Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar hergün menümü paylaşıcam artık
slm günlügüm
bugünkü menüm
2 bardak su
kahvaltı 2 kk peynir ,8 zeytin,2 d ç ekmegi,sögüş,
ara 1 armut yarım kase yogurt
bitki çayı
2 b su
5 k k fasulye y kase yogurt salata,1 közlenmiş biber
ara türk kahvesi,minacık bitter çikolata
ara y lt su
1 elma 1 b y y süt
bitki çayı
akşam tavuk haşlama salata 1 kase cacık,2 d ekmek
sonra 1 nar 1 b ayran içip dükkanı kapatıcam
bu gün 2.5 saat saat spor yaptım

herkese selamlar,

sabahtan beri yazıyorum,hata veriyor,tüm yazdıklarım gitti
hoşgeldin bedii özlettin kendini oğluşunda iyidir inşaAllah

başınız sağolsun umutcum sana kolay gelsin

sağol asucum başka yerde adı nedir bilmiyorum ama suriyede muro olarak tüketilen bir kahve oranın en yaygın içeceğiymiş. eşim üç dört yıl önce suriyeye gitmişti ordan getirmişti uzun süre tüketmemiştik bu sene açmaya başladım şişeleri. bana çok iyi geldi bir fincan içsem bir öğün yemek yemiş gibi hissediyorum.

kızlaaaarrrr opera kullananınız varmı
kadınlar kulübü bakımdan sonra operadan açılmıyor.
bende çok alışmışım operaya başka yerden açmak zor geliyor.

Ya nasil birsey bu anlamadim. Haftasonu yani daha diyete yeni baslamisken biraz gevseyince tekrar toparlayamiyorum. Yani diyet dusuncesini oyle buyuttumki gozumde,oyle siktim ki kendimi. Boyle bir yan etkisi oldu galiba. İnsallah yine toparlayabilirim. Buraya yazmak bana iyi geliyor. Ya daha bastan benim gibi kacamak yapan varmiii. Hemde bki 37 iken. Durumum vahim.
Neyse bgn yediklerim
Sekerli kahveli sut( sabah uykumu acmak icin)
Sehriyeli corba, dalyan kofte, patates puresi
Bir dilim ispanakli borek(anne boregi)
6 yk pilav, kivircik salata, sehriye corbasi,yarim porsiyon patlican oturtma ve bir dilim ekmek

akşam yemeğinde yediklerimi yazayım saat 4.5 da yedik
2 kaşık kıymalı patates yemeği
3 kaşık kadar bulgur pilavı
yoğurtlu kereviz salatası yarım dilim tam buğday ekmeği
bikaç tane acıbiber turşusu
yatana kadar da sadece kahve ve azcık da meyve yerim büyük ihtimal

Bu akşam yediklerimm .. 2 Kaşık barbunya 1 adet tavuk göğüsü ( tavuk çıkacak yakında bende :)) 2 kaşık salata ve su ....

Bugün öğlende 2 adet ızgara köfte yoğurtlu salata ve bolca su... bbir yarım elma

Evet akşam yemeğimi yedim ama biraz fazlamı yedim acaba.. :S

Bir tabak lahana

2 tane peynirli börek

Bir kase yoğurt

Salata

Sizce abartmış mıyım kızlar

gün boyu ne yedin bilmiyorum ama akşam 2 börek olmamış tabii
bu arada ben de bugün 1700 civarı kalori almışım ne dersin özlem fazla olmuş gibi sanki
dün yemediğim sütlacı yedim kalorisi fazlaymışönce baksaydım yarısını yerdim bari
artık yapacak birşey yok yarın bol bol yürümek dışında

bugunku menum
sabah 2 dilim cavdar ekmegi arasına yapılmıs peynirli marullu domatesli sandviç
arada 1 kuçuk portakal
öglen 1 tabak haslanmıs yogurtlu kabak yemegi 2 dilim ekmek(ay dayanamadım 2. dilimide hüpletiverdim)
arada 1 elma
akşam 1 tabak yogurtlu makarna
menumu yazdım sınavım var yarın ona calısmaya kaçıyrum kocaman öptüm:)

selam hatunlar bende yeniden bol su icmeye basladim bu gunumu wc de gecirdim desem yalan olmaz birde misafirlige gittik aniden bu aksam hep wc gidesim geldi utandim orada gitmeyede annemlere dedim bi daha biyere isticekseniz ogleden soyleyin su icmeyi birakiym

bugünkü menüm:

sabah geç kalktığım için kahvaltı öğle yemeği oldu yine :)

öğlen: forever diyet mama
akşam: salata (yeşillik+havuç+mısır)
biraz önce de malesef balık kraker yedim kendimi tutamayıp

hepinizin menüsünü okudum bugün börek günüydü galiba herkes börek yemiş

ayrıca 1 saate yakın tempolu yürüyüş yaptım.

akşam arkadaşımla buluştuğumda da birbirinden güzel pastalara tatlılara karşı koyup sadece icetea içtim inanamıyorum

selam kızlar,
bugün hava çok kasvetliydi.içim sıkıldı.tam yatak havası.ama gelen telofonlardan pek fırsat olmadı.
sabah:2 çiğ börek.2 kupa şekersiz çay
ara 2 nar
akşam;2 tabak etli patates..
ara 2 mandalina
burasu bu mevsimde tam bir cennet..meyve ve sebze fiyatları bayağı düşük..söz gellimi nar kiloso 1tl.hatta 50 kuruşa da var.
mandalina kendi ağacımdan..öyle zevkli ki,her gün bir iki tane koparıp yemek..inşallah bırakırlar da hafta sonu
oğluma toplayıp gönderirim..
karnıbahar haşladım.yarın kızartıp soslayacağım..domatesl konservesi yaptım.onlarda oğluşuma gidecek.daha reçeller var.
allahtan internet var.bilmediğim şeyleri öğreniyorum.cahide&jibek adli blogdan çok yardım alıyorum.tavsiye ederim.sayelerinde
becerikli bir anne olmaya başladım..
şimdi biraz geçmişi okuyayım..

kızlaaaarrrr opera kullananınız varmı
kadınlar kulübü bakımdan sonra operadan açılmıyor.
bende çok alışmışım operaya başka yerden açmak zor geliyor.

maalesef.ben IE kullanıyorum..ama bu gün kaç kez kullanıcı adımı yazdıysam girmekte zorlandım..

yine bir gün sabahtan akşama kadar diyetle akşam keyifle geçti kızdım kendime bi sürü aç kaldığına deymiyo diye bide yemekten sonra yerden bişey almak için eğilince kitlendim kaldım acıdan yerimde duramadım resmen sıcak suyla kas gevşeticiyle biraz açıldım ama felaket bi ağrı devam ediyo belimde bu yüzden sporada gidemedim bugün vücudum bişey anlatmaya çalışıyo sanırım bana

aralıkta ankarada olacağım..ankarada ikamet edenlerle buluşmak hatta evde misafir etmek isterim..ankaralılara duyurulur..
tabii allah izin verirse..

bende öyle deneyeyim bari
işin kötü tarafıda yoğurtlu havucuda pek sevemiyorum ikisi karışınca belki hoş olur.
aa bak içine mayonez girerse sevebilirim ama sevmemem gerekir.
umutcum misafire yazık değilmi
ayvalı hiç denememiştim iyi fikir. bu hafta köye gitseydim ayvaları toplardım. gidip onlarıda toplayamadım. dibine dökülmüşlerdir. hepsi organik . çabucak çürümeye başlıyorlar. çoğunu ayva tatlısı gibi yapıp sıcak sıcak kavanozlara dolduruyordum. tatlı bulunmadığında açıp, üstüne ceviz, kaymak veya kırem şanti koyup ikram ediyordum. onada bir altarnatif bulmam lazım şekersiz saklamanın bir yolu olmalı:44:

aman darısı başımıza..bak nasılda uğurlu geldik..anacağım anlayamadığım kendimizden başka herkesin kiloso düşüyor.kendi adıma
konuşayım..biraz kıskaçmıyım acaba??
hoşgeldin fıstık..

kızlar bende menümü yazayım biraz dengesizdi ama neyse
sabah biraz geç kalktım namazdan sonra yatmıştım iyi uyumuşum.
kahvaltıda eşime tarhana çorbası yapmıştım bende bir tabak içtim ekmeksiz

öğle : iki trabzon hurması , bir elma
ara : bir fincan muro

akşam yarım tabak çorba, yarım domates, bir tabak yeşil soğanlı yumurta, üç dilim tam tahıllı ekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…