Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlarrr
hasta arkadaslara gecmis olsun
katrem bebeklerin hepsi nerdeyse sarilik gecirir SIK SIK emmzir insallah cabucak atlatir bebsin cnm

cecom esin iyi dusunmus bu manaylada ablasinin odasina alisir insallah

aysecim hosgeldin sevindim huzurlu olduguna rabbim daim etsin rabbim ana hayirli i$nasip etsin
dun saglikli beslendim bu gunde devam ama 2gun sapitmamin sonucu +1kg acayip moralim bozuluyor verirken gr gr gidiyor alirken kilo kilo geliyor
cumartesi gelin kahvaltiya davet etti buyuk kizda SsIKIldi evde 1gece yatili kalcaz kotu tarafi kahvaltiya carsaf boregi yapacak acayipde guzel yapiyor yazarken agzimin suyu akti beynim yemicem diyor cnm ye diyor offfff ki offf

aferin Asucuumm bildirim günü öncesi harika olmuş o karbonhidratlı kahvaltı

bak sonra o hurmalar tırmalar olayı var biliyon dimi , yapma güzelim , yapma şekerimm , biz eski azimkar Asuyu istiyoruz o kadarr

aferin Asucuumm bildirim günü öncesi harika olmuş o karbonhidratlı kahvaltı

bak sonra o hurmalar tırmalar olayı var biliyon dimi , yapma güzelim , yapma şekerimm , biz eski azimkar Asuyu istiyoruz o kadarr

3 öğün yerine geçtiğini düşünerek az da olsa rahatlıyorum canım ama tabii bahane değil
o asuyu ben de arıyorum bulacağım mutlaka:)
bugün hamsi ya da palamut almaya niyetim vardı ama fırsat olmadı

bende bu hafta balık tüketip kilo vermemi hızlandırıcam
bu gün 4 palamut aldım tanesi 2 lira ızgara yaptım yanında bol salatayla hüplettim

bende bu hafta balık tüketip kilo vermemi hızlandırıcam
bu gün 4 palamut aldım tanesi 2 lira ızgara yaptım yanında bol salatayla hüplettim

afiyet olsun canım ,yani benim ödedim ücret normal o halde ,oohh ben accık daha alayım zula yapayım bariii

selam kızlaarr
benimde dün omega günümdü ama bugün tam tartı arefesi karbonhidrat vaaarr

selam ;

akşam yemeğimi yedim 3 adet ızgara köfte 2 kaşık kısır ve su ... Kızımda uyudu kaldı uyanır muhtemelen birazdan ama ... Bugün oldukça yorucu bir gündü.. Yarına Allah kerim...

Bu arada soğuk ya :/:/ ay dışarıda olanlara evleri ısınmayanlara Allah yardım etsin..

slm kızlarr baş ağrısı mahfediyo dişten dolayı sanırım off bi yensem korkuyu gidicem başıma geleceği biliyorum gidemiyorum o koltuk bile miğdemi bulandırmaya yetiyo off offf

diyet sabahtan beri süperdi sporumuda yapmışıtm amma velakin akşam sinirlendim evdekilere hırsımı yemekten çıkarrdım sonra kendime sinir oldum niye bi 10 kilo veremiyorum diye sanki

saçma sebep belki ama söyleyeyim öğlene kadar oturdum etli yaprak ve kabak doldurdum beyimiz kabak yemem dedi büyük kız bende yemem dedi 4 tane yaprak yedi eşimde kabakları sen ye dedi size yemek yapanda suç kalan tabakları ve kabakları süpürdüm sildim

yemek seçen koca ne zor yawww
tam dayaklık amma yarına yemek yok oo kabak alr bitecek bitirmeyen peynir ekmek yer

nursena benim eşim de kızlar da kabak mantar brokoli karnıbahar yemezler
daha yemedikleri de var yani yemek seçenlerle yaşamak nedir bilirim çok zor hergün et köfte tavuk vs de yenmiyor ki sen kabakları bana yolla canım
benimkiler peynir ekmek de yemezler valla daha beterler

Son düzenleme:
herkeslere selaaam:))
ben geldim, nasılsınız? napıyosunuz görüşmeyeli bakalım kızlar?

size en son yazdığımda bayrama annemlere gideceğimi söylemiştim, bayramdan sonrada orada biraz daha kalıp gelicemi ve gitmeden size yine yazacamı söylemiştim ve annemlerde net olmadığınıda söylemiştim. ama gerçekten gideceğim 1gün boyunca internet gitti nedensiz yere, bu kadar olur yani.....
yalan gibi, şaka gibi yani internetin gideceğim günün gitmesi.....
neyse annemlere gidince internet kafeden yazarım dedim, bayramda giremedim, sonrada gidemedim hiç fırsatım olmadı
gitmeye....
kusur ettiysem af ola......

dün geldim evime, evimi ve sizi çok özledim:))
herkesin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun ayrıca.....

cuma gününüde bildiremedim dolayısıyla vede gitmeden yenaya beni izinli yazarmısın annemlerde net yok dicektim ama internetin azizliğine uğradım ne yazıkkii.....
YENAcım şimdi benim cuma bildirim günü olarak ahvali halim nedir(((
cezalımıyım, tekrardan 2hafta paylaşımmı yapıcam ben yine yoksa((??????

diyet için kendimi hazır hissediyorum bu aralar kızlar biliyormusunuz??
inşaallah çok yakın bi vakitte başlicam diyetime.....
zayıflamak istiyorum beeeen

hepinizi öpüyorum, görüşmek üzereee.....

evet asuu yaaa valla her gün patates kızart köfte et pizza hayır demiyolar eşime kızdığım tamam alıştırmamış kaynanam yatılı okullarda okumuş ama çocukları etkiliyoo bende sinir oluyorummmm
nursena benim eşim de kızlar da kabak mantar brokoli karnıbahar yemezler
daha yemedikleri de var yani yemek seçenlerle yaşamak nedir bilirim çok zor hergün et köfte tavuk vs de yenmiyor ki

Benim kide etçil oldu 110 kilo kebaptı vs di.. Ben yolu çözümü buldum ama kızlar... Hafta içi genelde kayın validede oluyoruz o yemekleri bol bol yapıyor genelde hep beraberiz zaten bu yemek konusunda zaten sağolsun çok yardımı dokunuyor... Hah kocam evdeysede bütün yemekleri ona yaptırıyorum canın etmi istedi buyur canın ne istedi pilav mı buyur..

Ben rejimdeyim zorlıyamıyorda bu ara yemem için valla mutluyum

ahhh elinden gelse buyur derimde anca akıl vermeyi beceriyo şunu yap bunu yap asker ya höt hött heçç bulaşmıyom sen otur ben hazırlayınca buyur ederimmmmmmmmmmm zaten zamanıda yokk pekk görevden

Ceco, kizin korkusunu yenmesine yardimci olmalisin. 2 yas cocukta korkularin basladigi bilinmezliklerin urkutucu oldugu bir donemdir. Karanliktan, yabancilardan vb korkular gelisebilir. Oncelikle bu korkunun uzerine gitme, orda bisey mi var, hayir yok vb deme. Korkuyorsa hic usteleme ve konuyu kapat. Cocuk bu korkuyu yenene kadar o odaya sokmaya zorlama. Gerekirse de kizin okulunda rehber ogretmen vb varsa ona danis veya ben bizim oglanin yuvasindaki pedagoga danisirim. Bu arada akilli kadinsin, lutfen hocadir, buyudur bu tip hurafelerle aklini yorma. Belki ben biraz materyalistim bilemiyorum...

Katrem, sarilik yenidogan bebeklerde ilk hafta gorulur. Karaciger henuz tam calismadigi icin, karaciger tarafindan suzulmesi gereken safra, kanda kalir ve ancak idrar ve kaka yoluyla atilir. Bu nedenle bebek kakasi yogun sari olur. Bu safrayi atmasi icin bol emzirmek gereklidir. Sarilik arttikca bebege uyku basar ve uzun uykulara dalip emmeyi reddeder. Bu nedenle en fazla 2 saat gectikten sonra bebegi durterek uyandirip emmesi icin zorlamak gereklidir. Bebegin bol ve yeterli kaka yapabilmesi icin, emzirdikten sonra karnina cok bastirmadan, dairesel ve saat yonunde masaj yapmalisin. Bu sayede barsaklari daha hizli calisir ve bol kaka yapr.

Ayse, tasinmaniza sevindim. Umarim orada hersey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…