merhabalar herkese
sabah kardeşime gittim yağmurda sudan çıkmış balık gibiydim yürüdüm de biraz:)
neyse bol karbonhidratlı bir kahvaltı yaptık güzeldi ama
sonra bebişi yıkadık mis gibiydi tadından yenmez bir hal aldı öptüm kokladım geldim eve
az önce çayla hacdan gelmiş hurmalardan yedim biraz fazla oldu ama artık bol suyla günü bitirmem lazım
tüm hastalara şifa dilerim
aferin Asucuumm bildirim günü öncesi harika olmuş o karbonhidratlı kahvaltı
bak sonra o hurmalar tırmalar olayı var biliyon dimi , yapma güzelim , yapma şekerimm , biz eski azimkar Asuyu istiyoruz o kadarr
kızlar ben geldim nasılsınız
aferin Asucuumm bildirim günü öncesi harika olmuş o karbonhidratlı kahvaltı
bak sonra o hurmalar tırmalar olayı var biliyon dimi , yapma güzelim , yapma şekerimm , biz eski azimkar Asuyu istiyoruz o kadarr
Selam cücüşlerr
naptınız ? ben biraz dinlendim , uzandım , sonrada dışarı çıktım balıkçıya gittim , palamut pişirttim 1.5 tane 2. tanede temizlettim buzluğa atmak için , hepsine hepi topu 10 TL verdim , adama dedim bi yanlışlık olmasın diye , pişmemişlerde var dedim , yoo hocam sizden 10 lira alalım dedi , herzaman gittiğimiz yer belki ondan bu kadar az aldı yada hakkaten balık bu kadar ucuzz
valla ucuz olunca balıkçıdaki bütün balıkları alıp eve gelesim geldi haaa
bende bu hafta balık tüketip kilo vermemi hızlandırıcam
bu gün 4 palamut aldım tanesi 2 lira ızgara yaptım yanında bol salatayla hüplettim
afiyet olsun canım ,yani benim ödedim ücret normal o halde ,oohh ben accık daha alayım zula yapayım bariii
selam kızlaarr
benimde dün omega günümdü ama bugün tam tartı arefesi karbonhidrat vaaarr
nursena benim eşim de kızlar da kabak mantar brokoli karnıbahar yemezler
daha yemedikleri de var yani yemek seçenlerle yaşamak nedir bilirim çok zor hergün et köfte tavuk vs de yenmiyor ki
Benim kide etçil oldu 110 kilo kebaptı vs di.. Ben yolu çözümü buldum ama kızlar... Hafta içi genelde kayın validede oluyoruz o yemekleri bol bol yapıyor genelde hep beraberiz zaten bu yemek konusunda zaten sağolsun çok yardımı dokunuyor... Hah kocam evdeysede bütün yemekleri ona yaptırıyorum canın etmi istedi buyur canın ne istedi pilav mı buyur..
Ben rejimdeyim zorlıyamıyorda bu ara yemem için valla mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?