Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi akşamlar

bugün çok yorucuydu... dolabım çok dağılmıştı, hava da yağmurlu olunca artık kışlıklarımı çıkarayım dedim. bu vesileyle dolap da düzenlenmiş oldu kışlıkları yıkadım astım o arada kurutmalığa çok yüklendim herhalde kırıldı tekrar çamaşırlarla uğraştım falan bittim yani :2:

geçmişi okudum, menülerinize baktım. bugün bayağı iyi gidiyoruz hanımlar

bugünkü menüm:

öğlen: flp diyet mama
akşam: bol yeşillikli ve tavuklu salata

çok sevdiğim çikolatanın lightı çıkmış, sıfır şeker, 87 kalori. temizlik yaparken enerji versin diye bi tane ondan götürdüm. şimdilik bu kadar

birazda ondan kuru yiyorum canım midemi usutmustum barsagıma vurdu
tesekkür ederim canım

Canım çok geçmiş olsun dediğin gibi mideyi üşüttüysen öyle daha çabuk toparlarsın umarım

Kızlar yalnız kış geldi sanırım dışarısı buz gibi...

Evet yaa ufak ufak başladı havalar kendini göstermeyi :122: :122:
Aslında ben karlı havaları da çok severim ama işte bayırda oturduğum için o günlerde çıkamıyorum dışarı çıkarsam inemem inersem çıkamam

Ohhh hamarat hatun
Valla kışın bir tek bu yanını sevmiyorum çamaşır yıkayınca bir türlü kurumak bilmiyor dışarı sersem kaskatı oluyor çamaşırlar içeri balkona serincede iki günde bile kurumuyor acil olanları mecbur peteklerin üzerine seriyorum bende o zaman. Fakat tabi henüz kaloriferleri yakmaya başlamadığım için bu ara iki gün çamaşır bekliyorum

bende çıkamam kii aynen burasıda bayır yokuş valla bebekle zor olur...

Son düzenleme:

yaaaa gitti valla bir daha da gelmez inşallahhhhh

dukan amcam nasıllarr?daha iyiceler miii?devam mı?

Son düzenleme:

Canım geçen günde soracaktım bir türlü fırsat olmadı sen FLP distirübitörlüğü mu yapıyorsun
Yok bir ara ben yapmıştım da 4 sene önce

Aynen daha erken kalorifer için, kaç günde kururlar Allah bilir. Neyse çok ıslak çıkmadı 800 devirde yıkamıştım...
Çamaşırlığı da kırdım, balkonlardaki çamaşır iplerini de kesmiştim kullanmıyorum diye şimdi koltuklar, kapılar, kaloriferler her yer çamaşır dolu

Canım geçen günde soracaktım bir türlü fırsat olmadı sen FLP distirübitörlüğü mu yapıyorsun
Yok bir ara ben yapmıştım da 4 sene önce

evet distribütörüm ben de :) daha önce mamalarla jellerle falan kilo vermiştim ama ameliyat oldum bıraktım falan... şimdi yine başladım iyi gidiyo. sen bıraktın mı forever üyeliğini?

evet distribütörüm ben de :) daha önce mamalarla jellerle falan kilo vermiştim ama ameliyat oldum bıraktım falan... şimdi yine başladım iyi gidiyo. sen bıraktın mı forever üyeliğini?

Evet canım bıraktım 4 sene evvel çok kısa yaptım zaten sonra tatsız birşey yaşadım bende uzak durdum. Ürünleri güzeldide biraz pahalıydı benim cevremdekiler için ee bende hep giriş fiyatında verirsem ne uğraşayım boşuna

herkese merhaba,
geçmişi okuyayım derken vakit geçiyor sohbete zaman kalmıyor.. herkesin menüleri çok güzel arkadaşlar, hepimiz zayıflayacağiz inş..

o bahsettiğiniz ürünler işe yarıyor mu (flp mama)..

üzüldüm yaşadığın tatsız şey için ben aktif yapıyorum hala. ama haklısın mesela eski işyerimde maaşlar düşüktü, haliyle oradan ürün alan olmuyordu :) şimdi işi bıraktım bununla uğraşıyorum sadece :)

hep birlikte görcez bakalım

şaka bir yana, sattığım ürünler olduğu için tarafsız yorum yapamam sanırım. benden başka kullanan arkadaşlar varsa sonuçlarını bilmek isterim ben de.

forever living ürünlerinden mama, aloe vera jel, çay, bir de zayıflama haplarını kullanıyorum şu anda.

haplardan biri tok tutuyor biri de yağ yakıcı. iyi gidiyorum, bakalım.. gitmeye başladı kilolar

diziye dadandık uyumak lazım sabah erken kalkıp tahlile gideceğiz... Kızlar iyi geceler..

bişi yemek yok geç oldu saat... kafeinden uzak durun bide uyku tutmaz ise acıkıyor insan.... :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…