günaayydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr off 2 ileri 1 geri bu tartı beni öldürcek hayırlısı bakalım dün akşamın yansıması göründü malesef neyse artık bakıcaz önümüze yola evam
laslyle güne başlıyorum 3 mil yapıverem
kas gevşetici falan sürsengünaydın kızlar gerçi bana günaydın olmadı ama belimin ağrısı hala geçmemiş vahim bi durumda uyandım kıpırdayamıyorum bile
günaydın kızlar....
Evet bugün eşim nezdinde tartıldım. Ve bir kilo daha vermiş bulunuyorum :)))) çok mutluyum....
Bu arada gece hiç uyumadımsağolsun bizim kız saat ikide bir uyandı pir uyandı....
Kahvaltımı ettim yine her zamanki kahvaltım 1 adet tahıllı ekmek az peynir maydonoz ve domates... açık çay....
Kocamı göndereyim işe :))) evi toparlayıp azıcık uyumak istiyorum tabi bu minik melek uyursa :))))
şimdi daldı ben de onunla beraber uyuyacağımm... :))))3 mil lasly eşliğinde 1 buçuk litre suyumu içtimm
minik kızıml a kendime yumurta haşlayayım köy yumurtası aldım taza taze yesinler diye
ohh valla asu başla sende acayip rahatlatıyo spor yaparken habire kafamdan 7 olcaksın diye geçirdim hayaller kurdum gardrobumu nası yenilesm neler alsam diye
aa bi akmışım 45 dakka bitmiş bile hadi hayırlısı hergün yaparım inallah
acayip saldı göbeğim falan spor baya sıklaştırmıştı dün aynadan nefret ettim resmen göbeğim de bi top yağ aşşağı sarkıyo anlatırken bile iğreniyorum ne yapmışım kendime yaaa kızkende vardı göbek ama böle deildi 6 dairelik binada oturuyorum en kilolu benim allahtan karşı komşum hamilede karışıyom arada herkez doğuruyo ama kadınlara bakıyorum hareketliler valla
neyse olcak inşallah
kas gevşetici falan sürsen
bide benim belim ağrıdımı evdeki örgü hırkam var onu bağlarım belime rahatlarım
tebrik ederimmmmm
çocuklar işte uyu dersin uyumaz uyuma dersin uyur genede en güzel zamanların
bizimki ayaklı felaket
günaydın canımgünaydın canlar..
selamün aleyküm..
dün yazdıklarınızı okudum haklısınız bu sadece kilo değil her konuda rutin hayat gelişimsizlik beni yordu. psikolog konusunu biraz daha ötelemem gerek yada gizli gitmem gerek eşim zaten yeterince stresli bu sıra dahada bunaltmak istemiyorum.gece 2 de uyandım uykum kaçtı çamaşırları serdim dolanıp durdum evde sonra uzun zaman uyuyamadım...genelde de tam bir ikizler burcuyum malesef ruh halim sürekli değişiyor..kurs ya da bir uğraştan bahsetmişsiniz akşam 7de evde olan ve cumarteside tam gün çalışan biri ne yapabilirki?
alışverişe gitmem lazım ama içimden gelmiyor ne yazıkki...hala eskilerle idare etmeye çalışıyorum. yakıştırmadığımdan almakta istemiyorum...yine de hamd olsun hergünümüze...
dünkü menüm
sabah
2 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin pekmez
beyaz peynir
şekersiz çay
ara
siyah kuru üzüm+şekersiz çay
öğle
3 kaşık şakşuka
4 kaşık yoğurtlu makarna
ara
1dilim kek+ 1 sb süt
akşam
1 kepçe tavuklu çorba
göbek salata+haşlanmış brokoli
ara
10 fındık+1 avuç kuru üzüm açık çay ile...
Fadime abla doktorunun verdiği menüyü paylaşırmısın? kilolarımız aynı gibi denemek istiyorum kendimi bir listeye alıştırmak istiyorum...
teşekkür ederim saolasın...günaydın canım
kahvaltı 2 b su 2 kk y yaglı peynir,8 zeytin yada 2 ceviz yada 7 badem ,2 dilim çavdar ekmegi ,1 şekersiz bitki çayı,eger peynir yemiceksen 1 haşlanmış yumurta yiyebilirsin, bol yeşillik tere,roka ,maydonoz,domates salatalık biber
ara y yaglı yarım su bardagı yogurt yada 1 b ayran 1 meyve
ögle 2 bardak ılık su 1 kase yagsız çorba el ayası kadar haşlanmış tavuk.yada balık ,yada 5 k kuru baklagiller,sadece taneleri,1 tatlı kaşıgıyla hazırlanmış karışık salata 2 d çavdar ekmegi
ara 1 bitki çayı ,1 meyve 1 bardak ayran yada süt
akşam 2 b ılık su 1 kase çorba ,5 k sebze yemegi ,yarım su bardagı yogurt ,2 dilim çavdar ekmegi,
ara 2 porsiyon meyve ,1 b süt yada yarım b yogurt
not...günlük 60 dakika yürüyüş
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
eger baklagiler yencekse ekmek yenmicek
sade kahve serbest baharatlarda serbest hazır et bulyon çorba türü şeyler yasak
2000 kalorilik diyet listesi kilosu 100 olanlara veriyormuş orda 100 çıktım pardesümle
Herkese günaydın ;
clutchcım ,daficim oğluşum iyi teyzeleri alttan 2 tane diş çıkmış çok tatlı,siz nasılsınız özledim valla hepinizi dün tüm 17 günü sizlere özetlemiştimki tüm yazdıklarım iptal oldu bakım varmış heralde ama sinir oldum.
Herkese günaydın ;
clutchcım ,daficim oğluşum iyi teyzeleri alttan 2 tane diş çıkmış çok tatlı,siz nasılsınız özledim valla hepinizi dün tüm 17 günü sizlere özetlemiştimki tüm yazdıklarım iptal oldu bakım varmış heralde ama sinir oldum.
Günaydın minik ve güzel hatunlar
Dün akşam müstakbel kayın validem kayın babam ve müstakbel nişanlımbize geldiler Binlerce şükürler olsun her şey çok güzeldi...
Ama dün sabahtan akşama kadar çok garip bi gündü. Sürekli bi aksilik oldu, planladığımız şeyleri vaktinde yapamadık, bitiremedik annemle. İçimizde sürekli bi huzursuzluk, sıkıntı, bi yorgunluk hali, bunalma flan. Annemle Allah hayırlara çıkarsın dedik durduk.
Gelme vakitleri yaklaştıkça en büyük sorunum olan ne giyeceğime bir türlü karar verememe ve yakıştıramama durumu baş gösterdi yine. Sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım bi de kesip atacağım bu popoyu diyeİçimizdeki huzursuzluk da geçmek bilmedi. Babam da her gün erkenden gelen adam gelmek bilmedi.
Sonra anlamadık abim ben babamı almaya gidiyorum diye evden çıktı anlam veremedik çünkü ikisinin de arabası var. Babam bi geldi ki, ölümden dönmüş çok büyük bir trafik kazası atlatmış. Bir servis aracı çok büyük hızla çarpıp sürüklemiş elektrik direğine çarpmışlarArabanın fotoğraflarını çekmiş abim iki araba da pert, servis aracındakileri hep hastaneye kaldırmışlar. Binlerce şükürler olsun ki babam da hiç bişi yok sadece biraz kolu ve bacağı ağrımış yuvarlanmış arabanın içinde çünkü
Duyunca annemle dedik demek buymuş sıkıntımız diye. Her şey bir anlık ya... Bir varız bir yokuz...
Kıyamam babam da hala diyor ki senin böyle güzel bir gününü berbat edecektimCanım benim ya.. Allah bize bağışladı babacığımı...
NEşeli kısımlarına geçeyim :) Muhabbetler, ikramlar, gülmeler, heyecanlanmalar, lafa girememeler, utanmalar, sıkılmalar flan derken konuyu açabildi sonunda babasıama evirdi çevirdi olmadı babam el attı sonunda konuya çok komikti ya. Ben yanlarına gidemedim mutfaktan dinledim uzun bir süre
İsteme ve nişan için tarihler konuşuldu, niyetler belirtildi flan
Bütün olumsuzluklara rağmen çok şükür gayet güzeldi her şey... Sanırım 2 haftaya kadar da cümbür cemaat istemeye gelecekler yüzük flan takılacak işte, ooff acayip gerginim ve heyecanlıyım :18:
Sanki herhangi bi arkadaşım ya da kuzenimin böyle bir davetinde bulundum, hiç benim için alınan kararlar gibi gelmiyor bunlar
Böyle işte kızlar, Sizlerle de paylaşmak istedim
Dün akşam müstakbel kayın validem kayın babam ve müstakbel nişanlımbize geldiler Binlerce şükürler olsun her şey çok güzeldi...
Ama dün sabahtan akşama kadar çok garip bi gündü. Sürekli bi aksilik oldu, planladığımız şeyleri vaktinde yapamadık, bitiremedik annemle. İçimizde sürekli bi huzursuzluk, sıkıntı, bi yorgunluk hali, bunalma flan. Annemle Allah hayırlara çıkarsın dedik durduk.
Gelme vakitleri yaklaştıkça en büyük sorunum olan ne giyeceğime bir türlü karar verememe ve yakıştıramama durumu baş gösterdi yine. Sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım bi de kesip atacağım bu popoyu diyeİçimizdeki huzursuzluk da geçmek bilmedi. Babam da her gün erkenden gelen adam gelmek bilmedi.
Sonra anlamadık abim ben babamı almaya gidiyorum diye evden çıktı anlam veremedik çünkü ikisinin de arabası var. Babam bi geldi ki, ölümden dönmüş çok büyük bir trafik kazası atlatmış. Bir servis aracı çok büyük hızla çarpıp sürüklemiş elektrik direğine çarpmışlarArabanın fotoğraflarını çekmiş abim iki araba da pert, servis aracındakileri hep hastaneye kaldırmışlar. Binlerce şükürler olsun ki babam da hiç bişi yok sadece biraz kolu ve bacağı ağrımış yuvarlanmış arabanın içinde çünkü
Duyunca annemle dedik demek buymuş sıkıntımız diye. Her şey bir anlık ya... Bir varız bir yokuz...
Kıyamam babam da hala diyor ki senin böyle güzel bir gününü berbat edecektimCanım benim ya.. Allah bize bağışladı babacığımı...
NEşeli kısımlarına geçeyim :) Muhabbetler, ikramlar, gülmeler, heyecanlanmalar, lafa girememeler, utanmalar, sıkılmalar flan derken konuyu açabildi sonunda babasıama evirdi çevirdi olmadı babam el attı sonunda konuya çok komikti ya. Ben yanlarına gidemedim mutfaktan dinledim uzun bir süre
Bütün olumsuzluklara rağmen çok şükür gayet güzeldi her şey... Sanırım 2 haftaya kadar da cümbür cemaat istemeye gelecekler yüzük flan takılacak işte, ooff acayip gerginim ve heyecanlıyım :18:
Sanki herhangi bi arkadaşım ya da kuzenimin böyle bir davetinde bulundum, hiç benim için alınan kararlar gibi gelmiyor bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?