maşallah
hoşgeldin bedii özlettin kendini oğluşunda iyidir inşaAllahherkese selamlar,
sabahtan beri yazıyorum,hata veriyor,tüm yazdıklarım gitti
başınız sağolsun umutcum sana kolay gelsinMerhaba kızlar :) Sabah yürüyüş sonrası biraz tembellik ettim, hava pek kasvetli ben de evde pinekliyorum bugün.
Aslında bu hafta alışveriş planlarım vardı özellikle çocuklar için alışveriş yapmak istiyordum. Malum bu yaş çocukları çabuk büyüdüğü için her mevsim yeni kıyafet-ayakkabı alışverişi istiyor. Geçen kıştan kalanları çıkardım düdük gibi kalmış hepsiToplasan 3-5 parça kıyafetleri var üzerilerine olan. Onlara alırken kendime de ufak tefek bir şeyler bakarım diyordum. Ama planlarım suya düştü. Kayınvalidemler yoldaymış buraya geliyorlar.
Kayınpederimin teyzesi vefat etmişti geçen haftalarda, kardeşi vefat edince eşimin babaannesi de çok üzülmüş. Kayınpeder onu alıp yanına götürecek, biraz hava değişimi için. Eşim yokken annmlerd eyemek yiyoruz hatta onlarda kalacaktık yarın, bana evde yapacak pek iş düşmüyor yani, bol bol dolaşırım diyordum ama olamayacak galiba...
Hepten rahatlamıştır inşallah canım. Sen nasılsın ? Geçti mi biraz iç sıkıntın?
Ben de çok baskın olunca tadı haz etmiyorum. O yüzden 2 ölçü havuca 1 ölçü kerevizle karıştırarak yapıyorum. İki iri havuca 1 minik kerevizi rendeleyip sarımsaklı süzme yoğurtla karıştırıyorum, üzerine de pul biberle gayet güzel oluyor. Laf aramızda misafire yaparken 1 diş sarımsak-2 kaşık yoğurt-2 kaşık mayonez ile yapıyorum, elbette o daha lezzetli oluyor :)
Portakallı zeytinyağlı kök sebze yemeği bizde de çok sevilir. Havuç, yer elması, kereviz, patates ile yapıyorum, 1,5 portakalın suyu ile. Bazen yarım da ayva koyuyorum ben içine pişerken...
Ohhh be kızım, nihayet yazdıklarını da okuyabiliyoruz :)) Hoşgeldinnnn. Kızını tebrik ediyorum, face de çok sıkışık zamanda gördüm, iki satır yazamadım, buradan tebrik edeyim. Sizin ev az kalabalıktı, böylesi iyi olmuş
Alışverişe ben de gideceğim ama denk getirebilir miyiz bilmiyorum? Bir ara ararım ben seni. Kendin için bir şeyler yapıyor olman çok güzel, çok sevindim :)
Nevinciğim son zamanlarda hep moralin bozuk görüyorum seni. Düğün öncesinden bu yana pek keyfin yok gibi?
Resimlere canını sıkma bence. Aslında şanslısın çünkü çok güzelsin, azıcık zayıflasan çok daha iyi hissedeceğine eminim ben. Diyetisyene gitmeyi denemiş miydin? Belki yeni bir başlangıç iyi gelir sana?
Eğer leke yeniyse büyük ihtimalle çıkar canım, verirken bekletmeden temizlemeye almalarını belirttiysen, iyi de bir firmaysa çıkarırlar. Bu arada sana verdiğim tarifi boşver gtisin canım, sarımsaksız olmaz oooo. Ben şanslıyım bizim evd een büyükten en küçüğe herkes sarımsağa bayılır. Oğlum taze sarımsakları demet demet yiyor mevsiminde :))
sağol asucum başka yerde adı nedir bilmiyorum ama suriyede muro olarak tüketilen bir kahve oranın en yaygın içeceğiymiş. eşim üç dört yıl önce suriyeye gitmişti ordan getirmişti uzun süre tüketmemiştik bu sene açmaya başladım şişeleri. bana çok iyi geldi bir fincan içsem bir öğün yemek yemiş gibi hissediyorum.çok doğru sevmediğin işi yapmayacaksın bitmiyor ben artık sadece bebek yeleği ve şal örüyorum denebilir
ben de muroyu soracaktım ama aynurcum sormuş
kahve olduğunu anlamıştım gerçi ama belki farklı bişeydir diye sorayım dediydim afiyet olsun canım
Evet akşam yemeğimi yedim ama biraz fazlamı yedim acaba.. :S
Bir tabak lahana
2 tane peynirli börek
Bir kase yoğurt
Salata
Sizce abartmış mıyım kızlar
kızlaaaarrrr opera kullananınız varmı
kadınlar kulübü bakımdan sonra operadan açılmıyor.
bende çok alışmışım operaya başka yerden açmak zor geliyor.
bende öyle deneyeyim bariBen de çok baskın olunca tadı haz etmiyorum. O yüzden 2 ölçü havuca 1 ölçü kerevizle karıştırarak yapıyorum. İki iri havuca 1 minik kerevizi rendeleyip sarımsaklı süzme yoğurtla karıştırıyorum, üzerine de pul biberle gayet güzel oluyor. Laf aramızda misafire yaparken 1 diş sarımsak-2 kaşık yoğurt-2 kaşık mayonez ile yapıyorum, elbette o daha lezzetli oluyor :)
Portakallı zeytinyağlı kök sebze yemeği bizde de çok sevilir. Havuç, yer elması, kereviz, patates ile yapıyorum, 1,5 portakalın suyu ile. Bazen yarım da ayva koyuyorum ben içine pişerken...
aranızda 1. haftamı doldurmuş bulunuyorum. veeee tam 2,5 kg verdimtam gaz devam!!!
leslie hiç yapmadım daha önce, şimdi ona başlamayı düşünüyorum... yoğunluk nedeniyle spor salonuna gidemeyeceğim bu aralar, en azından gidene kadar idare eder beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?