ceco geçmiş olsun .. ben de geçen tavada yemek ısıtırken çelik kaşığı içinde bırakmışım.
farketmeden bir tuttum kaşığı, sanki kor ateşi tutar gibi oldum nasıl fırlattığımı bilmiyorum.. feci yandı 2 parmağım... Allah yanık acısı çeken yardım etsin diye dua ettim o an. altı üstü 2 parmak ama nasıl acı veriyordu
çok geçmiş olsun babana allah korumuş verilmiş sadakanız varmış
aay çok heycanlı işler bunlar seni ardan araya alıp burakıyolar nişana kaadar öle havalarda gezersin hayatındaki deişikliğe nişanlandıktan sonra alışıyo insan ben 8 yıl çıktım amma velakin nişanlılık 8 aydı bence her şeye değerdi süper di gerçi nazar değmesin evliliğimde güzel allaha şükür alllah her kezi mutlu etsin
hayırlısı olsun kalbini ferah tut inşallah temiz olursonuçların
çastara çastara ças gez bakalım aynurum
Ya Çat Kapı Misafir Gelirse? « Cahide Jibekbi okun kızlar çok hoşuma gitti
bu arada kilo cizelgemide değiştirdim son güncellememde 8kg gitmişti şimdi 11kg :) dolayısıyla mutluyum yaniiiiiiii:))))
canım geçmiş olsun ALLAH BABANI KAZA BELADAN KORUSUN BU ARADA TEBRİKLER YAVAŞ YAVAŞ EVLİLİGE DOGRU İLERLİYORSUN İNŞALLAH DÜGÜNÜNE KADAR İSTEDİGİN KİLOYA VARIR GÜZEL BİR GELİN OLURSUNGünaydın minik ve güzel hatunlar
Dün akşam müstakbel kayın validem kayın babam ve müstakbel nişanlımbize geldiler Binlerce şükürler olsun her şey çok güzeldi...
Ama dün sabahtan akşama kadar çok garip bi gündü. Sürekli bi aksilik oldu, planladığımız şeyleri vaktinde yapamadık, bitiremedik annemle. İçimizde sürekli bi huzursuzluk, sıkıntı, bi yorgunluk hali, bunalma flan. Annemle Allah hayırlara çıkarsın dedik durduk.
Gelme vakitleri yaklaştıkça en büyük sorunum olan ne giyeceğime bir türlü karar verememe ve yakıştıramama durumu baş gösterdi yine. Sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım bi de kesip atacağım bu popoyu diyeİçimizdeki huzursuzluk da geçmek bilmedi. Babam da her gün erkenden gelen adam gelmek bilmedi.
Sonra anlamadık abim ben babamı almaya gidiyorum diye evden çıktı anlam veremedik çünkü ikisinin de arabası var. Babam bi geldi ki, ölümden dönmüş çok büyük bir trafik kazası atlatmış. Bir servis aracı çok büyük hızla çarpıp sürüklemiş elektrik direğine çarpmışlarArabanın fotoğraflarını çekmiş abim iki araba da pert, servis aracındakileri hep hastaneye kaldırmışlar. Binlerce şükürler olsun ki babam da hiç bişi yok sadece biraz kolu ve bacağı ağrımış yuvarlanmış arabanın içinde çünkü
Duyunca annemle dedik demek buymuş sıkıntımız diye. Her şey bir anlık ya... Bir varız bir yokuz...
Kıyamam babam da hala diyor ki senin böyle güzel bir gününü berbat edecektimCanım benim ya.. Allah bize bağışladı babacığımı...
NEşeli kısımlarına geçeyim :) Muhabbetler, ikramlar, gülmeler, heyecanlanmalar, lafa girememeler, utanmalar, sıkılmalar flan derken konuyu açabildi sonunda babasıama evirdi çevirdi olmadı babam el attı sonunda konuya çok komikti ya. Ben yanlarına gidemedim mutfaktan dinledim uzun bir süre
İsteme ve nişan için tarihler konuşuldu, niyetler belirtildi flan
Bütün olumsuzluklara rağmen çok şükür gayet güzeldi her şey... Sanırım 2 haftaya kadar da cümbür cemaat istemeye gelecekler yüzük flan takılacak işte, ooff acayip gerginim ve heyecanlıyım :18:
Sanki herhangi bi arkadaşım ya da kuzenimin böyle bir davetinde bulundum, hiç benim için alınan kararlar gibi gelmiyor bunlar
Böyle işte kızlar, Sizlerle de paylaşmak istedim
DEMİ YA MİLLET VERİRKEN BEN ANCA ALDIM AMA BU HAFTA GÜZEL BİR RAKAM BEKLİYORUM MESELA 96.5 GİBİsağol fadimecim ,sen napıyorsun nasıl gidiyor diyet ,ben 3 kilo almışım hayret yani
ÜTÜN BİTTİYSE BENİMDE SEPETTİM DOLU BİR EL AT HİÇ SEVMEM ÜTÜ YAPMAYIherkese iyi akşamlar
eşim geç gelecekmiş bende ütüye giriştim bu akşam iş erken bittide erken geldim eve sevindirik oldum
bugünkü menüm
sabah
2dilim tam tahıllı ekmek
3 çatal peynir
1 tk reçel
domates salatalık dereotu maydonoz
ara 11 civarı idi
minik ekmek+2 çatal peynir+ 2 dilim domates+çay
14:00
kuru fasulye vardı canım istemedi
yine domates salatalık+2 dilim çavdar ekmek 2kk peynir+çay
ara niyetine
yarım dilim baklava ve 1 adet kurabiye( yeni yapılmıştı malesef denemek zorundaydım ikisinide bir de başım da bekliyor ustalar yorumum için uff)
akşam
1tabak kıymalı brokoli
salata koca bir kase
ekmek yemedim
sağlıksız tek düze bir menü oldu ama canım tencere yemeği pek istemiyor bu sıra sabah akşam kahvaltı edebilirim...
2 saat sonra kv ye geçeriz ameliyat olacak cumartesigünü idrar yolları ile ilgili 3.ameliyatı çok üzülüyor karşıda uzak bir hastanede olacak bizi uzun zaman göremicek diye illaki gideceğiz yanına ama ana işte..bu sıra orda oluruz akşamları...bende üzülüyorum kendini çok sıkıyor...Allahım şifa versin tüm hastalara...şimdi ütü zamanı...
kizlar yeni geldim isten
durakta yanima bir alman oturdu ama ne alman
afet mübarek afeeet
Otobüse binincede yanima oturmazmi,
beni sevdi zaaaar
Pek hostu yani
canım geçmiş olsun ALLAH BABANI KAZA BELADAN KORUSUN BU ARADA TEBRİKLER YAVAŞ YAVAŞ EVLİLİGE DOGRU İLERLİYORSUN İNŞALLAH DÜGÜNÜNE KADAR İSTEDİGİN KİLOYA VARIR GÜZEL BİR GELİN OLURSUN
DEMİ YA MİLLET VERİRKEN BEN ANCA ALDIM AMA BU HAFTA GÜZEL BİR RAKAM BEKLİYORUM MESELA 96.5 GİBİ
ÜTÜN BİTTİYSE BENİMDE SEPETTİM DOLU BİR EL AT HİÇ SEVMEM ÜTÜ YAPMAYI
SENİN İŞİN ZOR İLLA HEŞEYDEN TATMAN LAZIM ALLAHTAN AZICIK YİYİP BIRAKIYORSUN MENÜN GÜZEL
herkese merhaba
bu hafta cok önemli sınavlarım oldugu için sadece menu bildirimlerimi yapabiliyorum affınıza sıgınarak :)
sabah 1 muz
arada 1 elma
öglen tavuklu sandviç sos falan yoktu
akşam 2 yumurtayı haslayıp sandviç yaptım bi yandan yiyorum bi yandan buraya yazıyorum
cok duzensiz oluyo bu hafta yemeklerim zamansızlıktan
hepinizi öpüyorum
herkese merhaba
bu hafta cok önemli sınavlarım oldugu için sadece menu bildirimlerimi yapabiliyorum affınıza sıgınarak :)
sabah 1 muz
arada 1 elma
öglen tavuklu sandviç sos falan yoktu
akşam 2 yumurtayı haslayıp sandviç yaptım bi yandan yiyorum bi yandan buraya yazıyorum
cok duzensiz oluyo bu hafta yemeklerim zamansızlıktan
hepinizi öpüyorum
afiyet olsun canım sınavlarında başarılar
Umarım sınavlarda çok başarılı olur ve stresli dönemi atlatırsın
Biraz düzensizde olsa aynen devamama fazlada kuru kuru yememeye çalış bağırsakların tembelleşmesin sonra
tesekkür ederim canım siz olmasaydınız ben buyuk bi ihtimalle bozmustum diyeti :)iyiki varsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?