Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben pek annamiyom bahce islerinden hep anama sorarim oda topla dedi demediki kucukleri dursun topladiklarimin cogu kucuk sakadan diyorumki anama seneye anami dinlemicem

zeynep ablacim kendi agacindan toplamak yemek cok guzel

sen 18 kilo vermişsin dafi, ben de 18 verseeeemmmmmm ne derlerse desinler o zamanD bilmiyorum yaa yapabilecek miyim acaba.. bu aralar motivasyonum hiç yok, diyetteyim ama gönülsüz gönülsüz, öyle olunca da kaçamaklar artıyor tabi...

neler koydun tarhananın içine, bir arkadaş annesinin 30 çeşit malzeme koyduğunu söyledi de sordum neler olduğunu söylemedi.. biz de annemle yapıyoruz ama bizimki öyle yoğun değil...
ben ekşi tarhana yazın yapmıştım bu sefer pişirme tarhana yaptım bizde pişirme daha çok tüketilir.
içinede pek birşey koymazlar sadece yoğurtla yapılır ender olarakta nohut ve domates konur . benimki oldukca katmalı oldu
aklıma gelenleri yazayım
yoğurt, haşlanmış nohut, domates, kırmızı biber, soğan, sarımsak, kereviz, kelem,zencefil, zerdeçal, kekik, nane, kara biber, kimyon, reyhan, fesliyen,maydanoz, dereotu daha doğrusu dolapta ne bulmuşsam koydum dafi ce birşey oldu

hoşbuldum ablacım :)

ben daha yeni başladığım için bu hız, ama inşallah hepimiz böyle devam ederiz

tam olarak anlayamadım ikisinin arasındaki farkı ama eminim güzel olmuştur ellerine sağlık..

hadi cümleten iyi geceler, sabah tartıda eksileri görme ümidiyle..

azmedince yaparsın yapanlar nasıl yapmış benim onlardan neyim eksik , onlardaki iradeyse ben daha çok irademe sahip olabilirim dersin ve başarırsın .
akşam haberlerdeki kadınları gördünmü birisi 120 kilodan 60 a düşmüş, birisi 110 kilodan 50 ye düşmüş. onlar başarmışsa 60 kilo vermeyi biz neden başarmıyalım bizim onlardan neyimiz eksik

ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun

Merhaba millet

Geçte olsa bir mesajlıkta olsa uğrayayım dedim. İnanılmaz yorgun ve uykuluyum şu anda eee kolay değil okadar spora alışkın değil benim totoş
Gece sağ olsun kız uyutmadı nedense yatak odasına girince korkuyorum diye ağlayıp durdu sonunda salonda uyudular eşimle ama eşimde bende huylandık acaba neden girmek istemedi diye :26: devamlı yatak odasının dolabının üzerini işaret ederek cıldırmış gibi cığlık atarak ağladı korkuyorum diye. Bu gecede bildiğim bütün duaları okuyup öyle deniyeceğiz bakalım

Bugün spora gittim ve tam 1 saat yüzdüm :122: sonrada 40 dakika kadar fitnes yaptım
Bu arada hoca fazla sporun kilo aldırabileceğini söyledi :44: hatta direk Fadime abla geldi o an aklıma.
Şimdi 1 ay bu şekilde devam edecekmişiz sonra bakıcak kaç kilo verdiğime eğer yeterli görmezse bu seferde sırf tam program fitnesle deniyecek umarım yeterli gelirde bende hem diledğim gibi kilo verir hemde yüzmeden vazgeçmek zorunda kalmam :

Canım senide kızınıda tebrik ederim
İnşallah herşey gönlüne göre olur ve kızında hep gurur duyulacak gözlerini sevinçten doldurur

Sorma kilo bakımından hala aynı yerde sayıyorum ama artık sporada başladığıma göre inşallah bu mahpus kaderim değişir
Gerçekten çok yoruluyorum ama okadar para verdim acısını çıkarmak için deli gibi çırpınıyorum inşallah karşılığını alırım en kısa zamanda

Buluşma benimde geçenlerde aklıma gelmişti :122: inşallah hepimize uygun bir tarih buluruz

acaba bende buraya katılabilirmiyim

aramıza hoşgeldin
Umarım sende en kısa zamanda hedefine ulaşırsın

Kız ben gıdaklamadıysam bu güne kadar sende gıdaklamazsın

Sizlerle çok sohbet etmek isterdim ama inanılmaz yorgunum şu anki mesajı bile boynu yana yatmış küçük emrah modundayım Dünde 1 saat yürümüştüm ya şu an resmen bacaklarım felaket ağrıyor
Ama eminim yarın biraz dinlenince yine birşeyciğim kalmaz bende Perşembe yine koşa koşa çıkarım yola

Yarın sabah görüşürüz inşallah
Hepinizi kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun kızlar

kizlaaaar zumba dansini yapan varmi aranizda.. diyetisyenler oneriyorlarmis bende simdi az deniycem 50 dklik ama uykumda geldi gibi bakalim

İyi geceler bayanlar :) Akşamı kayınbiraderimin evinde geçirdik, geç döndük. Sağolsun bizi götürdü getirdi. Aslında çocukların yarın okulu olduğu için hiç gitmek istemedim ama kayınvalidemler orada kalacaklarmış, ayıp olmasın çocukları da görsünler diye gittim.

Eltim de çok ısrar etmişti, yemek yapacağım beraber yiyelim diye :) Yemek yapmaktan hiç haberi olmayan, bunu da saklamayan, etli dolmaya fıstık ve kuş üzümü koyan (zeytinyağlısı ile karıştırarak) gelin kız gitmiş yerine çeşit çeşit yemekleri sıralayan bir kız gelmiş. Oldukça kısa süre içinde 20 kilo kadar yemek yapılmış, hepsi aynı boy ve hizada aynı tip kaplara dizilmiş :)) Elbette hepsini hazır aldığını anladım ama hiç bozuntuya vermedim. Heves etmiş, kendini göstermek istemiş. Kayınvalidemler de çok memnun oldular "ne becerikli gelinlerimiz var" diye :) Belki onlar da anladılar da benim gibi bozuntuya vermediler :) Gerçi Midas'ın kulakları misali gelip buraya yazdım işte Yarın bizde olurlar sanırım, öbür gün ise halletmem gereken bir iş olduğundan görüşemeyiz herhalde. Bir aksilik olmazsa bu işimle beraber Beyza'yı da göreceğim :)) Hatta bu işi Beyza ile planımız nedeniyle icat etmiş bile olabilirim

Şimdi biraz geçmişe göz atayım bakayım, herkesin keyfi yerindedir umarım...

Son düzenleme:
Nevinciğim, uygun bir zamanda eşinle paylaşsan; sebepsiz sıkıldığını, bir sefer de olsa bir danışmanla görüşmek istediğini belirtsen telaş etmez belki? Hepimiz zaman zaman böyle hissediyoruz gerçi, insanın kendi için bir şeyler yapması iyi geliyor :))
Ayva babaannemin bulunduğu yerde çok fazla varmış, merhaba diyene 5 kilo ayva veriyorlarmış. O da ayvayı rendeleyip ocakta çeviriyor, suyunu çektirip altını kapatmadan önce çok az şeker ekliyor, kimi zaman içine de tarçın-ceviz ekliyor. Hani elmalı tartın üzeine filan koyarız ya o şekilde bir nevi marmelat elde ediyor. Kimi zaman sabah kahvaltılarınd akimi zaman haşhaşlı çöreğin üzerinde, kurabiyelerin içinde filan değerlendiriyor.
I ıııııh olmadı şimdi bu. Motivasyonunu zorla tut getir. ne güzel bir yola girmiştin, o yoldan sapma. Yediklerini unut, yarından itibaren eskisi gibi sağlıklı devam et...

umutcum çok sağol
umut diye bir klosör açtım ne yazsan kopyalıyorum bazılarnada dafi ce birşeyler ekliyorum

bende çok seviyorum hurmayı günde 2 tane yiyorum kalorisi çok mu aceba?
kalorisi çok muş kızlr az yiğin bağdat hurması bide kabızlık yapıyomuş

burada gaçan cuma pazarda millet kilo kilo alıyo ama sapsarı ayy dedim yenmez ki olmamış ağzını büzüştürür ktezgahtar kızım bunlar kakaolu böle yenir
aldım 1 ko ilk defa yiyorum elma gibib kütütr kütür tadı olmuş gibi çok tatlıda deil sevdim kakaolu hurma bunuda muğlada öğrendiklerimin arasına kattım

bi ajandam vardır gezdiğim yerlerin yemeklerini knuşmalarını ilgimi çekenleri yazarım burda baya ot türü öğreniyorum
maşşallahhh desinlerrrrrrrrrrrrrrr ne emeklerle veriyoruz vala
bi cesaret edemedim hava hala 30 derecelerde seyrederken biheves yapsammıki diyorum beceremezsem diye vaz geçiyorum netten bi araştırmak lazım

afiyet olsun

kizlaaaar zumba dansini yapan varmi aranizda.. diyetisyenler oneriyorlarmis bende simdi az deniycem 50 dklik ama uykumda geldi gibi bakalim
ayy çok yorucu beceremedim ben lasly iyi kendi çapımızda yürüyoruz işte
ama çok bel kısmını falan incelttiğini duydum
hayirli aksamlar kizlar

umutcum nasilsin demissin hic iyi deilim motimi nursena caldi kanimca acayip yemeye basladim offf
r
yokk anam yokkkk akşam cozuttum buraya uğrayamadım bile her kez uyunca geldim suçlu suçlu yatayım sabah 5 te göreve gitcek eşim

allah rahatlık versinn

Benim de favorilerimin arasında o blog:)

aralıkta ankarada olacağım..ankarada ikamet edenlerle buluşmak hatta evde misafir etmek isterim..ankaralılara duyurulur..
tabii allah izin verirse..

Canım Ankarayamı taşınacaksın yine.?

:)) Umuttçuğum güldürdün beni..Belki de bir mucize olmuştur gelin hanımın içinde ki düzgün,hızlı,leziz ve aynı boyutta yemek yapma becerisi ortaya çıkmıştır.:)
Olamazmı.??

MErak ettim bak Beyzayla olan işinizi :))

Son düzenleme:
Kızlar cumaları eskisi gibi yine sadece buraya yazın kiloları...
Ben alışkanlık okuyorum mesajları.:)
O yüzden anlamı yok hem sizede iki iş çıkmamış olur...
Sadece mesaj için de değil de, ayrı yazın bildirim diye .yada mesaj için de yazarsanız yazı tipini farklılaştırın ki anlaşılır olsun...

--

Cecocuğum rüyasın da korkmuş olabilir kızın..
Çocuklar gündüz yaşadıklarını bir de gece yaşıyorlar :)

Bu saatte uyuyorsunuzdur doğal olarak hepinize iyi uykular diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…