- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Günaydın minik ve güzel hatunlar
Dün akşam müstakbel kayın validem kayın babam ve müstakbel nişanlımbize geldiler Binlerce şükürler olsun her şey çok güzeldi...
Ama dün sabahtan akşama kadar çok garip bi gündü. Sürekli bi aksilik oldu, planladığımız şeyleri vaktinde yapamadık, bitiremedik annemle. İçimizde sürekli bi huzursuzluk, sıkıntı, bi yorgunluk hali, bunalma flan. Annemle Allah hayırlara çıkarsın dedik durduk.
Gelme vakitleri yaklaştıkça en büyük sorunum olan ne giyeceğime bir türlü karar verememe ve yakıştıramama durumu baş gösterdi yine. Sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım bi de kesip atacağım bu popoyu diyeİçimizdeki huzursuzluk da geçmek bilmedi. Babam da her gün erkenden gelen adam gelmek bilmedi.
Sonra anlamadık abim ben babamı almaya gidiyorum diye evden çıktı anlam veremedik çünkü ikisinin de arabası var. Babam bi geldi ki, ölümden dönmüş çok büyük bir trafik kazası atlatmış. Bir servis aracı çok büyük hızla çarpıp sürüklemiş elektrik direğine çarpmışlarArabanın fotoğraflarını çekmiş abim iki araba da pert, servis aracındakileri hep hastaneye kaldırmışlar. Binlerce şükürler olsun ki babam da hiç bişi yok sadece biraz kolu ve bacağı ağrımış yuvarlanmış arabanın içinde çünkü
Duyunca annemle dedik demek buymuş sıkıntımız diye. Her şey bir anlık ya... Bir varız bir yokuz...
Kıyamam babam da hala diyor ki senin böyle güzel bir gününü berbat edecektimCanım benim ya.. Allah bize bağışladı babacığımı...
NEşeli kısımlarına geçeyim :) Muhabbetler, ikramlar, gülmeler, heyecanlanmalar, lafa girememeler, utanmalar, sıkılmalar flan derken konuyu açabildi sonunda babasıama evirdi çevirdi olmadı babam el attı sonunda konuya çok komikti ya. Ben yanlarına gidemedim mutfaktan dinledim uzun bir süre
İsteme ve nişan için tarihler konuşuldu, niyetler belirtildi flan
Bütün olumsuzluklara rağmen çok şükür gayet güzeldi her şey... Sanırım 2 haftaya kadar da cümbür cemaat istemeye gelecekler yüzük flan takılacak işte, ooff acayip gerginim ve heyecanlıyım :18:
Sanki herhangi bi arkadaşım ya da kuzenimin böyle bir davetinde bulundum, hiç benim için alınan kararlar gibi gelmiyor bunlar
Böyle işte kızlar, Sizlerle de paylaşmak istedim
esracım geçmiş olsun sana ve annene
annen için iyi düşün iyi olsun inşallah canım
selam kızlar,
doktordan yeni geldim. Allaha şükür kötü bir şeyim yok. çok fazla yıkamaktan vajinanın florasını bozmuşum, hassaslaşmış. enfeksiyon tarzı bir şey diye açıkladı doktor pek açıklayıcı olmasa da. bir çuval ilaç, solüsyon verdi. bu arada polikistik overım devam ediyormuş. spor ve kilo kaybına devam etmemi salık verdi. haftaya kontrole gidicem bakalım.
annemin de kronik karaciğer hastalığı ve buna bağlı sirozu var. uzun zamandır takipte. onun da ultrasonunu çektirdik. karaciğerde kistik bir durumdan bahsediyor raporda. inşallah korktuğum gibi bir şey değildir. onu da pazartesi götürcem kendi doktoruna. Allah herkese sağlık sıhhat versin. annem için canım sıkıldı. ama en baştan kötüyü düşünmemeye çalışıyorum.
sizler de iyisinizdir umarım. geçmişe çok bakamadım. evden birkaç bir şey alıp anneme gidicem.
bedicim oğluna maşallah, dişlerini de çıkartırmış.
Günaydın minik ve güzel hatunlar
Dün akşam müstakbel kayın validem kayın babam ve müstakbel nişanlımbize geldiler Binlerce şükürler olsun her şey çok güzeldi...
Ama dün sabahtan akşama kadar çok garip bi gündü. Sürekli bi aksilik oldu, planladığımız şeyleri vaktinde yapamadık, bitiremedik annemle. İçimizde sürekli bi huzursuzluk, sıkıntı, bi yorgunluk hali, bunalma flan. Annemle Allah hayırlara çıkarsın dedik durduk.
Gelme vakitleri yaklaştıkça en büyük sorunum olan ne giyeceğime bir türlü karar verememe ve yakıştıramama durumu baş gösterdi yine. Sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım bi de kesip atacağım bu popoyu diyeİçimizdeki huzursuzluk da geçmek bilmedi. Babam da her gün erkenden gelen adam gelmek bilmedi.
Sonra anlamadık abim ben babamı almaya gidiyorum diye evden çıktı anlam veremedik çünkü ikisinin de arabası var. Babam bi geldi ki, ölümden dönmüş çok büyük bir trafik kazası atlatmış. Bir servis aracı çok büyük hızla çarpıp sürüklemiş elektrik direğine çarpmışlarArabanın fotoğraflarını çekmiş abim iki araba da pert, servis aracındakileri hep hastaneye kaldırmışlar. Binlerce şükürler olsun ki babam da hiç bişi yok sadece biraz kolu ve bacağı ağrımış yuvarlanmış arabanın içinde çünkü
Duyunca annemle dedik demek buymuş sıkıntımız diye. Her şey bir anlık ya... Bir varız bir yokuz...
Kıyamam babam da hala diyor ki senin böyle güzel bir gününü berbat edecektimCanım benim ya.. Allah bize bağışladı babacığımı...
NEşeli kısımlarına geçeyim :) Muhabbetler, ikramlar, gülmeler, heyecanlanmalar, lafa girememeler, utanmalar, sıkılmalar flan derken konuyu açabildi sonunda babasıama evirdi çevirdi olmadı babam el attı sonunda konuya çok komikti ya. Ben yanlarına gidemedim mutfaktan dinledim uzun bir süre
İsteme ve nişan için tarihler konuşuldu, niyetler belirtildi flan
Bütün olumsuzluklara rağmen çok şükür gayet güzeldi her şey... Sanırım 2 haftaya kadar da cümbür cemaat istemeye gelecekler yüzük flan takılacak işte, ooff acayip gerginim ve heyecanlıyım :18:
Sanki herhangi bi arkadaşım ya da kuzenimin böyle bir davetinde bulundum, hiç benim için alınan kararlar gibi gelmiyor bunlar
Böyle işte kızlar, Sizlerle de paylaşmak istedim
Herkese günaydın ;
clutchcım ,daficim oğluşum iyi teyzeleri alttan 2 tane diş çıkmış çok tatlı,siz nasılsınız özledim valla hepinizi dün tüm 17 günü sizlere özetlemiştimki tüm yazdıklarım iptal oldu bakım varmış heralde ama sinir oldum.
selam kızlar,
doktordan yeni geldim. Allaha şükür kötü bir şeyim yok. çok fazla yıkamaktan vajinanın florasını bozmuşum, hassaslaşmış. enfeksiyon tarzı bir şey diye açıkladı doktor pek açıklayıcı olmasa da. bir çuval ilaç, solüsyon verdi. bu arada polikistik overım devam ediyormuş. spor ve kilo kaybına devam etmemi salık verdi. haftaya kontrole gidicem bakalım.
annemin de kronik karaciğer hastalığı ve buna bağlı sirozu var. uzun zamandır takipte. onun da ultrasonunu çektirdik. karaciğerde kistik bir durumdan bahsediyor raporda. inşallah korktuğum gibi bir şey değildir. onu da pazartesi götürcem kendi doktoruna. Allah herkese sağlık sıhhat versin. annem için canım sıkıldı. ama en baştan kötüyü düşünmemeye çalışıyorum.
sizler de iyisinizdir umarım. geçmişe çok bakamadım. evden birkaç bir şey alıp anneme gidicem.
bedicim oğluna maşallah, dişlerini de çıkartırmış.
bende çok seviyorum hurmayı günde 2 tane yiyorum kalorisi çok mu aceba?
Yine ben geldimmmmmmmm :122: :122:
Komşunun kızkardeşi gelmiş bir saat sonra falan gelicek galiba
Bende fırsat o fırsat hemen buraya daldım
Canım senin gözün aydın önemli bir şey çıkmamış çok şükür
Annene de büyük geçmiş olsun inşallah onunla ilgilide hayırlı haberler alırızDualarımız sizinle
Selam cücüşlerrr
ben gelddimm , kendime tavuk iskender yaptım , ooff harika oldu valla
şimdi onu hüplettim , hava yine güneşli ve ben yine atacam kendimi sokaklara , akşama kadar çılgınlar gibi atlicam zıplicam ortalarda
canım benim çooookk büyük geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış
hadi bakalım sözünüzde hayırlı uğurlu olsun , sıkıntıya sokma kendini , bi an önce zayıflamaya bak , benm gibi şişman gelin olma kuzum , emi , annadınmı
Badicanın dişleri hayırlı olsun Necancımm
her yeri herşeyi sağlıkla ısırsın , kemirsin inşAllahh
Esoşum aklımdaydın kuzum , eve varınca bi bakayım haber yoksa arayayım demiştim , iyi bari bişey çıkmamış çook şükür bebeeemm
canım arkadaşımda öle oldu , fazla yıkamaktan PH dengesini bozmuş o da , doktor her tuvalete gittiğinde yıkama demiş , sende dikkat et bebeemm ,yerim canını , öperim seni
annecinede sanada tekraradan geçmiş olsun
Selam cücüşlerrr
şimdi onu hüplettim , hava yine güneşli ve ben yine atacam kendimi sokaklara , akşama kadar çılgınlar gibi atlicam zıplicam ortalarda
hadi bakalım sözünüzde hayırlı uğurlu olsun , sıkıntıya sokma kendini , bi an önce zayıflamaya bak , benm gibi şişman gelin olma kuzum , emi , annadınmı
Esoşum aklımdaydın kuzum , eve varınca bi bakayım haber yoksa arayayım demiştim , iyi bari bişey çıkmamış çook şükür bebeeemm
canım arkadaşımda öle oldu , fazla yıkamaktan PH dengesini bozmuş o da , doktor her tuvalete gittiğinde yıkama demiş , sende dikkat et bebeemm ,yerim canını , öperim seni
annecinede sanada tekraradan geçmiş olsun
Eee kızlar sizler nasılsınız
Aynurcuğum senin nasıl gidiyor dukan amcayla ilişkilerinvalla resimlerine baktıkca imreniyorum sana
İnşallah bende o hallerimi görürüm
İnan şimdiden hep düşünüyorum acaba bir kaç ay sonra gözle görünen bir fark olurmu diye hatta dün spor hocasına da sordum sizce böyle devam edersem bir ayda kaç kilo en azından vermiş olurum diye ama birşey diyemedi sonuçta metabolizmaya bağlı ama yeterli bir sonuç göremezsek yüzmeyi zevk için yaparsın fitnese ağırlık veririz dedi
Keşke her ay 5 kilo versemde yaza kadar baya bir fark olsa
Ben hala portein ağırlıklı besleniyorum tam olmasada dukanımsı birşey oluyorhocada öyle devam et dedi
İnşallah faydasını görürümde bari yılbaşına kadar 99u görürüm
günaydın bedicim hoş geldin bebişin dişi hayırlı olsun
ıki dakika bir selam vereyim dedim
Birazdan komsu kahve icmeye gelecek kac gundur gorusemedik.
Artik o gidince damlarim
Bu arada bayramda kizimin dogum gunuydu ve biz ona ay basinda hediye aliriz diye soz vermistik.
ıllede tablet istiyorum diye tutturdu daha okula basladiginda dedesi laptop sozu vermisti bizde ona masraf olmasin diye biz aliris usteleme demistik oda laptop yerine tablet istedi
Daha uyguna geldigi icin bizde tamam dedik
Hazir cadi yokken bir deneyeyim dedim ama normal laptopu tercih ederim
Neyse komsu gelir birazdan ben kactimHem sunu yerine koyayimda ilk gunden neden kullandin demesin kendi esyalari pek degerli haspamin
Canim hadi gozunuz aydin
Teyzeleri o disleri yesin
Afiyet olsun çüçüşümtarifini bizede verde bizde bir ara yapalım
Tavuk ızgara yemekten gıdaklayacağız yakındabari değişik bir çeşit olur
Bende bugün yeşilmercimek yapacağımbirazda dünden kalma bulgur pilavı var ( ben ondan 4 - 5 kaşık yedim oda saat 3de ) tabi bu akşam yemeyi düşünmüyorum
Bana yeşilmercimek, yoğurt birde salatauysada yerim uymasada
sağol Aynurum. inşallah iyi oluruz hepimiz. bu kadın doğumcular bir tuhaf. kilo konusunda 5 kilo daha versen yeter dedi kadın.demedim tabi benim gözüm daha büyük rakamlarda diye :)
sık yıkamak çok zarar veriyormuş. aman dikkat edin hepiniz kızlar.
edit; afiyet olsun sana kuzu. gez havalar kötüleşmeden. ben de anneme gidip koşu bandına binicem yine.
selam kızlar,
doktordan yeni geldim. Allaha şükür kötü bir şeyim yok. çok fazla yıkamaktan vajinanın florasını bozmuşum, hassaslaşmış. Enfeksiyon tarzı bir şey diye açıkladı doktor pek açıklayıcı olmasa da. Bir çuval ilaç, solüsyon verdi. Bu arada polikistik overım devam ediyormuş. Spor ve kilo kaybına devam etmemi salık verdi. Haftaya kontrole gidicem bakalım.
Annemin de kronik karaciğer hastalığı ve buna bağlı sirozu var. Uzun zamandır takipte. Onun da ultrasonunu çektirdik. Karaciğerde kistik bir durumdan bahsediyor raporda. Inşallah korktuğum gibi bir şey değildir. Onu da pazartesi götürcem kendi doktoruna. Allah herkese sağlık sıhhat versin. Annem için canım sıkıldı. Ama en baştan kötüyü düşünmemeye çalışıyorum.
Sizler de iyisinizdir umarım. Geçmişe çok bakamadım. Evden birkaç bir şey alıp anneme gidicem.
Bedicim oğluna maşallah, dişlerini de çıkartırmış.
Banuşumm iyiyim çok şükür , bu hafta regl haftamdı , baskül hergün kafasına göre bişey gösterdim , şimdi reglimin sonuna yaklaşıyorum , tekrardan eksi çıkmaya başladım çook şükürler olsunn
bebeemm dediğin gibi , iyice inceldim , resimlerede yansıdı sanırım , dukanın özelliği yağdan yakması olduğu için , daha ince görünüyom sanırımm
kuzum sende bu iradenle devam edersen emin ol yılbaşına kadar 99u görürsün , yazada baya baya ince girersin bebeeemm
protein ağırlılı beslenmek iyidir kuzum , aynen devam et , hadi bakalım bizde boy boy resimlerinizi bekliyoruz Banu hanımcııımm
Selam cücüşlerrr
CANIM SAĞOL ,SEN NE YAPIYORSUN HAYATIM EŞİN NASIL GÖRÜŞEBİLDİNMİ BAYRAMDA
kuzum sana tarif etmiştim ya ; tavuk göğsünü kuşbaşıdan biraz küçük doğradım , tavada yağsız bi güzeell çevirdim hiç yağ koymadım , tuz , pul biber , azcık kekik ekledim .
tabağa aldım , üstüne yoğurt koydum . salçayıda suyla incelttim sos yaptım , üstüne döktüm , ooohh miiissss
ülen bu cinekolok emmilere ve dezzelere anlam veremiyom , benimkide her gitmemde kilo ver diyor , hıyar yaa kendi göbeğine bak sen dicem bi gün amma , o da ayıp oluurrr
tamam kuzum sen bantta yürü ben sokakta , havalar kötüleşince bantta yürücem artıkın , dizim fen adeil buaralar
geçmiş olsun canım,bencede kötü düşünme şimdiden iyişallah her şey iyi olur ve sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?