benim menüde kaburga dolmasıelden gel canım ben de bugün balık yemeyi planlıyordum güya ama simitle başladım neyle bitirdiğim mechul
senin menüde ne var
çok şükür anlıyo valla yoksa toptan aç kalırız ben iddalı değilim o kadar ama damak tadı değişiktir baharatçı benim koca ...ahhh elinden gelse buyur derimde anca akıl vermeyi beceriyo şunu yap bunu yap asker ya höt hött heçç bulaşmıyom sen otur ben hazırlayınca buyur ederimmmmmmmmmmm zaten zamanıda yokk pekk görevden
benim menüde kaburga dolması
dün sabahda kahvaltıya gittik menüde börek ve çay vardı başka çeşit olmayınca mecburiyettengötürdük börekleri. yarın ev gezmesi var durumlar vahim
hemde ne soğuk ben akşam ezanından sonra petekleri yaktım. misafirimde yatıya geldi. onların odasınıda yaktım. şimdi dolaşmaya çıktılar bende fırsattan i,stifade netbuku kaptım buraya daldımselam ;
akşam yemeğimi yedim 3 adet ızgara köfte 2 kaşık kısır ve su ... Kızımda uyudu kaldı uyanır muhtemelen birazdan ama ... Bugün oldukça yorucu bir gündü.. Yarına Allah kerim...
Bu arada soğuk ya :/:/ ay dışarıda olanlara evleri ısınmayanlara Allah yardım etsin..
iyi ettin bir daha yapmaaaslm kızlarr baş ağrısı mahfediyo dişten dolayı sanırım off bi yensem korkuyu gidicem başıma geleceği biliyorum gidemiyorum o koltuk bile miğdemi bulandırmaya yetiyo off offf
diyet sabahtan beri süperdi sporumuda yapmışıtm amma velakin akşam sinirlendim evdekilere hırsımı yemekten çıkarrdım sonra kendime sinir oldum niye bi 10 kilo veremiyorum diye sanki
saçma sebep belki ama söyleyeyim öğlene kadar oturdum etli yaprak ve kabak doldurdum beyimiz kabak yemem dedi büyük kız bende yemem dedi 4 tane yaprak yedi eşimde kabakları sen ye dedi size yemek yapanda suç kalan tabakları ve kabakları süpürdüm sildim
yemek seçen koca ne zor yawww
tam dayaklık amma yarına yemek yok oo kabak alr bitecek bitirmeyen peynir ekmek yer
hoş geldin meyracım bende çabuk terkettiğini düşünmüştümherkeslere selaaam:))
ben geldim, nasılsınız? napıyosunuz görüşmeyeli bakalım kızlar?
size en son yazdığımda bayrama annemlere gideceğimi söylemiştim, bayramdan sonrada orada biraz daha kalıp gelicemi ve gitmeden size yine yazacamı söylemiştim ve annemlerde net olmadığınıda söylemiştim. ama gerçekten gideceğim 1gün boyunca internet gitti nedensiz yere, bu kadar olur yani.....
yalan gibi, şaka gibi yani internetin gideceğim günün gitmesi.....
neyse annemlere gidince internet kafeden yazarım dedim, bayramda giremedim, sonrada gidemedim hiç fırsatım olmadı
gitmeye....
kusur ettiysem af ola......
dün geldim evime, evimi ve sizi çok özledim:))
herkesin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun ayrıca.....
cuma gününüde bildiremedim dolayısıyla vede gitmeden yenaya beni izinli yazarmısın annemlerde net yok dicektim ama internetin azizliğine uğradım ne yazıkkii.....
YENAcım şimdi benim cuma bildirim günü olarak ahvali halim nedir(((
cezalımıyım, tekrardan 2hafta paylaşımmı yapıcam ben yine yoksa((??????
diyet için kendimi hazır hissediyorum bu aralar kızlar biliyormusunuz??
inşaallah çok yakın bi vakitte başlicam diyetime.....
zayıflamak istiyorum beeeen
hepinizi öpüyorum, görüşmek üzereee.....
Eki Görüntüle 548405 evet asuu yaaa valla her gün patates kızart köfte et pizza hayır demiyolar eşime kızdığım tamam alıştırmamış kaynanam yatılı okullarda okumuş ama çocukları etkiliyoo bende sinir oluyorummmm
ben 85 e inince eşim çekirgeye sakızlı muhallebi yemeye götürecek bende kendime ödül kudretullah yapıcam ödülleri aldıkmı sil baştan listeye girerizçok fenaaa ama :/ bende işi o kadar inada bindirdim ki kocama diyorum ki kaç kiloya inersem kendime ödül olarak sucuklu yumurta ikram edim.. gülüyo geçti yedi karşımda hemen... :/
ben 85 e inince eşim çekirgeye sakızlı muhallebi yemeye götürecek bende kendime ödül kudretullah yapıcam ödülleri aldıkmı sil baştan listeye gireriz
ekmeksiz yersen sucuklu yumurta masum sayılır canım yiyebilirsin. bazı diyetlerde hergün veriyorlar yumurtayı sucuklu yumurtada var listedeben de istiyorum amayok almim yaaa az az her şeyden yerim belki ama dediğim gibi ilk işim az sucujku yumurta yemek olacak acuk daha dayanıyım ne kjaldı şurda
Ceco, kizin korkusunu yenmesine yardimci olmalisin. 2 yas cocukta korkularin basladigi bilinmezliklerin urkutucu oldugu bir donemdir. Karanliktan, yabancilardan vb korkular gelisebilir. Oncelikle bu korkunun uzerine gitme, orda bisey mi var, hayir yok vb deme. Korkuyorsa hic usteleme ve konuyu kapat. Cocuk bu korkuyu yenene kadar o odaya sokmaya zorlama. Gerekirse de kizin okulunda rehber ogretmen vb varsa ona danis veya ben bizim oglanin yuvasindaki pedagoga danisirim. Bu arada akilli kadinsin, lutfen hocadir, buyudur bu tip hurafelerle aklini yorma. Belki ben biraz materyalistim bilemiyorum...
Katrem, sarilik yenidogan bebeklerde ilk hafta gorulur. Karaciger henuz tam calismadigi icin, karaciger tarafindan suzulmesi gereken safra, kanda kalir ve ancak idrar ve kaka yoluyla atilir. Bu nedenle bebek kakasi yogun sari olur. Bu safrayi atmasi icin bol emzirmek gereklidir. Sarilik arttikca bebege uyku basar ve uzun uykulara dalip emmeyi reddeder. Bu nedenle en fazla 2 saat gectikten sonra bebegi durterek uyandirip emmesi icin zorlamak gereklidir. Bebegin bol ve yeterli kaka yapabilmesi icin, emzirdikten sonra karnina cok bastirmadan, dairesel ve saat yonunde masaj yapmalisin. Bu sayede barsaklari daha hizli calisir ve bol kaka yapr.
Ayse, tasinmaniza sevindim. Umarim orada hersey yolunda gider.
Katrem isilik de bebek cildinin dis ortama, anne terine, vb bir tur reaksiyonudur. Bebegi fazla giydirirsen kirmizi pence pence ve cok daha fazla olur. İlac filan kullanma bence hep kortizonlu ilac veriyorlar. Onun yerine bebegi pamuklu ve en fazla iki kat ( body ve uzerine penye bir tutlum) seklinde giydir ve hergun sadece su ile banyo yaptir. Eger banyo yaptirmaya usuturum diye veya gobek dusmedi diye cekiniyorsan, tum vucudunu gunde en az 2 defa gul suyu ile sil.
ekmeksiz yersen sucuklu yumurta masum sayılır canım yiyebilirsin. bazı diyetlerde hergün veriyorlar yumurtayı sucuklu yumurtada var listede
protein ağırlıklı beslenirsen zamanla karbonhidratı aramaz olursun ben 4 ay hiç ekmek yemedim hiç aklıma gelmemeye başladı bazen yemek için alıyordum bakıyordum önümde kalmış yemeyi unutmuşumya ben kek kurabıye abur cubura dayanamazdım
sımdık ıse degıstı hıc bıse canım cekmıo sadece ekmek yıyım ıstıorum anlamadım gıttı
sınır oluyorum,,
Ayşecim hoşgeldin tatlım...mutlu huzurlu olmana öyle sevindim ki... işte bulunur herşey rayına oturur tereki sağlık olsun..bak bende kg veremedim yanı yerde sayıyorum seni bekliyordum vermek içinhadi sık sık uğra inşallah. iş görüşmende gönlünce olsun...
hastalara geçmiş olsun çokk bende de bir kırgınlık eve bir atsam kendimi uyucam hemen....
saol cnm benim insallahhoş geldin ayşecim orduya yerleşmişsin ALLAH AGIZ TADINIZI BOZAN İNSANLARDAN KORUSUN
ayni kilodayiz ceco kapisiyoruz aynurda bolca gaz verecek bize ona goreAnam boşver canım sonuçta sabah erkenden evden çıkıyorsun üstelik çocuklu ev dağınık olur kural bu
Senin Kv belli insanlıklı benimki olsa değil gelip çocuğa bakarken yemek yapsın çocukları bile kabul etmiyoreminim hoşgörülü olur bakarsın gelmişken yatak odan hariç etrafı bile toplar
Birdahakine geceden ayarlarsın herşeyini
Bende çok inanırım ve uyumadan mutlaka bildiğim bütün duaları okurum
Bu gece eşim onun yatağını çocuk odasına taşıyacakmış hani ablasıyla aynı odada hem uyumaya alışsın hemde yatak odasında korkup durmasıntabi birazda özellimiz kalmadığı için öyle karar vermiş
Dün diyor bu cadı evlilik hayatımızı bitirdi diyebana doğru döndüğü an bile cadı aaa kocamı öpüyor diye kıyamet koparıyor
Artık bir kaç gece olmadı bende ablasının yatağına uzanır ona laf atarım yatağından da uyuya kalınca direk orada yatmış olur olmadı uyutup yatıracağız mecbur
Canım sana çok geçmiş olsunumarım bir an önce toparlarsın kendini olmadı anacığın iyileştirir seni
Sana şimdiden hayırlı yolculuklarbildirimini unutma kız gitmeden oradayken girebilecekmisiin bilmiyorum ama olsun ben hatırlatayım Sağlıcakla git gel canım
Canım sanada geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlarsınBence Tarhana çorbası yapıp iç canım sıcak sıcak iyi gelir birde eşimin rahmetli babannesi hep der bebeğin bile 40ı çıkınca ver taranayı her derde devadır diye tabi onunki biraz abartıydı çünkü ciddi ciddi 40i cıkmış bebeğe geçmişte vermiş tarhana
Canım çok sağ ol
Cimcime aslında hep bizimle yatıyordu bizde en son yatağını yatak odasına aldık bari kendi yatağında yat diye ama orada beş dakika yatıyorsa bizim yanımıza geliyor
Ben dua ettiğimde hep ellerini açıp amin diyor ama daha çok ufak olduğu için dua öğretmeye çalışsamda beceremezablasına bile ben hatırlatıyorumda dua ediyor yatarken
Bakalım alıştırabilirsek ablasının odasına transfer edeceğiz bu gece
Büyük kızın dolabını boşalttım bile eşim işten gelince ben salondan dönene kadar dolabı bizim odaya kızın yatağınıda çocuk odasına taşıyacakmış. Aslında sığıyordu hepside büyük kız en son odasının şeklini öyle bir değiştirdi ki şu anki haliyle olmuyor oda yatağının yerini değiştirmek istemiyor diye bari dolabı bizim odaya alalım dedik :26: bu sefer yatak odası biraz sıkışık olacak ama ne yaparsın evlat kıramıyor insan sıpaları
Efferim bol bol su en önemli nokta o ben bazen eksik kalınca gece yükleniyorum ama şu ana kadar 1.5 litreye yakın içtim bile Sporda da 1 litreye yakın içiyorum zaten büyük ihtimal akşama kadar 3 litreyi bulurum inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Üzülme kuzucuk çabuk toparlar inşallah
Bencede çok hoş bir ayakkabıbende o tarz ayakkablıları kotların altında özellikle çok beğeniyorum
Çok şükür canım inanıyorum sende en kısa zamanda bir iş bulursun ve maddi açıdanda toparlarsınız kendinizi
Kiloları fazla takma kafana sonuçta daha evvelde verdin yine verirsin dediğin gibi bu haftayıda atlat sonra hep birlikte veririz bu kiloları
saol cnm allah razi olsun kizinada sifa diliyorumslm kizlarrr
hasta arkadaslara gecmis olsun
katrem bebeklerin hepsi nerdeyse sarilik gecirir SIK SIK emmzir insallah cabucak atlatir bebsin cnm
cecom esin iyi dusunmus bu manaylada ablasinin odasina alisir insallah
aysecim hosgeldin sevindim huzurlu olduguna rabbim daim etsin rabbim ana hayirli i$nasip etsin
dun saglikli beslendim bu gunde devam ama 2gun sapitmamin sonucu +1kg acayip moralim bozuluyor verirken gr gr gidiyor alirken kilo kilo geliyor
cumartesi gelin kahvaltiya davet etti buyuk kizda SsIKIldi evde 1gece yatili kalcaz kotu tarafi kahvaltiya carsaf boregi yapacak acayipde guzel yapiyor yazarken agzimin suyu akti beynim yemicem diyor cnm ye diyor offfff ki offf
hosbuldummmmhoşgeldinnnnnnnn
Ceco, kizin korkusunu yenmesine yardimci olmalisin. 2 yas cocukta korkularin basladigi bilinmezliklerin urkutucu oldugu bir donemdir. Karanliktan, yabancilardan vb korkular gelisebilir. Oncelikle bu korkunun uzerine gitme, orda bisey mi var, hayir yok vb deme. Korkuyorsa hic usteleme ve konuyu kapat. Cocuk bu korkuyu yenene kadar o odaya sokmaya zorlama. Gerekirse de kizin okulunda rehber ogretmen vb varsa ona danis veya ben bizim oglanin yuvasindaki pedagoga danisirim. Bu arada akilli kadinsin, lutfen hocadir, buyudur bu tip hurafelerle aklini yorma. Belki ben biraz materyalistim bilemiyorum...
Katrem, sarilik yenidogan bebeklerde ilk hafta gorulur. Karaciger henuz tam calismadigi icin, karaciger tarafindan suzulmesi gereken safra, kanda kalir ve ancak idrar ve kaka yoluyla atilir. Bu nedenle bebek kakasi yogun sari olur. Bu safrayi atmasi icin bol emzirmek gereklidir. Sarilik arttikca bebege uyku basar ve uzun uykulara dalip emmeyi reddeder. Bu nedenle en fazla 2 saat gectikten sonra bebegi durterek uyandirip emmesi icin zorlamak gereklidir. Bebegin bol ve yeterli kaka yapabilmesi icin, emzirdikten sonra karnina cok bastirmadan, dairesel ve saat yonunde masaj yapmalisin. Bu sayede barsaklari daha hizli calisir ve bol kaka yapr.
Ayse, tasinmaniza sevindim. Umarim orada hersey yolunda gider.
protein ağırlıklı beslenirsen zamanla karbonhidratı aramaz olursun ben 4 ay hiç ekmek yemedim hiç aklıma gelmemeye başladı bazen yemek için alıyordum bakıyordum önümde kalmış yemeyi unutmuşumbir yemeye başladım şimdi bir dilimde olsa yemeden doymuyorum sanki ama beyaz ekmeği unuttum yiyesimde gelmiyor
kizlar Mutlu dan haberiolan var mi o da kayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?