Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kimsecikler yok herhalde esim tablet getirmis bana kullanmayi cozersem alicakmis acamiyim acar acmaz hemen buraya girdim kim online goremiyorumda neyse yrn grs umarim iyi geceler herkese eski dostlar cok ozledim sohbetinizi

kimsecikler yok herhalde esim tablet getirmis bana kullanmayi cozersem alicakmis acamiyim acar acmaz hemen buraya girdim kim online goremiyorumda neyse yrn grs umarim iyi geceler herkese eski dostlar cok ozledim sohbetinizi

Ayşeciğim biz de seni çok özledik..
Nasılsın ? oğluşun, eşin hepiniz iyisiniz inş..
İş bulabildinmi.? ÇAlışıcakmısın tekrar.?
Senin dönmenle diğer kayıp dostlarımız da döner umarım...

Esra'cığım,annenle ilgili kaygını ve korkunu yazmışsın...
Çok haklısın ama nette her bilgi doğru değildir,çok yanıltıcı olabiliyor...
İnşallah sonuçlar endişelendiğin gibi çıkmaz...
Birşey soracağım canım..İlaç tedavisimi görüyor sürekli.? Tamamen iyileşme durumu yokmu.?

Nevinciğim geçmiş olsun kayınvalidene rahat bir şekil de atlatır umarım..

Alessandra,senin de annene Allah hayırlı şifalar versin..

Son düzenleme:
günaydın
ankara da çok karanlık ve yağmurlu bugün
ayşecim biz de seni özledik geldğin için mutlu olduk canım
nevincim kayınvalidene geçmiş olsun
alessandra annene geçmiş olsun
Allah tüm hastalara şifa versin

Günaydın kızlar,
birazdan evden çıkıcaz. çıkmadan yazayım dedim. nasıl bir fırtına var dışarda. istanbulda da hava kötü anlayacağınız. bugün giremezsem yarın görüşürüz artık.

Yenacım annem ilaç kullanıyor hastalığı baskılansın diye. yazdığında çok haklısın, netteki makaleler yanlış yönlendirebiliyor insanı. iyi şeyler düşünüyorum. inşallah iyi olur. çok teşekkür ederim desteğin için.

bu arada dün 85i ucundan görmüşken bu sabah tam 87 kg geldim. kendimi hafif hissediyordum oysaki. sanırım ilaçların böyle bir etkisi olacak. napalım, sağlık olsun.
hepinizi öpüyorum kızlar, Allaha emanet olun.

büyük kızı yolladım okula kahvaltımıda yaptım çayımı yudumluyorum minik kızım uyanmadan hemen lasly yapayım 3 mil

antibiyotikmi acaba tartıda fazla gösteriyo etkisi varmıki ben hala + yım o kadarda dikkat ediyorum
dikkat etmediğim zaman + olmuodum en azından :2::2::2::2::2::2:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122:

Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda babamızı işe yollayıp bir posta ağladıktan sonra yatak odasında uyumayalım diye kıyamet kopardıktan sonra koltukta uyumaya karar verdik Daha doğrusu küçük kuzum öyle karar verdi
Dün gecede yine yatak odasına girmek istemedi kız :26: devamlı dolabın üzerini gösterip korkuyorum diye ağladı :26:
Bütün bildiğim duaları okudum kıza doğru. Acaba çocuğa birşeylermi görünüyor diye eşimle kafamızda soru işaretleri oluştu. Anneciğim orada birşey yok dememize rağmen baba geldi bak orada korkuyorum ondan diye parmağıyla dolabın üzerini gösterdi durdu :26:
Offffffff valla baya uğraştırdı uyuyana kadar sonra babasının göğsüne gömüldü korkuyorum korkuyorum diye uyudu.
Ne yapacağımızı şaşırdık acaba ilgi çekmek içinmi yapıyor diye düşündük ama numara yaparmış gibide değil
İnşallah bir daha öyle olmaz.

Mecbur salona geçtik şuan da koltukta uyuyor cadı bende hem sizlere bir bakayım hemde sabah kahvemi içeyim dedim
Bugün yine spora gideceğim ve eşim geçe kalma sen 5 gibi git bende iş çıkışı oraya gelirim beraber döneriz dedi. Tabı kızları evde yanlız bırakmak var :26: tamam ablamız büyüdü artık ama şimdiye kadar onu bile hiç yanlız bırakmadık uzun süre evde :26:
Acaba küçük cimcimeyi saat 4den sonra öğlen uykusuna mı yatırsam bari bir iki saat uyursa ablası en fazla yarım saat ilgilenmek zorunda kalır biz gelene kadar :44:
Karşı komşuyuda tembihlerim evdeyse bir ara bir baksın onlara Allaha emanet edeceğiz artık yoksa eşimi beklersem gece geç çıkmış olacağım salondan bu seferde ne eşimle sohbet edecek nede başka birşey yapacak vaktim kalmıyor

Valla bir ara eşimde tuturdu kurutma alalım diye ama maalesef koyacak yerim yok :26: çamaşır makinesinin üzerine koysak banyomuz zaten ufacık iyice gelirler bana zaten fazla dar alanda uzun süre kalamıyorum
Aslında kışın özellikle çok gerekli ama mecbur yine peteklerle idare edeceğiz

kızlar ben geldim nasılsınız

Senin mesajını gördük daha iyi oldu

Umarım bundan sonra sık sık görüşürüz
İyi olmana sevindim canım bizde seni çok özlemiştik. Umarım alışırsın tablete de sık sık bizlere eşlik edersin
Kullanımı aslında zor değil ama benim dün eşimede dediğim gibi ben laptobu tercih ederim

Canım öyleki ben rahimde dermoid kist var diye okuduklarımdan sonra kesinlikle kötü bir hastalık olduğuna kanaat getirip doktor sonuca bakana kadar baya ağlamıştım gizlice...tabiki risk varmış ama testlerim yapıldı kötü birşey değildi hamd olsun..iyi düşünelim iyi olsun...

çok saolun Allah razı olsun hepinizden çabucak atlatır inşallah...
çok soğuk dikkat etmek lazım ben ince kabanımı giydim vallahi isteyen gülsün bana dedim çizmelerimi de giydim...
kızlar ben geldim nasılsınız

canım ne oldu ki miniğe rüyamı gördü acaba bu vesileyle sizle uyumaktan vazgecebilir belkide...

canım ne oldu ki miniğe rüyamı gördü acaba bu vesileyle sizle uyumaktan vazgecebilir belkide...

Evet sayesinde erken kalkıyorum mecbur ama işte gece yatmadan evvel ikidir aynı şeyi yapıyor. Dediğin gibi uykudan uyanıp yapsa öyle rüya gördü diyeceğim ama daha yatak odasına girince yapıyor öyle.
Birde geçmişte birileri ( kimsenin günahını almak istemem ) bana birşeyler yapmışlar seneler evvel eşimle aramızı bozmak ve bizi ayırmak için ve biz bunu daha birkaç ay evvel sıkıntılarımızdan kurtulamayınca bir hocaya danıştık ondan öğrendik. Yapılan şey yatak odasına yapıldığı için ister istemez acaba onunlamı alakalı diye düşündük :26:
Ben devamlı üzerimde muska taşıdığımdan eskisi kadar sıkıntı yaşamıyorum ama o zaman hocada bize demişti ara ara yine sıkıntı yaratabilir diye. Birde çocuklar günahsız oldukları için onlara görünebilir diye biliyorum ben o yüzden de acıkcası tedirginliğimiz :26: inşallah yanılıyorumdur :44:

haklısın canım olabilir...bunlar insanların sınavı malesef bu tarz kötülükler yapılıyor.hatta dün akşam yeni eltiyle bu konulara daldık kendisinin dini bilgisi çok çok fazla Maşallah bu yaşta umresini yapmış süreklibu konularla meşgul eğer birşey hissedersiniz para ile çalışmayan bir din adamına başvurmak gerekir diyorda güvenilir birisini bulmak çok zor...inşallah geçer.

herkese günaydın..

ceco büyük ihtimalle yanılıyorsun zaten.. aklınıza hiç getirmeyin, çocuk da unutur bir kaç güne, gündüzleri yatak odasında daha çok vakit geçirirseniz bence faydası olabilir..

sabah bir melemen keyfi yaptım kiiii... yağsız tavaya koydum domatesleri, daha sonra da 1 kk beyaz peynir, içine de 1 yumurta kırdım.. doktorumun tarifi.. oğluşum da çok sevdi, haşlanmış yumurtanın sarısını hiç sevmiyor, nasıl yaparsam yapıyım bir türlü yediremedim onu.. biraz büyüse üstüne şekiller falan yaparız yemesi için ama bakalım artık..

dün canım çok sıkkındı, bugün biraz daha iyiyim, her sabah tartılıyorum demiştim ya, 100gr bile beni gaza getirebiliyor onu farkettim bu sabah.. yarın ne olacak bakalım, merak içindeyim.. aynuru geçeceğim bu sefer muhahhahahahahahahha D

Maaşallah ne güzel Rabbim hepimize nasip eder inşallah...Aminnn
Evet haklısın bende zaten bu işi ticarete dökmüş olanların güvenilir olduğuna inanmıyorum Tamam Rabbim bazı insanların daha derin hissetmesini kalp gözünün açık olmasını nasip etmiş olabilir buna inanıyorum ama eğer öyle biri bu iş için para istiyorsa o zaman Allah için birşey yaptığına inanmak gelmiyor içimden.
Benim o dönem görüştüğüm hocada aynı şeyi söylemişti hatta bunun hocalıklada alakalı olmadığını söyledi yani önemli olan bir başkası için içten dua etmek ve hangi duayı okuyacağını bilmek demişti gerçektende ben ona çok inanıyorum bir başkası benim için bir dua ediyorsa işin içinde asla bencillik yoktur çünkü kendi çıkarı yoktur ve Rabbim içtenlikle beklentisizce edilen duaları daha çabuk kabul eder diye düşünüyorum nacizane
Bakalım bu gece oturup kuran okumak istiyorum belki biraz olsun rahatlatır çünkü annem hep der bir evde sık sık kuran okunursa bazı şeyler o evlerde barınamaz diye bende maalesef birkaç zamandır dünya işlerine dalıp kuran okumayı ihmal ettim herhalde :26:

Canım gündüzde pek girmiyor zaten ben girince bile arkamdan geliyor ama iki dakika sonra hemen çıkıyor. Bir ara gündüzleri yatak odasında uyuturum diyordum ama yok kesinlikle uyumuyor hatta uyumayı bırak ışık acık bile olsa o yatakta uzun süre durmuyor bile.
Neyse iyi düşüneyim iyi olsun Rabbim korur nasılsa ben fırsat buldukca bol bol kuran okumaya çalışayım

günaydın hanımlar..

öncelikle annem için geçmiş olsun ve şifa dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
inşallah sonuçları güzel çıkar ve derin bir ohh çekeriz ailecek.
şimdi hastanede tahlilleri yapılıyor saat 13,00 gibi de muayene olacak.
sonuçları bildiririm inşallah size de..

esra senin annenin rahatsız olduğunu biliyordum ama ne olduğunu bilmiyorum, inşallah tedavisi olan birşeydir..
geçmiş olsun canım size de.

Allah sağlık versin gerisi boş...

ceco, ben de birşeylerden şüpheleniyorum aslında kendimizle ilgili.
eve girince bende gerginlik ve sinirliik hali oluyor, huzur bulamıyorum evde, eşim de benzer şeylerden şikayetçi. hiç aklıma gelmezdiaslında böyle şeyler ama geçen hafta boşanmak üzere olan bir arkadaşımla görüştüm, o bahsetti.
belki de ondan etkilendim bilemiyorum ama evde Kur'an okutmak istiyorum ben de.
bazı kişilerin nefesinin daha kuvvetli olduğuna, dualarının daha makbul olduğuna inanıyorum.
ama öyle birini bulamıyorum maalesef. :44:

..

diyetle ilgili yazacak olursam da;
sabah klasik karatay kahvaltım
öğlen çorba+kapuska planlıyorum. karşı restoranın menüsünü gördüm.
akşama henüz bilmiyorum :44:

Canım inşallah sadece arkadaşından etkilenmişsindir çünkü gerçekten berbat birşey ben senelerce yaşadım ve anlam veremedim o halime. Rabbim kimsenin başına vermesin ve o tip insanlardan da korusun bizleri Aminnnnnnnnn
Nevzamansızında dediği gibi bu işin içine para girince benimde midem bulanıyor para almayan nefesi kuvvetli birini bulmak desen ayrı dert :26: Bana dua eden abiye bende ne zamandır ulaşamıyorum sonuçta çalışan biri ve çok sık şehir dışına yada yurt dışına gidiyor. Bende en son karşı komşuma her geldiğinde ayetelkürsi okutuyorum çok faydası olduğuna inanıyorum sonuçta ayetelkürsi her türlü beladan korur diye biliyorum istersen sende bir dene

akşama da oğlumu kv alıcak servisten ve bizim eve geçicekler.. annem hastanede, yetişemez diye.
aradım az önce, ben akşam yemeği yaparım dedi sağolsun

aboowwww evden yatakları yapmadan çıktım sabah, ev dandini,oyuncaklar yerlerde, rezil oldum kayınvalideyeeeee :18:
...

Ayet-el Kürsi'yi her akşam okurum cecocum, okumadan içim rahat etmez hiç, öyle sıralı bikaç duam vardır her akşam okuduğum.
belki de onların yüzü hürmetine koruyor Allah bizi beterinden diye düşünürüm hep.

dediğin gibi sırf Allah rızası için yapan birini bulmak zor,nerdeyse imkansız..aa iyi aklıma getirdin anneannem okusun bize. uzakta gerçi ama o ne zaman okusa ben rahatlarım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…