Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kuşlarımm , ben geldiimm

Elbistan sokaklarını talan ettim , arkadaşımla görüştüm azcık oturduk , yine atladım sokaklara sokak çocuu olarakk

akşama kendime mantarlı , biberli , domatesli et sote yapacam , öğlenden indirmiştim eti aşağıya

buarada dün okulda giydiğim önlüğümü daraltmaya vermiştim , terzi 10 cm daralttım hocam dedi , her 4 cm 1 bedendir , yaklaşık olarak 2.5 incelmişsiniz dedi , bende bi sevindirik oldum sormayın gitsinn

Ayçacım geçmiş olsun kuzumm , öpeyimde geçsinn

ahahah vallada gez aynur gezz çıstak çıstakkk

Nursenaa kaçamak yok dimiii

ahaha aynen beni anlatmış yaa, pis pasaklı Aynurum ben

o değilde ben bu yazıdan başka bişey çıkardım , çat kapı misafir gelcek diye tutuşuyoz ya , hatta geleni kapıda bekletiyoruz falan , peki ya ölüm çat kapı gelirse diye düşündümmm :26::26::26::26::26:

acaba onda ne yaparız , Azraile sen biraz bekle ben şu borç ibadetlerimi yapayımmı deriz

bu arada kilo cizelgemide değiştirdim son güncellememde 8kg gitmişti şimdi 11kg :) dolayısıyla mutluyum yaniiiiiiii:))))

aferin Selincimm , aynen devam kuzumm , gitmiş 44 paket margarinn

herkese iyi akşamlar

eşim geç gelecekmiş bende ütüye giriştim bu akşam iş erken bittide erken geldim eve sevindirik oldum

bugünkü menüm

sabah
2dilim tam tahıllı ekmek
3 çatal peynir
1 tk reçel
domates salatalık dereotu maydonoz

ara 11 civarı idi
minik ekmek+2 çatal peynir+ 2 dilim domates+çay

14:00
kuru fasulye vardı canım istemedi
yine domates salatalık+2 dilim çavdar ekmek 2kk peynir+çay

ara niyetine
yarım dilim baklava ve 1 adet kurabiye( yeni yapılmıştı malesef denemek zorundaydım ikisinide bir de başım da bekliyor ustalar yorumum için uff)

akşam
1tabak kıymalı brokoli
salata koca bir kase
ekmek yemedim

sağlıksız tek düze bir menü oldu ama canım tencere yemeği pek istemiyor bu sıra sabah akşam kahvaltı edebilirim...

2 saat sonra kv ye geçeriz ameliyat olacak cumartesigünü idrar yolları ile ilgili 3.ameliyatı çok üzülüyor karşıda uzak bir hastanede olacak bizi uzun zaman göremicek diye illaki gideceğiz yanına ama ana işte..bu sıra orda oluruz akşamları...bende üzülüyorum kendini çok sıkıyor...Allahım şifa versin tüm hastalara...şimdi ütü zamanı...

canım geçmiş olsun ALLAH BABANI KAZA BELADAN KORUSUN BU ARADA TEBRİKLER YAVAŞ YAVAŞ EVLİLİGE DOGRU İLERLİYORSUN İNŞALLAH DÜGÜNÜNE KADAR İSTEDİGİN KİLOYA VARIR GÜZEL BİR GELİN OLURSUN

sağol fadimecim ,sen napıyorsun nasıl gidiyor diyet ,ben 3 kilo almışım hayret yani
DEMİ YA MİLLET VERİRKEN BEN ANCA ALDIM AMA BU HAFTA GÜZEL BİR RAKAM BEKLİYORUM MESELA 96.5 GİBİ

ÜTÜN BİTTİYSE BENİMDE SEPETTİM DOLU BİR EL AT HİÇ SEVMEM ÜTÜ YAPMAYI
SENİN İŞİN ZOR İLLA HEŞEYDEN TATMAN LAZIM ALLAHTAN AZICIK YİYİP BIRAKIYORSUN MENÜN GÜZEL

Bu günkü menüm
2 b su 2 kk peynir ,8 zeytin 2 d ekmek,sögüş
ara neskafe
2.ara 1 armut yogurdun içine dogranıp içine tarçın serptim
ögle 2 b su 4 k kereviz yemegi ,salata,1 b bardak ayran,2 d ekmek,1 kase mercimek çorbası
1 7 otlu çay
ara 1 nar,1 b y y süt
akşam 2 b su 1 yumurta 2 dilimden yaptıgım tost,sögüş
1 türk kahvesi
sonra 1 elma ,yarım nar yerim yatmadan 1 bardak ayran
su 3 lt bitter yatana kadar
sporum bu gün 1 saat

Kizlar yeni geldim isten
durakta yanima bir alman oturdu ama ne alman
afet mübarek afeeet
otobüse binincede yanima oturmazmi,
beni sevdi zaaaar
pek hostu yani

selam hatunlaaar elmali,tarcinli,limonlu cayimi yaptm harika oldu kis icin yag yakiminda mukemmel deniyor bencede tadida cok guzel tavsiye ederim cecoom hayirli olsun tabletiniz kizin gule gule kullansin ins:13: canm babana ccok gecmis olsun..senin icinde hayirli olsun Allah tamamini nasip etsin ins

ütüm bitti Fadime abla yolla sepeti bir yandan annemle telde konuştum bir yandan ütümü bitirdim.işim çok zor ama sağlığım için geleceğim için psikolojim için mecburum üstesinden gelmeye..seni örnek almalıyım onca spor azme rağmen kilo aldın ve halada devam ediyorsun maşallah sana...senin menünü uygulucam bende hatta başladım...

ben hazırlanıyım eşim gelir kv dem aradı yollarımızı gözlüyor kadın..

herkesleri öptüm hoşçakalın...hayırlı geceler...

Hepinize iyi akşamlar kızlar...

Bugün kuduruk kızım durmadııı hiç şimdi uyudu çok şükür...

Eşim erken geldi hasta olmuş aman hanımlar kilo vericez diye benim için bile geçerli bağışıklıklar hastalığa açık..

Akşam yemeğini kayınvalidelerle yedik...

2 kaşık barbunya 2 kaşık kısır ya şaka gibi tavuk vardı ağlıycam olsun yedim bolca su içtim.. ha azıcık nar yedim birazdanda bir iki mandalina yiyim diyorum..

Akşam yemeğimi yedim geldim :122:

Çok şükür bugünüde güzel bitirdim sayılır

Bütün gün yediklerimide yazayım bari

Sabah;
1 kase müsli ( yağsız sütle )
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir

ara;
Sütsüz nescafe

Öğlen;
1 kase yoğurt
1 kase salata
2 knackebrot ( incecik kıtır ekmek gibi birşey kardeşim annemlere gittiğinde istemiştim bir tanesi 32 kalori )

ara;
1 avuç ceviz

akşam;
1 kase çorba
bol salata ( az yağlı, limonlu, sirkeli )
1 tane közlenmiş biber
az birşey et kavurma

Bir iki saat sonra ancak 1 çay yada kahve içerim tabi birde bol su
Bu saate kadar 2 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha içerim herhalde

herkese merhaba
bu hafta cok önemli sınavlarım oldugu için sadece menu bildirimlerimi yapabiliyorum affınıza sıgınarak :)
sabah 1 muz
arada 1 elma
öglen tavuklu sandviç sos falan yoktu
akşam 2 yumurtayı haslayıp sandviç yaptım bi yandan yiyorum bi yandan buraya yazıyorum
cok duzensiz oluyo bu hafta yemeklerim zamansızlıktan
hepinizi öpüyorum

afiyet olsun canım sınavlarında başarılar

Umarım sınavlarda çok başarılı olur ve stresli dönemi atlatırsın
Biraz düzensizde olsa aynen devam ama fazlada kuru kuru yememeye çalış bağırsakların tembelleşmesin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…