Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun canım, baban için de geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış. ben de annem için endişelenirken okudum yazını, hem gözlerim doldu, hem de kadere inandım bi kez daha. sadece tek bir an yeterli oysa her şeyin bitmesine.

Yine ben geldimmmmmmmm :122: :122:

Komşunun kızkardeşi gelmiş bir saat sonra falan gelicek galiba
Bende fırsat o fırsat hemen buraya daldım

Canım senin gözün aydın önemli bir şey çıkmamış çok şükür
Annene de büyük geçmiş olsun inşallah onunla ilgilide hayırlı haberler alırız Dualarımız sizinle

Selam cücüşlerrr

ben gelddimm , kendime tavuk iskender yaptım , ooff harika oldu valla

şimdi onu hüplettim , hava yine güneşli ve ben yine atacam kendimi sokaklara , akşama kadar çılgınlar gibi atlicam zıplicam ortalarda

canım benim çooookk büyük geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış

hadi bakalım sözünüzde hayırlı uğurlu olsun , sıkıntıya sokma kendini , bi an önce zayıflamaya bak , benm gibi şişman gelin olma kuzum , emi , annadınmı

Badicanın dişleri hayırlı olsun Necancımm

her yeri herşeyi sağlıkla ısırsın , kemirsin inşAllahh

Esoşum aklımdaydın kuzum , eve varınca bi bakayım haber yoksa arayayım demiştim , iyi bari bişey çıkmamış çook şükür bebeeemm

canım arkadaşımda öle oldu , fazla yıkamaktan PH dengesini bozmuş o da , doktor her tuvalete gittiğinde yıkama demiş , sende dikkat et bebeemm ,yerim canını , öperim seni

annecinede sanada tekraradan geçmiş olsun

Son düzenleme:
Eee kızlar sizler nasılsınız

Aynurcuğum senin nasıl gidiyor dukan amcayla ilişkilerin valla resimlerine baktıkca imreniyorum sana
İnşallah bende o hallerimi görürüm
İnan şimdiden hep düşünüyorum acaba bir kaç ay sonra gözle görünen bir fark olurmu diye hatta dün spor hocasına da sordum sizce böyle devam edersem bir ayda kaç kilo en azından vermiş olurum diye ama birşey diyemedi sonuçta metabolizmaya bağlı ama yeterli bir sonuç göremezsek yüzmeyi zevk için yaparsın fitnese ağırlık veririz dedi
Keşke her ay 5 kilo versemde yaza kadar baya bir fark olsa
Ben hala portein ağırlıklı besleniyorum tam olmasada dukanımsı birşey oluyor hocada öyle devam et dedi
İnşallah faydasını görürümde bari yılbaşına kadar 99u görürüm

çok sağol cecoşum. oturdum ne olabileceğini araştırıyorum. nefret ediyorum bu huyumdan. inşallah korkulacak bir şey değildir. sen de spora başlamışsın, hayırlı olsun. sağlık getirsin sana.

sağol Aynurum. inşallah iyi oluruz hepimiz. bu kadın doğumcular bir tuhaf. kilo konusunda 5 kilo daha versen yeter dedi kadın.demedim tabi benim gözüm daha büyük rakamlarda diye :)

sık yıkamak çok zarar veriyormuş. aman dikkat edin hepiniz kızlar.

edit; afiyet olsun sana kuzu. gez havalar kötüleşmeden. ben de anneme gidip koşu bandına binicem yine.

Son düzenleme:

Afiyet olsun çüçüşüm tarifini bizede verde bizde bir ara yapalım
Tavuk ızgara yemekten gıdaklayacağız yakında bari değişik bir çeşit olur

Bende bugün yeşilmercimek yapacağım birazda dünden kalma bulgur pilavı var ( ben ondan 4 - 5 kaşık yedim oda saat 3de ) tabi bu akşam yemeyi düşünmüyorum
Bana yeşilmercimek, yoğurt birde salata uysada yerim uymasada

Banuşumm iyiyim çok şükür , bu hafta regl haftamdı , baskül hergün kafasına göre bişey gösterdim , şimdi reglimin sonuna yaklaşıyorum , tekrardan eksi çıkmaya başladım çook şükürler olsunn

bebeemm dediğin gibi , iyice inceldim , resimlerede yansıdı sanırım , dukanın özelliği yağdan yakması olduğu için , daha ince görünüyom sanırımm

kuzum sende bu iradenle devam edersen emin ol yılbaşına kadar 99u görürsün , yazada baya baya ince girersin bebeeemm
protein ağırlılı beslenmek iyidir kuzum , aynen devam et , hadi bakalım bizde boy boy resimlerinizi bekliyoruz Banu hanımcııımm

cecocum sağol canım ,sen naptın iyisindir iyişallah

kuzum sana tarif etmiştim ya ; tavuk göğsünü kuşbaşıdan biraz küçük doğradım , tavada yağsız bi güzeell çevirdim hiç yağ koymadım , tuz , pul biber , azcık kekik ekledim .

tabağa aldım , üstüne yoğurt koydum . salçayıda suyla incelttim sos yaptım , üstüne döktüm , ooohh miiissss

ülen bu cinekolok emmilere ve dezzelere anlam veremiyom , benimkide her gitmemde kilo ver diyor , hıyar yaa kendi göbeğine bak sen dicem bi gün amma , o da ayıp oluurrr

tamam kuzum sen bantta yürü ben sokakta , havalar kötüleşince bantta yürücem artıkın , dizim fen adeil buaralar

geçmiş olsun canım,bencede kötü düşünme şimdiden iyişallah her şey iyi olur ve sonuçlanır

İnşallah canım inşallah geçenlerde de dedim boydan resim çekileceğim 1 ay sonrada arada fark varmı bir görürüz
Eşim sağ olsun herşeyi alır ama bir bluetooth alamadı yeniden hesapta bayramda alacaktık
Dün benim aklıma gelmiş olsaydı hazır elektronik mağazasına gittiğimde alırdım ama benimde aklımdan cıktı
Neyse ben bugün resmimi çekeyimde bir ay sonrada çekilince hemen eklerim

aman kafa yorma onlara Aynurum. çekilir iş değil yaptıkları, mazur gör :))

birkaç kilodan sonra senin dizler baya rahatlar zaten kuşum. maşallah sana

geçmiş olsun canım,bencede kötü düşünme şimdiden iyişallah her şey iyi olur ve sonuçlanır

sağol bediicim, Allah razı olsun. bugünümüze şükür. inşallah yolundadır her şey. yapacak çok da bir şeyimiz yok.

Bugünkü sporum minik yerinde durmayan bişile bişile ya uyumyo gerçi dünkü edepsizliği yok bugün en azından beni şikayet etmedi sağa sola.. beş buçuk aylık bebek beni şikayet etti dün babaannesine ..

Öğle yemeğimizi yedik 2 kaşık barbunya 2 adet ızgara köftemm yoğurtt.. bolca su... Akşam üstüde bizim minikle yürüyüşe çıkıcam... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…