Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ceco, kizin korkusunu yenmesine yardimci olmalisin. 2 yas cocukta korkularin basladigi bilinmezliklerin urkutucu oldugu bir donemdir. Karanliktan, yabancilardan vb korkular gelisebilir. Oncelikle bu korkunun uzerine gitme, orda bisey mi var, hayir yok vb deme. Korkuyorsa hic usteleme ve konuyu kapat. Cocuk bu korkuyu yenene kadar o odaya sokmaya zorlama. Gerekirse de kizin okulunda rehber ogretmen vb varsa ona danis veya ben bizim oglanin yuvasindaki pedagoga danisirim. Bu arada akilli kadinsin, lutfen hocadir, buyudur bu tip hurafelerle aklini yorma. Belki ben biraz materyalistim bilemiyorum...

Katrem, sarilik yenidogan bebeklerde ilk hafta gorulur. Karaciger henuz tam calismadigi icin, karaciger tarafindan suzulmesi gereken safra, kanda kalir ve ancak idrar ve kaka yoluyla atilir. Bu nedenle bebek kakasi yogun sari olur. Bu safrayi atmasi icin bol emzirmek gereklidir. Sarilik arttikca bebege uyku basar ve uzun uykulara dalip emmeyi reddeder. Bu nedenle en fazla 2 saat gectikten sonra bebegi durterek uyandirip emmesi icin zorlamak gereklidir. Bebegin bol ve yeterli kaka yapabilmesi icin, emzirdikten sonra karnina cok bastirmadan, dairesel ve saat yonunde masaj yapmalisin. Bu sayede barsaklari daha hizli calisir ve bol kaka yapr.

Ayse, tasinmaniza sevindim. Umarim orada hersey yolunda gider.

elden gel canım ben de bugün balık yemeyi planlıyordum güya ama simitle başladım neyle bitirdiğim mechul
senin menüde ne var
benim menüde kaburga dolması
dün sabahda kahvaltıya gittik menüde börek ve çay vardı başka çeşit olmayınca mecburiyetten götürdük börekleri. yarın ev gezmesi var durumlar vahim

Katrem isilik de bebek cildinin dis ortama, anne terine, vb bir tur reaksiyonudur. Bebegi fazla giydirirsen kirmizi pence pence ve cok daha fazla olur. İlac filan kullanma bence hep kortizonlu ilac veriyorlar. Onun yerine bebegi pamuklu ve en fazla iki kat ( body ve uzerine penye bir tutlum) seklinde giydir ve hergun sadece su ile banyo yaptir. Eger banyo yaptirmaya usuturum diye veya gobek dusmedi diye cekiniyorsan, tum vucudunu gunde en az 2 defa gul suyu ile sil.

ahhh elinden gelse buyur derimde anca akıl vermeyi beceriyo şunu yap bunu yap asker ya höt hött heçç bulaşmıyom sen otur ben hazırlayınca buyur ederimmmmmmmmmmm zaten zamanıda yokk pekk görevden
çok şükür anlıyo valla yoksa toptan aç kalırız ben iddalı değilim o kadar ama damak tadı değişiktir baharatçı benim koca ...

benim menüde kaburga dolması
dün sabahda kahvaltıya gittik menüde börek ve çay vardı başka çeşit olmayınca mecburiyetten götürdük börekleri. yarın ev gezmesi var durumlar vahim

çok fenaaa ama :/ bende işi o kadar inada bindirdim ki kocama diyorum ki kaç kiloya inersem kendime ödül olarak sucuklu yumurta ikram edim.. gülüyo geçti yedi karşımda hemen... :/

kızlar cok mutluyum 2 sınavımda iyi gecti ve ben daha hiç kaçamak yapmadım sınavım olmasına ragmen surekli atıstırmak istedim ama yemedim yarınkı sınavımda iyi gecer inşallah:)
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta ve 1 bardak çay
arada 1 elma
öglen 8 yemek kasıgı turlu yemegi ve 1 kase yogurt 1 dilim ekme
arada 4 badem yedim
akşam turlunun geri kalanı ve salata yedim ha bide 1 dilim ekmek

hemde ne soğuk ben akşam ezanından sonra petekleri yaktım. misafirimde yatıya geldi. onların odasınıda yaktım. şimdi dolaşmaya çıktılar bende fırsattan i,stifade netbuku kaptım buraya daldım

iyi ettin bir daha yapmaaa hocaya kızıp namazı terkedermi insan

hoş geldin meyracım bende çabuk terkettiğini düşünmüştüm

benimki hiç yemek seçmez ama sebze yemeklerini yemekten saymaz onlar yemek yanında atıştırmalıktır

çok fenaaa ama :/ bende işi o kadar inada bindirdim ki kocama diyorum ki kaç kiloya inersem kendime ödül olarak sucuklu yumurta ikram edim.. gülüyo geçti yedi karşımda hemen... :/
ben 85 e inince eşim çekirgeye sakızlı muhallebi yemeye götürecek bende kendime ödül kudretullah yapıcam ödülleri aldıkmı sil baştan listeye gireriz

ben 85 e inince eşim çekirgeye sakızlı muhallebi yemeye götürecek bende kendime ödül kudretullah yapıcam ödülleri aldıkmı sil baştan listeye gireriz

ben de istiyorum ama yok almim yaaa az az her şeyden yerim belki ama dediğim gibi ilk işim az sucujku yumurta yemek olacak acuk daha dayanıyım ne kjaldı şurda

ben de istiyorum ama yok almim yaaa az az her şeyden yerim belki ama dediğim gibi ilk işim az sucujku yumurta yemek olacak acuk daha dayanıyım ne kjaldı şurda
ekmeksiz yersen sucuklu yumurta masum sayılır canım yiyebilirsin. bazı diyetlerde hergün veriyorlar yumurtayı sucuklu yumurtada var listede

slm
bende yarın sabahdan ıtıbaren cıddı dıyetıme gerı donuyorum:)
uff ııyıydı boyle yaa :))
nısan ayına kadar 25 kılo vermem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) gercı 10 kılo verdım :)) kalan 25 :))

söylediklerinize dikkat edeceğim çok teşekkür ederim

ekmeksiz yersen sucuklu yumurta masum sayılır canım yiyebilirsin. bazı diyetlerde hergün veriyorlar yumurtayı sucuklu yumurtada var listede

yok uzak kalayım biraz .Doğumda doğum sonrasında çok yedik o yüzden uzak dursun özlim iyice yumurtayı şimdi daha iyi ...

Çok fazla bu sucuk vs dadandık son dönemde evde tiksinmenizi istemem son dönemde çok terlediğimi ve terimin beni rahatsız ettiğini fark ettim o kadar sıkıldım ki kayın valideme sordum anne koku geliyor mu benden diye oda böyle bir şeyin olmadığını söyledi.. Geçtiğimiz hafta hepsini kesince o sıkıntılı durumda ortadan kalktı en azından ben hissetmiyorum öyle bir kokuyu.. Hiç hoş değildi ...

O yüzden seneler evvel verdiğim karar devam ediyor..Mutlumuyum evet daha iyi hissediyorum kendimi yatağa yatar yatmaz uyuyabiliyorum onu fark ettim mideyi yormamak demek ki böyle bir şeymiş unutmuşum.. vericem o kiloları :))))

ya ben kek kurabıye abur cubura dayanamazdım
sımdık ıse degıstı hıc bıse canım cekmıo sadece ekmek yıyım ıstıorum anlamadım gıttı
sınır oluyorum,,

ya ben kek kurabıye abur cubura dayanamazdım
sımdık ıse degıstı hıc bıse canım cekmıo sadece ekmek yıyım ıstıorum anlamadım gıttı
sınır oluyorum,,
protein ağırlıklı beslenirsen zamanla karbonhidratı aramaz olursun ben 4 ay hiç ekmek yemedim hiç aklıma gelmemeye başladı bazen yemek için alıyordum bakıyordum önümde kalmış yemeyi unutmuşum bir yemeye başladım şimdi bir dilimde olsa yemeden doymuyorum sanki ama beyaz ekmeği unuttum yiyesimde gelmiyor

cnm sen benden daha iyisin bende baslamaliyim artik 92 gormusken 112 artik 20 kilo aldim yine:-(
hoş geldin ayşecim orduya yerleşmişsin ALLAH AGIZ TADINIZI BOZAN İNSANLARDAN KORUSUN
saol cnm benim insallah
ayni kilodayiz ceco kapisiyoruz aynurda bolca gaz verecek bize ona gore
saol cnm allah razi olsun kizinada sifa diliyorum
hoşgeldinnnnnnnn
hosbuldummmm

insallah canim benim sen nasilsin naptin kilo islerini
esin cocuklar iyidir umarim

uff o zaman proteıne agırlık verım hıcde sevmem ya ((
ama gercı proteın fazla alınca cok az acıkıom ,,,ıyı oluyo aslında,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…