Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar sınavlar yaklaştı pek giremiyorum o yüzden nete hazır girmişken size bugünkü menümden bahsedeyim

sabah:1 simit domates salatalık biber peynir yedim
arada :1 elma
öğlen :mantarlı biberli tavuk sote
arada: 1 armut
akşam: patlıcan salatası ayran
malum belimden dolayı spor yapamadım ama listeye bakınca pek fena gelmedi gözüme ne dersiniz kızlar

açık konuşmamgerekirse ben bu tarz ürünlere güvenmiyorum ve tavsiye etmiyorum
buna benzer mamayla zayıflayan bir arkadaş bırakınca fazlasıyla geri aldı kiloları dünya kadar da para vermişti paranın ötesinde vücuttaki etkileri de belirsiz
sonra benim gibi sağlıklı beslenerek verdi kilosunu şimdi o da 1 senedir kilo almıyor bi yesek bi dengeliyoruz idare ediyoruz işte
kaç gündür söylesemmi diye düşünüyordum kusura bakma karar senin saygı duyarım ama uyarmak istedim

Son düzenleme:

ben de beğendim menünü öğlen az olmuş gibi sadece
belin iyileşmeden spor yapma zaten geçmiş olsun

Canım ben şirket eğitiminde biriyle sorun yaşadım o yüzden kestim ayağımı. Birde maalesef ben sonradan verdiğimi yine fazlasıyla aldım geri ama tabi düzensiz ve abartılı beslenmemde sebep olmuş olabilir kimsenin günahını almim

selam kızlar,

eve döndüm. yarın yine hastane işleri var, doktoruyla telefonda konuştuk annemin, bazı tahliller istedi. onları yaptırıp anneme geçeriz yine.

geçmişe göz attım yavaş yavaş.

Nimrelcim 5,5 aylık bebek hakikaten nasıl şikayet etti seni babannesine çok merak ediyorum :)))

Allessandracım annen için geçmiş olsun canım. inşallah bir şeyi yoktur. ben de annemle ilgili endişeliyim. bugün ilk defa birgün onu kaybedeceğimi düşündüm. ona olan tüm kızgınlıklarıma rağmen çok canım acıdı. allah hepsine sağlıklı, hayırlı ömürler versin.

Cecoşum yanmışsın, geçmiş olsun. iyiki sporu aksatmammışsın. azmin hep sürsün canım.

Nevincim aynen senin gibiyim demek ki ben de. sonucu okudum, canım sıkıldı. vasküler bir durum da olabilir diyor sonuçta. inşallah zararsız bir şeydir her neyse. yarı cahil olmak hepsinden kötü. keşke hiç anlamasak sağlık konusunda okuduğumuzu. Sen de erken geldin diye mutlu olmuşsun eve. ben de işe başlayınca bundan sıkılıcam sanırım. eve eşimden önce gelmem imkansız. böyle olunca eksik hiddecekmişim gibi geliyor. Kayınvalidene de geçmiş olsun canım. inşallah iyileşir bir an önce ameliyatını olup.

bu arada Zeynep abla ben de cahidejibek e bayılıyorum. özellikle hamur işlerinde güzel örnekler var. midye poğaçasını denemiş, tadını olmasa da görüntüsünü çok beğenmiştim.

Dafi abla çok teşekkürler geçmiş olsun dileklerine.

Eminecim sen de çok sağol iyi dileklerin için. elde değil, insan bi an düşünüyor en kötüsünü. ama şimdi olumluyum daha da.

Aynurcum ne güzel incelmen. ben de her 1 kg kayıpta 1 cm inceliyordum leslie yaparken. demek ki 4 cm 4kgma, 4 kg da 1 bedene denk geliyor. ama bende şöyle bir durum var, leslieyi bıraktığımdan beri 5 kg verdim ama incelme 1 cm yoktur.

aynurum azrail gelirse işi kolay + 90 topiğine girirverir günahlar sevaplar dökülür ortaya ne ettin derse ömür boyu zayıflamaya uğraştık deriz:))

şaka bi yana hakkaten yaş ilerledi en güzel spor namaz onu bile yapamıyoruz bazen neyse allah büyük kalbimizden sevgisini eksiltmesin
merhaba benide aranıza katarmısınız 94 kiloyum
tabiki hoş geldin evlimisin

Nasıl Zayıflanır?

1 - Bir şey yediğiniz sırada eğer sizi kimse görmüyorsa, o yediğiniz şeyin
kalorisi sayılmaz.

2 - Bir çukolatanın yanında bir bardak soda içiyorsunuz... yine karlısınız,
çünkü çikolatadaki kaloriler soda tarafından tamamen elimine edilir.

3 - Biriyle birlikte yemek yiyorsanız, eğer siz ondan az yemişseniz sizin
kaloriler ona yazılacağından siz hiç kalori almış sayılmazsınız.

4 - Sıcak içeceklerden cappucino, kakao ve çikolata gibi yiyeceklerde bulunan kafein bu yiyeceklerdeki kaloriyi tamamen yok eder.

5 - Popcorn, Alaska, Frigo gibi "sinema" bağlantılı yiyecekler de kaloriden
sayılmaz, çünkü bunlar eğlence dünyasının parçasıdırlar, vücut depomuzun değil.

6 - Kurabiye, bisküvi, kek türü yiyecekleri ne kadar çok parçalara bölerek
yerseniz kalorileri giderek bir o nispette azalır.

7 - Çatal bıçakların üzerinde kalmış olup da yaladıklarınız asla kaloriden
sayılmaz ( Örnek: sandviç hazırlarken bıçağı daldırdığınız fıstık ezmesi,
veya krepin üzerine yayacağınız çikolata sosu )

8 - Aynı renkten yiyecekler bir arada alınırsa, daha düşük kalorili olanın
miktarında kalori alınmış olur. (Örnek: Ispanak ve fıstık, mantar ve
beyaz çikolata).. ah bu arada tabii ki çikolata dünya çapında bir renktir
ve diğer bütün renklerle uyum sağlayabilmektedir...

9 - Donmuş yiyeceklerin hiç birinde hiç kalori yoktur, çünkü kalorinin ısıyla
ilgili olduğunu herkes bilir, ve bunlar soğukta asla barınamazlar.
Dondurmalar bu durumun en iyi örneğidir.
Ve ..... son olarak zayıflamada en etkili çare: Siz asıl etrafınızdakileri
şişmanlatmaya bakın, ya da arkadaşlarınızı sizden daha kilolu olanlardan seçin, böylece mutlaka olduğunuzdan daha zayıf görüneceksiniz ...

az cık gülelimm facede okuddum süperrr kaç kişi kendini bulcek bakalım

ne kusuru, rica ederim. dediğin gibi herkesin kendi fikri, kendi bedeni sonuçta.

ben bugüne kadar çok diyet yaptım. bazen haplardan destek alarak, bazen aktardan aldıklarımla, bazen de diyetisyen yardımıyla.
ama ne zaman diyet yapsam hep hasta oluyordum. bünye alışık değil tabi az yemek yemeye
ya tansiyonum düşerdi, ya grip nezle falan olurdum rejime başlar başlamaz.

şimdi o konuda rahatım en azından. olumsuz bir etkisini görsem bırakırım ki daha önce de kullandım bu mamayı.

yine de teşekkür ederim beni düşünüp uyardığın için :)

gülmekten ölebilirim :)))

süper birşey yaa koptum gece gece

iyi geceler kızlarrrr benim pil bittiiiii şarj olmam lazımsabah görüşürüz gözlerim sinyal veriyo yat diye bayyy
allah herkeze rahatlık versinn

iyi geceler kızlarrrr benim pil bittiiiii şarj olmam lazımsabah görüşürüz gözlerim sinyal veriyo yat diye bayyy
allah herkeze rahatlık versinn

iyi geceler canım
ben de gidiyorum pek uykum yok ama yatayım yine de
sabah kardeşime gideceğim minik kuzuyu koklayım azcık
öğleden sonra gelirim
herkese hayırlı geceler

kızlar banada müsaade

Geride kalanlara hoş sohbetler ve hayırlı geçeler.
Birazda eşimle sohbet edeyim sonra kıskanmasın

Yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun

ben misafirleri yolcu edip gelinceye kadar kimseler kalmadı

canım kv.ne geçmiş olsun kolay atlatır inşaAllah Allah şifalar versin

ay ben bugün yaktım petekleri cecoş.küçük bebek vardı üşümesin diye ısıttım evleri.çamaşır sıkıntım yok kurutma var. içinden çıktığı gibi ya ütüye ya çekmeceye sermem gerekmiyor.

merhaba benide aranıza katarmısınız 94 kiloyum
hoş geldin aramıza kolay gelsin

bende aynı fikirdeyim asucum. eltimin kızıda pazarlamasını yapıyordu . kendiside kaç kutu boşalttı şimdi eskisinin üç katı oldu. çok kilolu ben onun yanında dal gibi kalıyorum. eskiden kısa gelen kıyafetlerimi ona verirdim şimdi onun kıyafetlerine benim gibi iki kişi rahatca girer.

Hayalimdeki zayıflama listesi adetaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…