Kızlar yalnız kış geldi sanırım dışarısı buz gibi...
offf evet yaa! kışı hiç sevmiyorum ama geç bile kaldı çok iyiydi havalar ne zamandır. kucağımda bilgisayar, ayakucumda kedim, yorganın altında oturuyorum :107:
birazda ondan kuru yiyorum canım midemi usutmustum barsagıma vurdu
tesekkür ederim canım
Kızlar yalnız kış geldi sanırım dışarısı buz gibi...
herkese iyi akşamlar
bugün çok yorucuydu... dolabım çok dağılmıştı, hava da yağmurlu olunca artık kışlıklarımı çıkarayım dedim. bu vesileyle dolap da düzenlenmiş oldukışlıkları yıkadım astım o arada kurutmalığa çok yüklendim herhalde kırıldı tekrar çamaşırlarla uğraştım falan bittim yani :2:
geçmişi okudum, menülerinize baktım. bugün bayağı iyi gidiyoruz hanımlar
Canım çok geçmiş olsundediğin gibi mideyi üşüttüysen öyle daha çabuk toparlarsın umarım
Evet yaa ufak ufak başladı havalar kendini göstermeyi :122: :122:
Aslında ben karlı havaları da çok severim ama işte bayırda oturduğum için o günlerde çıkamıyorum dışarıçıkarsam inemem inersem çıkamam
Ohhh hamarat hatun
Valla kışın bir tek bu yanını sevmiyorum çamaşır yıkayınca bir türlü kurumak bilmiyordışarı sersem kaskatı oluyor çamaşırlar içeri balkona serincede iki günde bile kurumuyor acil olanları mecbur peteklerin üzerine seriyorum bende o zaman. Fakat tabi henüz kaloriferleri yakmaya başlamadığım için bu ara iki gün çamaşır bekliyorum
Yakacık buz gibi valla :) benim kedim yok ama minik bişi ayaklarımda sallıyorum uyandı yaşaka gibi
Selam kuşlarımm , ben geldiimm
Elbistan sokaklarını talan ettim , arkadaşımla görüştüm azcık oturduk , yine atladım sokaklara sokak çocuu olarakk
akşama kendime mantarlı , biberli , domatesli et sote yapacam , öğlenden indirmiştim eti aşağıya
buarada dün okulda giydiğim önlüğümü daraltmaya vermiştim , terzi 10 cm daralttım hocam dedi , her 4 cm 1 bedendir , yaklaşık olarak 2.5 incelmişsiniz dedi , bende bi sevindirik oldum sormayın gitsinn
Ayçacım geçmiş olsun kuzumm , öpeyimde geçsinn
ahahah vallada gez aynur gezz çıstak çıstakkk
Nursenaa kaçamak yok dimiii
ahaha aynen beni anlatmış yaa, pis pasaklı Aynurum ben
o değilde ben bu yazıdan başka bişey çıkardım , çat kapı misafir gelcek diye tutuşuyoz ya , hatta geleni kapıda bekletiyoruz falan , peki ya ölüm çat kapı gelirse diye düşündümmm :26::26::26::26::26:
acaba onda ne yaparız , Azraile sen biraz bekle ben şu borç ibadetlerimi yapayımmı deriz
aferin Selincimm , aynen devam kuzumm , gitmiş 44 paket margarinn
bugünkü menüm:
öğlen: flp diyet mama
akşam: bol yeşillikli ve tavuklu salata
çok sevdiğim çikolatanın lightı çıkmış, sıfır şeker, 87 kalori. temizlik yaparken enerji versin diye bi tane ondan götürdüm. şimdilik bu kadar
Ohhh hamarat hatun
Valla kışın bir tek bu yanını sevmiyorum çamaşır yıkayınca bir türlü kurumak bilmiyordışarı sersem kaskatı oluyor çamaşırlar içeri balkona serincede iki günde bile kurumuyor acil olanları mecbur peteklerin üzerine seriyorum bende o zaman. Fakat tabi henüz kaloriferleri yakmaya başlamadığım için bu ara iki gün çamaşır bekliyorum
aaa yakınmışız seninle :)
Allah uzun ömür versin ikinize de. Öp benim için ufaklığı! Keşke benim de olsa, kedimle idare ediyorum şimdilik :)
Canım geçen günde soracaktım bir türlü fırsat olmadı sen FLP distirübitörlüğü mu yapıyorsun
Yok bir ara ben yapmıştım da 4 sene önce
Öperimmm sen neredesin canım... aminn ...
evet distribütörüm ben de :) daha önce mamalarla jellerle falan kilo vermiştim ama ameliyat oldum bıraktım falan... şimdi yine başladım iyi gidiyo. sen bıraktın mı forever üyeliğini?
merhaba benide aranıza katarmısınız 94 kiloyum
Evet canım bıraktım 4 sene evvel çok kısa yaptım zaten sonra tatsız birşey yaşadım bende uzak durdum. Ürünleri güzeldide biraz pahalıydı benim cevremdekiler için ee bende hep giriş fiyatında verirsem ne uğraşayım boşuna
herkese merhaba,
geçmişi okuyayım derken vakit geçiyor sohbete zaman kalmıyor.. herkesin menüleri çok güzel arkadaşlar, hepimiz zayıflayacağiz inş..
o bahsettiğiniz ürünler işe yarıyor mu (flp mama)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?