Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel değilmi ağaçtan toplamak ..benim bir arkadaşım bana bir tarif vermişti.suyu kaynatıp soğutuyor.kavonoza doğradığı ayvaları
2 kaşık şekeri ve suyu koyup ağzını kapatıyor.ters çevirip ertesi gün kaldırıyor.sanırsam kavanozo ve kapağı kaynar suya koyup çıkardıktan sonra
bu işlem yapılırsa doğru olur.kışın konserve komposto tadında oluyormuş..
eğer reçel yapmak istersen şekersiz olarak elma suyuyla pişir..birazcık dene bakalım.genellikle şeker hastaları
bu tip reçel yapıyorlar..

doğru söylüyorsun zeynepcim esmer şekerle komposto yapabilirim çürümeden değerlendirmiş olurum.

aniden eğilmek bel için çok tehlikeli.oturarak yerden bir şey almak lazım.sinirlerde sıkışma oluyor.sonuç bel fıtığı.
aman ah tecrübeyle sabittir..geçmişler olsun..

gün boyu ne yedin bilmiyorum ama akşam 2 börek olmamış tabii
bu arada ben de bugün 1700 civarı kalori almışım ne dersin özlem fazla olmuş gibi sanki
dün yemediğim sütlacı yedim kalorisi fazlaymışönce baksaydım yarısını yerdim bari
artık yapacak birşey yok yarın bol bol yürümek dışında

Sabah kahvaltısında :)bir dilim kepek ekmeği bol yeşillik ve domates bir tane yumurta bir dilim peynir bir bardak ıhlamur oldu. Ara öğünüm bir tane muz,elma,bir kase de yoğurt..:)Ama çok haklısın canım 2 tane börek çok fazla oldu artık yarın biraz daha hafif yerim :)

Son düzenleme:
aralıkta ankarada olacağım..ankarada ikamet edenlerle buluşmak hatta evde misafir etmek isterim..ankaralılara duyurulur..
tabii allah izin verirse..
ablacım topiğin demirbaşı ve ankaralısı olarak seninle görüşmeyi çok isterim ben hatta bana buyur gel çok memnun olurum inşallah nasip olur

kaç gündür ben de tarhana yapacağım kayınvalidemin yaptığı tarhanayı serdim tam kurumadıysa diye nasıl kokuyor mis gibi yarın ben de yapayım bir tarhana çorbası
trabzon hurmasına ben bayılıyorum her gidişte alıyorum marketten geçen gün eşim bak bakalım nelere faydalıymış dedi baktım gerçekten faydalıymış biçok şeye ama kötü tarafı iştah açıyormuş malesef ben de ara vermek zorunda kaldım yemeye

bende çok seviyorum hurmayı günde 2 tane yiyorum kalorisi çok mu aceba?

acaba bende buraya katılabilirmiyim

hoş geldin..iyice düşündünmü??yalnız önceden söyleyeyim burası bağımlılık yapar..bir kaçgün girmezsen
suçluluk duygusu sarar..kim ne yapmış bilmek istersin.ve öylesine arkadaştırlar ki..arkamda dağlar var dersin yaslanırsın.
ayy ben burası olmasaydı ne yapardım??..

hayirli aksamlar kizlar
sabahtan beri kadinlar kulubu degisik baska arama motoru indirdim oda ayni kizin notebookundan baktim aha ayni eskisi gibi buyuk kiz ver bakem telini dedi hop ayni eskisi gibi ayari tel modundaymis rahatladim yaw

umutcum nasilsin demissin hic iyi deilim motimi nursena caldi kanimca acayip yemeye basladim offf

benimde kucuk ayva agacim var annem dediki bayramdan sonra topla bende kar yagdigi gun topladim 2kasa topladim her gun 2dene yiyprum ama hepsi tam olgunlasmamis annemde dediki keske ufaklarini toplamasaydin onlar biraz daha buyur

dedi seneye insallah minikleri toplamicam soguktan bisey olmuyormis ayvaya

benim ayvam ekmek ayvasi cok guzel olgunlari sari olmaanlarida bir sise suyla yiyorum yoksa bogazimda kaliyor

bende taze tarhana yaptım henüz tam kurumadı ama o kadar çok şey koydumki içine tadından korkuyordum açıkcası:44: korktuğum gibi olmadı çok güzel tadı var eşimde çok beğendi.
ben hurmadan sonra kabuklu elma yiyorum üzerinede su içtimmi miğdem şişiyor iki saat sonrada bir fincan kahve hiç acıkmıyorum.

toksin cim ayva kırağı düştükten sonra toplanırsa daha güzel yumuşacık olur. ama bizim bir dezavantajımız var . bursanın lodosu meşhur bir lodos çıktımı hepsi yerlerde dibinden toplamak zorunda kalıyoruz.

herkese iyi akşamlar..

bugünlerde çok kaçamak yapmaya başladım, titremem ve kendime gelmem lazım...

iştah açıyor dediğiniz cennet hurması mı??

öğleden sonra oğluşumla yürüyüşe çıktık, yarım saat falan dolandık, dışarı çıkılabilecek son günleri değerlendirelim şimdilik.. tempolu değildi yürüyüşüm ama oğlumla merdivenleri hızlı hızlı inip çıktım hiç değilse faydası olsun dedim..

akşam yine ev oturmasına gittim, arkadaşlarım hep küsmüşler bana, bu ara pek görüşememiştik, bana epey farketmiş zayıflamışsın dediler, çok mutlu oldum, ama hafif kaçamaklar yaptım orda ( kendimden utanıyorum.. ama onlar biliyordu diyette olduğumu, diyette olduğumu bilmeyen birileri desin istiyorum zayıflamışsın diye, amannn...

neler koydun tarhananın içine, bir arkadaş annesinin 30 çeşit malzeme koyduğunu söyledi de sordum neler olduğunu söylemedi.. biz de annemle yapıyoruz ama bizimki öyle yoğun değil...

ben çıkıyoruummm hepinizi öpüyoruuumm rüyamızda incecik bedenimizle hayalimizdeki kıyafetleri giyelim inşallaaaahh
iyi geceleeeer

evet cennet hurması canım malesef
hele bir 10 kilo olsun verdiklerin herkes söyler canım merakeetme sen devam et yoluna kaçamakları azalt tabii

ay seninkiler zayıflamışsın demiş ne güzel . benimkiler iyiden iyiye kızıyorlar bana yeter artık hasta olacaksın her gördüğümüzde dahada zayıflıyorsun diyorlar ama ben birazcık kıskançlık seziyorum yeğenimin nişanında ne o kız yarım porsiyon kalmışsın dediler eskişehirde hastalık falanmı geçirdin nasıl becerdin bu kadar zayıflamayı dediler. kimse 88 olduğuma inanmıyor birazda sıkılaşsam hiç inanmıycaklar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…