Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba güzeller,

Bugün burası da artık soğudu :) OĞlum bisiklet sürmek istedi.okula gitmeden 20 dk. çıkarayım dedim kapının önüne, çıkmamızla girmemiz bir oldu feci esiyordu..

Benim de üzerim de bir ağırlık,kırgınlık hastalanma alarmı veriyor bünye..Şu aralar hastalanmamam gerek hiç sırası değil çünkü :)

Cecocuğum hatırlarsan bende oğlanın banyo korkusundan bahsetmiştim,ama anlattığın şekil de ağlamıyordu tabii, sadece yalnız girmek istemiyordu ve kapısını hep kapalı tutmamızı istiyordu..
Tabii senin ki bayağı minik..
Acaba dolabın üstünü gösterseniz ona ev de merdiven varsa çıkıp yada bir süre orda uyutma ununtuncaya kadar..
Çocuklar hiiç ummadığımız olaylardan etkileniyorlar özellikle çizgi filmlerde ki ayrıntılardan..
Ben de ayetel kürsi , nas-felak suresini çok okur ve gücüne inananlardanım..

Selam fıstıklarr
nasılsınız ? ben 2 gündür hasta gibiyim , öyle aman aman değilim ama yatak döşşkek yatıyorum vaallaa , ilaç içiyorum 2 gündür banamısın demedi , bakalım napcamm :26::26::26:

yarın sabah 9 da Mersine gidiyorum , annemleri bayramda göremedim ya, anacıım çook kötü olmuş , bende şimcik gitcemm

Bizim Çocuklar Hangi Dinden? « Cahide Jibek

aynur kızlar bu yazıyı okudum çok düşündürücü azrail falan diyince aklıma geldi paylaşayım dedim

kadının tarzını beğendim Nursenam , bi şekilde inceden mesaj veriyor , hakkaten bizim çocuklarımız yada bizler hangi dindeniz ? nüfus cüzdanı islam diyor ama tarzımız ne diyor ,tam bir çelişki içindeyizz

ahahah bayıldım valla , keşke böyle zayıflasakk , ooff ne güzel olur hhaaa

kızlar ben geldim nasılsınız

Ayşecim hoşgeldinn , bizler iyiyiz çok şükür , sen nasılsınn ?

bebeem bendede var o antibiyotik ve diğer ilaçlar durumu , bu hafta pek verimli olmadı sanırım , onlarında , regl olmamında etkisi varr

selam kızlar bende şifayı kaptım boğaz ağrısı mahvediyo beni çok ta ağır geçiriyorum öyle korkuyorum ki daha henüz hiçbirşey yemedim.annemle çocuğa kısa yoldan bişeler yapıp verdim kendim için takatim kalmadıı.
emziirdiğim için kafama göre ilaçta kullanamıyorum .acillik olmadan nasıl hafif atlatıcam ne yiycem ne içicem bilemiyorum .
var mı öyle bi çay bi çorba öneriniz ? yapacak halimde yok ama daha kötü olmaktan korkuyorum

Selam kizlar ben geldimmm

seli gecmis olsun canim, valla bende pek anlamam caydan corbadan ama, bi yesil cay icine limon sIk ve ic,
bide tarhana gibi böyle bol acili bir corba icersen faydasi olacagini düsünüyorum,
tavuk corbasimi ne varmis biri söylemisti zamaninda, o cok cabuk iyilestiriyormus,

cecocum kizina üzüldüm yavrucak nasil korkuyordur,
bencede bol bol dua oku, kizinada biraz söyle, bak kizim beraber dua okuyalim , allah bizi korur ozaman diye,
telkin et biraz teselli et, yaninda dua oku, uyuyana kadar biraz yaninda dur, yatagi nasil bilmiyorum ama mesela uyuyana kadar yaninda yat,
insallah kötü bisey yoktur canim, bol bol dua oku kuran oku

bizdede bugun erkekler matinesi var yine
yani babam ve sohbet arkadaslari,
dini sohbet yapiyorlar iste ev sohbeti, bugun de sira bizde,
adamlar 7 de gelcek aksam, bende calisiyorum 7 bucukda gelcem eve (
kötü denk geldi valla,
tatli yaptim dünden 2 cesit, annemde yemekleri yapiyor, inanilmaz zahmetli oluyor gercekten,
yemegiydi tatlisiydi cereziydi meyvesiydi, baya yorucu oluyor, ama allah rizasi icin tabiikide

leslie yapsam iyi olcak ama bakalim canimda istemiyor,
yinede yapiyim en iyisi

Ayrica beni tebriik edin cünkü yarim litre sudan biraz fazla icmis bulunuyorum simdiye dek
bu aralar yine malesef gidim gidim, günde 2 hap icin 2 yudum ictigim suyu fazlalastirmaya calisiyorum,
kücük yarim litrelik bir sise doldurup icip durcam aklima geldikce,
susama hissim yok benim susamiyorum resmen, biraz his olusunca zaten hemen gidiyor o susama hissi birdahada gelmiyor,
ama zayiflamak icin su icmek sart offf

herkese hayırlı günler kızlar
dün uğrayamadım çünkü kuzumu doktora götürdüm minicik elinden kan aldılaaarr
sarılığı geçmemiş bol bol emziriyorum ama ne zaman geçecek bilmem
yüzü de kıpkırmızı isilik oldu krem verdi hemen etki etti geçmeye başladı bile
sağlıklı beslenmeye tam gaz devam ediyorum ve günlük 45dk lesliemi ihmal etmiyorum bugün de yaptım.

selamun aleyküm
kızlaaarr ne oluyor öyle herkes hasta olmaya başladı hastalara şifa diliyorum hepinize geçmiş olsun. benim bu sabah komşum geldi bu saate kadar lafladık biraz bir ara mutfağa gittim baktım netbuku açmış tamda kk sayfasını açık bırakmıştım sordu bende anlattım bayağı kulaklarınızı çınlattık. komşumda bayağ kilolu ama biraz iradesi zayıf. bakalım belki doktora gider,iz birlikte neyse akaşama yemeğe misafirim olacak ben kaçayım

dafi ablacım ışıgını açık gördüm geldim oradamısın:)
ah canım ben seni görmedim akşam uykum kaçtı bir türlü uyuyamadım baktım kimselerde yok site içinde dolaşmaya başladım çok geç uykum geldi gece moka içmiştim omu yaptı neydi bilmiyorum. sabaha karşı uyudum sonrada gözümün biri açık bir,i kapalı kıldım sabah namazını

cok saolun kizlar daha iyiyiz huzurluyuz orduda en azindan, esim bi ise girdi asgari ucret aliyo ben hala giremedim simdi bi is gorusmesinden geldim hayirlisi bakalim
maddi sikinti cekiyoruz ama gecici bi donem iyiki tasinmisiz az cok biliyosunuz yedigimiz kaziklari esimin abisinden allaha havale ettik yeni bi hayat kurduk kendimize bundan sonra gzl olur insallah hersey
ama diyet yok malesef gelenim gidenim cok saolsunlar sali gunude kuran okuttum evimde bu haftayi atlatim baslamam lazim 112 kiloya ciktim :-(

teşekkür ederim canım . bende kalktım hazırda tavuak suyu vardı şehriye çorbası yaptım ama yapana kadar bayılacaktım nerdeyse.neyseyaptım kahramanmaraştan gelme toz kırmızı biber vardı bir kaseye ondan bir tatlı kaşığı bi o kadar da karabiber attım yarım da limon.biraz açıldım.forumları gezerkende bir nane limon tarifi buldum şimdide onu içiyorum.dediğim gibi o kadar ağır geçiriyorum ki 1gün+1gecem acilde geçiyo her seferinde şuan korkudan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

annem çocuk ev işleri ev hanımlığı dersler derken herşey bana bakıyo . ben hasta olunca onlarında hayatları felç oluyo umarım daha fazla ilerlemeden kurtulurumm

Ayşecim hoşgeldin tatlım...mutlu huzurlu olmana öyle sevindim ki... işte bulunur herşey rayına oturur tereki sağlık olsun..bak bende kg veremedim yanı yerde sayıyorum seni bekliyordum vermek için hadi sık sık uğra inşallah. iş görüşmende gönlünce olsun...

hastalara geçmiş olsun çokk bende de bir kırgınlık eve bir atsam kendimi uyucam hemen....

kizlar aranizda buharda pisirme makinesi kullanan varmi bu tip almayi dusunuyorum fikir almak istedim sizlerden :26:

Eklentiler

• $xxx.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 53

Anam boşver canım sonuçta sabah erkenden evden çıkıyorsun üstelik çocuklu ev dağınık olur kural bu
Senin Kv belli insanlıklı benimki olsa değil gelip çocuğa bakarken yemek yapsın çocukları bile kabul etmiyor eminim hoşgörülü olur bakarsın gelmişken yatak odan hariç etrafı bile toplar
Birdahakine geceden ayarlarsın herşeyini

Bende çok inanırım ve uyumadan mutlaka bildiğim bütün duaları okurum
Bu gece eşim onun yatağını çocuk odasına taşıyacakmış hani ablasıyla aynı odada hem uyumaya alışsın hemde yatak odasında korkup durmasın tabi birazda özellimiz kalmadığı için öyle karar vermiş
Dün diyor bu cadı evlilik hayatımızı bitirdi diye bana doğru döndüğü an bile cadı aaa kocamı öpüyor diye kıyamet koparıyor
Artık bir kaç gece olmadı bende ablasının yatağına uzanır ona laf atarım yatağından da uyuya kalınca direk orada yatmış olur olmadı uyutup yatıracağız mecbur

Canım sana çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsın kendini olmadı anacığın iyileştirir seni
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar bildirimini unutma kız gitmeden oradayken girebilecekmisiin bilmiyorum ama olsun ben hatırlatayım Sağlıcakla git gel canım

Canım sanada geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlarsın Bence Tarhana çorbası yapıp iç canım sıcak sıcak iyi gelir birde eşimin rahmetli babannesi hep der bebeğin bile 40ı çıkınca ver taranayı her derde devadır diye tabi onunki biraz abartıydı çünkü ciddi ciddi 40i cıkmış bebeğe geçmişte vermiş tarhana

Canım çok sağ ol
Cimcime aslında hep bizimle yatıyordu bizde en son yatağını yatak odasına aldık bari kendi yatağında yat diye ama orada beş dakika yatıyorsa bizim yanımıza geliyor
Ben dua ettiğimde hep ellerini açıp amin diyor ama daha çok ufak olduğu için dua öğretmeye çalışsamda beceremez ablasına bile ben hatırlatıyorumda dua ediyor yatarken
Bakalım alıştırabilirsek ablasının odasına transfer edeceğiz bu gece
Büyük kızın dolabını boşalttım bile eşim işten gelince ben salondan dönene kadar dolabı bizim odaya kızın yatağınıda çocuk odasına taşıyacakmış. Aslında sığıyordu hepside büyük kız en son odasının şeklini öyle bir değiştirdi ki şu anki haliyle olmuyor oda yatağının yerini değiştirmek istemiyor diye bari dolabı bizim odaya alalım dedik :26: bu sefer yatak odası biraz sıkışık olacak ama ne yaparsın evlat kıramıyor insan sıpaları

Efferim bol bol su en önemli nokta o ben bazen eksik kalınca gece yükleniyorum ama şu ana kadar 1.5 litreye yakın içtim bile Sporda da 1 litreye yakın içiyorum zaten büyük ihtimal akşama kadar 3 litreyi bulurum inşallah

Çok geçmiş olsun canım
Üzülme kuzucuk çabuk toparlar inşallah

Bencede çok hoş bir ayakkabı bende o tarz ayakkablıları kotların altında özellikle çok beğeniyorum

Çok şükür canım inanıyorum sende en kısa zamanda bir iş bulursun ve maddi açıdanda toparlarsınız kendinizi
Kiloları fazla takma kafana sonuçta daha evvelde verdin yine verirsin dediğin gibi bu haftayıda atlat sonra hep birlikte veririz bu kiloları

Neyse kızlar bana müsaade küçük cimcimeyi uyutmaya çalışayımki ablasına bırakınca ona fazla eziyet olmasında oda derslerini rahat yapsın Yarım saat sonra spora gidiyorum Allahın izniyle babamızda gelince odayla uğraşacak nasılsa akşamlık menüde hazır gelir gelmez onlara yemek hazırlarım bende ancak salata + ızgara köfte yerim nasılsa 7 buçukta en geç evde olurum

Sizlere hoş sohbetler
Akşama görüşmek üzere kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

öpüldünüz

selam hanımlar...

aynurcum , katrem geçmiş olsun ikinize de.. inşallah fazla ilerlemeden iyileşirsiniz..
katrem bebişin için de en iyi ilaç bol bol emzirmek.
geçer Allah'ın izniyle senin sütünle.. başka da ilacı yok zaten şu aşamada , ışın verirler bir de eğer ilerlerse ama, verdiler mi daha önce?

annemin de sonuçları belli oldu. muayene iyi çıkmış ama doppler,ekg sonuçları pek iyi diil maalesef
kalpte büyüme çıkmış, zaten kalp yetersizliği de vardı..
doktor 1 ay sonra tekrar doppler demiş, aynı şekilde çıkarsa çarelerini konuşuruz demiş. ameliyat mı acaba bilemedim ki.. demez inşallah
..

Kızlar selam...

Bugün tahlil için erkenden hastaneye gittim saat 11 gibi eve geldim ..kahvaltımı o saatte yapabildim.

Bugün yine domates maydonoz 1 dilim tahıllı ekmek ve az peynir yedim ..

arada 1 tane mandalina sonra
öğle yemeği niyetine 2 kaşık kısırı ve az çorba içtim...

Kızım çok yaramaz gece 2 de bir uyandı yine tam uyandı muhtemel dişler ama oyun oynamak istiyor sürekli gündüzde öyle tilki uykusunda diyebilirim...

yine gelirim kızlar az ilgileneyim şu şımarık ile... :):):

merhabalar herkese
sabah kardeşime gittim yağmurda sudan çıkmış balık gibiydim yürüdüm de biraz:)
neyse bol karbonhidratlı bir kahvaltı yaptık güzeldi ama
sonra bebişi yıkadık mis gibiydi tadından yenmez bir hal aldı öptüm kokladım geldim eve
az önce çayla hacdan gelmiş hurmalardan yedim biraz fazla oldu ama artık bol suyla günü bitirmem lazım
tüm hastalara şifa dilerim

Son düzenleme:
Selam cücüşlerr

naptınız ? ben biraz dinlendim , uzandım , sonrada dışarı çıktım balıkçıya gittim , palamut pişirttim 1.5 tane 2. tanede temizlettim buzluğa atmak için , hepsine hepi topu 10 TL verdim , adama dedim bi yanlışlık olmasın diye , pişmemişlerde var dedim , yoo hocam sizden 10 lira alalım dedi , herzaman gittiğimiz yer belki ondan bu kadar az aldı yada hakkaten balık bu kadar ucuzz

valla ucuz olunca balıkçıdaki bütün balıkları alıp eve gelesim geldi haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…