oyyy epey geçmiş birikmişş okuyana kadar bu saat oldu...

katrem hayranım sana, büyük bir azimle yapıyorsun leslie yi.. ben düzenli yapamıyorum ya 3 gün yapıyorum sonra .... bir de ben onu yaparken sıkılıyorum nedense, sürekli bak bak, koşu bandı falan olsa mesela bir yandan da tv falan izlenir ama bu öyle değil, ama ne olursa olsun yapmalıyım....

menümü yazayım;

sabah, 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 dilim kepekli ekmek
1 ceviz
açık çay

ara, yarım çay bardaği leblebi
birkaç tane kuru üzüm
1 tane kuru incir

öğle; 4 yemek kaşiği patlıcan yemeği
2 yemek kaşği yoğurt
2 dilim k. ekmek

birazdan da 1 bardak süt içeceğim ve 4te 1 ayva yiyeceğimmm..

akşama Allah kerim..

çayla da tatlı şeyler daha güzel gidiyor bacım yaa ama galeta bende de var kepekli 1 tane azcık da peynirle yesem dediğin gibi karnım doyar hem de fazla kalorili olmaz
güle güle git az yersin inşallah

dişimi çektirmedim korkudan gitmedim valla çok korkuyorum ben yaaa azı diş bide
ama yanlış yapmışın sonra yine sıkıntı verir sana o diş canım çektir kurtul korkma
kahvaltıda fazla yemedim zaten hamur işi tatlı felan yoktu güzel bir kahvaltı yaptık
aynen canım benim de kulaklar gıdıklanıyor gibi:)geçmiş olsun sana da
moralini de düzelt artık canım takılma resime şuna buna elimizdekilere şükredelim sonra da kiloları vermek için çabalayalım rabbim de nasip etsin inşallah
çok doğru sevmediğin işi yapmayacaksın bitmiyor ben artık sadece bebek yeleği ve şal örüyorum denebilir
hoşgeldin canım afiyet olsun bende muromu içiyorum

ben de muroyu soracaktım ama aynurcum sormuş
kahve olduğunu anlamıştım gerçi ama belki farklı bişeydir diye sorayım dediydim afiyet olsun canım

Cumleten selamlar, giremedim kac gundur, vize donemim baslicak dersler yogun ev isleri de var onlarla da ugrasiyoruz firsat bulamadim hic. Yeni geldim okuldan feci uykusuzum simdi yaticam aksam tekrar giricem gecmisie de o zaman bakarim, selam verim dedim ondan girdim. Hadi iyi gunler hosca kalin

Aramıza hoşgeldin
İnşallah sende düzenli paylaşımda bulunup hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
He bu arada bu topiğin bir Adile naşiti var oda ancak ben olabilirim 1.52 cm e 111 kilo sıydırdım tabi gecici olarak seve seve tahtımı devredebilirim diyeceğim ama kimse olmasın adile naşit hem yerini kimse tutmaz hemde hepimiz zayıflayıp fıstık gibi olalım

Hoşbulduk canım :) Evet maalesef gereğinden çok kilo sığdırıyoruz bedenimize ama aslaaa umutsuz değiliz ben bütün kalbimle inanıyorum ki senin de dediğin gibi zayıflayıp fıstık gibi olucaz :):):):)

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldinAllahın izniyle kurtulacağız kilolarımızdan

Hoşbulduk canımm :):) Evet inşallah hep beraber kazanıcaz bu mücadeleyi :)

Son düzenleme:
yaw 3 milini indiremedim bana özel msj la yollarmısın 4 mil var hoşuma gitmiyoo

Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile Abs 46 min Fitness DVDRip TG - YouTube

canim ben bunu yapiyorum youtubeden kocaman acip, odamda yapiveriyorum, indirmeyle ugrasmiyorum yani, gerekte yok bence, cok uuzn sürüyor,

bediicim, tomurcuk iyimis cok sükür dinleniyor suan tatilde kendisi

kizlar 2 mil yaptim, yarim saat yani :)
cok mutluyum,
ama biliyormusunuz ne düsündüm ?
Bu sabah mesela kahvaltim biraz agir kacti,
düsündüm, simdi bukadar spor yaptim ugrastim, ancak o sabah yedigimi ya eritmistimdir ya eritmemisimdir,
halbuki kacamak yapmasak ne güzel simdi yagdan yakmis olurdum, kacamaklarimi eritmekle ugrasmak zorunda kalmazdim,
benimde aklim basima geliyor yavas yavas merak etmeyin,
bakalim cuma ne cikacak :)))
simdi doktorumu ariyim, sonuclarimi hala ögrenemedim üsendigimden :S

ayy fena terledimm

Merhabaaa kk'nün iradeli bayanları :) Umarım gününüz en az sizin kadar güzel geçiyordur :) Ben bu sabah bir saat yürüyüş yaptım :)
Sabah kahvaltımda

Bir dilim kepek ekmeği
Bol yeşillik ve domates
Bir tane yumurta
Bir dilim peynir
Şekersiz içmeyi başaramadığım için çay yerine ıhlamuru tercik ettim :)

Ara öğünüm
Bir tane muz,elma,bir kase de yoğurt oldu
Şimdi tekrar bir saatlik yürüyüşe çıkıcam :)
Kendine çooooooook iyi bakın :) Görüşmek üzereee :)

ben de yürüyüşe çıkıyorum şimdi, hem de markete uğrarım dönüşte. salata malzemesi almalıyım.

hayatımda hiç salata yemezdim, yeni yeni alışmaya çalışıyorum. (hala domates ve salatalık ağzıma süremiyorum orası ayrı)

LEAH

Ne iyi yaptın gelmekle..Bırakmayın burayı çok özlüyorum ben hepinizi ama...
Yeniden talebe mi olacan.:) Hayırlısı olsun, çok iyi gelecektir sana. zor mor üstesinden gelirsin sen..

Nevinciğim, seni çok iyi anlıyorum işe başlamadan önce senden çok daha kötüydüm durup durup ağlıyordum...
Acaip mutsuzdum kimseye birşey anlatamıyordum çünkü ortada birşey yok..Kötü olan o zaten ifade edemediğim bir mutsuzluk,bıkkınlık..
Farklı birşey iyi gelecektir sana inanıyorum ben..Düşün ne olabilir bu..
Ve umarım kısa zamanda geçer mutsuz durumun.

indirdim saol ahh ahh şu boğazımızı tutabilsek zaten normal yesek bide laslyle 45 dakikacık yapsak süper oluruz yazakadar ayda 2 kilo hedef koydum inşallah başarılı olurum
70 olmak çok isittiyorum

selam kızlar,

evi sildim süpürdüm. uzun zamandır ilgilenmiyordum evle, gözüm korktu bitmeyecek diye. o yüzden akşam yemeğine anneme gideceğim yine. ama çabuk bitti. toz alma falan var ufak tefek, onları da yarın yaparım belki.

Umutcum yazın da aynı yere yıkatmıştım halılarımı, aynı halıdaki minik kahve lekelerini çıkarmışlardı. ama ilk kez yeşil çay lekesi oluyor. inşallah dediğin gibi çıkar canım, belirtmiştim zaten lekeli olduğunu. çocuklarla alışverişte kolay gelsin sana. eğlenceli olacaktır kesin. gerçi misafirin geliyormuş fırsat bulabilirsin inşallah. sarımsağa da hasret kaldım valla ben. oğluşun sakın sarımsak kokusunu sevmeyen sevgili bulmasın, şimdiden tembih et :)))

Nevincim Yenanın da dediği gibi değişiklik iyi gelecektir sana. sanırım manevi tatmin konusunda eksik hissediyorsun. aslında bu başarı açlığını diyete yönlendirsen keşke. ama sanırım seninki yeni bir şeyler öğrenip kendini geliştirme konusunda bir istek. kurs falan mı bulsan kendine? bir hobi edinsen iyi gelir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…