Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

CANIM SAĞOL ,SEN NE YAPIYORSUN HAYATIM EŞİN NASIL GÖRÜŞEBİLDİNMİ BAYRAMDA

iyiyim tatlım , okul - ev ikilisi ve benn aynen devamm

bayramda 4 gün boyunca eşimin yanındaydım kuzum , ama onu sadece 1 gece evci çıkardılar , diğer günlerde yanına gittiim ziyaretçi olarak görüştük , çook şükürler olsun

buarada ŞAFAK : 71 :118::118::118::118:

selamlar hanımlar..
dün gelemedim hiç işlerim yoğun gene ama bugün bir uğrayayım dedim.
benden haberler iyi değil kilo anlamında. veremedim bi türlü bayramda aldığımı. dün de yarım baklava ve yarım poğaça yedim.
bugün sabahtan beri iyi gidiyorum ama

canım sıkkın aslında bir de.. annemde kalp rahatsızlığı var, 6 ayda bir kontrole gitmesi gerekiyor, yarın kontrol günü.. ama stresine 1 haftadır girmiş vaziyette. görüceksiniz geçen kontrolüm iyi çıkmıştı ama bu sefer bişi çıkıcak, arada kalbim sanki dönüyor gibi oluyor kaç zamandır deyip duruyor. canımı sıktı, ister istemez strese girdik ailecek.
hayırlısıyla yarını atlatsak güzel sonuçlarla, çok rahatlıycam.

ben kaçıyorum fıstıklar , hava bozmadan çıkayım dışarıı , öperim hepinizi

cecocum sağol canım ,sen naptın iyisindir iyişallah

Çok şükür iyiyim canım
Malum spora başladım daha iyi olucağım inşallah

Dün biraz aksiliklerle dolu bir gün geçirdim aslında :26:
Öğlende kendimi kaynak çorbayla yaktım çorba kasesi elimdeyken salata tabağımıda alayım derken bileğime nasıl becerdiysem çorba döktüm felaket acıdı o an
Hemen suyun altına tutup soğuttum o arada kızım babasına haber vermiş oda silverdin kapıp eve geldi. Bir de bileğimi soğutayım derken diğer elimi koltuğa çarptım iki parmağımı acıttım
Felaket acıdı ama allahtan silverdin anında yanığın ağrısını aldı. Hatta bir ara yaw kızlar birşey yap diyordu yanıkta o neydi diye düşündüm durdum ama girip soramadımda ağrıdan

Çok şükür ağrı geçtide ilk günden sporu asmadım eşime kalsa gitme diyordu ama havuz iyi geldi normalde kesin kabarır su toplar diye düşündüğüm yanık hiç ağrımıyor şu an sadece hafif bir kızarıklık kaldı ama ağrı sızı kalmadı.
Eşim suda kaldın ya bir saat belki ondandır dedi
Parmaklarım hala ağrıyor ama herhalde oda bir iki güne geçer
İlk fırsatta sadakamı versem ne yapsam bu ara hep birşeyler oluyor halbuki daha yeni kan akıttık
Neyse RAbbim beterinden korusun Aminnnnnnnnn cümlemizi tabiki

Sende bir selam verdin destan yazdım

Doğru yaa hatta diyet deneyimleri dosyama bile kayıt etmişim
Neyse bir iki gün geçsin de öyle yaparım daha dün tavuk yedik

Canım belki diş falan çıkartacaksa onun huysuzluğu olabilir
Çok geçmiş olsun inşallah düzelir.
Valla alıştır kendini şimdiki çocuklar felaket akıllı
Benim cadıya dün elektronik mağazasında demo tablet hediye ettiler oynasın diye bizimki ( 2.5 yaşında ) baktı iki parmağını sürdü tablete bu bozuk çalışmıyor diye adama geri verdi adamlar koptu inanamadılar eşime biri abi valla bu kızla yandın sen Allah yardımcın olsun seneye kendine ceptelefonu yada tablet ister buda dedi

Gece yatağa yatıncada babasına bana dön diye tuturyor hatta es kaza eşimi öpersem aaaa kocamı öpüyor kocamı öpüyor diye kıyameti koparıyor benim kuma

Canım aklınıza kötü bir şey getirmeyin Allahın izniyle güzel haberlerle gelirsin
Dualarımız sizlerle

ceco geçmiş olsun .. ben de geçen tavada yemek ısıtırken çelik kaşığı içinde bırakmışım.
farketmeden bir tuttum kaşığı, sanki kor ateşi tutar gibi oldum nasıl fırlattığımı bilmiyorum.. feci yandı 2 parmağım... Allah yanık acısı çeken yardım etsin diye dua ettim o an. altı üstü 2 parmak ama nasıl acı veriyordu

teşekkürler cecocum inşallah iyi haberlerle geliriz...
ben gitmicem babam götürecek artık öğleden sonra belli olur herhalde en azından muayene sonucu çıkar, tahliller çıkmasa da..

..

çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim herkesi korusun kazadan beladan...

hayırlı uğurlu olsun ilk adımınız Allah tamamına erdirsin...
sevindim öenmli birşey olmadığına..annen içinde geçmiş olsun canım sen hemen sonuç kağıdını okuyup yorum yaptın değil mi benim gibidoktora göstermeden kötü şeyler düşünme tatlım...

Ceco öyle seviniyorum ki senin adına..sen devam et canım kesinlikle gidecek o kilolar zaten güzelsin afet olacaksın inşallah...
canım geçmiş olsun nazarı her zaman aklımızın bir köşesinde tutmamız lazım evden çıkarken eve girerken dua okumak lazım. ve de en çok en sevdiğinden nazara gelirsin derler...eşine dikkat şaka bir yana eşim güzel bir söylese maşallah de derim hemen gerçketn nazara getiriyor beni

bedicim oğluna maşallah, dişlerini de çıkartırmış.

çok geçmiş olsun babana allah korumuş verilmiş sadakanız varmış

aay çok heycanlı işler bunlar seni ardan araya alıp burakıyolar nişana kaadar öle havalarda gezersin hayatındaki deişikliğe nişanlandıktan sonra alışıyo insan ben 8 yıl çıktım amma velakin nişanlılık 8 aydı bence her şeye değerdi süper di gerçi nazar değmesin evliliğimde güzel allaha şükür alllah her kezi mutlu etsin

hayırlısı olsun kalbini ferah tut inşallah temiz olursonuçların
ben kaçıyorum fıstıklar , hava bozmadan çıkayım dışarıı , öperim hepinizi
çastara çastara ças gez bakalım aynurum

Sanada çok geçmiş olsun canım
Gerçekten dediğin gibi biz ufacık yerim yanınca dünyayı ayağa kaldırıyoruz Rabbim hepimizi korusun Aminnnnnn
Bazende düşünüyorum Ya Rabbim biz bukadarcık yanıkta kıyamet ediyoruz sen cehennem ateşinden bizleri koru diye Aminnnnnnnnnn

Çok sağ ol canım o senin güzelliğin
İnşallah kurtuluruz hepbirlikte şu kilolardanda hepimiz afet oluruz

Valla bende elimden geldiğince naz ve felak sık sık okuyorum
Dediğin gibi insan sevdiğinden çok daha sık nazara geliyor Rabbim hepimizi gözle görünen görünmeyen her türlü şerden korusun ...aminnnnnn

Anaaa bu hatun benimi tarif etmiş
Gerçekten insan çoluk çocuğa karışınca eskisi gibi olmuyor. Bende yeni evliyken okadar düzenliydim ki şimdi kendim için pasaklı diyorum sonuçta çok büyük fark var o zamanla bu zaman arasında
Tabi ben asla çocuklardan acısını çıkarmam sonuçta insan bir kez çocuk olur varsın ev biraz dağınık olsun yeterki onlar mutlu ve huzurlu olsun ilerde annem bize her konuda sınırlıyordu diyeceklerine sağ olsun Annemiz bize o konuda hiç kısıtlama getirmedi desinler
Hee tabi onlarada düzeni öğretmek için günde bir kerede olsa ufaklığa oyuncakları toplamasını öğretiyorum. Özellikle çizgi film aç dediği zaman hemen oyuncakları toplarsan açarım yoksa açmam diyorum yarısınıda olsa toplayıp topladım hadi aç diyor
Hem düzeni ufak ufak öğrenir hemde çok fazla televizyon bağımlısı olmaz
Büyüğün odasına desen hiç karışmıyorum toplayacak olan sensin ben sadece temizliğini yaparım diyorum oda iş çıkmasın diye fazla odasını dağıtmıyor artık ama tabi olan salona oluyor ortak alan hesabı rahat o konuda

Eskiden tülün yada kırlentin bile yamuk durmasına tahammülü olmayan ben şimdi kız bütün oyuncakları yere dağıtınca toplasamda 5 dakika sonra yine dökecek diye umursamıyorum Gece o yattıktan sonra ancak toparlıyorum ama sabah kalkınca ilk işi yine bütün hepsini yere dökmek oluyor
Artık bir iki sene sonra inşallah yine eski düzenimize döneriz şu kuduruk dönemi geçsin de olmadı pasaklı marimar olara yaşamaya devam

selamm herkese. çok şükür internetimiz bağlandı.bi tarife değişikliği başımıza ne işler açtı .yeni aboneler özel kampanyadan yararlanın die aklımıza girdiler benim üzerime olan hattı kapattırıp eşimin üzerine yenisini açtıralım dedik.bütün işlemler bittikten sonra numaramızın değişeceğini öğrendik.böyle olunca eşimin üzerine açılan hattı iptal ettirip tekrar benmkinin açılması için başvurduk derken çok şükür ancak internetime kavuşabildim.

bu arada dersanem başladı haftada 3-4 gün ordayım oldukça yorucu oluyo. arkadaşlarla yemeğe çıkıyoruz birlahmacun yiyorum bol maydanozla .çok etkilemedi haftasonları o lahmacundan çok fazlasını yakıyorum.bayramda geri aldığım kiloları fazlasıyla erittim çok şükür.önce de söylediğim gibi sizden uzak oldukça zor oluyor.

bundan sonra mümkün olduğunca bildirimlere devam edicem.

bu arada kilo cizelgemide değiştirdim son güncellememde 8kg gitmişti şimdi 11kg :) dolayısıyla mutluyum yaniiiiiiii:))))

günaydın kızlar gerçi bana günaydın olmadı ama belimin ağrısı hala geçmemiş vahim bi durumda uyandım kıpırdayamıyorum bile
geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin

ay nasılda şirin olmuştuurr yesinler onu

çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın.
tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.hayırlı uğurlu olsun

tabletinizi güle güle kullanın cecoşum
sanada geçmiş olsun yanık için yumurtanın beyazını demişdik ama kocişin ilaç getirmiş geçmiştir inşaAllah

iyi olmana sevindim canım.annedede geçmiş olsun onunda birşeyi yoktur inşaAllah

Merhabaaaa kk'nün muhteşem bayanları :) Gününüz nasıl geçti :) Ben bu gün çok pozitif uyandım ne garip değil mi insan psikolojisi bir anımız bir anımızı tutmuyor ama şunu çok iyi anladım ki mutlu yada mutsuz olmak bizim elimizde.Sabah hava harikaydı deniz kenarında bir saat yürüdüm deniz havasına içime çektikten sonra eve gittim güzel bir müzik açtım balkonda ettim kahvaltımı.Sonra içimden aslından hayatta o kadar mutlu olacak şey var ki ama biz nedense hep es geçiyoruz diye düşündüm. Mesela bugün eve dönerken balon satan çocuğun bütün balonlarını aldım çocuk o kadar sevindi ki sarılıp öptü ve dedi ki artık ödevlerimi yapmaya zamanım kaldı ben gerçek mutluluğu o çocuğun gözlerinde gördüm ve o mutluluk bana geçti :) Bütün gün yüzümde o mutluluk vardı sonra dedim eğer hala yaşıyorsam her şeyi değiştirebilecek gücüm var :) Sizde şöyle açın pencerenizi derin bir nefes alın gülümseyin sonra aynaya bakın ne kadar güzel olduğunu söyleyin kendinize bu hayatta sizden sadece bir tane var ne kadar harika değil mi :) Evet lafı uzatmadan kahvaltımı yazayım

Bir tane simit
Bir dilim peynir
2 tane zeytin
Vee bugün ilk defa şekersiz çay içtim :)

Ara öğün olarak
Bir kase yoğurt
Bir tanede yeşil elma yedim
Şimdi tekrar yürüyüşe gidicem

Mutlu kalın...Görüşmek üzere :):):):)

sabah lasly yaptım 3 mil sonra kızımla 1 dlm ekmek ve 1 yumurta yedik büyük kızın okuluna gittim öğretmenine görüşeyim bi diye arabaya bindim geri indim hava güzel ne diye arabayla gideyimki dedim ordan burdan derken 1 saat yürümüşüm

sonrada eve geldim eşim öğle yemeğine geldi
öğlen 2 dlm ruşeyn ekmeği bu aralar favorimiz oldu ilk defa yediklerimin arasında
yemek yoktu kahvaltı hazırladım biraz kaşar biraz ıvır zıvır yedim çok acıkmış ve yorulmuştum

biraz önce 1 kahve içtim komşuda çikolata vardı yanında 1 ısırık aldım ucundan kıza verdim kendime bile şaştım yanee

neyse diyet açısından iyi bi gün inşallah akşama pırasa yemeği var yoğurtla az yerim akşamları yemekten sonra bişey yememeğe karar verdim
bakalım ne olcak

gideyimde evi toparlayım çat kapı biri gelse darman duman ev:))

canim sagol ama bunda baya hoplayip zipliyorlar, acaba asagidaki komsu gelirmi sonra

Ceco ve allesandra gecmis olsun kizlar yanik cok kötü oluyor, dikkat etmek lazim ama bi anlik iste, bende cok yakarimda kendimi :))))
kizinin tabletide hayirli olsun bu arada
ceco :)
alessandra sende annen icin üzülme insallah sonuclari kötü cikmaz, allahim sifasini versin

Clutch önemli biseyin olmadigina cok sevindim canim, dediik sana takma kafana diye ama evhamlaniyor insan hemen dimi :)
Annendede insallah kötü bisey cikmaz merak etme, hemen en kötüsünü düsünmiyelim

bediicim oglunun disleri hayirli olsun :)) ne tatli olmustur simdi o

cherry pie canim babana cok cok gecmis olsun, ay cok kötü bisey allah annelerimizi babalarimizi, hepimizi kazalardan belalardan korusun,
allah annelerimizi babalarimizi basimizdan eksik etmesin, bazen düsünüyorumda onlar yanimda olmasa bu dünyada nasil tutunurdum, savrulur giderdim
hayirli olsun bu arada sözün yakin

ciki ciki aynurcum, iskenderin afiyet olsun

selicim sende tekrar hosgeldin

canım annene geçmiş olsun kontrol günü yaklaştıkca heyecan yapmıştır piskolojik olabilir. gece yatarken bir bardak su içmek kalp krizi riskini ortadan kaldırır diye okumuştum bir yerde o günden beri hiç ihmal etmem yatarken su içerim annende içsin şifa olur inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…