selam bırsey sorucam 17 kılo vermıssın tebrık edıyorum ne kdr surede verdın ve neler yaptın dıyetısyene gıttınmı sporyaptınmı bende senınle aynı kılodayımda dun basladım bugun kayınvaldeme gıttım ısrar kıyamet kızarmıs borek hopppp hersey yalan oluo...protein ağırlıklı beslenirsen zamanla karbonhidratı aramaz olursun ben 4 ay hiç ekmek yemedim hiç aklıma gelmemeye başladı bazen yemek için alıyordum bakıyordum önümde kalmış yemeyi unutmuşumbir yemeye başladım şimdi bir dilimde olsa yemeden doymuyorum sanki ama beyaz ekmeği unuttum yiyesimde gelmiyor
herkeslere selaaam:))
ben geldim, nasılsınız? napıyosunuz görüşmeyeli bakalım kızlar?
size en son yazdığımda bayrama annemlere gideceğimi söylemiştim, bayramdan sonrada orada biraz daha kalıp gelicemi ve gitmeden size yine yazacamı söylemiştim ve annemlerde net olmadığınıda söylemiştim. ama gerçekten gideceğim 1gün boyunca internet gitti nedensiz yere, bu kadar olur yani.....
yalan gibi, şaka gibi yani internetin gideceğim günün gitmesi.....
neyse annemlere gidince internet kafeden yazarım dedim, bayramda giremedim, sonrada gidemedim hiç fırsatım olmadı
gitmeye....
kusur ettiysem af ola......
dün geldim evime, evimi ve sizi çok özledim:))
herkesin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun ayrıca.....
cuma gününüde bildiremedim dolayısıyla vede gitmeden yenaya beni izinli yazarmısın annemlerde net yok dicektim ama internetin azizliğine uğradım ne yazıkkii.....
YENAcım şimdi benim cuma bildirim günü olarak ahvali halim nedir(((
cezalımıyım, tekrardan 2hafta paylaşımmı yapıcam ben yine yoksa((??????
diyet için kendimi hazır hissediyorum bu aralar kızlar biliyormusunuz??
inşaallah çok yakın bi vakitte başlicam diyetime.....
zayıflamak istiyorum beeeen
hepinizi öpüyorum, görüşmek üzereee.....
selam hanımlar...
aynurcum , katrem geçmiş olsun ikinize de.. inşallah fazla ilerlemeden iyileşirsiniz..
katrem bebişin için de en iyi ilaç bol bol emzirmek.
geçer Allah'ın izniyle senin sütünle.. başka da ilacı yok zaten şu aşamada , ışın verirler bir de eğer ilerlerse ama, verdiler mi daha önce?
annemin de sonuçları belli oldu. muayene iyi çıkmış ama doppler,ekg sonuçları pek iyi diil maalesef
kalpte büyüme çıkmış, zaten kalp yetersizliği de vardı..
doktor 1 ay sonra tekrar doppler demiş, aynı şekilde çıkarsa çarelerini konuşuruz demiş. ameliyat mı acaba bilemedim ki.. demez inşallah
..
cecom esin iyi dusunmus bu manaylada ablasinin odasina alisir insallah
bende bu hafta balık tüketip kilo vermemi hızlandırıcam
bu gün 4 palamut aldım tanesi 2 lira ızgara yaptım yanında bol salatayla hüplettim
Ceco, kizin korkusunu yenmesine yardimci olmalisin. 2 yas cocukta korkularin basladigi bilinmezliklerin urkutucu oldugu bir donemdir. Karanliktan, yabancilardan vb korkular gelisebilir. Oncelikle bu korkunun uzerine gitme, orda bisey mi var, hayir yok vb deme. Korkuyorsa hic usteleme ve konuyu kapat. Cocuk bu korkuyu yenene kadar o odaya sokmaya zorlama. Gerekirse de kizin okulunda rehber ogretmen vb varsa ona danis veya ben bizim oglanin yuvasindaki pedagoga danisirim. Bu arada akilli kadinsin, lutfen hocadir, buyudur bu tip hurafelerle aklini yorma. Belki ben biraz materyalistim bilemiyorum...
kızlar cok mutluyum 2 sınavımda iyi gecti ve ben daha hiç kaçamak yapmadım sınavım olmasına ragmensurekli atıstırmak istedim ama yemedim yarınkı sınavımda iyi gecer inşallah:)
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta ve 1 bardak çay
arada 1 elma
öglen 8 yemek kasıgı turlu yemegi ve 1 kase yogurt 1 dilim ekme
arada 4 badem yedim
akşam turlunun geri kalanı ve salata yedim ha bide 1 dilim ekmek
slm
bende yarın sabahdan ıtıbaren cıddı dıyetıme gerı donuyorum:)
uff ııyıydı boyle yaa :))
nısan ayına kadar 25 kılo vermem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) gercı 10 kılo verdım :)) kalan 25 :))
ayni kilodayiz ceco kapisiyoruz aynurda bolca gaz verecek bize ona gore
kizlar Mutlu dan haberiolan var mi o da kayip
fıstıklar ben geldiimm , hastaneye bi gittim , iğne yaptılar , şimdi eve geldim , bitki çayı içiyorum , yazılı notlarımı nete girecem , sonrada vurur kafayı yatarım
yarın 9 da otobüsüm var ama 6.45te okula gidiyorum , inşAllah bildirim yapmaya vaktim olur
MEYRAcım hoşgeldin , kayıplardaydın kuzumm
seni gangnam style ile karşılıyorumm :118::118::118::118:
tam bilmiyorum cnm yazdan bu yana 3-4 ay gibi bi zamanda aldimbayadır uğramıyo belki yena biliyodur
bu arada çok almışsın ya ne kadar zamanda aldın kii
neyse bakcaz çaresine artıkın
Selam kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmm :122: :122: :122:
Biraz geç oldu ama şükür gelebildim
Bugünde süper geçti spor salonu :122: tam bir saat çimdimkollarım ve bacaklarım bir ara baya ağrıdı ama pes etmedim ve bir saat yüzmeden sonrada fitnese geçtim bir 45 dakikada fitnes yaptıktan sonra eve döndüm ve kendimi inanılmaz dinç hissediyorum
Eve gelir gelmez kızıma boydan önlü, arkalı hatta yandan da resmimi çektirdimTam bir ay sonra arada fark varmı diye bakacağım inşallah ufacıkta olsa bir değişim görürüm ki daha çok gaza gelirim
Eşimde sağ olsun ben gelene kadar kızın dolabını yatak odasına taşımış kızında yatağını çocuk odasınahiçte tahmin ettiğim gibi daralmadı yatak odası aksine öyle bir dizmişki mobilyaları ortada eskisinden çok daha fazla yer kalmış
Tabi birde okadar eşyayı dolaba dizmek var oda bana kaldı doğal olarakneyse artık yarın ufak ufak hallederim
Canım çok geçmiş olsunaklınıza kötü şey getirmeyin inşallah bir ayn sonrada güzel haberler verirsin bize. Dualarımız sizlerle Rabbim şifasını verir inşallah...
İnşallah şimdilik pek hevesli ben abla oldum abla oldum diye ama en kötü ihtimalle salonda uyutup öyle yatıracağız nasılsa gece uyanma huyu pek yok.
Bende bu hafta sonu balık keyfi yapmayı planlıyorum hatta hazır bukadar uygunken buzluğa atayımda bari hafta içi ne pişirsem diye düşünürsem çıkarıveririm
Yok canım ben sevdiğim beni seven bir insanın duasınında etkili olduğunu düşünüyorum. Tamam Hocalar belki bir anlamda daha geniş kapsamlı dua biliyordur ama ben bir şeyin içine para giriyorsa biraz daha temkinli yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum. Maalesef TVlerde de yeri geldiğinde gördük sırf insanların paralarını alabilmek adına neler yapıldığını.
Ben inan daha bir kaç sene öncesine kadar asla büyüye inanmazdım hatta dalga geçerdim hee kesin doğrudur falan diye ama öyle şeyler yaşamak zorunda kaldım ki ister istemez inandım hee ama asla hayatımı bu tip düşüncelerin veya korkuların ele geçirmesine müsaade etmem. Rabbimin izniyle, dualar yardımıyla bu tip kötü enerjili insanların benden uzak duracağına da çok inanıyorum
Küçük kuzum şimdilik pek hevesli çocuk odasında uyumak için ama dediğin gibi eğer sorun çıkarsa hemen pazartesi gider Rehber öğretmenimize de danışırız nasıl alıştıracağımızı. Dediğin gibi biz de dün gece biraz konuyu değiştirmeye çalıştık vazgeçsin unutsun diye ama inat etti bir ara sonunda sarıl babana falan derken uyudu şükür
Hadi bakalım inşallah yarında başarılı olursun
Bildirimi de unutmaoda bir nevi sınav bizler için
Hadi seninde gazan mübarek olsun
Pes etmek yok gidecek o kilolar
Bu arada hoşgeldin
Evet yaaa birlikte kurtulalım şu kilolardan Ayşeciğim yaaa :122:
Yazın büyük bir fark olsun istiyorum artıksen yine boydan kurtarıyorsun bende oda yok
Valla bende en son 2 ay evvel bir aramıştım :26: ama o an meşguldu herhalde cevap vermedi. Çalışıyordur diye de bir daha aramadım aklıma geldiğinde de gece olmuş oluyordu şekil A da olduğu gibi
sağol canım ben 27 şubatta dizimden ameliyat oldum. 15 mrtta diyete başladım. hiç diyetisyene gitmedim. hiç spor yapamadım tam ayağım iyileşti spora başlayayım derken öbür ayağımı sakatladım oda yeni yeni iyileşti. sporsuz ve diyetizyensiz sadece yadiklerime dikkat ederek kilo verdim ve vermeye çalışıyorum.diyete başladığımda apartman günü yapıyorduk hiç bir günde bir lokma birşey tatmadım sadece şekersiz bitki çayı içip geldim. yaniii hayır demeyi öğrendim.. hedefim 90 ı görmekti 90 ı gördükten sonra biraz cıvıttım cıvık mıvık gidiyor işte. şimdiki hedefim 85 hedefe 3 kaldı.. biraz sonra yeğenim gelince resim ekliycem o gelene kadar biraz çekeyim gelince attırırım. netbukum telefonumu tanımıyor yeğen farklı biryerlere girip atıyor resimleri.selam bırsey sorucam 17 kılo vermıssın tebrık edıyorum ne kdr surede verdın ve neler yaptın dıyetısyene gıttınmı sporyaptınmı bende senınle aynı kılodayımda dun basladım bugun kayınvaldeme gıttım ısrar kıyamet kızarmıs borek hopppp hersey yalan oluo...elımede tutusdurdu 2tane cöpe attım onları ama ordayken hayır dıemıosun
Sende şimdiden yap bildirimini :122: :122: zaten çok merak ediyordum
Şu gangam Style neymiş ve aynurumbenim kızlar bile yapıyor bugün ablası ben yokken öğretmiş ufaklık bile eli belinde totoşunu sallıyor gangam diye diye
HAtta geçen haftasonu büyük kızım 2 kuzeniyle makarasına yaptılar yerlere yattım gülmektençekmek istedim hatta söz verdim sırf izleyeceğim yayınlamam bir yer de diye ama yok anında çil yavruları gibi dağıldılar
Neyse elbet yakalayacağım onları
tam bilmiyorum cnm yazdan bu yana 3-4 ay gibi bi zamanda aldim
valla senin vermemen imkansiz artik aylik ne kadar ucret oduyosun
benim sokagimin basinda bide onun caprazinda 2 tane spor salonu var yani ama esime gidim desem asla yollamaz evde kosu bandi var diye
bide suan maddi acidan 10 kurusun bile hesabini yapmak zorundayiz
ise baslayip biraz zayiflarsam baharda belki.giderim
mutluya bi kac kez msj attim ama donmedi umarim iyidir
Canım ben spor aşninkine gidiyorum yani belediyenin
Senelik üye oldum ben çünkü ücretsizler gündüz oluyordu ve çoğu yerde kontenjan dolmuştu. Tabi birde ben yüzmeyi çok istiyordum1200 Lira senelik ( haftanın 4 günü yüzme, 7 günüde fitness, step - airobik, plates )
Bende tabiki sadece haftanın 4 günü yüzme ve aynı gün yüzmeden sonra fitnesse gidiyorumPlates falan iyice gözle görülen fark olunca yaparım nasılsa önce şu yağlar bir erisinde sıkılaşmayı son saklıyorum
Canım bizde şu meşhur tazminatı alamasaydık bende zor giderdim sonuçta iki çocuk ve onları kendi isteklerim ( sağlığım içinde olsa ) için mahrum etmek istemem birşeylerden
İnşallah sende gönlüne göre bir iş bulursun ve çok kısa sürede toparlarsınızNasılsa daha sonra akşamda olsa eşinle birlikte bile gidersiniz olmadı yada sende belediyenin o tarafta varmı bir araştır hem gündüz çocuklar için kreşte oluyor genelde
Bakalım mutluda yakında döner inşallahUmarım fazla sapıtmadan gelir yada fıstık gibi tabi biz ikinciyi tercih ederiz
Banuşş bu hafta çok iyi bi sonuç yok kuzum , regl ve hastalıkla geçti haftam ,malesef ilk kez kaçamaklarım var yine bu hafta , öyle aman aman değil ama demekki etkiliyor küçük bile olsaa
yani için rahat olsun , öyle -3 kilo - 5kilo yapmicam bu hafta , gramlardan bahsedecem
bende çok seviom gangnam style , kızlarla beraber yapalım bi gün
aynurcum geçmiş olsun canım
şimdiden iyi yolculuklar ayrıyeten
yarın yap bildirimi mutlaka kesin 7ler görünecek inşallah maşallah
Olsun be güzelim gramda olsa eksi ya sen ona baküstelik regl falanda ödeme sebep olmuş olabilir
Valla ben kaç aydır gramlada olsa vermiş olsaydım en azından bir 5 kilo daha az olurdum herhalde
Neyse bu hafta tahta başka bir arkadaşımız çıksın ( bir nevi 23 nisanda başbakanlık koltuğu) sonra yine sen çıkarsın nasılsa
Ben ilk üçe girermiyim bilmiyorum ama Salonda özel tartıda ( yağdı bmidi yer türlü karın ağrısını ölçen) tartıldım ama söylememmmmmmmmmmmmm
Süpriz olsuntabi evdekine de yarın çıkarım bakalım aynımı çıkacağım ondada. Akıl edemedim aynı gün ondada tarılmayı birazda kendime de süpriz olsun diye tartıya çıkmadım kaç gündür
inşAllah Asucum yaaa
ehehe o zaman bu hafta koltuğumu sana devrediyorum ama haftaya almak şartıyla
ESOŞUMMMM gellmişş , hoşgelmiiişşş
nerelerdesin bebeem , gözümüz yollarda kaldııı
hasta mı oldun sen Aynur kuzusu.. dikkat et kendine canım. annenin yanına gidiyormuşsun. o sana bakar iyi eder kesin. geçmiş olsun tatlım...
geldim kuzum. hiç halim yoktu ama senden dün de ses çıkmayınca merak ettim seni. hastaymışsın, geçmiş olsun canım. annene de gidiyomuşsun. bakar annen sana. özleyecez haftasonu seni. ya Aynurum ben bu sabah 1 kgdan fazla artı çıktım, tek neden ilaçlar olabilir. böyle giderse gazı köklemen gerekecek. ilaçlar bitene kadar ben tüm verdiklerimi geri alcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?