Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hava burda da birden soğudu. tam kar havası. sen kaç gün önce soğuduğundan bahsediyordun. dikkat et kendine canım. inşallah iyileşirsin bir an önce. dikkat et etmessen iyne (!) yapar bak hemşire teyzeler :))

canım doktor zaten pcos yeniden oluştuğu için bu ara kilo vermen zorlaşabilir, hatta alabilirsin demişti. spora devam et demişti. iki gündür o kadar çok yürüyorum ki baldırlarım ağrıyor bir sürü. yediklerimde de şekeri, karbonhidratı ve meyveyi olabildiğince kısmaya kararlıyım. çok dikkat ediyorum anlayacağın, o kadar gaz aldık, söz verdik :) ilaçlar bitince veririm diye umuyorum ben de, zaten en fazla 10 gün sürecek. o 10 günde ben yine 85i görcem :)))

kuşum erken yat dinlen. ben de kaçaçcam şimdi. yarın da yola çıkıyomuşsun. çok dikkat et kendine.

evet yaa hemşire dezzlere totoşuma iyne yaparlar sonraaa

bebeem sık dişini , verme canını , geçecek bunlar Allahın izniyle

bende notlarımı gireyim , yatacam sonra

evet yaa hemşire dezzlere totoşuma iyne yaparlar sonraaa

bebeem sık dişini , verme canını , geçecek bunlar Allahın izniyle

bende notlarımı gireyim , yatacam sonra

inşallah canım. sabırla bekleyeceğim her şeyin yoluna girmesini...

iyi geceler canım. benim de deli uykum geldi

Umutcum hoşgeldin bu arada. aksilikler olmuş ama atlatmışsın, süpersin.

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum. uyku bastırdı. güzel bildirimlerimiz olsun sabah umarım...

Son düzenleme:
kızlar okudum geçmişi. çoğunuz hasta olmuşsunuz, havalar birden soğudu normal tabi hepinize acil şifalar diliyorumm...

yarın büyük gün
benim daha 2 haftam olmadığı için maalesef listede olmayacağım
(bikaç günle kaçırıyorum galiba )
ama sizin sonuçlarınızı çoook merak ediyorum.. hepinize başarılar, takipteyim :)

Son düzenleme:
KIZLAARR dar gelen elbiselerimi çıkardım dolaptan buruş kırış demeden giydim bol geldileerr
resimleri ekledim.. birde eşya taşımadan önce temizliğe gittiğimde yeğenim köydeki evde çekmişti onuda ekleyeyim

Daficim bendede aynı sıkıntı var , giyecek bişeyim kalmadı , bol gelenleri yarın yeğenime götürüyom , bikaç parça bişeyle idare etcess artıkın çünküüü dahada küçük bedenleri alacaz inşAllahh

sorma canım yaa siyah elbisemin kemerini atmıştım bağlanmıyordu şimdide arkadan iğneledim oldukca bol geldi şimdi daraltmam gerekecek kemeride yok birdaha kullanamam zannedip atmıştım

Okudum geçmişi :) Biraz gözler kızardı gerçi... Hem birkaç gündür geç yatıp erken kalkıyorum hem de bugün çok yorulduk :) Birkaç satır da cevap yazıp yatayı artık :)

umutcum çok sağol
umut diye bir klosör açtım ne yazsan kopyalıyorum bazılarnada dafi ce birşeyler ekliyorum
Afiyet şeker olsun canım Ben sana sonra başka bir tarif vereceğim, 85 olunca onu yap bence :) Biraz el oyalıyor, yapımı daha zor ama neffisss bir tarif. Kudretullah da güzeldir gerçi, ben sana yollayayım sen karar verirsin :)
Eh size de yalan söyleyecek halim yok ya Yenacığım, bugün Beyza ile buluşabilmek için (biraz da araçsız onlarla buluşmam çok zor olacağı için) işim olduğunu söyledim. Yalan da değil canım, bu da bir işşş. Çocukları kışlık kıyafetleri, ihtiyaçları için dolaştık, herşey çocuklar için yani
Gözün aydın canım, bir şey çıkmamış bak boşuna vesveselenmişsin :) Annenin de birşeyciği çıkmayacak inşallah.
Çok geçmiş olsun. Bir ay sonra tekrarlanacak galiba annenin muayenesi, annen bu ayı stressiz ve dinlenerek geçirebilirse daha iyi olacaktır umarım sonuçları. Şifalar dilerim.

kızlar ben geldim nasılsınız
Hoş geldiiiin Ayşeciğim. Artık dönmüş olmana çok sevindim. Huzurunuz yerindeyse diğer her şey sırayla olur. Her şey güzele gidecek göreceksin :))
kizlar aranizda buharda pisirme makinesi kullanan varmi bu tip almayi dusunuyorum fikir almak istedim sizlerden :26:

Ben kullanıyorum canım yaklaşık 6 senedir. Kızım bebekken katı gıdalara başlayacağı zaman almıştım. Vitamin değerini koruduğu için her türlü haşlamayı onunla yapıyorum yıllardır. Her türlü sebze, tavuk, balık buharda hem daha çabuk haşlanıyor, hem rengini koruyor hem de daha lezzetli oluyor. Sadece et haşlarken kullanmadım. Ancak son zamanlarda sağlıklı pişirme yöntemleri ve ısı gören kaplarla ilgili yazıları daha dikkatli okuyorum. Bu tip makinaların da aksamının büyük kısmı plastik ve polikarbonat içeriyor. (benimki Tefal marka, o da öyle) Sonuçta buhar da olsa yüksek ısı görüyor makina. Bunun yerine Tefal ya da Fissler gibi markaların özel tasarım düdüklü tencelerinden alabilirsin bence. O tencerelerin "buharda pişirme aparatı" oluyor çelik. Hem çok daha sağlıklı, hem aynı sürde pişiriyor hem de bir taşla iki kuş vurmuş olursun. (Buharlı pişirici ve düdüklü tencere). Tek dezavantajı düdüklü tencereler bu makina kadar fazla malzeme almaz. Ama bu kadar senedir 3 katını da doldurup kullanmadım ben hiç.

Bu vesileyle su ısıtıcılarınızı da kontrol etmenizi hatırlatayım kızlar. Plastik aksamlı su ısıtıcıları da sağlığa çok zararlı olabilir, lütfen dikkat :)

Herkese iyi geceler ve yarın iyi bildirimler tekrar

çok teşekkür ederim umutcum çok zahmet olucak ama memnun olurum

selam hatunlar bu gun dinledim yeni bi sarkiya duete katilmis gokhan turkmen.. ba..yil..diiiim! Bedende Ruh Yokken (Bahadır Tatlıöz & Gökhan Türkmen) - YouTube sagliksizdir o makinalar onerilmiyor diye ananemde demisti bu gun bana :18: cok kararsiz kaldim simdi ne yapacagmi bilemiyorum nette arartirirken tencerelere koyulan o aparati bende gormustum bakalim bi netten daha cok arastirip az erteliyeyim ben bu makineyi..

Ablacığım inanılmaz güzel cıkmış resimler :122: inşallah banada nasip olur bol gelen kıyafetlerle resim çekilmek
Aslında bayılırımda salaş şeylere
Rabbim evinizdede ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Aminnnnnnnnn
Olmayan herkesede nasip etsin ...aminnnnnnn

yarın ben listeye girebilirmiyim acebaa??*:18::18::18::18::18: çok istiyorummm :26:

Bir iki gün varsa 2 haftanı doldurmaya belki Yena bir göz yumar
Olmazsada artık direk haftaya ilk 3e girersin inşallahhhhhhhhhhhhh tabi bende

Neyse size doyum olmaz çok şükür bu günüde güzel atlattık
Yarın inşallah herkes listede olsun olmasın eksileri görürde hepimiz bayram ederiz
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

Allah razı olsun.Rabbim daha güzel bir evin içinde. incecik olup daralttığın elbiselerini giyip, salına salına gezmeyi nasibetsin canım.

herkese gunaydın bana iyi uykular sabaha kadar ders calıstım simdi yatıp öglende sınavıma gitcem bana dua edin olurmu:)
kilo bildirimimi yapıyorum
bu hafta kilo.:107.8
umarım herkes eksiyle karsılamıstır bu haftayı diyorum ve hepinizi öpüyorum

günaydıınn fıstıklarr

nasılısnız ? ben çoook fena halde hastayım , inşAllah Mersine giderken yada Mersinde sağlık yönünden bi sıkıntı çıkmass :26::26::26:

diyet yönünden kötü bir hafta demiştim aynen yineliyorum bu durumu , kaçamaklarım , içtiğim ilaçlar ve reglimin sonucu ;

GEÇEN HAFTA : 80.6

BU HAFTA : 80.4

GİDEN : 200 gram

neyse bu günümüzede şükür YA RABBİ diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum , hepiniz Allaha emanet olun , öpüyorumm

sen de benim gibi bu gece uyumadın demek.. eh bize iyi uykular o zaman :) sınavında başarılar.

Bu hafta listeye girmesem bile, ben de kilomu buraya yazayım bari gönlüm olsun

Geçen hafta: 94,6

Bu hafta: 92,5

Giden: 2,1 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…